Dolapta baklava var. Kapağı açtıkca göz göze geliyoruz. Yarım yedim vallaYarın pazardan kabak almam lazım
Bi kere yemeğini yedik de dereotlu
Ama ben tavada yağda kavurmak istiyorum
Bu arada EV BAKLAVASINA RAST GELDİM.YEMEDİM DEMEME GEREK YOK Kİ
YER MİYİM HİÇ
KESİN KARARIM ÇÜNKÜ
Aaah ahhDolapta baklava var. Kapağı açtıkca göz göze geliyoruz. Yarım yedim valla((
Kilona göre yediğin ekmek miktarı fazla,patatesli yumurta da hiç olmamış canım.Düzenini oturtamadığın için tartın tahteravalli gibi bir yukarı bir aşağı hareket eder ve metabolizmanı bozarsın canım.@smygnc
Menu:
Sabah:
Peynir
Domates
Patatesli omlet
2 dilim kepek ekmegi
Sekersiz cay
Ara: salatalik 2 adet
2 avuc kan uzumu
Aksam:
Karalahana kavurmasi 1 tabak
1 kase yogurt
1 dilim kepek ekmegi
Su: 1.5 lt
Kahve: 2 bardak
Spor: ev isi: 4 saat: 80 puan
fattylamb94 philosophergirl esperenzaa
Kilo bildirimi: 59 kg..... Yaa iste boyle bu durum. Hadi bakalim.. Gecen hafta 58.4 iken, 57 kusure dusmusken hoppadanak 59.
Günaydın kızlar
Dün ki menüm
Sabah :
1 simit
Peynir
Domates ve salatalık
Akşam
5 yk patlıcan yemeği
2 yk et kavurma
2 yk pilav ( 1 dlm ekmek yerine yedim)
Salata
Ara
3 kayısı
Sıvılar
3,5 lt su,şekersiz çay
esperenzaa ve @medgic26
Spor yapmayanlar bakın ,feyz alınKilo bildirimi
Niye seviniyor bu kız demeyin, çok matah bi şey yok ama ilk defa cumadan pazartesiye eksi ile geliyorum (son bir aydır)
Cuma 57.0
Güncel: 56.8
Fark 200 gr
Merhaba 56lı rakamlar
İki gündür çok yoğun ipi yeterince atlayamadım, binin üzerine çıktığımda eksilmem çok güzel oluyoresperenzaa @cgdmk
Ben de iki gündür saatlerce araştırıyorum
Ne güzel iyi geçmiş şükür
Tatlıyı pek sevmemem ne güzel
Ben devamlı kriz halimdeyim
Diyorum ya tok karnıma bile 10 lokum yiyorum nefes almadan
Acaip bağımlıyım
Ekmek de zor tabi
Özellikle kahvaltıda
Ben ona da çare bulucam
Mesela kabak pizzası vardı araştırıp buldum
Hep aynı örnek ama afedersiniz madoda, özsüt tipi yerlerde aynı anda bir cheseecake bir tiramısu söylüyorum
Pahalıya da patlıyor ama umrumda değil
Aynı anda yiyorum jet hızıyla
Nefes zor alıyorumdur düşün
WC’ye kalktığımda bile gözümü açamadan tulumba vb saldırıyorum
Kesilince rahat ediyorum
Keşke ben de tatlı sevmeseydim
Çok kınadım şimdi kendimiKek keşkek birde menu diye paylasmisin ayip ayip
canım genellikle emerek uyuyor, oğlum kadar meraklı değil emmeye ben de bir dört çekse kardır gözüyle bakıyorum.bi de annemlere bıraktığımda sallayarak uyuttular hep beşikte sallanmaya alıştıCanım gündüz uykusuna nasıl yatıryosn. Ben pışpışlıyorum bazen çok güzel uyuyo bazen kedi uykusu gibi hemen geri uyanıyo. Beşiğine bıraksam kendi uyusa keşke.
Simit diyetisten listende varsa birşey demeyeceğim ,yoksa şayet 1 simit olmamış canım.Günaydın kızlar
Dün ki menüm
Sabah :
1 simit
Peynir
Domates ve salatalık
Akşam
5 yk patlıcan yemeği
2 yk et kavurma
2 yk pilav ( 1 dlm ekmek yerine yedim)
Salata
Ara
3 kayısı
Sıvılar
3,5 lt su,şekersiz çay
esperenzaa ve @medgic26
Çok çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim canım bugün tekrar doktora götürdüm öksürüğü arttı
Alerjik bronşitmiş maalesef
Canımm çok geçmiş olsun.zaten geldi mi hepsi üst üstte gelir ama giderken de peşi sıra gider.Slm kızlar menü bildirimi
Kahvaltı
Lor peynirli omlet iki yemek kaşığı kadar
İki yemek kaşığı mantar sote
2-3 çatal acuka
Domates salatalık
Biraz tel peynir
Ara Yok
Akşam
Bir salkım üzüm
Çok mutsuzum aile sorunları yaşıyorum yemek yemek dahi istemiyorum üzümü zorla yiyorum şuan
Ben de sana iki öğün ceza vereyim bariKaratay usulü ceza
Kültürlü civcivim ,oku tabi ki.
