Ben hamileyken de Karatay yaptım, ama her ay tahlil olurdum neredeyse. Doktor da az kilo(8 kilo aldim toplamda) görünce ne yapıyorsan devam et,kan değerlerin, bebeğin beslenmesi,kilo cok iyi demişti. Tabi başka okuyanlar için de hatirlatayim hamileyken Karatay uygularsaniz tahlillerinizi aksatmayin ve doktorun bilgisi olsun.Ooo baya yapmışsın sen
Benim ikinci ama ekmek tatlı çok zorlanıyorum
İnş bi süre sonra kurtulucam bu alışkanlıktan
zaten diyet de değil yaşam biçimi
Yumurta iki tane haşladım
Kalın kestiğim için tek gözükebilir :)))
Ay Estağfirullah yaa
Ben takıma bile giremedim ki
Mütevazilikten ölücez
Mide sorunun varsa o konu hakkında pek bilgim yok. Genellikle çevremde mide rahatsızlığı olanlar bişeyler yiyince kötü oluyolar ama belki onların ki başka bi hastalıktır. Sen nasıl iyi oluyosan öyle yap rakibem.
Rakibem o en tehlikeli tatil dikkat et orda lütfen yememeye çalış. Şimdi sen gidiyorsun diye döktürürler eminim
Super gorunuyor cidden, afiyet olsunKahvaltıma sorun bulacak babayiğit aranıyor
Bana leyla diyene bakınLeylaaaaa mısınBen de akşam babamın çayını misafire götürdüm allahtan abla çay içmeyi bırakmıştı da benim değil sesi yoksa çok fena olacadııı
Geçmiş olsun canım.Ailevi sorununu da bir an önce atlatman dileğiyle.Merhaba arkadaslar, bu sefer Çarşamba gününden itibaren yataklardayıdım.. hepinizden özür dilerim.
Artı bazı ailevi sorunlar oldu, hepsi karman çorman oldu...
İzne ayrılsam iyi olur, @esperenzaa haklısın...
Mide sorunun olmasaydı ara öğünsüz daha kolay bana göre.Birkaç gün sonra alışıyor insan.Sen diyet listenin dışına çıkma canım.İlaçlarını düzenli kullan.Zaten kilo veriyorsun hKız ara öğünsüz nasıl duruyorsun. Keşke bende yemesem ara öğünde midem ağrımasa keşke . Valla bir şey yememiş gibisin öğlen hariç. Maşallah.
Ben menülerimi azaltayım en iyisi korkulur senden
hahaha benim de bir alt komşum var bir el at bebeemmIste geldim burdayim ben bu iste ustayimgel buraya pisss komsu hahahahah
süper starımmm benimBen senin yerinde olsam ufak ufak uzarim durmam pılımı pırtımı toplar giderimmmmm... bakmam göz yaşına bakmam bir dk bile katlanmam rakibimi ezerrr gecerimmmmkiz ajda benim icin yazmis ya la bu sarkiyiiii sagol bebysi jejejej ❤❤❤
Lorke lorke delale lorkeLor da olurr heheheh
pandaya maşallah dedin diyeli sesi soluğu kesildi
geriye gideni fururum.Sağol canım❤
Evet boşlukları siz doldurun artık, ben hepsini deneyip geri geri çıkıp gidicem
Akşam şeriflerin hayırlı olsun HaticemmGünaydın kızlar
Hadi hareket vakti
Böyle konuşan dillerine kurbanHadi kızlar
Motive olmalıyız
İyi akşamlarr canımm:)
Enginar sevilmez mi SultanımAnım çok geçmiş olsun, problemlerin de düzelir inşallahListe dışı olsan da bırakmamaya çalış kendini e mi
ayy enginar mıbir an önce sevmem gerekiyor sanırım ama hiç sevmiyom ya
Harikasın canım.Haftaya yine eksi geliyeahhKız tartı günlerim cumartesi olsa keşke. 10 gibi tartıldım 76.7 çıktı.
