Sağol canım, dukan dukan birasını öneririmve spor da iyi geldi cardio+zumba
Mide rahatsızlığın yoksa sabahları aç karna kahve ic ve mutlaka 2.5 üstünde su iç. Bunlar işimi çok kolaylaştırdıdediğim gibi 1.5 kg kadarı odemdi, bir kilosu da bu şekilde gitti diyebilirim. Ha bir de buralar gerçekten çok sıcak, oturdugun yerde teeliyorsun, eminim o da çok etki etti.
102.7 yim canim ama izindeyim benGördün sanırım kaç geldiğimi
Unutkanlık bar bende hamgi gündü bilmiyorum ama tartıda 76.6 yı görmüştüm evet. Şuan dayağı hak ettiğimi hissettim
Not: wc ye gitmeden tartıldım bunu da es geçemeyeceğim haa
Kız seni kaçırdım sen kaç oldun.
Sagol kusum benim :) muckkk ❤Cok iyi canım tebrikler ❤
İnşallah canım, dediklerimi uygula, etkisini görürsün insallahdUKAN BİRASI DUYMUŞTUM . SENİN HEDEF 55 MİYDİ YAKLAŞTIN CANIM BEN TEMMUZDA DA BURADAYIM ANLAŞILAN . BU HAFTA SABİT ÇIKTIM AMA GÜN GELECEK HAFTADA 1 KİLO VERİCEM İNŞ
Bence bu hafta girersin canım sure şartı yoksa.102.7 yim canim ama izindeyim ben
Harika mükemmel bir sonuç tebrik ederimBen artık kahvaltımı edeyim, zaten de saat ikiye geliyor.
Geçen hafta 58.6
Bu hafta 56.5
Fark 2.1
Yüzde 3.58
Çok vermiş görünüyorum, yani evet verdim de 1-1.5 kadarı bayramda gelen kiloydu, ödemdi çoğu, yerleşik olmadığı için kolay verdim. Geri kalan kilo düşük kalorili ama sağlıklı ve doyurucu yemeklerle gitti. 56.9 u görmüştüm zaten bayram öncesi. Dukan birası denedim, önceden esperenza tavsiye etmişti, ise yaradığını düşünüyorumayrica bi gün de olsa bana göre iyi spor yaptim, o da etki etti. Bu açıklamayı bu kadar hızlı kilo sağlıksız vs diyenler olabilir diye yapmak istedim ☺
esperenzaa @yolcukardelen
hemde 3 günde 3. Oldu hergün yapsa açık ara farkla 1. olcakmışEllerine sağlık canım ❤
Dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum ❤
@yolcukardelen senin ne isin var ilk ucte, otur oturduğun yerde
Tebrik ederim çok güzelKozlar günaydın, bildirim yapıp kaçacağım misafir gelecek
Geçen hafta 57,7
Güncel 57.0
Oran 1.21
İnşallah hata yoktur her gün tartıldığımdan artık hatırlamakta zorluk çekiyorum
Misafir durumu olmasa 100 gr için bekleyip hedefimi tuttururdum ama
esperenzaa fattylamb94 cgdmk
O zararlı pis şeyleri hepimiz istiyoruz malesefAnlafım canım. Benimde regl haftam deli gibi çikolata feşan çekiyor canık. Yemek yiyesim yok pası zararlı şeyler istiyorum
Bakalım temmuz sonuna doğru kaç kilo verecem
Tebrik ederimÇok teşekkür ederimmm
İnşallah başarıcaksın
Çokkk teşekkür ederizzzz
Çok üzüldümdile kolay
Allah rahmet eylesin
İnşallah cennete gider , boğularak can verdiği için
Tememmm
Emeklerin için tam teşekkür edecektim ki bi baktımmm. Spor yarışmasında 2 nci oldum demek
Çok mutlu ve motive oldum
CanımmmmBen artık kahvaltımı edeyim, zaten de saat ikiye geliyor.
Geçen hafta 58.6
Bu hafta 56.5
Fark 2.1
Yüzde 3.58
Çok vermiş görünüyorum, yani evet verdim de 1-1.5 kadarı bayramda gelen kiloydu, ödemdi çoğu, yerleşik olmadığı için kolay verdim. Geri kalan kilo düşük kalorili ama sağlıklı ve doyurucu yemeklerle gitti. 56.9 u görmüştüm zaten bayram öncesi. Dukan birası denedim, önceden esperenza tavsiye etmişti, ise yaradığını düşünüyorumayrica bi gün de olsa bana göre iyi spor yaptim, o da etki etti. Bu açıklamayı bu kadar hızlı kilo sağlıksız vs diyenler olabilir diye yapmak istedim ☺
esperenzaa @yolcukardelen
Nasılsın güzeller güzeli EsrammmTebrik ederim
Geldimm huhuhuu
Bir sürü alıntı yapmıştım hepsi gitti.şimdi aklımda kaldığınca cevap vereyim minnaklarım:)
@giustizia_ tatlım geçen cumadan 100 gram verdiğin için ve kilo verme yüzde 0,9’un altında olduğu için bu hafta listeye alamıyorum canım.Dün yediğin biftek zor hazmedilir tartıda seni yanıltabilir demiştim.tartı öncesi et,bakliyat ,bol karbonhidrat ödem yaptığı için tartıda iyi gelmiyor canım.Aslında bifteği perşembe yememeni tavsiye de etmiştim. Dün ağır bir öğün yaptın.pilav ve güllü lokumla da görebileceğin eksiyi azalttın bence. Takıma katılımın güzel,arada kaçamakların oluyor ,sporun da çok iyi haftaya 0,90 yüzdeyi tutturursan listedesin canım.
fitcivciv canım dün gece meyve olmamıştı.ayrıca öğlen nohut et yediğin için hazmedilmesi zordur demiştim ama akşam da tavuk meyve vs gelince verdiğin 500 gram sabit oldu.
Haftaya çok çok iyi geleceğine inanıyorum canım.
asilsoy moralini bozma canım.sağlık sorunları ve zaruretten yediğin kömbe seni biraz gömdü sanki Sporun çok iyiydi.İlaçlardan dolayı yemek zorunda olduğun ekmek yada regl öncesi ödemin tartıdaki eksilmeni azalttı bence.
Y yenibirnur Nur’cum yoğunluk geçmiştir inşallah tatlım.Bu arada çok çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim tatlım
@yolcukardelen Sultancımmm canımmm harikasın
philosophergirl boğazım düğümlendi resmen ,ne diyeceğimi bilemedim.Allah ailesine sevenlerine sabır versin canım.ne kadar büyük bir acıdır sadece düşündüğümde bile içim acıdı ,anna babası ne halldedir bilemiyorum
İnşallah canım, dediklerimi uygula, etkisini görürsün insallahnormalde yarin regl günüm, haftaya ben de inşallah en azindan sabit olurum.
Hedef 55 de, ben izne ayrılıp temmuz ortaları, sonları gibi gelip devam edicem inşallah. Asil hedefim boy kısa olduğundan 49-50.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?