Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canımmm civcivim kafana taktıkça engel oluyorsun kendine.Azıcık rahat düşün inan daha kolay olur.
Bozma moralini seni çabanı tatlılığını biliyorum.Haftaya daha güzel olacak.

kır çiçeği diyen dilleri lilililil

Canımmm civcivim kafana taktıkça engel oluyorsun kendine.Azıcık rahat düşün inan daha kolay olur.
Bozma moralini seni çabanı tatlılığını biliyorum.Haftaya daha güzel olacak.

Annem bile kızdı akşam gereksiz yere takıntı yaptın iyice kilonu gayet bitmişsin diyo , anlamıyosun anne hedefim 55 diyorum , öyle çok çirkin olursun diyo, ama doktor zayıf olcan dedi deyince tamam o zaman diyo

Ilk hafta ödem olduğu için çok fazla gidiyo. Bu haftadan sonra 500 gr bile versen gayet iyi

Zumbayı nasıl yapıyosun

Annem bile kızdı akşam gereksiz yere takıntı yaptın iyice kilonu gayet bitmişsin diyo , anlamıyosun anne hedefim 55 diyorum , öyle çok çirkin olursun diyo, ama doktor zayıf olcan dedi deyince tamam o zaman diyo
Güncel kilon sende gayet iyi duruyordur eminim.Hedefin 55 çok iyi olur sanki.Sporla sıkı bir 55 ,sporsuz 53’ten çok daha güzel olur canım.

Iyiyim esperenzam sıcaklarla boğuşuyoruz işte. Sen nasılsın, geldin mi eve :) ben asilsoy rakibimden çok memnunum o da isterse bu hafta seve seve olurum. Kilolarımız yakın olduğu için hatta neredeyse ayni olduğu için çok daha güzel oluyo

Güncel kilon sende gayet iyi duruyordur eminim.Hedefin 55 çok iyi olur sanki.Sporla sıkı bir 55 ,sporsuz 53’ten çok daha güzel olur canım.

bacaklarım falan incecik duruyor canım
bir kaç kişi şey dedi bana önceden zayıflardın hep yüzün çökerdi bu sefer yüzden değil vücuttan vermişssin dedi bunun sebebi ne olabilir sence, gerçekten de öyle yüzüm çökmedi hiç
bugün eski tanıdığım bir abi geldi sen hiç yaşlanmıyosun hep aynısın dedi ben hiç doğum yapmama bağlıyorum

Teşekkür ederim canım ❤
Dünü hafif atlatmama rağmen sabit kaldim, hatta sabah artiydim.
Siz kabak gormekten sıkıldınız, kabak da benden sıkıldı sanırım gecen hafta pazardan alırken abarttim birazcık 4 kilo ile

Haftalik kota koyman bence ozellikle benim gibiler icin cok ise yarayabilir ☺
Sultancim beni sporda eziyor yaa, kiloda hala onunla rakip olmak isterim ama sporda dengime uygun birini ver yahu

KEsinlikle haklısın canım. Ben mesela kendimi 60larda gibi hissediyorum sporum az olduğu için

SPOR YAPMIYROUM AMA 36 BEDEN PANTOLONA GİREBİLİYORUM BEN CANIM 63 KEN BİLE ACABA BENDE Mİ SORUN VAR :) YADA KALIPTAN MI BİLEMEM KOTONDAN KETEN 36 BEDEN ALDIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…