Kaçamak yaparsan ben de senin canını okuyacağım haberin olsunü
Top başına 15 dk pilates yap canımSabah
Klasik kahvaltı
Ara
3 top dondurma
Öğle
7 kaşık etli sebze yemeği
Akşam
150 gr et döner
1 dilim ekmek
Yarın yap da ye kuzumCanım fasulye istiyor benim de
tebrikler azimli karıncaYarın pazardan kabak almam lazım
Bi kere yemeğini yedik de dereotlu
Ama ben tavada yağda kavurmak istiyorum
Bu arada EV BAKLAVASINA RAST GELDİM.YEMEDİM DEMEME GEREK YOK Kİ
YER MİYİM HİÇ
KESİN KARARIM ÇÜNKÜ
Haticem ben de önceki diyetimde Karatay yapmıştım sporsuz da çok iyi verdim başlarda, lütfen öyle düşünmeHmm tesadüf olmuş o zaman
Sağol
İnş canım sağol
Sana bişey sorucam
Kafama takıldı
Kardeşim bugün bana dedi ki, birisi karatayı yapmış kafayı yemiş
Moralim bozuldu (kardeşim de Karatay yapıyo alışmış 30 kg vermiş) sence tatlı yemedim die kafayı mı yicem lütfen içimi rahatlar mısın veesperenzaa
Bişey olmaz derseniz o kadar Sevinicem ki tam karar verdim aah ahhhh şok oldum
Sağol canımcım
İyi olmana çok sevindim canım, iyi ol her daimGünaydınlar efendim!
Daha iyi hissediyorum bugün okula geldim, özlemişim, iyi geldi evde baya bir sıkılmışım bunaldım dünya kadar sorunlarla hastalık dışında...
kahvaltı: bir haşlama yumurta, orta parmak uzunluğunda sımıt parçası
Öğlen: yarım çorba, yoğurtlu yeşil mercimek ve alınazık
Akşam daha olmadı...
Spor yapacak kadar enerjim yok yani tam iyileşmedim, dün 56,1 gördüğümde hem açtım hem terlediğimden su kaybi oluyordu... gece tartıldiğimda 56,8 dı...
ben 29unda yapmamış mıyımSPOR LİSTESİ
29.06.2018
smygnc - 120 puan
asilsoy - 45 puan
giustizia_ - 305 puan
cgdmk - 20 puan
30.06.2018
asilsoy - 110 puan
yolcukardelen - 145 puan
giustizia_ - 235 puan
fattylamb - 202.5 puan
Ndymk - 155 puan
31.06.2018
asilsoy - 100 puan
giustizia_ - 199 puan
yolcukardelen - 185 puan
fitcivciv - 140 puan
Ndymk - 80 puan
Evet canım çok şükür, hem de misafirliklere rağmen demek ki beymiş spor şart( tüm takıma duyurulurÇok iyi canım, cok şükür 56lari gördün
ilk kim 55 i görecek acaba kabakçıBen yine haftaya artiyla basladim
Cuma 56.5
Bugun 56.8
Afiyet olsun canım .Menün gayet güzel.Eki Görüntüle 2164259 @smygncfattylamb94 esperenzaa fitcivciv
2 TEMMUZ PAZARTESİ MENÜM
SABAH KAHVALTIMIN FOTOSUNU ATIYORUM
GÜN İÇİNDE 2 AVUÇ ÇİĞ FINDIK. TÜRK KAHVESİ VE ÇAY
AKŞAM YEMEĞİMDE 2 PORSİYON ZEYTİNYAĞLI TAZE FASÜLYE
SPOR: 45 DAK YAVAŞ TEMPO=45 PUAN
cevizler de pek güzelmiş.Ben bu dönemde doğru düzgün ceviz bulacağım diye kırk takla atıyorum da.Eki Görüntüle 2164268 Ceviz kalmamıştı hazır, şimdi kırıcam yarına hazır olsun
Çok kaçamak var canım.Böyle olmaz.Böyle olursan listede iken takımı zorlarsın.Dolapta baklava var. Kapağı açtıkca göz göze geliyoruz. Yarım yedim valla((
Afiyet olsun canım.çökelek sündürmesi nasıl birşey kiİyi akşamlar hatunlar
Bugün ki menüm
Sabah
Çökelek sündürmesi
5 zeytin
Domates
Yumurta
2 dlm ç.ekmeği
Ara
1 kupa yeşil çay
Öğlen
4 yk patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
Ara
3 hurma
Sade Türk kahvesi
Akşam
6 yk taze fasülye
2 sb ayran
Taze soğan
Ara
Kayısılı form çay
3 lt su
esperenzaa ve @medgic26 veee fattylamb94
şükür spor da geldiSpor salonunun tadilatı bitti şimdi geldim
10 dakika 7 mil hızla yürüyüş = 10* 2,5=25
10 dakika kondüsyon bisikleti = 10 *3 = 30
160 adet aletli sporesperenzaa ve fattylamb94 bunu puanladıramadım. Dakika tutmadım ama aletli olduğu için zorlandım.
