Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

SPOR YAPMIYROUM AMA 36 BEDEN PANTOLONA GİREBİLİYORUM BEN CANIM 63 KEN BİLE ACABA BENDE Mİ SORUN VAR :) YADA KALIPTAN MI BİLEMEM KOTONDAN KETEN 36 BEDEN ALDIM
Cok iyi ☺ bende hiç 36 beden olmadigindan denemedim ama 38e rahat giriyorum da yine de dar Pantalon olduğu için bacaklarimi falan daha ince gosteriyor tabi ☺ ama ckalede sortla geziyorum o zaman kaslanmadiklari icin bingil bingil sallanacaklar

Allahtan umit kesilmez canim, en onemli sey moral. İnsaallah guzel gunler bekliyorsunuzdur. İnsaallah annanecigin duzelir, dualarimiz sizinle.

philosophergirl mesajimi yanlislikla baska bir arkadasa yazmisim, yeni oldugumdan karistiriyorum hala.

Cok cok uzucu bir olay, basiniz sagolsun. Okurken icim gitti, Allah ailesine sabirlar versin.

Cok sagolasin canim, insaallah hep beraber basaricaz

O KİLONU SABİTLEMEDEN NASIL OLSA ZAYIFLADIM DEYİP TEKRAR YEMEYİ ABARTINCA OLUYOR KENDİMDEN BİLİYORUM YILIN 5 6 AY I DİYETLE GEÇİYO HEPTE NİSAN DA BU KARARI ALIYORUM :)
Aynen oyle valla.. Hadi bakalim bu sefer neler olacak gorucez hep beraber. Bu sefer daha hirsliyim, tam hedefe ulasmadan isin pesini birakmicam

Ben tum gun elime telefonu hic alamadigimdan tum bildirimler ust uste binmis, okuyamadim da cogunu...

Kilo veren, eksiye dusen tuumm arkadaslari tebrik ediyorum. Devaminin kaatt kaatt artarak gelmesini diliyorum herkese :)

Slm hanımlar menü bildirimi
esperenzaa
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Çok az peynir
Bir dilim kavun
Bir iki çatal tereyağında omlet
Akşam 15.30
3-5 adet Bulgurlu yaprak sarması
Bir adet maden suyu
Bir avuç leblebi

Kızlar kizlarrr kilo veren herksi cooook tebrik ediyorum ve coook kiskaniyorum nur yuzumden ates fiskiriyorrr suan haftaya ben geliyorum listeye tek tek okuyamadim tekli koltugum geldi kurulum yapan adamlarin şarjli matkabi bozuldu hahahah yarida kaldi gittiler halici gelcekti halilai yikamaya gelemediler heryer heryerde bende balkonda kahve sigara yapıyorum sanki ev benim degil hahaha komsu dusunsun modundayim ev bulamadım kiralik yok millet evlenip duruyo allahimmm

esperenzaa pilav yemedim hiç
Dün bi arkadaş da öyle sanmıştı :)
Örnek vermiştim
Ama haklısın tabiki de , kurallar böyle
Yüzdeyi tutturamadım şimdilik
Et öyle yedim evet, iradeli olamadım
Teşekkür ederim
Kısmet böyleymiş
Ve yarışmacı arkadaşlara başarılarrrrrr

*6.Takım 576.Etap***

smygnc: 90,6/// (Bildirimde bulunmadı)
fitcivciv:58,5/// (Sabit)
becezey:72,8/// (Bildirimsiz izne ayrıldı)
yolcukardelen: 57,7/57/0.7/%1.21
cgdmk:/58,6/56.5/2.1/%3.58
azyiyen_azimli:/57,5/Bildirimsiz izne ayrıldı)
asilsoy:78/77.2/0.8/%1,o3
yenibirnur:/66,1/64.8/1.3/%1,97
Rzgrece:87,5/86.6/0.9/%1,03 (İzne ayrılmak istiyor)
philosophergirl: 60,5/59,8/0,7/%o,08 (561.Etapta bildirimli izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 15’e bölündü.

6. Takım ortalaması : 0.890

beş dakika sonra paylaşımda bulunacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…