Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anım çok geçmiş olsun, problemlerin de düzelir inşallahListe dışı olsan da bırakmamaya çalış kendini e mi
Sen bana enginar tarifi ver, bak işini kolaylastirayim ☺
Ben de size karnabahar kısırı tarifi vereyim, bilenler vardir mutlaka ama bilmeyenler çoğunluktadır diye düşünüyorum ☺☺
ayy enginar mı bir an önce sevmem gerekiyor sanırım ama hiç sevmiyom ya

Yok canım yanlış anlamadım sabahtan beri kıvranıyorum görsen maalesef kasıklarım şişti beni sabit yapan regl tamam belki poğaça yedim meyve yedim ama onunla kesinlikle alakası yok kendimi tanıyorum ben , regl olayım belki bir kilo birden gidecek dua edin olayım artık

Mango dan jean alıp memnun kalmayan var mı , cigarette kesim pantolon aldım ama jena almadım organik pamuktan jeanlar almak istiyorum sankim

Ben araöğünsüz duramazdım ama insülin direncini yenmek için 3 öğün beslenmeye başladım. Saat 8 9 gibi kalkabilme fırsatım olsa 2 öğün beslenirim ama erken kalkıyorum malesef. Bu şekilde daha hızlı kilo verdim ve alıştıktan sonra daha az acıkmaya başladım.

Kız sen benim araöğünlü yiyen halime göre bişey yemiyosun ben araöğünümde 3 fındık varsa 5 yerdim durduramazdım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…