Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aslında gayet iyiydik bu hafta ama bildirimde bulunmayan arkadaşlardan dolayi mı düştü yüzde?

İyi akşamlar. Büyük temizlik yeni bitti. Bugünü kaçamaksız bitiriyorum derken akşam yemeğini atlamışım. Sizce ne yiyebilirim bu saatte yemezsem çok acıkıyorum emzirdiğim için

Sabah

Klasik kahvaltı
1 dilim t.buğday

Öğle
7 kaşık etsiz sebze
1 dilim ekmek
1 kaiık yoğurt

Ara
1 şekerli kahve

Akşam

Henüz yok

Vs
Valla ben daha cok yeniyim, ve de deneyimsizim ama gec saate kalinca benim acligimi bastiran tek bisey var o da yogurt.

Ben bugun menu paylasmasam. Korkunc yogun bir gun gecirdim. Ne yedigimi soylesem bana cok kizarsiniz. Şöyle ki 6 saat araliksiz ayakta kosturmaca ile gecti, hem de oyle boyle degil. Kommple ayaktaydim iste. Bugun korkunc sagliksizdi ya. Hic yazmiyim, siz de şok olup bana kizmayin. Yarin guzelcene yicem soz.

Şu kadarini soyliyim, bu saat oldu daha adam gibi bisey yiyemedim

Ayy canlar beni etiketlemişsiniz ama görmedim nedense.

Bende gayet memnunum esradanBu sefer güzel bir süreç geçer diyetimde umarım.

Her gün beşiğinde uyuyan kızım 2 gündür sürekli kucağımda veya yanımda uyuyor. Napıcağımı şaşrdım gün boyu ağladı. Atak diyip geçmesem mi doktoruna mı danışsam( çok mutsuzun

Canımsın moral için çok teşekkürler.
Vallahi moralim bozuk zaten bir de bu diyette istedğimi alamadım.
Yarın tüm gün ev işi yapacağım inşallah şu ödemi atarım.

Takım olarak 3. Bireyselde cgdmk canım sen de ikinci oldun canım tebrikler.
Bildirimde bulunmayanlar olmasaydı kesin birinciydik
Takıma bir haber verme lüzumunu bile görmeyenlere çok kırgınım.
Haftalarca idare edip,desteklemenin ödülü bu olmamalıydı!!!
Bundan sonra menü paylaşımını zamanında yapmayan,takıma mazeretsiz uğramayan kim olursa olsun transfer olmasını yada gerekirse diskalifiyeyi düşüneceğim.
Takım arkadaşlarımı sevdiğim için kimi zaman özel hayatımdan kimi zaman uykumdan çalarak takımdaki herkesi mümkün olduğu kadar motive etmeye çalışıyorum.
Çok çok iyi kilo vermiş ve harika yüzdeleri olan takımdaki diğer arkadaşların haklarına da giriliyor aynı zamanda.Birincilik maddi bir kazanç sağlamasa da manevi tatmin yaşatması yönünden önemliydi.
Bu hafta bildirim yapan tüm takım şahaneydi.Hepimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.

fitcivciv tatlım senin sabit olman hiç sıkıntı değildi.Sakın yanlış anlama.Yukardaki lafımın rotası başka.
Senin haftalardır verdiğin kilolar ve çaban ortada iken sakın yanlış anlama tatlım olur mu

Gazlandı sanırım yeniden çünkü pırtlayıp hemen ardından çığlığı basıyor

Sabah; 1 yumurta, yarım bardak %100 meyve suyu, salatalık, domates, zeytin.
Araöğün; 3 e bölünmüş muzun 1 parçası. 8 e bölünmüş armutun 1 parçası.
Öğle; 1 kase çorba, 1/4 parça ekmek( çorba bitimi sıvı olmasın diye bir ısırık aldım sadece ekmekten)
Ara öğün; yarım armut.
Akşam; salata( domates, salatalık, soğan karışımı)
Ara öğün; 1 avuç çiğ çekirdek.

Su, soda, meyve suyu toplamda 2 litre su.

Canımsın moral için çok teşekkürler.
Vallahi moralim bozuk zaten bir de bu diyette istedğimi alamadım.
Yarın tüm gün ev işi yapacağım inşallah şu ödemi atarım.
Canım geçen cumaya göre 800 gram verdin ki bu da az buz bir kayıp değil.
Kendini boş yere üzme.Sağlık sorunların seni zorlasa da çok iyi spor yaparak gayet güzel sonuçlar çıkardın.
İyisi ile kötüsü ile bu hafta bitti.Şimdi önümüze bakma zamanı

Haklısın canım. Ben kilomu heçen 77.6 olarak hatırladım. Yine iyi dieyim artı olmaktansa
Bu arada menü nün saati de mi vardı. Ben sadece kilo bildirimi saatli sanmıştım.

Gazlandı sanırım yeniden çünkü pırtlayıp hemen ardından çığlığı basıyor
Canım bol bol rezene çayı iç.inan hem sütün artar hem de bebeğin biraz rahatlar.Ilık bir banyo yaptır bebeğine,karnına masaj yap gazına iyi gelir.
Senin yediğin içtiğin,ayaşından üşütmen bile sütünün gazını arttırır.
Gazdan değildir diye düşünüyorsan eğer bir an önce doktora götür kızını tatlım.

Haklısın canım. Ben kilomu heçen 77.6 olarak hatırladım. Yine iyi dieyim artı olmaktansa
Bu arada menü nün saati de mi vardı. Ben sadece kilo bildirimi saatli sanmıştım.
Canım senin menü paylaşımın gayet düzenli.Menü paylaşımı en geç ertesi gün öğlene kadar yapılmalı.
Takıma uğramayanlaraydı lafım
Mesela fitcivciv pazar günleri burada olamıyor ama hiç menüsünü aksatmaz.
Mazeretli olarak takıma uğramayacaklar sorun değil canım.
takıma günlerce uğramayıp bildirim günü artı yada bildirğm yapmayaraj hepimizi gerenlereydi lafım.

Tamam canım. Benim yüzümden üzülmeni kırgın olmanı istemem. Unutuyorum bazen atladığım bir şey mı var diye düşündüm o yüzden sorayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…