İnşallahAynen canim yaa 100 le gelirim belki :)
Aslında gayet iyiydik bu hafta ama bildirimde bulunmayan arkadaşlardan dolayi mı düştü yüzde?*6.Takım 576.Etap***
smygnc: 90,6/// (Bildirimde bulunmadı)
fitcivciv:58,5/// (Sabit)
becezey:72,8/// (Bildirimsiz izne ayrıldı)
yolcukardelen: 57,7/57/0.7/%1.21
cgdmk:/58,6/56.5/2.1/%3.58
azyiyen_azimli:/57,5/Bildirimsiz izne ayrıldı)
asilsoy:78/77.2/0.8/%1,o3
yenibirnur:/66,1/64.8/1.3/%1,97
Rzgrece:87,5/86.6/0.9/%1,03 (İzne ayrılmak istiyor)
philosophergirl: 60,5/59,8/0,7/%o,08 (561.Etapta bildirimli izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 15’e bölündü.
6. Takım ortalaması : 0.890
beş dakika sonra paylaşımda bulunacağım
O zaman bu nazik popolarimizi kaldiricaz canımBen sondan 1.yim
102.7 yim canim ama izindeyim ben
O zararlı pis şeyleri hepimiz istiyoruz maleseftemmuz sonuna doğru ideal kilona bişey kalmaz eminim
Linki verirsen popoda kalkarO zaman bu nazik popolarimizi kaldiricaz canım
Valla ben daha cok yeniyim, ve de deneyimsizim ama gec saate kalinca benim acligimi bastiran tek bisey var o da yogurt.İyi akşamlar. Büyük temizlik yeni bitti. Bugünü kaçamaksız bitiriyorum derken akşam yemeğini atlamışım. Sizce ne yiyebilirim bu saatte yemezsem çok acıkıyorum emzirdiğim için
Sabah
Klasik kahvaltı
1 dilim t.buğday
Öğle
7 kaşık etsiz sebze
1 dilim ekmek
1 kaiık yoğurt
Ara
1 şekerli kahve
Akşam
Henüz yok
Iyiyim esperenzam sıcaklarla boğuşuyoruz işte. Sen nasılsın, geldin mi eve :) benasilsoy rakibimden çok memnunum o da isterse bu hafta seve seve olurum. Kilolarımız yakın olduğu için hatta neredeyse ayni olduğu için çok daha güzel oluyo
Nasılsın güzeller güzeli Esrammm
Spor sonuçları için eline koluna sağlık.
Ceza ve ödülleri liste paylaşım tantanası bitince bir güzellik düşüneceği
Seni yineasilsoy ile rakip yapmayı düşünüyorum.Ne dersiniz kızlar.
asilsoy moralini bozma canım.sağlık sorunları ve zaruretten yediğin kömbe seni biraz gömdü sanki Sporun çok iyiydi.İlaçlardan dolayı yemek zorunda olduğun ekmek yada regl öncesi ödemin tartıdaki eksilmeni azalttı bence.
Canım geçen cumaya göre 800 gram verdin ki bu da az buz bir kayıp değil.Canımsın moral için çok teşekkürler.
Vallahi moralim bozuk zaten bir de bu diyette istedğimi alamadım.
Yarın tüm gün ev işi yapacağım inşallah şu ödemi atarım.
Canım geçen cumaya göre 800 gram verdin ki bu da az buz bir kayıp değil.
Kendini boş yere üzme.Sağlık sorunların seni zorlasa da çok iyi spor yaparak gayet güzel sonuçlar çıkardın.
İyisi ile kötüsü ile bu hafta bitti.Şimdi önümüze bakma zamanı
Canım bol bol rezene çayı iç.inan hem sütün artar hem de bebeğin biraz rahatlar.Ilık bir banyo yaptır bebeğine,karnına masaj yap gazına iyi gelir.Gazlandı sanırım yeniden çünkü pırtlayıp hemen ardından çığlığı basıyor
Canım senin menü paylaşımın gayet düzenli.Menü paylaşımı en geç ertesi gün öğlene kadar yapılmalı.Haklısın canım. Ben kilomu heçen 77.6 olarak hatırladım. Yine iyi dieyim artı olmaktansa
Bu arada menü nün saati de mi vardı. Ben sadece kilo bildirimi saatli sanmıştım.
Canım senin menü paylaşımın gayet düzenli.Menü paylaşımı en geç ertesi gün öğlene kadar yapılmalı.
Takıma uğramayanlaraydı lafım
Meselafitcivciv pazar günleri burada olamıyor ama hiç menüsünü aksatmaz.
Mazeretli olarak takıma uğramayacaklar sorun değil canım.
takıma günlerce uğramayıp bildirim günü artı yada bildirğm yapmayaraj hepimizi gerenlereydi lafım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?