Haftaiçi işe gideceğimden erken tartılıyorum olmuyor böylehaa bunuda dedim içim rahatladı. fattylamb94
ne güzel beslenmişsin civcivimSabah
ekmek
6 7 adet sucuk
domates
şekersiz çay
kuru kayısı
öğlen
5 6 tavuk kanat
hurma 1 tane
akşam
tavuk ciğer sote
ayran
ara
ceviz
su 2 litreye yakın
medgic26 esperenzaa fattylamb94
İnşallah olur da rahatlarsın.Kilo vermeni geçtim ağrın,sızın gerginliğin bitsin artık canım .Yok canım yanlış anlamadım sabahtan beri kıvranıyorum görsen maalesef kasıklarım şişti beni sabit yapan regl tamam belki poğaça yedim meyve yedim ama onunla kesinlikle alakası yok kendimi tanıyorum ben , regl olayım belki bir kilo birden gidecek dua edin olayım artık
bebekimmmm bildirim nerede?Tünaydın canlarım
Ben almadım canım.Yazın zaten pek pantolon giymiyorum.Elbise şort ohhh havadar havadar geziyorum.Mango dan jean alıp memnun kalmayan var mı , cigarette kesim pantolon aldım ama jena almadım organik pamuktan jeanlar almak istiyorum sankim
iradeli minnakım benim. İncir çokbende de insülin direnci var canım ara öğünsüz yapamıyorum ama ne yedim şimdi 1 adet kuru incir
abartmıyorum ara öğünlerde ben dimi
konuş datlum.Civcivim zaten araöğünler öyle az oluyo ama mesela incirin kalorisi çok yüksek bol şekerli bi meyve. Boşu boşuna şekerini yükseltip düşürüyosun bu insülin direnci için daha kötü
Hatice’m benden duymuş olma ama civciv spora başlayamıyor.Onu iyi bir silkelesen diyorumRakibe evetttt
Kim gördü acaba alla allaKIZ SEN ÇOK SPOR YAPIYON SENİ BANA KİM LAYIK GÖRDÜ BEN GÖREMEDİM :)
Kahvaltının tek sorunu beni neden çağırmadın zalımmm
Takımdasın zaten kız sen ama bu hafta yüzdeyi tutturursan listede olursun.Ay Estağfirullah yaa
Ben takıma bile giremedim ki
Mütevazilikten ölücez
karatay candır.İnan çok faydasını göreceksin.Ben de ekmeksiz doymam derdim valla doyuluyormuş.Sağolllll
Çok belli dimi Karatay olduğu
Ama o kadar zorlandım Kİ
Böğürdüm hatta
Ekmek yok yaa
İyi tatiller canım.Haber verdiğin iyi oldu canım.Bu hafta senden çok iyi eksi gelecek demek ki.çok motivesin biraz aile saadeti ve hareketle çok çok iyi eksilerin gelecek bence.Vallahi mide sorunu yaşamazsam bende yapmak isterim. Şimdi ev işi yapıyorum açıkmadım daha o yüzden bir şey yemedim öğlen bakalım midem köyü olacak gibi olursa yiyeceğim bir de bunu deneyeyim.
Canım ben kalkınca wc ye çıkamıyorum genel de 9-10 gibi geçebiliyorum ancak. Hafta içi işe gittiğimden evden 7.40 da çıkıyorum o yüDen kalkar kalkmaz tartılıyorum.
Hafta sonu daha gerçekci çıkıyor sonuç. Tabi yine 76 larda geziyorum ama olsun.
Bu arada yarın ben 1 haftalık tatile gidiyorum. Aile ziyaretine tatil denmez amaişten uzakta olunca tatil olarak görüyorum. Şimdi orada gündüz çok sık giremem nete sanırım ama her fırsatta bakacağım. Olurda bi aksilik gelmezsem 1 gün felan haberinz olsun.
Nasılsın canımSuper gorunuyor cidden, afiyet olsun
Canım ilaçları azalttım ya bakalım dayandığım sürece deneyeeğim. Evdeylen koşuşturmadan yemeği unutuyorum ama iş yerinde daha çok acıkıyorum sanırım. Orda ara öğünsüz olmuyor ama su ağırlıklı beslenirsem oda aZalır inşallah.Bana leyla diyene bakın
Geçmiş olsun canım.Ailevi sorununu da bir an önce atlatman dileğiyle.
Mide sorunun olmasaydı ara öğünsüz daha kolay bana göre.Birkaç gün sonra alışıyor insan.Sen diyet listenin dışına çıkma canım.İlaçlarını düzenli kullan.Zaten kilo veriyorsun
İnşallahh... anneme diyorum beraber yürürüz diye bakalım inşallah orada daha çok özen gösteririmİyi tatiller canım.Haber verdiğin iyi oldu canım.Bu hafta senden çok iyi eksi gelecek demek ki.çok motivesin biraz aile saadeti ve hareketle çok çok iyi eksilerin gelecek bence.
Moti
Kim gördü acaba alla allaSana biri komplo kurmuş
Kahvaltının tek sorunu beni neden çağırmadın zalımmm
İnşallah olur da rahatlarsın.Kilo vermeni geçtim ağrın,sızın gerginliğin bitsin artık canım .
bebekimmmm bildirim nerede?
Kınada çok mu oynadın ,ne yedin ne içtin bi anlat.
Harikasın canım.Haftaya yine eksi geliyeahh
ne güzel beslenmişsin civcivimo ceviz olmasa da olurdu ya.
Su miktarın da çok iyi.Zpor yap.haftaya cumaya kadar 210 puan alamazsan menü spor su takibini üzerine yıkarım
Satırlarıma öpücüklerimle son veriyorum kır çiçeem
Annen diyetteyse yedirmez sanadaCanım midemi çok doyurmam gibi aç bırakmamda kötü etkiliyor. O yüzden doktor 6 öğün öneriyor bana. Yiyeceğim şeyler zaten sınırlı asitli içecekler, kızartma, çok yağlı, bol salçalı şeyler ,baharatlar ve acı hepsi yasak.
Yok canım anneme tembih ettim yapma bişi diye. Kendisi de diyette zaten umarım sözümü dinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?