Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay ben bunu yeni gördüm yasy çok güldüm kaptaniçem rabbim de seni güldürsün bol bol
Kereviz salatası yapayım mı kereviz bulursam ya da tarifini vereyim bulamazsamFoto gerekiyor mu?

Yukarıdaki mesajı görünce Sümeyye’yi etiketleyeyim diye mesajı bulmuştum ki kimseyi etiketlememişim. esperenzaa cgdmk S smygnc

Ay ben bunu yeni gördüm yasy çok güldüm kaptaniçem rabbim de seni güldürsün bol bol
Kereviz salatası yapayım mı kereviz bulursam ya da tarifini vereyim bulamazsamFoto gerekiyor mu?
Hep gül ,çok çok mutlu ol canım
Foto atabilirseniz iyi olur,atamasanız da sorun değil canım.

cgdmk tebrik ederim 2.liğini
Aaa cgdmk ikinci mi oldun ama ama ama ::::::::::: (((((
Evet üstüne gul koy, hem romantik hem de güllü kabak olur
Güllü lokum da koyabilirsinBu aralar pek revaçtaBu arada Kıza hiç yenir mi demişsiniz ama tazesine denk gelirseniz mutlaka yiyin ama bi tane yiyin ben de çok severimHaticem arkandayım @
Bu hafta perşembeye bi bamya patlat:)
Eşim de seviyor artık yada çok usta yalancı oldu

Gülizar-ı Kabak .Osmanlı mutfağından diye iteklerim artık
Seviyordur seviyordur canım
Hep gül ,çok çok mutlu ol canım
Foto atabilirseniz iyi olur,atamasanız da sorun değil canım.
canım
Tamam bulursam atarım şnşallah canım

Güzellll

Seni görünce aklıma kabak gelio :))

Evet üstüne gul koy, hem romantik hem de güllü kabak olur
Güllü lokum gibi oldu

Allah kolaylık versin

Kız ara öğünsüz nasıl duruyorsun. Keşke bende yemesem ara öğünde midem ağrımasa keşke . Valla bir şey yememiş gibisin öğlen hariç. Maşallah.
Ben menülerimi azaltayım en iyisi korkulur senden

Ben senin yerinde olsam ufak ufak uzarim durmam pılımı pırtımı toplar giderimmmmm... bakmam göz yaşına bakmam bir dk bile katlanmam rakibimi ezerrr gecerimmmm kiz ajda benim icin yazmis ya la bu sarkiyiiii sagol bebysi jejejej ❤❤❤

Sen bana enginar tarifi ver, bak işini kolaylastirayim ☺
Ben de size karnabahar kısırı tarifi vereyim, bilenler vardir mutlaka ama bilmeyenler çoğunluktadır diye düşünüyorum ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…