Çok üzücü bir olay.Başınız sağolsun canım.Geri kalanlara sabırlık versin Mevlam.Merhaba arkadaşlar carsambadan beri giremedim kusura bakmayın size haberde veremedim. Çarşamba akşamı babamın en samimi arkadaşının oğlu iznik gölünde kayboldu ve tüm gece arandı annesi ile babasinin çırpınışları hala gözümün önünde ve maalesef dün sabah çocuğun cansız bedeni bulundu. O yüzden carsambadan beri ne yediğimi ne uyudugumu biliyorum. Şu an buraya yazacak ne menum ne de sporum var bu gün tekrardan başlıyorum.
Hep diyorum az gitsin kalıcı olsun. 75e hiç bişey kalmadı yakında olursun. Hedefinde uzak değil. Bi 5-6 kg fazlığın var ağustos ayı bitmeden vermiş olursun benceCanım valla moralim bozuldu. Şaka maka bir yana temmuza gireceğim ben daha 75 leri görmedim. Neydi ne oldu hayallerim. Haftaya izinliyim birde bakalım klo mu alacağım kilo mu vereceğim bilmiyorum
Sen şuan kaçtasın?
Çok üzüldüm Allah ailesine sevenlerine sabır versin. Eminim hepinizi derinden sarsmıştır bu olay. Ben bile okuyunca tanımadığım halde tüylerim diken diken oldu.Merhaba arkadaşlar carsambadan beri giremedim kusura bakmayın size haberde veremedim. Çarşamba akşamı babamın en samimi arkadaşının oğlu iznik gölünde kayboldu ve tüm gece arandı annesi ile babasinin çırpınışları hala gözümün önünde ve maalesef dün sabah çocuğun cansız bedeni bulundu. O yüzden carsambadan beri ne yediğimi ne uyudugumu biliyorum. Şu an buraya yazacak ne menum ne de sporum var bu gün tekrardan başlıyorum.
Allah rahmet eylesin, anne baba için çok kotuMerhaba arkadaşlar carsambadan beri giremedim kusura bakmayın size haberde veremedim. Çarşamba akşamı babamın en samimi arkadaşının oğlu iznik gölünde kayboldu ve tüm gece arandı annesi ile babasinin çırpınışları hala gözümün önünde ve maalesef dün sabah çocuğun cansız bedeni bulundu. O yüzden carsambadan beri ne yediğimi ne uyudugumu biliyorum. Şu an buraya yazacak ne menum ne de sporum var bu gün tekrardan başlıyorum.
Ellerine sağlık canım ❤Spor Puanları
22.06.2018
asilsoy - 60 puan
giustizia_ - 99 puan
philosophergirl - 150 puan
23.06.2018
asilsoy - 294 puan
yenibirnur - 150 puan
giustizia_ - 280 puan
cgdmk - 60 puan
fitcivciv - 70 puan
24.06.2018
cgdmk - 20 puan
asilsoy - 50 puan
giustizia_ - 135 puan
fitcivciv - 90 puan
philosophergirl - 60 puan
25.06.2018
giustizia_ - 78 puan
yenibirnur - 165 puan
asilsoy - 55 puan
philosophergirl - 240 puan
26.06.2018
asilsoy - 195 puan
giustizia_ - 206 puan
yolcukardelen - 295 puan
27.06.2018
asilsoy - 216 puan
cgdmk - 275 puan
giustizia_ - 140 puan
yolcukardelen - 275 puan
28.06.2018
asilsoy - 70 puan
giustizia_ - 152 puan
medgic - 285 puan
fitcivciv - 60 puan
yolcukardelen - 265 puan
Toplam Puanlar
asilsoy - 1090 puan
giustizia_ - 940 puan
yolcukardelen - 835 puan
philosophergirl - 450 puan
cgdmk - 355 puan
yenibirnur - 315 puan
medgic - 285 puan
fitcivciv - 220 puan
Spor Yarışması Dereceleri
1.asilsoy
2.Cascade_ i_
3. @yolcukardelen
Dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Ben deniz başta olmak üzere hiç spor yapmayan arkadaşları esefle kınıyorum
esperenzaa cezalar, ödüller ellerinden öper
Çok geçmiş canım, Allah'tan ümit kesilmez. İnşallah Allah şifasını verir, iyileşir insallah.Selam kizlar gelemedim malesef ananem cok hasta kanser butun orgablarini sarmis yapacak hicbisey yok bekliyoruzmoralim cok bozuk
Guncrl kilom 86.6esperenzaa
Ben ayrilmak istiyorum gelemem buraya kolay kolay izin degil ayrildi yazarsan sevinirim.
