- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canımmm civcivim kafana taktıkça engel oluyorsun kendine.Azıcık rahat düşün inan daha kolay olur.
İNŞ canım haftaya güzel bir sonuçla gelirim ama regl olmadan benim sorunlarım çözülmeyecek gibi hissediyorum şu an görsen kasıklarım şişti ağrıyor ama sökülemiyorum dünden beri sürekli ağrı çekiyorum
6.takımın kır çiçekleri
Bugünden itibaren yaptığınız sporlar yeni yarışmaya dahil olacaktır. Totoyu hareket ettirmeyi unutmayın
Birbirlerine meydan okumak isteyen varsa seve seve eşleştirme yaparım.Şayet spor için bir mani hali olan varsa hemen belirtsin sonra vay efendim ben duymamışım,ben görmemişim olmasın.
Yeni listeyi bu gece paylaşırım.
Ayrıca haftalık minimum spor şartı koymayı düşünüyorum.görüşlerinizi bekliyorum.
Canımmm civcivim kafana taktıkça engel oluyorsun kendine.Azıcık rahat düşün inan daha kolay olur.
Bozma moralini seni çabanı tatlılığını biliyorum.Haftaya daha güzel olacak.
Kızlar veesperenzaa
fattylamb94 her ne kadar geçen haftadan 1 gram vermiş olsam da,13 haziranda 68.8 ile başladım şuan 66.6
Yani 2 kg 2 gram vermişim
Kısmen haftada 1 kiloya tekabül ediyor
Zaten haftada 1 veya 2 den fazla vermek istemiyorum
Yoksa çabuk alırım
Teşekkür ederim
Zumbayı nasıl yapıyosunSağol canım, dukan dukan birasını öneririmve spor da iyi geldi cardio+zumba
Mide rahatsızlığın yoksa sabahları aç karna kahve ic ve mutlaka 2.5 üstünde su iç. Bunlar işimi çok kolaylaştırdıdediğim gibi 1.5 kg kadarı odemdi, bir kilosu da bu şekilde gitti diyebilirim. Ha bir de buralar gerçekten çok sıcak, oturdugun yerde teeliyorsun, eminim o da çok etki etti.
Güncel kilon sende gayet iyi duruyordur eminim.Hedefin 55 çok iyi olur sanki.Sporla sıkı bir 55 ,sporsuz 53’ten çok daha güzel olur canım.Annem bile kızdı akşam gereksiz yere takıntı yaptın iyice kilonu gayet bitmişsin diyo , anlamıyosun anne hedefim 55 diyorum , öyle çok çirkin olursun diyo, ama doktor zayıf olcan dedi deyince tamam o zaman diyo
Iyiyim esperenzam sıcaklarla boğuşuyoruz işte. Sen nasılsın, geldin mi eve :) benNasılsın güzeller güzeli Esrammm
Spor sonuçları için eline koluna sağlık.
Ceza ve ödülleri liste paylaşım tantanası bitince bir güzellik düşüneceği
Seni yineasilsoy ile rakip yapmayı düşünüyorum.Ne dersiniz kızlar.
Güncel kilon sende gayet iyi duruyordur eminim.Hedefin 55 çok iyi olur sanki.Sporla sıkı bir 55 ,sporsuz 53’ten çok daha güzel olur canım.
2 haftaymis kuzum yaaBence bu hafta girersin canım sure şartı yoksa.
TeseTeşe ederim canım ❤Harika mükemmel bir sonuç tebrik ederim
Ssss aklına sokma oyle seylerhemde 3 günde 3. Oldu hergün yapsa açık ara farkla 1. olcakmış
Teşekkür ederim canım ❤Canımmmm
Tebriklerr Çok çok mutluyumŞampiyon çiğdem ve şampiyon kabak
Dukan birasını banamedgic26 tavsiye etmişti ve ben 66,6’da kaç hafta sabit olmaktan kadayı kırıp kaçamak yapmayı düşünüyorken bana çok iyi gelmişti.
Tadını da sevmiştim.Sana da iyi geldiyse çok sevindim.
Haftalik kota koyman bence ozellikle benim gibiler icin cok ise yarayabilir ☺6.takımın kır çiçekleri
Bugünden itibaren yaptığınız sporlar yeni yarışmaya dahil olacaktır. Totoyu hareket ettirmeyi unutmayın
Birbirlerine meydan okumak isteyen varsa seve seve eşleştirme yaparım.Şayet spor için bir mani hali olan varsa hemen belirtsin sonra vay efendim ben duymamışım,ben görmemişim olmasın.
Yeni listeyi bu gece paylaşırım.
Ayrıca haftalık minimum spor şartı koymayı düşünüyorum.görüşlerinizi bekliyorum.
Bi link var oradan yaptim ilk kez, cok hoşuma gitti ☺Zumbayı nasıl yapıyosun
KEsinlikle haklısın canım. Ben mesela kendimi 60larda gibi hissediyorum sporum az olduğu içinGüncel kilon sende gayet iyi duruyordur eminim.Hedefin 55 çok iyi olur sanki.Sporla sıkı bir 55 ,sporsuz 53’ten çok daha güzel olur canım.
Himmm haftaya listedesin o zaman2 haftaymis kuzum yaa
KEsinlikle haklısın canım. Ben mesela kendimi 60larda gibi hissediyorum sporum az olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?