Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi geceler kızlar nasılsınız? Misafir trafiği ve arada bulduğum bir iki saatlik vakitte oğlumu parka götürmek derken yoğun bir gündü.
Sabah omlet zeytin bal susam ezmesi
Ara bir dilim şeftali
Misafirle bir dilim kek bir dilim börek(açtım daha yemek istedim ama yememek için mutfağa girip çıktıkça badem attım ağzıma ve başardım yememeyi) aslında yoğurt yiyecektim ama sürekli girip çıktılar kaçak ölçek yiyemedim.sonra oğlumu götürdüm parka ve yemek yemedim orda badem yedim bir avuç.akşam da biberiye çayı içtim.şimdi açım su içiyorum
Ha parktan önce iki fincan da kahve içtim
Sporum yok yatmadan önce gaza gelirsem yaparım ama yapamazsam yarın sabah ve akşam yapmaya çalılırım

Kaptanım seni yakalayamadım ya tüh tekrar gelirsin umuduyla bekliyorumBu arada ellerine sağlık

Hadi ama ... takım ruhu die bişey var
Herkes hareketlenmeli

6. Takım onumuzdeki haftanin hem spor hem de kilo verme 1.si olsun innnsaallahhh

Herkeslere iyi geceler, hemen uyuyup sabah erken kalkipp puan toplamam lazimm, bugun puansiz gecti mecburen ama yarin telafisi olacak
Ayrica merhaba aldigimdan beri en fazla 10 kez kullandigim eliptik bisikletim

2 hafta önce regl olmuştum bugün yeniden oldum. Bu kadar düzensizlik normal mi dra gitmeli miyim sizce
Regl gibi mi oldun direkt? Yumurtlama kanamasi olmasin? Reglden 2 hafta sonra olan lekelenmeye yumurtlama kanamasi diyorlar genelde doktorlar ama ben senin yerinde olsam gorunurdum yine de bi

Regl gibi mi oldun direkt? Yumurtlama kanamasi olmasin? Reglden 2 hafta sonra olan lekelenmeye yumurtlama kanamasi diyorlar genelde doktorlar ama ben senin yerinde olsam gorunurdum yine de bi
Yeni doğum yaptım da ben canm

Linki verirsen popoda kalkar
Burada paylasmak yasak değilse vereyim ya da özelden atayım. En iyisi adini vereyim google a yazınca cikiyor direkt zaten, arkadaşlar da bakabilir. Esmer, fıstık gibi fit bi hatun
30 Min Fat Burning Cardio Workout - Bipasha Basu Unleash 'Full Routine' - Full Body Workout
Bu cardio, bunun bitiminde altta cikan ise yine bu kadının zumba&aerobic dans
videosu var.

Meyve suyu olmamış rakipçim meyvelerde çok gibi ama az

FİTNE'S & FESAT'S KAZANAN VE KAYBEDENLERİ

1) Ezeli @yolcukardelen ve @cgdmk kapışmasının spor dalında şampiyonu; spor hayatına önce oryantal ile başlayıp sonra; ip atlama dalında rekor zıplayışlar yaparak,3 günlük sporu ile tümpuanları toplayan Sultan rakibesi Efsane Çiğdem'imizi çok pis ezmiştirBunu duyan bireysellerin şampiyonu Çiğdem, durur mu yabıştırmış cevabını' Yüzdelerin şampiyonu benimmm üleynn'

Velhasıl kelam 1-1 beraberlik söz konusu. Datlum gıymatlularım dilerseniz birbirinize ceza vermeyebilirsiniz. ama benim fikrim ikiniz de sağlıklı birer tarifler paylaşmanız olacaktır.

2)
@fattylamb94 ve @asilsoy kapışmasının spor galibi, yollar yürümekle aşınmaz diyen asilsoy oldu Esrammm bebişimmm minişim azimli kuzum maalesef asilsoy yürüdü yürüdü yürüdü seni ezdi geçti minnakım Sizin kilo verme yüzde galibinizi yarın senin bildirimin sonrası açıklarım ama sana ceza insülin direnci nedir ve nasıl kırılır konulu bir araştırma. Copy paste değil alın teri olsun pilizzz
3) @fitcivciv dört ayağının üstüne düşen civciv olarak tarihe adını altın harflerle yazdırdın kuşum. senin rakip tırtladığı her iki dalda da hükmen galip oldun canım. Senin ödülüne gelecek olursak ödül mödül yok. Yemekten ödül mü olurmuş Ödül cezadan yırttın daha ne olsun. Spor yoğdu, sabit geldin bi de ödül bekliyorsan o işi unut datlum. Bi bardak su iç iyi gelir

4) Y yenibirnur minnak mimarımız senin rakip de ortalarda yoktu ama senin kilo verme yüzden ve attığın adımlarla da bileğinin hakkıyla yine galip geleceğini düşündüğüm için sana ceza yok. menülerini aksatma canım:) Sana ceza değil de sende şöyleee güzel sağlıklı değişik denenmiş bir tarif varsa alırım bi dal

5)@philosophergirl ve @giustizia_ kapışmasının spor galibi son gün zıkkımı güllü lokumuyla beraber yiyen Hatice oldu Her ne kadar philosophergirl yaptığı ağır sporlarla daha fazla puan alabilecekken dürüstçe iyi niyetle, teklifimi elinin tersi ile iterek dürüstlüğünden kaybetti

Kilo verme yüzdesi şampiyonu ise philosophergirl oldu.
Ceza verin birbirinize yoksa menü su takibi işini kitlerim ha

6- Son olarak medgic26 @smygnc kapışmasının spor ve kilo verme galibi çiğdem oldu. Nişan rehavetini üzerinden atamayan Sümeyye'nin gözünün yaşına bakmadı Nur gözlü çidom , canım caanım sümeyyemi ezdi ya la
Nişandan sonra dahi buraya uğramadığını da göz önüne alarak , takımla da kaynaşmanı sağlamak için bu hafta menü takibi sende Sümeyyecim. menüsünü düzenli yazmayanı bana bildirmeni rica edeceğim.

Bugünden itibaren tüm menülere @smygnc yi etiketlemeyi unutmayın arkadaşlar.

Burda biz bizeyiz link verebilirsin ya da video paylaşabilirsin yasak değil :) ama isimdende bulurum teşekkür ederim :)

Teşekkür ederim canım.
Evet takim olarak iyiydik çok. 3. Luk de kötü değil ama 1.olacakken 3. Olmak da kötü oldu.

Ellerine, kalemine sağlık esperenzam döktürmüşsün bana vermeyi düşündüğün cezayı kazanan olsamda seve seve yaparım çünkü uzun zamandır bunu araştırıyorum. Burda da bir sürü arkadaş var insülin direnci ve hipotroidi olan

Deneme süresi minimum tam olarak iki hafta canım.deneme sürenin bittiği hafta listeye girmen için verdiğin kilo 0,9 yüzdelik diliminden aşağı olmamalı tatlım:)
Yaptığımız spor yarışmasını takıma motivasyon ve hareket sağlamak için yapıyoruz.
Şu an deneme süresinde olduğun ve yarışma listesinde olmadığın için vermiş olduğun kilo takım ortalamasını etkilemiyor canım.

Hadi o zamannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…