Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yarın pazardan kabak almam lazım
Bi kere yemeğini yedik de dereotlu
Ama ben tavada yağda kavurmak istiyorum
Bu arada EV BAKLAVASINA RAST GELDİM.YEMEDİM DEMEME GEREK YOK Kİ
YER MİYİM HİÇ
KESİN KARARIM ÇÜNKÜ
Dolapta baklava var. Kapağı açtıkca göz göze geliyoruz. Yarım yedim valla((

Kilona göre yediğin ekmek miktarı fazla,patatesli yumurta da hiç olmamış canım.Düzenini oturtamadığın için tartın tahteravalli gibi bir yukarı bir aşağı hareket eder ve metabolizmanı bozarsın canım.
Spor yapmayanlar bakın ,feyz alın
Tebrikler canım yediklerine rağmen çok iyi eksi bence.

O zaman sana soyle bir ornek vereyim, bir arkadasim korkunc tatli bagimlisiydi .125 kilo oldu, mide ameliyati gecirdi yaklasik 4 sene once.. gecirmek zorundaydi, riske girdi cunku artik direkt agir obezdi, tum hormonlar mormonlar hepsi bozulmustu vucudunda. Ki benle yasit arkadas. Seneler icinde nasil da sisti oyle gozumuzun onunde cidden anlamadik. Hatta ben tatli sevmiyorum derdim o tabak tabak gomerdi ve bana yalan soyluyosun, bi insanin tatli sevmemesi imkansiz derdi.
Simdi sonuca geleyim, kiz zayifladi 55 mi 60 mi ne kilo. Ve simdi diyor ki 'ben nasil yiyebiliyordum o kadar tatliyi ya'

Kek keşkek birde menu diye paylasmisin ayip ayip
Çok kınadım şimdi kendimi ama 185 puan da yazıyıııı orda
Canım gündüz uykusuna nasıl yatıryosn. Ben pışpışlıyorum bazen çok güzel uyuyo bazen kedi uykusu gibi hemen geri uyanıyo. Beşiğine bıraksam kendi uyusa keşke.
canım genellikle emerek uyuyor, oğlum kadar meraklı değil emmeye ben de bir dört çekse kardır gözüyle bakıyorum.bi de annemlere bıraktığımda sallayarak uyuttular hep beşikte sallanmaya alıştı

Simit diyetisten listende varsa birşey demeyeceğim ,yoksa şayet 1 simit olmamış canım.
Bu sıralar yazdığın menülerde ekmek fazlalaştı,az da olsa sosis,sucuk vs iyi değil bence.
Teşekkür ederim canım bugün tekrar doktora götürdüm öksürüğü arttı
Alerjik bronşitmiş maalesef
Çok çok geçmiş olsun canım
Polenler,ev tozu,hayvan tüyleri,yün kıyafet ve yatak yastıklar da tetikleyebiliyor canım.
Canımm çok geçmiş olsun.zaten geldi mi hepsi üst üstte gelir ama giderken de peşi sıra gider.
Yemene iştahın olmasa da dikkat et canım.bunu önce kendi ruh ve beden sağlığın için sonra evlatların için yap.
Yapabileceğimiz birşey olsa keşke
Anlatmak istersen iyi bir dinleyiciyimdir belki sadece içindekileri dökmek bile iyi gelebilir.
Tez zamanda tüm sıkıntılarını atlatman dileğiyle

Ben de sana iki öğün ceza vereyim bariKaratay usulü ceza
Kültürlü civcivim ,oku tabi ki.
Kaçamak yaparsan ben de senin canını okuyacağım haberin olsunü
fitcivciv canım iki öğünlük cezan 1 saat spor2
Sabah
Klasik kahvaltı

Ara

3 top dondurma

Öğle

7 kaşık etli sebze yemeği

Akşam

150 gr et döner
1 dilim ekmek
Top başına 15 dk pilates yap canım
Canım gün aşırı kaçamak yapıyorsun.
Canım fasulye istiyor benim de
Yarın yap da ye kuzum bi yerin şişmesin
Yarın pazardan kabak almam lazım
Bi kere yemeğini yedik de dereotlu
Ama ben tavada yağda kavurmak istiyorum
Bu arada EV BAKLAVASINA RAST GELDİM.YEMEDİM DEMEME GEREK YOK Kİ
YER MİYİM HİÇ
KESİN KARARIM ÇÜNKÜ
tebrikler azimli karınca

