Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

fattylamb94 esraammmmm kuzummm tebrikler canım.Bugün harika bir gün.
Çok sevindim güzelim.Üzerindeki yükleri birer birer atıyorsun canım.
Mezuniyetlerini göreceğim dedim.
Birincisini gördüm şükür.
Sıra buradaki mezuniyet
Sonra da bekarlıktan mezuniyet

Teşekkür ederim esperenzam omzumdaki kocaman yükten kurtuldum gerçekten içimden bişey koptu gitti. Benim gördüğümde ilk aklıma gelen senin o lafın oldu okuldan mezuniyetin üstünü çizdim şimdi sıra burdan mezuniyet

Esra’nın mezun oldum mesJını görünce menüne yorum yapamadın.
Ula hamiyet bu ne vaziyet
Mini minnacıkmış da,bahçeden toplanmışmış da,çiğ köfteleri göndüğün günün akşamına yediğin için kötü olmuş.
Çok da kötü değil menün .Afiyet olsun canım.15dakikacık spor cezası verdim
Napiyoniz yahuuu ben geldim yer acin vede cay yapin hele cekirdekde getirdim giybet time
Sana galbimizde baş köşemizde yer açtık gel kız.Şen sazın bülbülü çidom.

heryerdeler yaaaa pis komşular..

Ablan star bebegim diyippp o ipnosa bagliyorum olayi hahahaha
Herkes pis zati,bi biz temiz pir-ü pakız
Kız ben gördüm ya çığlık kıyamet yatağın üstünde zıplamaya başladım
Keşke zıpladığın dakikayı da hesapladaydın.Spor puanı olarak dönerdi
Hop hop hopla. çekirgem
Zıp zıp zıpla çekirgem
Benim güzel çekirgem

Herkes pis zati,bi biz temiz pir-ü pakız

Keşke zıpladığın dakikayı da hesapladaydın.Spor puanı olarak dönerdi
Hop hop hopla. çekirgem
Zıp zıp zıpla çekirgem
Benim güzel çekirgem
Kız ben zaten hiç bişeyi saymıyorum ya sanki biri bugün 10 dk ev işini bile yazmıştı ben işyerinde hergün km lerce yürüyorum kaç bin adım atıyorum evişide yapıyorum

Gözlerim doldu inan canım:)) çok mutlu oldum.Haziran senin karar verip uygulsmaya geçme ayınmış.Daha önce de haziranda diyete başlayıp çok iyi kilo vermiştin.
Gelsin sıradaki kim tutar seni minnakım

Yirim kalbini hatun ❤ nasilsin bacım

Kız ben zaten hiç bişeyi saymıyorum ya sanki biri bugün 10 dk ev işini bile yazmıştı ben işyerinde hergün km lerce yürüyorum kaç bin adım atıyorum evişide yapıyorum
10 dakikalık ev işi nasıl zul geldiyse
Kimdi o tembel.( benden tembeli de varmış diye mutlu olacağım)

Gözlerim doldu inan canım:)) çok mutlu oldum.Haziran senin karar verip uygulsmaya geçme ayınmış.Daha önce de haziranda diyete başlayıp çok iyi kilo vermiştin.
Gelsin sıradaki kim tutar seni minnakım

Bu süreçte en büyük destekçilerimden biri sendin esperenzam bunu laf olsun diye söylemiyorum cidden benim için sözlerin önemliydi. Hep motive ettin beni. Burası sanal olsada insanlar gerçek, dostluklarda gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…