Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben hamileyken de Karatay yaptım, ama her ay tahlil olurdum neredeyse. Doktor da az kilo(8 kilo aldim toplamda) görünce ne yapıyorsan devam et,kan değerlerin, bebeğin beslenmesi,kilo cok iyi demişti. Tabi başka okuyanlar için de hatirlatayim hamileyken Karatay uygularsaniz tahlillerinizi aksatmayin ve doktorun bilgisi olsun.
Yanlış olabilir ama hamilelikten önce sporsuz çok iyi incelmistim, hemen hemen suanki kilomla o zamanki kilomdaki (61-62) vücut şekline aynıydı.
Karatay in belki de en iyi yanı insülin direncini yani tatlı isteği, anı şeker dususlerini duzens sokması.

Canım midemi çok doyurmam gibi aç bırakmamda kötü etkiliyor. O yüzden doktor 6 öğün öneriyor bana. Yiyeceğim şeyler zaten sınırlı asitli içecekler, kızartma, çok yağlı, bol salçalı şeyler ,baharatlar ve acı hepsi yasak.
Yok canım anneme tembih ettim yapma bişi diye. Kendisi de diyette zaten umarım sözümü dinler

Leylaaaaa mısın Ben de akşam babamın çayını misafire götürdüm allahtan abla çay içmeyi bırakmıştı da benim değil sesi yoksa çok fena olacadııı
Bana leyla diyene bakın
Geçmiş olsun canım.Ailevi sorununu da bir an önce atlatman dileğiyle.
Mide sorunun olmasaydı ara öğünsüz daha kolay bana göre.Birkaç gün sonra alışıyor insan.Sen diyet listenin dışına çıkma canım.İlaçlarını düzenli kullan.Zaten kilo veriyorsun h
Iste geldim burdayim ben bu iste ustayim gel buraya pisss komsu hahahahah
hahaha benim de bir alt komşum var bir el at bebeemm Gerçi ben onu püskürtmüştüm ya.
süper starımmm benim

Lor da olurr heheheh
Lorke lorke delale lorke daldan dala atlamakta üstüme yoktur.
Nasılsın canımmm datlumm
Cidooomm 1. Bana mi biraktin illa ben mi 1. Olcam yaaa tebrik ederim tatlimmm muckkk ❤❤❤ cgdmk
pandaya maşallah dedin diyeli sesi soluğu kesildiEn çok ben kilo vercem ,birincilik en çok benim hakkım diye kendini gazlıyon değil mi? Gazlamıyorsan ben gazlayacağım da seni
Sağol canım❤
Evet boşlukları siz doldurun artık, ben hepsini deneyip geri geri çıkıp gidicem
geriye gideni fururum.Hem alışmış kudurmuştan beterdirzirveyi gördün aşağısı seni kesmez datlum
Günaydın kızlar
Hadi hareket vakti
Akşam şeriflerin hayırlı olsun Haticemm

Hadi kızlar
Motive olmalıyız
Böyle konuşan dillerine kurban
Kaldır kolları ohh oh şıkıdımı şıkıdımm oh oh
Günaydın kızlar.Nasılsınız?
esperenzaa liste şeklinde mi yapayım listeyi?
İyi akşamlarr canımm:)
Liste şeklinde yaparsan iyi olur canım.
Gözümün önünde ol,bi yere kaybolma
Anım çok geçmiş olsun, problemlerin de düzelir inşallahListe dışı olsan da bırakmamaya çalış kendini e mi
ayy enginar mı bir an önce sevmem gerekiyor sanırım ama hiç sevmiyom ya
Enginar sevilmez mi Sultanım
Ben dondurucuya bile attım.Gerçi artık yavaş yavaş mevsimi göçiyor.Kılçıklı olur bu zamandan sonra.

