Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dUKAN BİRASI DUYMUŞTUM . SENİN HEDEF 55 MİYDİ YAKLAŞTIN CANIM BEN TEMMUZDA DA BURADAYIM ANLAŞILAN . BU HAFTA SABİT ÇIKTIM AMA GÜN GELECEK HAFTADA 1 KİLO VERİCEM İNŞ

102.7 yim canim ama izindeyim ben

dUKAN BİRASI DUYMUŞTUM . SENİN HEDEF 55 MİYDİ YAKLAŞTIN CANIM BEN TEMMUZDA DA BURADAYIM ANLAŞILAN . BU HAFTA SABİT ÇIKTIM AMA GÜN GELECEK HAFTADA 1 KİLO VERİCEM İNŞ
İnşallah canım, dediklerimi uygula, etkisini görürsün insallah normalde yarin regl günüm, haftaya ben de inşallah en azindan sabit olurum.
Hedef 55 de, ben izne ayrılıp temmuz ortaları, sonları gibi gelip devam edicem inşallah. Asil hedefim boy kısa olduğundan 49-50.

Geldimm huhuhuu
Bir sürü alıntı yapmıştım hepsi gitti.şimdi aklımda kaldığınca cevap vereyim minnaklarım:)

@giustizia_ tatlım geçen cumadan 100 gram verdiğin için ve kilo verme yüzde 0,9’un altında olduğu için bu hafta listeye alamıyorum canım.Dün yediğin biftek zor hazmedilir tartıda seni yanıltabilir demiştim.tartı öncesi et,bakliyat ,bol karbonhidrat ödem yaptığı için tartıda iyi gelmiyor canım.Aslında bifteği perşembe yememeni tavsiye de etmiştim. Dün ağır bir öğün yaptın.pilav ve güllü lokumla da görebileceğin eksiyi azalttın bence. Takıma katılımın güzel,arada kaçamakların oluyor ,sporun da çok iyi haftaya 0,90 yüzdeyi tutturursan listedesin canım.
fitcivciv canım dün gece meyve olmamıştı.ayrıca öğlen nohut et yediğin için hazmedilmesi zordur demiştim ama akşam da tavuk meyve vs gelince verdiğin 500 gram sabit oldu.
Haftaya çok çok iyi geleceğine inanıyorum canım.

asilsoy moralini bozma canım.sağlık sorunları ve zaruretten yediğin kömbe seni biraz gömdü sanki Sporun çok iyiydi.İlaçlardan dolayı yemek zorunda olduğun ekmek yada regl öncesi ödemin tartıdaki eksilmeni azalttı bence.
Y yenibirnur Nur’cum yoğunluk geçmiştir inşallah tatlım.Bu arada çok çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim tatlım
@yolcukardelen Sultancımmm canımmm harikasın
philosophergirl boğazım düğümlendi resmen ,ne diyeceğimi bilemedim.Allah ailesine sevenlerine sabır versin canım.ne kadar büyük bir acıdır sadece düşündüğümde bile içim acıdı ,anna babası ne halldedir bilemiyorum

Harika mükemmel bir sonuç tebrik ederim

Anlafım canım. Benimde regl haftam deli gibi çikolata feşan çekiyor canık. Yemek yiyesim yok pası zararlı şeyler istiyorum
Bakalım temmuz sonuna doğru kaç kilo verecem
O zararlı pis şeyleri hepimiz istiyoruz malesef temmuz sonuna doğru ideal kilona bişey kalmaz eminim

Tebrik ederim

Canımmmm
Tebriklerr Çok çok mutluyum Şampiyon çiğdem ve şampiyon kabak
Dukan birasını bana medgic26 tavsiye etmişti ve ben 66,6’da kaç hafta sabit olmaktan kadayı kırıp kaçamak yapmayı düşünüyorken bana çok iyi gelmişti.
Tadını da sevmiştim.Sana da iyi geldiyse çok sevindim.

İNŞ canım haftaya güzel bir sonuçla gelirim ama regl olmadan benim sorunlarım çözülmeyecek gibi hissediyorum şu an görsen kasıklarım şişti ağrıyor ama sökülemiyorum dünden beri sürekli ağrı çekiyorum

6.takımın kır çiçekleri
Bugünden itibaren yaptığınız sporlar yeni yarışmaya dahil olacaktır. Totoyu hareket ettirmeyi unutmayın
Birbirlerine meydan okumak isteyen varsa seve seve eşleştirme yaparım.Şayet spor için bir mani hali olan varsa hemen belirtsin sonra vay efendim ben duymamışım,ben görmemişim olmasın.
Yeni listeyi bu gece paylaşırım.
Ayrıca haftalık minimum spor şartı koymayı düşünüyorum.görüşlerinizi bekliyorum.

bende 55 e insem hedefi 53 e çekcem de naaasip bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…