Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sesli güldüm
Zıkkımı güllü lokumuyla beraber yedim
Eline , ağzına sağlık

Sesli güldüm
Zıkkımı güllü lokumuyla beraber yedim
Eline , ağzına sağlık
Tahminimce sen yarın tartıda biraz daha iyi eksi göreceksin.Dünkü menünü tam hazmedemediğin için verdiğin kilodan daha azı tartıya yansıdı
Pilav yememişsin yemiş gibi algılamışım canım kusura bakma.

2 hafta önce regl olmuştum bugün yeniden oldum. Bu kadar düzensizlik normal mi dra gitmeli miyim sizce
Canım ben de olamıyorum şimdi, oğlumda da öyle olmuştum.kırkım bitince hemen gelmişti sonra iki ay gelmedi.ama de uzak değilse içinin rahat etmesi için gidebilirsin
Bugün sadece 1 saat ev temizliği var o da 20 puan ediyor. Bugünü tamamlamak için yarın en az 40 puan yaparim
fattylamb94 @yolcukardelen
Ay dur az ip atlıyayım o zaman105 tane atlasam 21 puan yapıyı nasılsa
bence sen bana yapıp gönderşaka bi yana annem de başladı hatta akşam misafirin yanında kekten bi dilim aldı elinden aldım, acıktıysan yoğurt ye dedim gizlicesabah da yürüyüşe gidecekpazar kabak alıp anneme de deneyeceğim

Menüm

07.30
2 haşlanmış yumurta
Maydanoz ve dereotuyla salata yaptım
1 bardak filtre kahve

12.30
1 kase tavuksuyu çorba
4 - 5 y.kaşığı türlü
7 - 8 y.kaşığı mercimek salatası
3 y.kaşığı yoğurt

19.00
5 y.kaşığı etli patlıcan güveç

Su 2.5 lt. Spor yok kınadaydım bol bol göbek attım

esperenzaa asilsoy

Ceza konusunda nokta atışı yapmışım
Bence de bu araştırman çok işimize yarayacak canım.

Gece gece ne ziplamasi, yat uyu, komsular kapiya dayanir falan sonra cigdemi çağırmak zorunda kalma

Ahahaha annenin elinden keki mi aldınAnnen senin ağzına tıkmaya çalışıyordu en son
Eşim de benim kobayım oldu,ama adam 3-4 gün olmadığı için tam kontrol sağlayamıyorumÖmründe bamya yememiş kabak sevmeyen adama hepsini itina ile yediriyorumErkek adam kabakla doymaz diye söylendiği günleri bilirim

Menü
Sabah
Kahvaltim olmadığı için yani 4-4.5 gibi yaptım, kabak yedim yogurtla tamam tamam kabak bitti, kurtuldunuz, ben ise üzgünum
Akşam da 2 haslanmis Yumurta ve salata yedim bol peynir ve zeytinli.
2800 su
700 bitki çayı
3 fincan kahve
Biraccik da cekirdek ☺
esperenzaa (seni yine etiketleyecek miydik, emin olamadım)
S smygnc @yolcukardelen

Afiyet olsun canım benimGöbek atma da spordan hesapla hemenBen evdeyken ve de ip stlayamszken göbek atardım be ya
Gece gece ne ziplamasi, yat uyu, komsular kapiya dayanir falan sonra cigdemi çağırmak zorunda kalma
ıskaladınannemşerin evi iki dairenin üstünde ve biri boş ben de gittim mutfakta 200 ip atlayıp geldimbelki biraz daha atlarım
Spor 200 ip 40 puan
3000 adım 45 puan
Toplam 85 puan@esperenzaa cgdmk fattylamb94

Etiketleyin canım.
Afiyet olsun canım.Haydi izin öncesi son haftanda spor atağı bekliyorum senden.
Kabak bizde var canım.Yarın eşime küçük bir sürpriz mi yapsam

Tuhhh olmadı
Neyse cigdemi de uykusundan etmemiş oldun
Cidden gece 200 ip nedir yahu, neyse biz seninle geçinip gidiyoruz, sporda sen, kiloda ben

Aldım valla, kızmasın diye de yağladım balladım kilo yapmaz inşallahayy bamya mı dedin sen

Tuhhh olmadı
Neyse cigdemi de uykusundan etmemiş oldun
Cidden gece 200 ip nedir yahu, neyse biz seninle geçinip gidiyoruz, sporda sen, kiloda ben
Sana gider ayak bi şeyler yapmalıyım dur bakalım düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…