Sağol canım❤
Günaydın iyiyiz sen nasılsın
Bende iyiyim.Teşekkür ederim.Tanışmamıştık seninle Sümeyye benGünaydın iyiyiz sen nasılsın
Hatice ismim memnun oldumBende iyiyim.Teşekkür ederim.Tanışmamıştık seninle Sümeyye ben
Anım çok geçmiş olsun, problemlerin de düzelir inşallahMerhaba arkadaslar, bu sefer Çarşamba gününden itibaren yataklardayıdım.. hepinizden özür dilerim.
Artı bazı ailevi sorunlar oldu, hepsi karman çorman oldu...
İzne ayrılsam iyi olur, @esperenzaa haklısın...
ayy enginar mıSen bana enginar tarifi ver, bak işini kolaylastirayim ☺
Ben de size karnabahar kısırı tarifi vereyim, bilenler vardir mutlaka ama bilmeyenler çoğunluktadır diye düşünüyorum ☺☺
Takım olarak 3. Bireyseldecgdmk canım sen de ikinci oldun canım tebrikler.
Bildirimde bulunmayanlar olmasaydı kesin birinciydik
Takıma bir haber verme lüzumunu bile görmeyenlere çok kırgınım.
Haftalarca idare edip,desteklemenin ödülü bu olmamalıydı!!!
Bundan sonra menü paylaşımını zamanında yapmayan,takıma mazeretsiz uğramayan kim olursa olsun transfer olmasını yada gerekirse diskalifiyeyi düşüneceğim.
Takım arkadaşlarımı sevdiğim için kimi zaman özel hayatımdan kimi zaman uykumdan çalarak takımdaki herkesi mümkün olduğu kadar motive etmeye çalışıyorum.
Çok çok iyi kilo vermiş ve harika yüzdeleri olan takımdaki diğer arkadaşların haklarına da giriliyor aynı zamanda.Birincilik maddi bir kazanç sağlamasa da manevi tatmin yaşatması yönünden önemliydi.
Bu hafta bildirim yapan tüm takım şahaneydi.Hepimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.
fitcivciv tatlım senin sabit olman hiç sıkıntı değildi.Sakın yanlış anlama.Yukardaki lafımın rotası başka.
Senin haftalardır verdiğin kilolar ve çaban ortada iken sakın yanlış anlama tatlım olur mu
Ben araöğünsüz duramazdım ama insülin direncini yenmek için 3 öğün beslenmeye başladım. Saat 8 9 gibi kalkabilme fırsatım olsa 2 öğün beslenirim ama erken kalkıyorum malesef. Bu şekilde daha hızlı kilo verdim ve alıştıktan sonra daha az acıkmaya başladım.Kız ara öğünsüz nasıl duruyorsun. Keşke bende yemesem ara öğünde midem ağrımasa keşke . Valla bir şey yememiş gibisin öğlen hariç. Maşallah.
Ben menülerimi azaltayım en iyisi korkulur senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?