- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Esperenzam dışardaydım aniden çıktım şarjım az olduğundan yazamadım ama sabah tartıldım. Sabitim. Geçen cumartesi 77.6 bu cumarteside 77.6 hedefi tutturamadımİnşallah olur da rahatlarsın.Kilo vermeni geçtim ağrın,sızın gerginliğin bitsin artık canım .
bebekimmmm bildirim nerede?
Kınada çok mu oynadın ,ne yedin ne içtin bi anlat.
Afiyet olsn menün çok güzel, akşam yemeği eminim çok güzel olurSabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
1 hurma
ara
1 kuru incir
öğlen
biber kavurması
1 kase yoğurt
ara
1 kuru incir
akşam
tost makinasında biber közlicem yeni tarif hiç denememiştim birde üstüne domates sosu dökerim
yanında ayran
ara
süt
spor yaparsam pazartesi yazarım@giustizia_ esperenzaa fattylamb94 @medgic26
Afiyet olsn menün çok güzel, akşam yemeği eminim çok güzel olur
Patates, kavun, leblebi, karpuz olmasa iyi olurmuşSlm kızlar menü bildirimiesperenzaa
Kahvaltı
İki dilim haşlanmış yumurta
4-5 dilim fırında patates yağı Yok denecek kadar azdı
1 yeşil zeytin
İki parça kavun
Ara
Leblebi
Maden suyu
Akşam şimdi 16.00
Bir kaç parça karpuz
Tel peynir
2-3 çatal patates salatası
Bir kepçe yoğurt çorbası
Masada ne varsa az sa olsa yiyorum karışık görünebilir ama hepsi az miktarda
Fazla değildi ama :)Patates, kavun, leblebi, karpuz olmasa iyi olurmuşÇorbada un var mıydı ?
Malesef diyette hiç yememiz gereken şeyler. Zamanla çıkartırsın zaten bir anda alışkanlıklarımızdan vazgeçmek zorFazla değildi ama :)
Un yoktu çorbada
HahaAnnen diyetteyse yedirmez sanada
Slm kızlar menü bildirimiesperenzaa
Kahvaltı
İki dilim haşlanmış yumurta
4-5 dilim fırında patates yağı Yok denecek kadar azdı
1 yeşil zeytin
İki parça kavun
Ara
Leblebi
Maden suyu
Akşam şimdi 16.00
Bir kaç parça karpuz
Tel peynir
2-3 çatal patates salatası
Bir kepçe yoğurt çorbası
Masada ne varsa az sa olsa yiyorum karışık görünebilir ama hepsi az miktarda
Olsun ikiniz birbirinizi bol bol frenlersiniz artıkHahaannemi tanımıyorsun. Yemekte çok güzel uyar ama konu baklama gibi şerbetli tatlıya geldi mi kimse durduramaz
Ama ben kararlıyım bozmayacağım diyeti
Olmamışım heralde ben de anlamadım:)))Canım ben de olamıyorum şimdi, oğlumda da öyle olmuştum.kırkım bitince hemen gelmişti sonra iki ay gelmedi.ama de uzak değilse içinin rahat etmesi için gidebilirsin
Ay dur az ip atlıyayım o zaman105 tane atlasam 21 puan yapıyı nasılsa
bence sen bana yapıp gönderşaka bi yana annem de başladı hatta akşam misafirin yanında kekten bi dilim aldı elinden aldım, acıktıysan yoğurt ye dedim gizlice sabah da yürüyüşe gidecek pazar kabak alıp anneme de deneyeceğim
Teşekkür ederim canım hareket maalesef yok hava o kadar sıcak ki :)Afiyet olsun canım.
Ben aynı gün karpuz, kavun ve patates tüketmezdim. Hepsi şeker kaynağı. Hareket varsa günü kurtarabilirsin biraz.
Ay sevilmez mi dersen ben denemez miyim ama kılçıklı deyince bilemedimBöyle konuşan dillerine kurban
Kaldır kolları ohh oh şıkıdımı şıkıdımm oh oh
İyi akşamlarr canımm:)
Liste şeklinde yaparsan iyi olur canım.
Gözümün önünde ol,bi yere kaybolma
Enginar sevilmez mi Sultanım
Ben dondurucuya bile attım.Gerçi artık yavaş yavaş mevsimi göçiyor.Kılçıklı olur bu zamandan sonra.
Una öı takıldın o kadar şeyden sonra olsa ne olur olmasa nePatates, kavun, leblebi, karpuz olmasa iyi olurmuşÇorbada un var mıydı ?
ben de bekliyorum dört gözle, test mi yapsam neOlmamışım heralde ben de anlamadım:)))
Ben 2 kez oldım 3. Yü oldum sandımAy sevilmez mi dersen ben denemez miyim ama kılçıklı deyince bilemedim
Una öı takıldın o kadar şeyden sonra olsa ne olur olmasa neSporla kurtarmalı bence günü
ben de bekliyorum dört gözle, test mi yapsam ne
Ay sevilmez mi dersen ben denemez miyim ama kılçıklı deyince bilemedim
Una öı takıldın o kadar şeyden sonra olsa ne olur olmasa neSporla kurtarmalı bence günü
ben de bekliyorum dört gözle, test mi yapsam ne
Hem de regl rağmen
Teşekkür ederim esperenzam çok mutluyumHem de regl rağmen
Beklediğim sonuçtu.Menülerin hep çok iyiydi canım.Tebriklerr esrammmm
Teşekkür ederim canım hareket maalesef yok hava o kadar sıcak ki :)
Doğru söylüyorsun şekerler üst üste geldi yemek miktarlarını azaltarak dengelerim diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?