Patates krep masallah hatuncum
Emegine saglik canim, cok tesekkurlerSPOR LİSTESİ
29.06.2018
smygnc - 120 puan
asilsoy - 45 puan
giustizia_ - 305 puan
cgdmk - 20 puan
30.06.2018
asilsoy - 110 puan
yolcukardelen - 145 puan
giustizia_ - 235 puan
fattylamb - 202.5 puan
Ndymk - 155 puan
31.06.2018
asilsoy - 100 puan
giustizia_ - 199 puan
yolcukardelen - 185 puan
fitcivciv - 140 puan
Ndymk - 80 puan
Kilo bildirimini akşam yapsam ama o zamanda şiş olurum
Mazeretim var çünkü ; burnum kanadı sabah daha işe gitmeden
Asıl gün olan cuma paylaşayım mı?
Normalde kurallara sıkısıkıya bağlıyım biliyosun
Hmm tesadüf olmuş o zaman
Sağol
İnş canım sağol
Sana bişey sorucam
Kafama takıldı
Kardeşim bugün bana dedi ki, birisi karatayı yapmış kafayı yemiş
Moralim bozuldu (kardeşim de Karatay yapıyo alışmış 30 kg vermiş) sence tatlı yemedim die kafayı mı yicem lütfen içimi rahatlar mısın veesperenzaa
Bişey olmaz derseniz o kadar Sevinicem ki tam karar verdim aah ahhhh şok oldum
Sağol canımcım
Az ama 300 gram nedir yaaaHaftasonu eksi görmek
Çok iyi canım, cok şükür 56lari gördünKilo bildirimi
Niye seviniyor bu kız demeyin, çok matah bi şey yok ama ilk defa cumadan pazartesiye eksi ile geliyorum (son bir aydır)
Cuma 57.0
Güncel: 56.8
Fark 200 gr
Merhaba 56lı rakamlar
İki gündür çok yoğun ipi yeterince atlayamadım, binin üzerine çıktığımda eksilmem çok güzel oluyoresperenzaa cgdmk
Karatay ile kafayi yiyen ilk defa duydum canim, ama bunu dediyse gercgerçe kafayi yemistirHmm tesadüf olmuş o zaman
Sağol
İnş canım sağol
Sana bişey sorucam
Kafama takıldı
Kardeşim bugün bana dedi ki, birisi karatayı yapmış kafayı yemiş
Moralim bozuldu (kardeşim de Karatay yapıyo alışmış 30 kg vermiş) sence tatlı yemedim die kafayı mı yicem lütfen içimi rahatlar mısın veesperenzaa
Bişey olmaz derseniz o kadar Sevinicem ki tam karar verdim aah ahhhh şok oldum
Sağol canımcım
Zeytinin az tuzlu olmasına dikkat etmen gerek canım.
Karatay tarzı beslenme biraz alıştığımız diyetleZeytin de yağ değil mi çok saçma bence
Afiyet olsun canım.Menümün dışına çıkmadım sade bir türk kahvesi içtim sadece
HahahahahaKaratay ile kafayi yiyen ilk defa duydum canim, ama bunu dediyse gercgerçe kafayi yemistir
Tatli yememek kafayi yedirtir mi, sen düşün?
Cumaya kadar püfff diye uçup gider canım.Ben yine haftaya artiyla basladim
Cuma 56.5
Bugun 56.8
maşallah sana ve kızına canım40 dk pilates yapıldı. Kızımı 2. Uykusuna yatırıyorum
Hafta sonuna rağmen eksi geldin canım.Moralini bozacak birşey yok .fırsat bulunca bir leslie yap da neşemizi bulalımAz ama 300 gram nedir yaaa
Tatlı sevmiyor olmam büyük avantaj canım.Senin sıkıntın kahvaltı tatlım.Evden kahvaltılığını hazırlayıp iş yerinde sağlıklı bir şekilde kahvaltı yapabilirsen inan çok daha iyi kilo verir ve zorlanmazsın.Kahveyi azalttın mı ödem de olmaz.Biraz spor bol su ile çok iyi kilo verirsin.İnan biraz kendine ve çabala gerisi geliyor zatenYa olur mu hic oyle sey, bana cook sacma geldi. Gayet saglikli besleniyosun, ne kadar sekeri kestim desen de misal domateste yine var ki seker. Onemli olan senin tatli, ekmek, pirinc vs gibi zararli sekerleri yememen.
Bak ben mesela hic tatliya duskun degilim. Aramiyorum hic yani. Neden benim gibi olmayasin, bir dilim baklava yesem ikinci igrenc gelir yiyemem. Mesela japonlara bizim bir dilim bile igrenc otesi geliyor, geneli de incecik. Demek ki bizim seker kulturumuzde sikinti var.
Kendine zaman ver, kendini zorla, bizim yedigimiz ekmek ekmek degiill, pirinc pirinc degil. Bu pislikleri yemeyince neden kafayi yiyesin, aksine saglik kazanacaksin.
Yarın sabah yapabilirsen iyi olur canım.Katılımın,menülerin ve sporun çok iyi canım. Cumadan bugüne eksildin kesin :)Kilo bildirimini akşam yapsam ama o zamanda şiş olurum
Mazeretim var çünkü ; burnum kanadı sabah daha işe gitmeden
Asıl gün olan cuma paylaşayım mı?
Normalde kurallara sıkısıkıya bağlıyım biliyosun
Çok müsait değilim .Gece cezan gelecek datlumSON PİŞMANLIK FAYDA ETMEDİ MAALESEF AKŞAM SADECE TAVUK AYRAN OLAYDI İYİYDİ
Yarın sabah yapabilirsen iyi olur canım.Katılımın,menülerin ve sporun çok iyi canım. Cumadan bugüne eksildin kesin :)
Karatay beni bir hafta zorlamıştı ama sonra hiç zorlanmadım canım.Kafayı da yemedimÖyle sanıyor da olabilirim
Çok müsait değilim .Gece cezan gelecek datlum
Regl ne oldu ?
Ben de sana iki öğün ceza vereyim bariCanım dün yine 1 2 damla geldi devam yok lekelenme halindeyim anlıcan..Ne cezası karatay usülü beslendim 2 öğünbu akşam gün bende kitap okumalı olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?