8000 adım = 15*8=120 puan
Düğün son dk mı belli oldu yoksa sen mi son dakikaya bıraktın civcivimDüğünümüz var abiye almak istemiyorum hem şık hem spor bişi istiyorum kafam karman çorman son dakika işi de sevmem
geçmiş olsun canım benimTeşekkür ederim canım bugün tekrar doktora götürdüm öksürüğü arttı
Alerjik bronşitmiş maalesef
Şeker en tehlikeli bağımlılık gerçekten.Ben de şerbetli tatlı ve çikolata bağımlısıydım.Yemeye yemeye unuttum tadını hatta bir ara bir çatal künefe yemiştim şekerinden midem bayılmıştı.O zaman sana soyle bir ornek vereyim, bir arkadasim korkunc tatli bagimlisiydi .125 kilo oldu, mide ameliyati gecirdi yaklasik 4 sene once.. gecirmek zorundaydi, riske girdi cunku artik direkt agir obezdi, tum hormonlar mormonlar hepsi bozulmustu vucudunda. Ki benle yasit arkadas. Seneler icinde nasil da sisti oyle gozumuzun onunde cidden anlamadik. Hatta ben tatli sevmiyorum derdim o tabak tabak gomerdi ve bana yalan soyluyosun, bi insanin tatli sevmemesi imkansiz derdi.
Simdi sonuca geleyim, kiz zayifladi 55 mi 60 mi ne kilo. Ve simdi diyor ki 'ben nasil yiyebiliyordum o kadar tatliyi ya'
Benim güzel,narin bir o kadar da güçlü sultan’cım.Düğün son dk mı belli oldu yoksa sen mi son dakikaya bıraktın civcivim
geçmiş olsun canım benimSorunlar hayatımızın köşe noktaları gibi, virajı alabilir ayakta kalabilirsek daha da güçleniriz. Umudunu ve azmini kaybetme, dua et bol bol.ben öyle yapıyorum bu aralar... (bir de direksiyon dersi alıyorum da örnek tuhaf oldu ama kendimi daha güçlü hissetmek için yapıyorum hep Biz kadınlar çok güçlüyüz ama bizden de güçlü rabbim var... canım benim )
Benim gözümden de kaçmış olabilir Sultanım yarın kontrol ederimHaticem ben de önceki diyetimde Karatay yapmıştım sporsuz da çok iyi verdim başlarda, lütfen öyle düşünme
İyi olmana çok sevindim canım, iyi ol her daimYakalamışım ya seni
ben 29unda yapmamış mıyımsanki 200 ip ve 3000 adım var gibiydi ama bi kontrol edeyim esram Emeğine sağlık
Dondurma olmasa inan daha hızlı verirsinSabah
Klasik kahvaltı
Ara
3 top dondurma
Öğle
7 kaşık etli sebze yemeği
Akşam
150 gr et döner
1 dilim ekmek
ben kendime güvenmediğim böyle durumlarda komşuya gönderiyorum hemenDolapta baklava var. Kapağı açtıkca göz göze geliyoruz. Yarım yedim valla((
Iyiyim esperenzam bugün pek uğrayamadım, sen nasılsın ?
Son dönemde yani evdeyken duraklama ile canım çok sıkılmıştı hatta sana izne ayrılma teklifinde bulunmuştum takımı zora sokmamak için ama sen canım benimKilona göre yediğin ekmek miktarı fazla,patatesli yumurta da hiç olmamış canım.Düzenini oturtamadığın için tartın tahteravalli gibi bir yukarı bir aşağı hareket eder ve metabolizmanı bozarsın canım.
Spor yapmayanlar bakın ,feyz alın
Tebrikler canımyediklerine rağmen çok iyi eksi bence.
Kendime söylediklerimi söyledim biraz komik oldu amaBenim güzel,narin bir o kadar da güçlü sultan’cım.
Nasıl geçti direksiyon dersin?
Azimli,kararlı ve güçlü kadınsın sen.Herşeyin üstesinden de geleceğine eminim canımm
canım ciğerim yorulma sen, bulursam etiketlerim bulamazsam zaten bizim değildirBenim gözümden de kaçmış olabilir Sultanım yarın kontrol ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?