Sesli güldümFİTNE'S & FESAT'S KAZANAN VE KAYBEDENLERİ
1) Ezeli @yolcukardelen ve @cgdmk kapışmasının spor dalında şampiyonu; spor hayatına önce oryantal ile başlayıp sonra; ip atlama dalında rekor zıplayışlar yaparak,3 günlük sporu ile tümpuanları toplayan Sultan rakibesi Efsane Çiğdem'imizi çok pis ezmiştirBunu duyan bireysellerin şampiyonu Çiğdem, durur mu yabıştırmış cevabını' Yüzdelerin şampiyonu benimmm üleynn'
Velhasıl kelam 1-1 beraberlik söz konusu. Datlum gıymatlularım dilerseniz birbirinize ceza vermeyebilirsiniz. ama benim fikrim ikiniz de sağlıklı birer tarifler paylaşmanız olacaktır.
2) @fattylamb94 ve @asilsoy kapışmasının spor galibi, yollar yürümekle aşınmaz diyen asilsoy olduEsrammm bebişimmm minişim azimli kuzum maalesef asilsoy yürüdü yürüdü yürüdü seni ezdi geçti minnakım Sizin kilo verme yüzde galibinizi yarın senin bildirimin sonrası açıklarım ama sana ceza insülin direnci nedir ve nasıl kırılır konulu bir araştırma. Copy paste değil alın teri olsun pilizzz
3) @fitcivciv dört ayağının üstüne düşen civciv olarak tarihe adını altın harflerle yazdırdın kuşum. senin rakip tırtladığı her iki dalda da hükmen galip oldun canım. Senin ödülüne gelecek olursak ödül mödül yok. Yemekten ödül mü olurmuşÖdül cezadan yırttın daha ne olsun. Spor yoğdu, sabit geldin bi de ödül bekliyorsan o işi unut datlum. Bi bardak su iç iyi gelir
4) @yenibirnur minnak mimarımız senin rakip de ortalarda yoktu ama senin kilo verme yüzden ve attığın adımlarla da bileğinin hakkıyla yine galip geleceğini düşündüğüm için sana ceza yok. menülerini aksatma canım:) Sana ceza değil de sende şöyleee güzel sağlıklı değişik denenmiş bir tarif varsa alırım bi dal
5)@philosophergirl ve @giustizia_ kapışmasının spor galibi son gün zıkkımı güllü lokumuyla beraber yiyen Hatice olduHer ne kadar philosophergirl yaptığı ağır sporlarla daha fazla puan alabilecekken dürüstçe iyi niyetle, teklifimi elinin tersi ile iterek dürüstlüğünden kaybetti
Kilo verme yüzdesi şampiyonu ise philosophergirl oldu.
Ceza verin birbirinize yoksa menü su takibi işini kitlerim ha
6- Son olarakmedgic26 @smygnc kapışmasının spor ve kilo verme galibi çiğdem oldu. Nişan rehavetini üzerinden atamayan Sümeyye'nin gözünün yaşına bakmadı Nur gözlü çidom , canım caanım sümeyyemi ezdi ya la
Nişandan sonra dahi buraya uğramadığını da göz önüne alarak , takımla da kaynaşmanı sağlamak için bu hafta menü takibi sende Sümeyyecim.menüsünü düzenli yazmayanı bana bildirmeni rica edeceğim.
Bugünden itibaren tüm menülere @smygnc yi etiketlemeyi unutmayın arkadaşlar.
