Ben de sana iki öğün ceza vereyim bariKaratay usulü ceza
Kültürlü civcivim ,oku tabi ki.
Kaçamak yaparsan ben de senin canını okuyacağım haberin olsunü
Teşekkür ederim canım bugün tekrar doktora götürdüm öksürüğü arttıZeytinin az tuzlu olmasına dikkat etmen gerek canım.
Karatay tarzı beslenme biraz alıştığımız diyetle
Afiyet olsun canım.
Bugün nasılsın,oğlun nasıl oldu daha iyidir inşallah?
Çok sağol canımmCok gecmis olsun canim, sicaklardandir heralde, dikkat et kendine
Çokkk sağolllYa olur mu hic oyle sey, bana cook sacma geldi. Gayet saglikli besleniyosun, ne kadar sekeri kestim desen de misal domateste yine var ki seker. Onemli olan senin tatli, ekmek, pirinc vs gibi zararli sekerleri yememen.
Bak ben mesela hic tatliya duskun degilim. Aramiyorum hic yani. Neden benim gibi olmayasin, bir dilim baklava yesem ikinci igrenc gelir yiyemem. Mesela japonlara bizim bir dilim bile igrenc otesi geliyor, geneli de incecik. Demek ki bizim seker kulturumuzde sikinti var.
Kendine zaman ver, kendini zorla, bizim yedigimiz ekmek ekmek degiill, pirinc pirinc degil. Bu pislikleri yemeyince neden kafayi yiyesin, aksine saglik kazanacaksin.
Sana hiç yakışmıyo artıBen yine haftaya artiyla basladim
Cuma 56.5
Bugun 56.8
Aynen, ben de öyle dedim kardeşime de, belki senin ihtiyacın vardır tarzı konuştuKaratay ile kafayi yiyen ilk defa duydum canim, ama bunu dediyse gercgerçe kafayi yemistir
Tatli yememek kafayi yedirtir mi, sen düşün?
Hahahahahatam buna benzer bişey yazacaktım sen çok yaşa e mi? [/QUOTE
Yarın sabah yapabilirsen iyi olur canım.Katılımın,menülerin ve sporun çok iyi canım. Cumadan bugüne eksildin kesin :)
Karatay beni bir hafta zorlamıştı ama sonra hiç zorlanmadım canım.Kafayı da yemedimÖyle sanıyor da olabilirim
Teşekkrürler ya içim rahatladı , korkmuştum
Tamam yarın sabah paylaşayım
Zayıfladım evet , nerdeyse hergün tartılıyorum
Sağol teşekkür ederimCascade_ midenin bulantısı nasıl oldu canım? Başlangıçta çok zorlamıyorsan biraz tuzlu ayran iç istersen.Ayran biraz tokluk hissi verdiği gibi mideni de rahatlatır.Leptin hormonunu birazcık yavaşlatsa da alışana kadar içebilirsin bence.
Evet öyle bişeyler yapayım
Midem iyi oldu
Yalnız sabah istesem de limonlu su içemedim
Kusar gibi oldum
Peki şu iki öğün meselesi var ya
Ben şimdi sabah - akşam zorlandım
Öğlen eve gidip yeme nosu yaptım mecbur
Peki bazen .sabah ve öğlen yapabilir miyim ki iki öğün
GüzelSabah
Klasik kahvaltı
Ara
3 top dondurma
Öğle
7 kaşık etli sebze yemeği
Akşam
150 gr et döner
1 dilim ekmek
Canım fasulye istiyor benim deEki Görüntüle 2164259 S smygncfattylamb94 esperenzaa fitcivciv
2 TEMMUZ PAZARTESİ MENÜM
SABAH KAHVALTIMIN FOTOSUNU ATIYORUM
GÜN İÇİNDE 2 AVUÇ ÇİĞ FINDIK. TÜRK KAHVESİ VE ÇAY
AKŞAM YEMEĞİMDE 2 PORSİYON ZEYTİNYAĞLI TAZE FASÜLYE
SPOR: 45 DAK YAVAŞ TEMPO=45 PUAN
Ye bence de yazın iyi gidiyoCanım fasulye istiyor benim de
Ben hatırlattım galibaSporumu yazmayı unuttum 40 dk pilates=80 puan
Ben de iki gündür saatlerce araştırıyorumBugun sifir sekerle gecti canim, zaten benim sikintim ekmek mevzusu ve sulu yemek yaninda pilav yeme durumu falan, tatli sifir gibi ben de.
Yarin karataya baslicam ben de, simdi onla ilgili bir seyler okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?