- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
İkiniz de haftaya 75’i ucundan köşesinden de olsa görürsünüz inşallah canım.Tebrikler canım. Kız gerçekten denk gidiyoruz hahaftaya ben 75 görürüm seni vallahi. Kendimden o kadar emin değilim
Aminn .Çok çok amin hatta.Ikimizde 75i görürüz inşallah
fattylamb94 esraammmmm kuzummm tebrikler canım.Bugün harika bir gün.
Çok sevindim güzelim.Üzerindeki yükleri birer birer atıyorsun canım.
Mezuniyetlerini göreceğim dedim.
Birincisini gördüm şükür.
Sıra buradaki mezuniyet
Sonra da bekarlıktan mezuniyet
Esra’nın mezun oldum mesJını görünce menüne yorum yapamadın.Sabah; 2 kaşık menemen( menemen demek için şahit lazımçünkü soğan biber ve yumurta bolluğu nedeniyle domatesi bulmak zor oldu)
1 bardak şekersiz çay( çayları şekersiz dememe gerek yok artık klasik oldu şekersiz çay benim için)
3 zeytin, 2 dilim domates.
Ara öğün; 1 adet muz( ev işinde mola vereiğim de aldım enerji niyetine)
Öğlen; tam cezalık bence
Canım çok pis çiğ köfte çekti. Sadece marol ile yedim 5 adet, yanında yarım litre su.
Ara öğün; yok ayıp yani birde olaun mu
Akşam; 2 adet patlıcan dolma( kızlar biliyor musunuz bilmem ama yumurta büyüklüğünde, ölçtüm işaret parmağının boyunca ancak yani mini patlıcandan yapılan dolma büyük sanmayın) - bahçeden olunca
1 bardak ayran
Ara öğün; yok
Spor;
4 saat ev işi *10; 80 puan
2000 adım*15; 30 puan
Toplam; 110 puan
Su; diğer içeçeklerle 2 lt geçti.
esperenzaa fattylamb94
Cezama razıyım
Sana galbimizde baş köşemizde yer açtık gel kız.Şen sazın bülbülü çidom.Napiyoniz yahuuu ben geldim yer acin vede cay yapin hele cekirdekde getirdim giybet time
Herkes pis zati,bi biz temiz pir-ü pakızheryerdeler yaaaa pis komşular..
Ablan star bebegim diyippp o ipnosa bagliyorum olayi hahahaha
Keşke zıpladığın dakikayı da hesapladaydın.Spor puanı olarak dönerdiKız ben gördüm ya çığlık kıyamet yatağın üstünde zıplamaya başladım
Kız ben zaten hiç bişeyi saymıyorum ya sanki biri bugün 10 dk ev işini bile yazmıştıHerkes pis zati,bi biz temiz pir-ü pakız
Keşke zıpladığın dakikayı da hesapladaydın.Spor puanı olarak dönerdi
Hop hop hopla. çekirgem
Zıp zıp zıpla çekirgem
Benim güzel çekirgem
Gözlerim doldu inan canım:)) çok mutlu oldum.Haziran senin karar verip uygulsmaya geçme ayınmış.Daha önce de haziranda diyete başlayıp çok iyi kilo vermiştin.Teşekkür ederim esperenzam omzumdaki kocaman yükten kurtuldum gerçekten içimden bişey koptu gitti. Benim gördüğümde ilk aklıma gelen senin o lafın olduokuldan mezuniyetin üstünü çizdim şimdi sıra burdan mezuniyet
Yirim kalbini hatun ❤ nasilsin bacımEsra’nın mezun oldum mesJını görünce menüne yorum yapamadın.
Ula hamiyet bu ne vaziyet
Mini minnacıkmış da,bahçeden toplanmışmış da,çiğ köfteleri göndüğün günün akşamına yediğin için kötü olmuş.
Çok da kötü değil menün .Afiyet olsun canım.15dakikacık spor cezası verdim
Sana galbimizde baş köşemizde yer açtık gel kız.Şen sazın bülbülü çidom.
Enerjini gördükçe enerjimi ozler oldumHerkes pis zati,bi biz temiz pir-ü pakız
Keşke zıpladığın dakikayı da hesapladaydın.Spor puanı olarak dönerdi
Hop hop hopla. çekirgem
Zıp zıp zıpla çekirgem
Benim güzel çekirgem
10 dakikalık ev işi nasıl zul geldiyseKız ben zaten hiç bişeyi saymıyorum ya sanki biri bugün 10 dk ev işini bile yazmıştıben işyerinde hergün km lerce yürüyorum kaç bin adım atıyorum evişide yapıyorum
Takıl bana seni, eski çidoma vın vınnn diye uçurayım bebeğimEnerjini gördükçe enerjimi ozler oldum
Kim kiz o ?? Telefonumu popoma baglarim bak10 dakikalık ev işi nasıl zul geldiyse
Kimdi o tembel.( benden tembeli de varmış diye mutlu olacağım)
Gözlerim doldu inan canım:)) çok mutlu oldum.Haziran senin karar verip uygulsmaya geçme ayınmış.Daha önce de haziranda diyete başlayıp çok iyi kilo vermiştin.
Gelsin sıradaki kim tutar seni minnakım
haklisin cem atasözüTakıl bana seni, eski çidoma vın vınnn diye uçurayım bebeğim
Enerji içimizde.( cem yılmaz stayla)
Ay bilmiyorum bulayımda söylerim10 dakikalık ev işi nasıl zul geldiyse
Kimdi o tembel.( benden tembeli de varmış diye mutlu olacağım)
Adım atan ayaklarına,gulaç atan koluna gurbann olduğumAnahhh sporu yazmadim 1saat yuzdum 7800 adim attimesperenzaa bilgine muckkk
İyiyim canım şükür.Seni gördümmm daha iyiyim bidenem.Yirim kalbini hatun ❤ nasilsin bacım
Kiz hep aklimdasin vallahi :) ❤ kalbimde tasiyom seni.. cansin canAdım atan ayaklarına,gulaç atan koluna gurbann olduğumAdımsayarın olayım yanında taşı beni
İyiyim canım şükür.Seni gördümmm daha iyiyim bidenem.
HahahaKim kiz o ?? Telefonumu popoma baglarim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?