Tahminimce sen yarın tartıda biraz daha iyi eksi göreceksin.Dünkü menünü tam hazmedemediğin için verdiğin kilodan daha azı tartıya yansıdıSesli güldüm
Zıkkımı güllü lokumuyla beraber yedim
Eline , ağzına sağlık
Kabak tadı verdi ha@yolcukardelen kabak tarifi vereyim mi
Canım ben de olamıyorum şimdi, oğlumda da öyle olmuştum.kırkım bitince hemen gelmişti sonra iki ay gelmedi.ama de uzak değilse içinin rahat etmesi için gidebilirsin2 hafta önce regl olmuştum bugün yeniden oldum. Bu kadar düzensizlik normal mi dra gitmeli miyim sizce
Ay dur az ip atlıyayım o zamanBugün sadece 1 saat ev temizliği var o da 20 puan ediyor. Bugünü tamamlamak için yarın en az 40 puan yaparim
fattylamb94 @yolcukardelen
bence sen bana yapıp gönder@yolcukardelen kabak tarifi vereyim mi
İşte tam da o tadı seviyor ÇiğdemKabak tadı verdi ha
Le Qabak diye bi tarif salla mabadının sol lobundanOrtamlarda fransız mutfağından dersin ,kim bilecek
Ceza konusunda nokta atışı yapmışımEllerine, kalemine sağlık esperenzam döktürmüşsünbana vermeyi düşündüğün cezayı kazanan olsamda seve seve yaparım çünkü uzun zamandır bunu araştırıyorum. Burda da bir sürü arkadaş var insülin direnci ve hipotroidi olan
Kabak tadı verdi ha
Le Qabak diye bi tarif salla mabadının sol lobundanOrtamlarda fransız mutfağından dersin ,kim bilecek
Gece gece ne ziplamasi, yat uyu, komsular kapiya dayanir falan sonra cigdemi çağırmak zorunda kalmaCanım ben de olamıyorum şimdi, oğlumda da öyle olmuştum.kırkım bitince hemen gelmişti sonra iki ay gelmedi.ama de uzak değilse içinin rahat etmesi için gidebilirsin
Ay dur az ip atlıyayım o zaman105 tane atlasam 21 puan yapıyı nasılsa
bence sen bana yapıp gönderşaka bi yana annem de başladı hatta akşam misafirin yanında kekten bi dilim aldı elinden aldım, acıktıysan yoğurt ye dedim gizlice sabah da yürüyüşe gidecek pazar kabak alıp anneme de deneyeceğim
Ahahaha annenin elinden keki mi aldınCanım ben de olamıyorum şimdi, oğlumda da öyle olmuştum.kırkım bitince hemen gelmişti sonra iki ay gelmedi.ama de uzak değilse içinin rahat etmesi için gidebilirsin
Ay dur az ip atlıyayım o zaman105 tane atlasam 21 puan yapıyı nasılsa
bence sen bana yapıp gönderşaka bi yana annem de başladı hatta akşam misafirin yanında kekten bi dilim aldı elinden aldım, acıktıysan yoğurt ye dedim gizlice sabah da yürüyüşe gidecek pazar kabak alıp anneme de deneyeceğim
Hahaha.Teşekkürler
Yaratıcılığına hayranim
Gece gece ne ziplamasi, yat uyu, komsular kapiya dayanir falan sonra cigdemi çağırmak zorunda kalma
Afiyet olsun canım benimMenüm
07.30
2 haşlanmış yumurta
Maydanoz ve dereotuyla salata yaptım
1 bardak filtre kahve
12.30
1 kase tavuksuyu çorba
4 - 5 y.kaşığı türlü
7 - 8 y.kaşığı mercimek salatası
3 y.kaşığı yoğurt
19.00
5 y.kaşığı etli patlıcan güveç
Su 2.5 lt. Spor yok kınadaydım bol bol göbek attım
esperenzaa asilsoy
ıskaladınGece gece ne ziplamasi, yat uyu, komsular kapiya dayanir falan sonra cigdemi çağırmak zorunda kalma
Etiketleyin canım.Menü
Sabah
Kahvaltim olmadığı için yani 4-4.5 gibi yaptım, kabak yedim yogurtlatamam tamam kabak bitti, kurtuldunuz, ben ise üzgünum
Akşam da 2 haslanmis Yumurta ve salata yedim bol peynir ve zeytinli.
2800 su
700 bitki çayı
3 fincan kahve
Biraccik da cekirdek ☺
esperenzaa (seni yine etiketleyecek miydik, emin olamadım)
S smygnc @yolcukardelen
Tuhhh olmadıAfiyet olsun canım benimGöbek atma da spordan hesapla hemen Ben evdeyken ve de ip stlayamszken göbek atardım be ya
ıskaladınannemşerin evi iki dairenin üstünde ve biri boş ben de gittim mutfakta 200 ip atlayıp geldim belki biraz daha atlarım
Spor 200 ip 40 puan
3000 adım 45 puan
Toplam 85 puan@esperenzaa cgdmk fattylamb94
Aldım valla, kızmasın diye de yağladım balladım kilo yapmaz inşallahAhahaha annenin elinden keki mi aldınAnnen senin ağzına tıkmaya çalışıyordu en son
Eşim de benim kobayım oldu,ama adam 3-4 gün olmadığı için tam kontrol sağlayamıyorumÖmründe bamya yememiş kabak sevmeyen adama hepsini itina ile yediriyorum Erkek adam kabakla doymaz diye söylendiği günleri bilirim
Evet üstüne gul koy, hem romantik hem de güllü kabak olurEtiketleyin canım.
Afiyet olsun canım.Haydi izin öncesi son haftanda spor atağı bekliyorum senden.
Kabak bizde var canım.Yarın eşime küçük bir sürpriz mi yapsam
Sana gider ayak bi şeyler yapmalıyım dur bakalım düşünüyorumTuhhh olmadı
Neyse cigdemi de uykusundan etmemiş oldun
Cidden gece 200 ip nedir yahu, neyse biz seninle geçinip gidiyoruz, sporda sen, kiloda ben❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?