Kız tartı günlerim cumartesi olsa keşke. 10 gibi tartıldım 76.7 çıktı.
Haftaiçi işe gideceğimden erken tartılıyorum olmuyor böyle haa bunuda dedim içim rahatladı. fattylamb94
Harikasın canım.Haftaya yine eksi geliyeahh
Sabah
ekmek
6 7 adet sucuk
domates
şekersiz çay
kuru kayısı

öğlen
5 6 tavuk kanat
hurma 1 tane

akşam
tavuk ciğer sote
ayran

ara
ceviz

su 2 litreye yakın

medgic26 esperenzaa fattylamb94
ne güzel beslenmişsin civcivim o ceviz olmasa da olurdu ya.
Su miktarın da çok iyi.Zpor yap.haftaya cumaya kadar 210 puan alamazsan menü spor su takibini üzerine yıkarım
Satırlarıma öpücüklerimle son veriyorum kır çiçeem

İnşallah olur da rahatlarsın.Kilo vermeni geçtim ağrın,sızın gerginliğin bitsin artık canım .
Tünaydın canlarım
bebekimmmm bildirim nerede?
Kınada çok mu oynadın ,ne yedin ne içtin bi anlat.

Mango dan jean alıp memnun kalmayan var mı , cigarette kesim pantolon aldım ama jena almadım organik pamuktan jeanlar almak istiyorum sankim
Ben almadım canım.Yazın zaten pek pantolon giymiyorum.Elbise şort ohhh havadar havadar geziyorum.
bende de insülin direnci var canım ara öğünsüz yapamıyorum ama ne yedim şimdi 1 adet kuru incir
abartmıyorum ara öğünlerde ben dimi
iradeli minnakım benim. İncir çok
Civcivim zaten araöğünler öyle az oluyo ama mesela incirin kalorisi çok yüksek bol şekerli bi meyve. Boşu boşuna şekerini yükseltip düşürüyosun bu insülin direnci için daha kötü
konuş datlum.
Hatice’m benden duymuş olma ama civciv spora başlayamıyor.Onu iyi bir silkelesen diyorum

Ay Estağfirullah yaa
Ben takıma bile giremedim ki
Mütevazilikten ölücez
Takımdasın zaten kız sen ama bu hafta yüzdeyi tutturursan listede olursun.
Sağolllll
Çok belli dimi Karatay olduğu
Ama o kadar zorlandım Kİ
Böğürdüm hatta
Ekmek yok yaa
karatay candır.İnan çok faydasını göreceksin.Ben de ekmeksiz doymam derdim valla doyuluyormuş.

İyi tatiller canım.Haber verdiğin iyi oldu canım.Bu hafta senden çok iyi eksi gelecek demek ki.çok motivesin biraz aile saadeti ve hareketle çok çok iyi eksilerin gelecek bence.
Moti
Super gorunuyor cidden, afiyet olsun
Nasılsın canım

Canım ilaçları azalttım ya bakalım dayandığım sürece deneyeeğim. Evdeylen koşuşturmadan yemeği unutuyorum ama iş yerinde daha çok acıkıyorum sanırım. Orda ara öğünsüz olmuyor ama su ağırlıklı beslenirsem oda aZalır inşallah.

İyi tatiller canım.Haber verdiğin iyi oldu canım.Bu hafta senden çok iyi eksi gelecek demek ki.çok motivesin biraz aile saadeti ve hareketle çok çok iyi eksilerin gelecek bence.
Moti
İnşallahh... anneme diyorum beraber yürürüz diye bakalım inşallah orada daha çok özen gösteririm

Bu arada ev işi yapıyorum ara da buraya kaçıyorum en güzel spor bu sanırım duş almış gibi oldun miss

Aman Allahım takip mi mor menekşem dediklerini kulakların duyuyor mu

Sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
1 hurma

ara
1 kuru incir

öğlen
biber kavurması
1 kase yoğurt

ara
1 kuru incir

akşam
tost makinasında biber közlicem yeni tarif hiç denememiştim birde üstüne domates sosu dökerim
yanında ayran

ara
süt

spor yaparsam pazartesi yazarım @giustizia_ esperenzaa fattylamb94 medgic26

Annen diyetteyse yedirmez sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…