Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende de insülin direnci var canım ara öğünsüz yapamıyorum ama ne yedim şimdi 1 adet kuru incir
abartmıyorum ara öğünlerde ben dimi

Kız tartı günlerim cumartesi olsa keşke. 10 gibi tartıldım 76.7 çıktı.
Haftaiçi işe gideceğimden erken tartılıyorum olmuyor böyle haa bunuda dedim içim rahatladı. fattylamb94
Tebrik ederim rakibem harikasın Ben de listedeyken en çok ondan şikayetçiydim. Sabah kalktıktan sona 10 dakika vaktim oluyo hazırlanabilmek için. Çok şiş oluyosun gerçek sonuç değil bence o.

bende de insülin direnci var canım ara öğünsüz yapamıyorum ama ne yedim şimdi 1 adet kuru incir
abartmıyorum ara öğünlerde ben dimi
Civcivim zaten araöğünler öyle az oluyo ama mesela incirin kalorisi çok yüksek bol şekerli bi meyve. Boşu boşuna şekerini yükseltip düşürüyosun bu insülin direnci için daha kötü

Mango dan jean alıp memnun kalmayan var mı , cigarette kesim pantolon aldım ama jena almadım organik pamuktan jeanlar almak istiyorum sankim
Ben mangoda bi jean almıştım 5 sene falan kullandım heralde. 20 kilo almasam şimdi bile kullanırdım hemde pantolonu 6 tl ye almıştım bunuda es geçmeyelim

Sağolllll
Çok belli dimi Karatay olduğu
Ama o kadar zorlandım Kİ
Böğürdüm hatta
Ekmek yok yaa
Yok canım en rahatı karataydir, bu yıl denemedigim diyet kalmadı. 2014ten beri Karatay tarzı beslendiğini için özellikle leptini çok benimsedim, sanki orucumu bozmuş gibi olurum leptini bozarsam. Hangi diyeti yaparsam yapayım leptine uyarım, ara ogun varsa birleştiririm. Ekmek kahvaltıda evet zor olmuştur, bir iki gün sonra alışırsın. Özellikle çiğ kuruyemis bana ekmegi aratmadı hiç. Yumurtani da eksik etme

Vallahi mide sorunu yaşamazsam bende yapmak isterim. Şimdi ev işi yapıyorum açıkmadım daha o yüzden bir şey yemedim öğlen bakalım midem köyü olacak gibi olursa yiyeceğim bir de bunu deneyeyim.

Tebrik ederim rakibem harikasın Ben de listedeyken en çok ondan şikayetçiydim. Sabah kalktıktan sona 10 dakika vaktim oluyo hazırlanabilmek için. Çok şiş oluyosun gerçek sonuç değil bence o.

Canım ben kalkınca wc ye çıkamıyorum genel de 9-10 gibi geçebiliyorum ancak. Hafta içi işe gittiğimden evden 7.40 da çıkıyorum o yüDen kalkar kalkmaz tartılıyorum.
Hafta sonu daha gerçekci çıkıyor sonuç. Tabi yine 76 larda geziyorum ama olsun.
Bu arada yarın ben 1 haftalık tatile gidiyorum. Aile ziyaretine tatil denmez ama işten uzakta olunca tatil olarak görüyorum. Şimdi orada gündüz çok sık giremem nete sanırım ama her fırsatta bakacağım. Olurda bi aksilik gelmezsem 1 gün felan haberinz olsun.

Ooo baya yapmışsın sen
Benim ikinci ama ekmek tatlı çok zorlanıyorum
İnş bi süre sonra kurtulucam bu alışkanlıktan
zaten diyet de değil yaşam biçimi
Yumurta iki tane haşladım
Kalın kestiğim için tek gözükebilir :)))

Mide sorunun varsa o konu hakkında pek bilgim yok. Genellikle çevremde mide rahatsızlığı olanlar bişeyler yiyince kötü oluyolar ama belki onların ki başka bi hastalıktır. Sen nasıl iyi oluyosan öyle yap rakibem.

Rakibem o en tehlikeli tatil dikkat et orda lütfen yememeye çalış. Şimdi sen gidiyorsun diye döktürürler eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…