Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar 46 bildirim gelmiş
Merakla okucam eve gidince
Düğündeyiz çünkü
Şu kadarını söylüyüm
Bomba gibi gidiyorum
Sıfır şekerrrrrrr
Ekmek de yok
Kahvaltıda böğürdüm kaç kere ama inşallah kırıcam zinciriiiii
Kurtulucam bağımlılıktannnnn
Bakın asla içmicem
Emin’immm

Sabah; 2 kaşık menemen( menemen demek için şahit lazım çünkü soğan biber ve yumurta bolluğu nedeniyle domatesi bulmak zor oldu)
1 bardak şekersiz çay( çayları şekersiz dememe gerek yok artık klasik oldu şekersiz çay benim için )
3 zeytin, 2 dilim domates.

Ara öğün; 1 adet muz( ev işinde mola vereiğim de aldım enerji niyetine)

Öğlen; tam cezalık bence
Canım çok pis çiğ köfte çekti. Sadece marol ile yedim 5 adet, yanında yarım litre su.

Ara öğün; yok ayıp yani birde olaun mu

Akşam; 2 adet patlıcan dolma( kızlar biliyor musunuz bilmem ama yumurta büyüklüğünde, ölçtüm işaret parmağının boyunca ancak yani mini patlıcandan yapılan dolma büyük sanmayın) - bahçeden olunca
1 bardak ayran

Ara öğün; yok

Spor;
4 saat ev işi *10; 80 puan
2000 adım*15; 30 puan
Toplam; 110 puan
Su; diğer içeçeklerle 2 lt geçti.
esperenzaa fattylamb94

Cezama razıyım

heryerdeler yaaaa pis komşular..

Ablan star bebegim diyippp o ipnosa bagliyorum olayi hahahaha

Gazla beni bebegimmm cuma listeye gircemmi ben ??? Bak attiniz beni kapi disina zaten üzülüyorum

Közmatik diye birşey var 5 dk da oluyor kiz kolay birsey anamgilde gördüydüm tavsiye ederimmm :)

Eseslimisin hatun sen

Annene yürüyüşlerinde eşlik et ama baklava vs gömerken ortalıktan sıvış.Annenle kilo verme iddianızı da sen kazanmıştın değil mi?
Aman Allahım takip mi mor menekşem dediklerini kulakların duyuyor mu
hahahaTakip ya zoruna mı gitti Spor yapmazsan takip işi sende datlum
Afiyet olsun canım.Az az da olsa kavun ,karpuz şeker içerdiği için kilo vermeni yavaşlatır.Meyveyi tek porsiyon tek çeşit olarak tüketmeye çalış canım.
En büyük avantajın yeme işini erkenden bitirmen ve emzirmen
Afiyet olsun canım.Menün güzelmiş.Biber kavurma nasıl bişey ki?
Akşam öğününde yediğinin tadını bizimle de paylaş kız ufkumuz açılsın.

Haha annemi tanımıyorsun. Yemekte çok güzel uyar ama konu baklama gibi şerbetli tatlıya geldi mi kimse durduramaz
Ama ben kararlıyım bozmayacağım diyeti
Sen annene uymaaa, annen sana uysun
Teşekkür ederim canım hareket maalesef yok hava o kadar sıcak ki :)
Doğru söylüyorsun şekerler üst üste geldi yemek miktarlarını azaltarak dengelerim diye düşünmüştüm
İki çocuğun vardı değil mi canım?Biri 10 yaşında diğeri de 7-8 aylıktı değilmi?Park bahçe vs çıkıp biraz yürüyebilseniz iyi gelir aslında.
Ay sevilmez mi dersen ben denemez miyim ama kılçıklı deyince bilemedim

Una öı takıldın o kadar şeyden sonra olsa ne olur olmasa neSporla kurtarmalı bence günü
ben de bekliyorum dört gözle, test mi yapsam ne
Enginarın mevsimi biraz geçti gibi ama iyisinden bulursan ye bence.Karaciğer dostu olur kendileri
Maşallah canımmmm.
Birkaç gün zorlanırsın ama sonra inan çok iyi kilo vereceksin.Ben bu sene karatayla iyi kilo verdim ki daha önceden kalori sayarak aç kalarak daha az veriyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…