Cok iyi tebrikler ❤
Hedefe evet ramak kalmış ama olsun canım çok iyi yine de, tebrikler ❤Kozlar günaydın, bildirim yapıp kaçacağım misafir gelecek
Geçen hafta 57,7
Güncel 57.0
Oran 1.21
İnşallah hata yoktur her gün tartıldığımdan artık hatırlamakta zorluk çekiyorum
Misafir durumu olmasa 100 gr için bekleyip hedefimi tuttururdum ama
esperenzaa fattylamb94 cgdmk
Hep diyorum az gitsin kalıcı olsun. 75e hiç bişey kalmadı yakında olursun. Hedefinde uzak değil. Bi 5-6 kg fazlığın var ağustos ayı bitmeden vermiş olursun benceben yarın tartılıyorum ama regli olduğum için çok umudum yok açıkçası
Çok teşekkür ederimmmTebrik ederim
İnşallah başarıcaksınGunaydinlar herkese,
Tünaydınnnn
Benim de baslangic kilom 58.4 kg idi.
Simdik tartıda 57.9 kg çıktı. Ama tabi onemli olan azalmasi, cok gordum ben 1 -2 hatta 3 kilo farklar ama bi hafta sonra hop 59.9 olmalar.
Neyse bakalim devami nasil gelecek...
Çokkk teşekkür ederizzzzGünaydınnn
Gelsin bol eksiler.
Çok üzüldümMerhaba arkadaşlar carsambadan beri giremedim kusura bakmayın size haberde veremedim. Çarşamba akşamı babamın en samimi arkadaşının oğlu iznik gölünde kayboldu ve tüm gece arandı annesi ile babasinin çırpınışları hala gözümün önünde ve maalesef dün sabah çocuğun cansız bedeni bulundu. O yüzden carsambadan beri ne yediğimi ne uyudugumu biliyorum. Şu an buraya yazacak ne menum ne de sporum var bu gün tekrardan başlıyorum.
TememmmSaat 14:00 gibi daha ayrıntılı bakarım.Kilo veren herkesi tebrik ederim
Şimdi dışardayım kızlar.
Emeklerin için tam teşekkür edecektim ki bi baktımmm. Spor yarışmasında 2 nci oldum demekSpor Puanları
22.06.2018
asilsoy - 60 puan
giustizia_ - 99 puan
philosophergirl - 150 puan
23.06.2018
asilsoy - 294 puan
yenibirnur - 150 puan
giustizia_ - 280 puan
cgdmk - 60 puan
fitcivciv - 70 puan
24.06.2018
cgdmk - 20 puan
asilsoy - 50 puan
giustizia_ - 135 puan
fitcivciv - 90 puan
philosophergirl - 60 puan
25.06.2018
giustizia_ - 78 puan
yenibirnur - 165 puan
asilsoy - 55 puan
philosophergirl - 240 puan
26.06.2018
asilsoy - 195 puan
giustizia_ - 206 puan
yolcukardelen - 295 puan
27.06.2018
asilsoy - 216 puan
cgdmk - 275 puan
giustizia_ - 140 puan
yolcukardelen - 275 puan
28.06.2018
asilsoy - 70 puan
giustizia_ - 152 puan
medgic - 285 puan
fitcivciv - 60 puan
yolcukardelen - 265 puan
Toplam Puanlar
asilsoy - 1090 puan
giustizia_ - 940 puan
yolcukardelen - 835 puan
philosophergirl - 450 puan
cgdmk - 355 puan
yenibirnur - 315 puan
medgic - 285 puan
fitcivciv - 220 puan
Spor Yarışması Dereceleri
1.asilsoy
2.Cascade_ i_
3. @yolcukardelen
Dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Ben deniz başta olmak üzere hiç spor yapmayan arkadaşları esefle kınıyorum
esperenzaa cezalar, ödüller ellerinden öper
Ben de son ana kadar bekliyim, hala kahvaltı yapmadım ☺bugune özel bekliyorum
Allahım acil şifalar versinSelam kizlar gelemedim malesef ananem cok hasta kanser butun orgablarini sarmis yapacak hicbisey yok bekliyoruzmoralim cok bozuk
Guncrl kilom 86.6esperenzaa
Ben ayrilmak istiyorum gelemem buraya kolay kolay izin degil ayrildi yazarsan sevinirim.
Ben artık kahvaltımı edeyim, zaten de saat ikiye geliyor.
Geçen hafta 58.6
Bu hafta 56.5
Fark 2.1
Yüzde 3.58
Çok vermiş görünüyorum, yani evet verdim de 1-1.5 kadarı bayramda gelen kiloydu, ödemdi çoğu, yerleşik olmadığı için kolay verdim. Geri kalan kilo düşük kalorili ama sağlıklı ve doyurucu yemeklerle gitti. 56.9 u görmüştüm zaten bayram öncesi. Dukan birası denedim, önceden esperenza tavsiye etmişti, ise yaradığını düşünüyorumayrica bi gün de olsa bana göre iyi spor yaptim, o da etki etti. Bu açıklamayı bu kadar hızlı kilo sağlıksız vs diyenler olabilir diye yapmak istedim ☺
esperenzaa @yolcukardelen
Sağol canım, dukan dukan birasını öneririmsÜPERSİN CANIM BANA DA TAVSİYE DE BULUNUR MUSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?