Ben araöğünsüz duramazdım ama insülin direncini yenmek için 3 öğün beslenmeye başladım. Saat 8 9 gibi kalkabilme fırsatım olsa 2 öğün beslenirim ama erken kalkıyorum malesef. Bu şekilde daha hızlı kilo verdim ve alıştıktan sonra daha az acıkmaya başladım.
Kız sen benim araöğünlü yiyen halime göre bişey yemiyosunben araöğünümde 3 fındık varsa 5 yerdim durduramazdım kendimi
Tebrik ederim rakibem harikasınKız tartı günlerim cumartesi olsa keşke. 10 gibi tartıldım 76.7 çıktı.
Haftaiçi işe gideceğimden erken tartılıyorum olmuyor böylehaa bunuda dedim içim rahatladı. fattylamb94
Civcivim zaten araöğünler öyle az oluyo ama mesela incirin kalorisi çok yüksek bol şekerli bi meyve. Boşu boşuna şekerini yükseltip düşürüyosun bu insülin direnci için daha kötübende de insülin direnci var canım ara öğünsüz yapamıyorum ama ne yedim şimdi 1 adet kuru incir
abartmıyorum ara öğünlerde ben dimi
Rakibe evettttrakibem sen misin yoksa sporda
Ben mangoda bi jean almıştım 5 sene falan kullandım heralde. 20 kilo almasam şimdi bile kullanırdımMango dan jean alıp memnun kalmayan var mı , cigarette kesim pantolon aldım ama jena almadım organik pamuktan jeanlar almak istiyorum sankim
Rakibe evetttt
Ay Estağfirullah yaaKIZ SEN ÇOK SPOR YAPIYON SENİ BANA KİM LAYIK GÖRDÜ BEN GÖREMEDİM :)
TünaydınnnnTünaydınnn
Afiyet olsun, çok iştah açıcı görünüyor :)
SağolllllAfiyet olsun, çok iştah açıcı görünüyor :)
Karatay basladin sanırım
Yok canım en rahatı karataydir, bu yıl denemedigim diyet kalmadı. 2014ten beri Karatay tarzı beslendiğini için özellikle leptini çok benimsedim, sanki orucumu bozmuş gibi olurum leptini bozarsam. Hangi diyeti yaparsam yapayım leptine uyarım, ara ogun varsa birleştiririm. Ekmek kahvaltıda evet zor olmuştur, bir iki gün sonra alışırsın. Özellikle çiğ kuruyemis bana ekmegi aratmadı hiç. Yumurtani da eksik etmeSağolllll
Çok belli dimi Karatay olduğu
Ama o kadar zorlandım Kİ
Böğürdüm hatta
Ekmek yok yaa
Afiyet olsun harika görünüyo
Vallahi mide sorunu yaşamazsam bende yapmak isterim. Şimdi ev işi yapıyorum açıkmadım daha o yüzden bir şey yemedim öğlen bakalım midem köyü olacak gibi olursa yiyeceğim bir de bunu deneyeyim.Ben araöğünsüz duramazdım ama insülin direncini yenmek için 3 öğün beslenmeye başladım. Saat 8 9 gibi kalkabilme fırsatım olsa 2 öğün beslenirim ama erken kalkıyorum malesef. Bu şekilde daha hızlı kilo verdim ve alıştıktan sonra daha az acıkmaya başladım.
Kız sen benim araöğünlü yiyen halime göre bişey yemiyosunben araöğünümde 3 fındık varsa 5 yerdim durduramazdım kendimi
Tebrik ederim rakibem harikasınBen de listedeyken en çok ondan şikayetçiydim. Sabah kalktıktan sona 10 dakika vaktim oluyo hazırlanabilmek için. Çok şiş oluyosun gerçek sonuç değil bence o.
Oooo sağollllAfiyet olsun harika görünüyo
Ooo baya yapmışsın senYok canım en rahatı karataydir, bu yıl denemedigim diyet kalmadı. 2014ten beri Karatay tarzı beslendiğini için özellikle leptini çok benimsedim, sanki orucumu bozmuş gibi olurum leptini bozarsam. Hangi diyeti yaparsam yapayım leptine uyarım, ara ogun varsa birleştiririm. Ekmek kahvaltıda evet zor olmuştur, bir iki gün sonra alışırsın. Özellikle çiğ kuruyemis bana ekmegi aratmadı hiç. Yumurtani da eksik etme
Mide sorunun varsa o konu hakkında pek bilgim yok. Genellikle çevremde mide rahatsızlığı olanlar bişeyler yiyince kötü oluyolar ama belki onların ki başka bi hastalıktır. Sen nasıl iyi oluyosan öyle yap rakibem.Vallahi mide sorunu yaşamazsam bende yapmak isterim. Şimdi ev işi yapıyorum açıkmadım daha o yüzden bir şey yemedim öğlen bakalım midem köyü olacak gibi olursa yiyeceğim bir de bunu deneyeyim.
Canım ben kalkınca wc ye çıkamıyorum genel de 9-10 gibi geçebiliyorum ancak. Hafta içi işe gittiğimden evden 7.40 da çıkıyorum o yüDen kalkar kalkmaz tartılıyorum.
Hafta sonu daha gerçekci çıkıyor sonuç. Tabi yine 76 larda geziyorum ama olsun.
Bu arada yarın ben 1 haftalık tatile gidiyorum. Aile ziyaretine tatil denmez amaişten uzakta olunca tatil olarak görüyorum. Şimdi orada gündüz çok sık giremem nete sanırım ama her fırsatta bakacağım. Olurda bi aksilik gelmezsem 1 gün felan haberinz olsun.
Bol protein yemissin kuzum cevize gerek yokmuş tu sabahda ekmek var cunku afiyet olsunSabah
ekmek
6 7 adet sucuk
domates
şekersiz çay
kuru kayısı
öğlen
5 6 tavuk kanat
hurma 1 tane
akşam
tavuk ciğer sote
ayran
ara
ceviz
su 2 litreye yakın
medgic26 esperenzaa fattylamb94
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?