Haticem ben de önceki diyetimde Karatay yapmıştım sporsuz da çok iyi verdim başlarda, lütfen öyle düşünme
İyi olmana çok sevindim canım, iyi ol her daim Yakalamışım ya seni
ben 29unda yapmamış mıyım sanki 200 ip ve 3000 adım var gibiydi ama bi kontrol edeyim esramEmeğine sağlık

Afiyet olsun canım .Menün gayet güzel.
Limonlu su içme,midene dokunmasın.
Sabah ve öğlen yaptıktan sonra dayanabileceksen öyle ye ama zor olur bence.
Eki Görüntüle 2164268 Ceviz kalmamıştı hazır, şimdi kırıcam yarına hazır olsun
cevizler de pek güzelmiş.Ben bu dönemde doğru düzgün ceviz bulacağım diye kırk takla atıyorum da.
Çok kaçamak var canım.Böyle olmaz.Böyle olursan listede iken takımı zorlarsın.

Afiyet olsun canım.çökelek sündürmesi nasıl birşey ki
Bu menün bence son günlerdeki en iyi menündü.
şükür spor da geldi
Maşallah

Düğünümüz var abiye almak istemiyorum hem şık hem spor bişi istiyorum kafam karman çorman son dakika işi de sevmem
Düğün son dk mı belli oldu yoksa sen mi son dakikaya bıraktın civcivim
Teşekkür ederim canım bugün tekrar doktora götürdüm öksürüğü arttı
Alerjik bronşitmiş maalesef
geçmiş olsun canım benim Sorunlar hayatımızın köşe noktaları gibi, virajı alabilir ayakta kalabilirsek daha da güçleniriz. Umudunu ve azmini kaybetme, dua et bol bol.ben öyle yapıyorum bu aralar... (bir de direksiyon dersi alıyorum da örnek tuhaf oldu amakendimi daha güçlü hissetmek için yapıyorum hepBiz kadınlar çok güçlüyüz ama bizden de güçlü rabbim var... canım benim)

Şeker en tehlikeli bağımlılık gerçekten.Ben de şerbetli tatlı ve çikolata bağımlısıydım.Yemeye yemeye unuttum tadını hatta bir ara bir çatal künefe yemiştim şekerinden midem bayılmıştı.
Vücut unutunca istemiyorsun.

Benim güzel,narin bir o kadar da güçlü sultan’cım.
Nasıl geçti direksiyon dersin?
Azimli,kararlı ve güçlü kadınsın sen.Herşeyin üstesinden de geleceğine eminim canımm

Benim gözümden de kaçmış olabilir Sultanım yarın kontrol ederim

Sabah
Klasik kahvaltı

Ara

3 top dondurma

Öğle

7 kaşık etli sebze yemeği

Akşam

150 gr et döner
1 dilim ekmek
Dondurma olmasa inan daha hızlı verirsin Canım ilk 6 ay en çok verebileceğimiz zamanlar iyi değerlendir
ben kendime güvenmediğim böyle durumlarda komşuya gönderiyorum hemenTabi anne evinde ve misafirliklerde zor

Son dönemde yani evdeyken duraklama ile canım çok sıkılmıştı hatta sana izne ayrılma teklifinde bulunmuştum takımı zora sokmamak için ama sen canım benim Gitme deyince gitmemiştim, ihtimal bile vermiyordum bu kadar sürede bu eksiyi göreceğime İyi ki tanımışım seni
Benim güzel,narin bir o kadar da güçlü sultan’cım.
Nasıl geçti direksiyon dersin?
Azimli,kararlı ve güçlü kadınsın sen.Herşeyin üstesinden de geleceğine eminim canımm
Kendime söylediklerimi söyledim biraz komik oldu amagün geçtikçe kendimi daha güçlü hissediyorum bazen günlük kırılma anlarım olsa da topluyorum çok şükür İti ki yanımdasın canım canım canım canım canım benimSevgim taştı yavv
Has direksiyon mu yarın trafiğe çıkacağım, direksiyonla çok oynamasam daha iyi olacak daGer gelen araca yol vermeye çalışıyorumhoca biz de veriyoruz vergimizi bu yol bizimse yolumuz verme geç sesi en sonbi de hoca gaza bas dedikçe basmadım 70i geçmedim mahalle arası olunca
Benim gözümden de kaçmış olabilir Sultanım yarın kontrol ederim
canım ciğerim yorulma sen, bulursam etiketlerim bulamazsam zaten bizim değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…