Ikimizde 75i görürüz inşallahTebrikler canım. Kız gerçekten denk gidiyoruz hahaftaya ben 75 görürüm seni vallahi. Kendimden o kadar emin değilim
İnşallahh canım yaaa çok istiyorum 75 i görmeyiIkimizde 75i görürüz inşallah
Bana leyla diyene bakın
Geçmiş olsun canım.Ailevi sorununu da bir an önce atlatman dileğiyle.
Mide sorunun olmasaydı ara öğünsüz daha kolay bana göre.Birkaç gün sonra alışıyor insan.Sen diyet listenin dışına çıkma canım.İlaçlarını düzenli kullan.Zaten kilo veriyorsun h
hahaha benim de bir alt komşum var bir el at bebeemmGerçi ben onu püskürtmüştüm ya.
süper starımmm benim
Gazla beni bebegimmm cuma listeye gircemmi ben ??? Bak attiniz beni kapi disina zaten üzülüyorumLorke lorke delale lorkedaldan dala atlamakta üstüme yoktur.
Nasılsın canımmm datlumm
pandaya maşallah dedin diyeli sesi soluğu kesildiEn çok ben kilo vercem ,birincilik en çok benim hakkım diye kendini gazlıyon değil mi? Gazlamıyorsan ben gazlayacağım da seni
geriye gideni fururum.Hem alışmış kudurmuştan beterdir zirveyi gördün aşağısı seni kesmez datlum
Akşam şeriflerin hayırlı olsun Haticemm
Közmatik diye birşey var 5 dk da oluyor kiz kolay birsey anamgilde gördüydüm tavsiye ederimmm :)Sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
1 hurma
ara
1 kuru incir
öğlen
biber kavurması
1 kase yoğurt
ara
1 kuru incir
akşam
tost makinasında biber közlicem yeni tarif hiç denememiştim birde üstüne domates sosu dökerim
yanında ayran
ara
süt
spor yaparsam pazartesi yazarımCascade_ esperenzaa fattylamb94 medgic26
Eseslimisin hatun senEki Görüntüle 2163695 Kızlar 46 bildirim gelmiş
Merakla okucam eve gidince
Düğündeyiz çünkü
Şu kadarını söylüyüm
Bomba gibi gidiyorum
Sıfır şekerrrrrrr
Ekmek de yok
Kahvaltıda böğürdüm kaç kere ama inşallah kırıcam zinciriiiii
Kurtulucam bağımlılıktannnnn
Bakın asla içmicem
Emin’immm
Yaaaaaa cok sevindimmm kuzum esramm helal kiz sana
Sağol çiğdoşummm ben şuan uçuyorumYaaaaaa cok sevindimmm kuzum esramm helal kiz sana
Ben mahalleyi ayaga kaldirdiyim coktan teyyy teyyySağol çiğdoşummm ben şuan uçuyorum
Annene yürüyüşlerinde eşlik et ama baklava vs gömerken ortalıktan sıvış.Annenle kilo verme iddianızı da sen kazanmıştın değil mi?Canım ilaçları azalttım ya bakalım dayandığım sürece deneyeeğim. Evdeylen koşuşturmadan yemeği unutuyorum ama iş yerinde daha çok acıkıyorum sanırım. Orda ara öğünsüz olmuyor ama su ağırlıklı beslenirsem oda aZalır inşallah.
İnşallahh... anneme diyorum beraber yürürüz diye bakalım inşallah orada daha çok özen gösteririm
Bu arada ev işi yapıyorum ara da buraya kaçıyorum en güzel spor bu sanırım duş almış gibi oldun miss
hahahaAman Allahım takip mimor menekşem dediklerini kulakların duyuyor mu
Afiyet olsun canım.Az az da olsa kavun ,karpuz şeker içerdiği için kilo vermeni yavaşlatır.Meyveyi tek porsiyon tek çeşit olarak tüketmeye çalış canım.Slm kızlar menü bildirimiesperenzaa
Kahvaltı
İki dilim haşlanmış yumurta
4-5 dilim fırında patates yağı Yok denecek kadar azdı
1 yeşil zeytin
İki parça kavun
Ara
Leblebi
Maden suyu
Akşam şimdi 16.00
Bir kaç parça karpuz
Tel peynir
2-3 çatal patates salatası
Bir kepçe yoğurt çorbası
Masada ne varsa az sa olsa yiyorum karışık görünebilir ama hepsi az miktarda
Afiyet olsun canım.Menün güzelmiş.Biber kavurma nasıl bişey ki?Sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
1 hurma
ara
1 kuru incir
öğlen
biber kavurması
1 kase yoğurt
ara
1 kuru incir
akşam
tost makinasında biber közlicem yeni tarif hiç denememiştim birde üstüne domates sosu dökerim
yanında ayran
ara
süt
spor yaparsam pazartesi yazarımCascade_ esperenzaa fattylamb94 medgic26
Kız ben gördüm ya çığlık kıyamet yatağın üstünde zıplamaya başladımBen mahalleyi ayaga kaldirdiyim coktan teyyy teyyy
Evde olduğu geceler diyelimO komplo kuranı kocası her gece sevsin yeter desin inş
oku oku alim oldun kızesperenzaa kaybolmadım buralardayım.Yazdıklarınızı okuyorum.
Anahhh sporu yazmadim 1saat yuzdum 7800 adim attimEvde olduğu geceler diyelimAmin datlum
oku oku alim oldun kızYazmaya geç biraz da neler yaptın,günün nasıl geçti,spor var mı,nişanlınla aranız nasıl?
Sen annene uymaaa, annen sana uysunHahaannemi tanımıyorsun. Yemekte çok güzel uyar ama konu baklama gibi şerbetli tatlıya geldi mi kimse durduramaz
Ama ben kararlıyım bozmayacağım diyeti
İki çocuğun vardı değil mi canım?Biri 10 yaşında diğeri de 7-8 aylıktı değilmi?Park bahçe vs çıkıp biraz yürüyebilseniz iyi gelir aslında.Teşekkür ederim canım hareket maalesef yok hava o kadar sıcak ki :)
Doğru söylüyorsun şekerler üst üste geldi yemek miktarlarını azaltarak dengelerim diye düşünmüştüm
Enginarın mevsimi biraz geçti gibi ama iyisinden bulursan ye bence.Karaciğer dostu olur kendileriAy sevilmez mi dersen ben denemez miyim ama kılçıklı deyince bilemedim
Una öı takıldın o kadar şeyden sonra olsa ne olur olmasa neSporla kurtarmalı bence günü
ben de bekliyorum dört gözle, test mi yapsam ne
Maşallah canımmmm.Eki Görüntüle 2163695 Kızlar 46 bildirim gelmiş
Merakla okucam eve gidince
Düğündeyiz çünkü
Şu kadarını söylüyüm
Bomba gibi gidiyorum
Sıfır şekerrrrrrr
Ekmek de yok
Kahvaltıda böğürdüm kaç kere ama inşallah kırıcam zinciriiiii
Kurtulucam bağımlılıktannnnn
Bakın asla içmicem
Emin’immm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?