- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Cok iyi ☺ bende hiç 36 beden olmadigindan denemedim ama 38e rahat giriyorum da yine de dar Pantalon olduğu için bacaklarimi falan daha ince gosteriyor tabi ☺ ama ckalede sortla geziyorum o zaman kaslanmadiklari icin bingil bingil sallanacaklarSPOR YAPMIYROUM AMA 36 BEDEN PANTOLONA GİREBİLİYORUM BEN CANIM 63 KEN BİLE ACABA BENDE Mİ SORUN VAR :) YADA KALIPTAN MI BİLEMEM KOTONDAN KETEN 36 BEDEN ALDIM
Merhabalar, basiniz sagolsun cok uzuldum. Allah ailesine sabirlar versin..Çok üzüldüm Allah ailesine sevenlerine sabır versin. Eminim hepinizi derinden sarsmıştır bu olay. Ben bile okuyunca tanımadığım halde tüylerim diken diken oldu.
Tebrikler canim superGeçen hafta
66.1
Bugün 64.8
Fark 1.3
%1.97
Nazar etme çalış sende yapS
Ssss aklına sokma oyle seyler
Bana atabilir misin çok istiyorum zumba yapmakBi link var oradan yaptim ilk kez, cok hoşuma gitti ☺
Selam kizlar gelemedim malesef ananem cok hasta kanser butun orgablarini sarmis yapacak hicbisey yok bekliyoruzmoralim cok bozuk
Guncrl kilom 86.6esperenzaa
Ben ayrilmak istiyorum gelemem buraya kolay kolay izin degil ayrildi yazarsan sevinirim.
Çok teşekkür ederimmm
İnşallah başarıcaksın
Çokkk teşekkür ederizzzz
Çok üzüldümdile kolay
Allah rahmet eylesin
İnşallah cennete gider , boğularak can verdiği için
Tememmm
Emeklerin için tam teşekkür edecektim ki bi baktımmm. Spor yarışmasında 2 nci oldum demek
Çok mutlu ve motive oldum
Aynen oyle valla.. Hadi bakalim bu sefer neler olacak gorucez hep beraber. Bu sefer daha hirsliyim, tam hedefe ulasmadan isin pesini birakmicamO KİLONU SABİTLEMEDEN NASIL OLSA ZAYIFLADIM DEYİP TEKRAR YEMEYİ ABARTINCA OLUYOR KENDİMDEN BİLİYORUM YILIN 5 6 AY I DİYETLE GEÇİYO HEPTE NİSAN DA BU KARARI ALIYORUM :)
Aynen canim yaa 100 le gelirim belki :)Himmm haftaya listedesin o zaman
TeşekkürlerIlk hafta ödem olduğu için çok fazla gidiyo. Bu haftadan sonra 500 gr bile versen gayet iyi
Tebrik ederim
Sen kacincisin kır çiçeğiNazar etme çalış sende yap
Bana atabilir misin çok istiyorum zumba yapmak
Ben sondan 1.yimSen kacincisin kır çiçeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?