Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Emegine saglik canim, cok tesekkurler

Cok gecmis olsun canim, sicaklardandir heralde, dikkat et kendine

Ya olur mu hic oyle sey, bana cook sacma geldi. Gayet saglikli besleniyosun, ne kadar sekeri kestim desen de misal domateste yine var ki seker. Onemli olan senin tatli, ekmek, pirinc vs gibi zararli sekerleri yememen.
Bak ben mesela hic tatliya duskun degilim. Aramiyorum hic yani. Neden benim gibi olmayasin, bir dilim baklava yesem ikinci igrenc gelir yiyemem. Mesela japonlara bizim bir dilim bile igrenc otesi geliyor, geneli de incecik. Demek ki bizim seker kulturumuzde sikinti var.
Kendine zaman ver, kendini zorla, bizim yedigimiz ekmek ekmek degiill, pirinc pirinc degil. Bu pislikleri yemeyince neden kafayi yiyesin, aksine saglik kazanacaksin.

Çok iyi canım, cok şükür 56lari gördün

Karatay ile kafayi yiyen ilk defa duydum canim, ama bunu dediyse gercgerçe kafayi yemistir
Tatli yememek kafayi yedirtir mi, sen düşün?

Sabah oğlumun bakıcısı biraz rahatsızlandı ,onu doktora bıraktıktan sonra oğlumla ziv ziv gezmekle meşgulüm
Arada bakıyorum,yazamasam da gözüm üstünüzde
Gece tek tek ifadelerinizi alacağım.
Ohh kaçamaklar,artılar,ilaç niyetine bile olsa yapılmayan sporlar.Napiyonuz anam siz böyle
Bildirim yapmayanlar gece size zılgıt sırası gelmeden bildirimlerinizi yapsanız diyorum!

Az ama 300 gram nedir yaaa
Hafta sonuna rağmen eksi geldin canım.Moralini bozacak birşey yok .fırsat bulunca bir leslie yap da neşemizi bulalım
Tatlı sevmiyor olmam büyük avantaj canım.Senin sıkıntın kahvaltı tatlım.Evden kahvaltılığını hazırlayıp iş yerinde sağlıklı bir şekilde kahvaltı yapabilirsen inan çok daha iyi kilo verir ve zorlanmazsın.Kahveyi azalttın mı ödem de olmaz.Biraz spor bol su ile çok iyi kilo verirsin.İnan biraz kendine ve çabala gerisi geliyor zaten

Yarın sabah yapabilirsen iyi olur canım.Katılımın,menülerin ve sporun çok iyi canım. Cumadan bugüne eksildin kesin :)
Karatay beni bir hafta zorlamıştı ama sonra hiç zorlanmadım canım.Kafayı da yemedim Öyle sanıyor da olabilirim
SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEDİ MAALESEF AKŞAM SADECE TAVUK AYRAN OLAYDI İYİYDİ
Çok müsait değilim .Gece cezan gelecek datlum
Regl ne oldu ?

Canım dün yine 1 2 damla geldi devam yok lekelenme halindeyim anlıcan..Ne cezası karatay usülü beslendim 2 öğün bu akşam gün bende kitap okumalı olan

@giustizia_ midenin bulantısı nasıl oldu canım? Başlangıçta çok zorlamıyorsan biraz tuzlu ayran iç istersen.Ayran biraz tokluk hissi verdiği gibi mideni de rahatlatır.Leptin hormonunu birazcık yavaşlatsa da alışana kadar içebilirsin bence.

Canım dün yine 1 2 damla geldi devam yok lekelenme halindeyim anlıcan..Ne cezası karatay usülü beslendim 2 öğün bu akşam gün bende kitap okumalı olan
Ben de sana iki öğün ceza vereyim bariKaratay usulü ceza
Kültürlü civcivim ,oku tabi ki.
Kaçamak yaparsan ben de senin canını okuyacağım haberin olsunü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…