- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Ben de iyiyim canımmmm teşekkürler. Oğlumu uyuttum kocayı yolculadım.Sessizliğin keyfini çıkarıyorum. Mutfak toplanacak ben laklak peşindeyimIyiyim esperenzam bugün pek uğrayamadım, sen nasılsın ?
Amaan boşver esperenzam sabah kahvaltıyla birlikte toplarsın iki iş olmasınBen de iyiyim canımmmm teşekkürler. Oğlumu uyuttum kocayı yolculadım.Sessizliğin keyfini çıkarıyorum. Mutfak toplanacak ben laklak peşindeyim
Düğün son dk mı belli oldu yoksa sen mi son dakikaya bıraktın civcivim
geçmiş olsun canım benimSorunlar hayatımızın köşe noktaları gibi, virajı alabilir ayakta kalabilirsek daha da güçleniriz. Umudunu ve azmini kaybetme, dua et bol bol.ben öyle yapıyorum bu aralar... (bir de direksiyon dersi alıyorum da örnek tuhaf oldu ama kendimi daha güçlü hissetmek için yapıyorum hep Biz kadınlar çok güçlüyüz ama bizden de güçlü rabbim var... canım benim )
Duraklama dönemini kendi evinde olmamana ve az kilon olmasına rağmen çok iyi atlattın canım.Anne evinde ye baskısı ve gözünün önüne kekler ,börekler uçuşurken az kaçamak çok sporla çok iyi dengeledin canım.Son dönemde yani evdeyken duraklama ile canım çok sıkılmıştı hatta sana izne ayrılma teklifinde bulunmuştum takımı zora sokmamak için ama sen canım benimGitme deyince gitmemiştim, ihtimal bile vermiyordum bu kadar sürede bu eksiyi göreceğime İyi ki tanımışım seni
Kendime söylediklerimi söyledim biraz komik oldu amagün geçtikçe kendimi daha güçlü hissediyorum bazen günlük kırılma anlarım olsa da topluyorum çok şükür İti ki yanımdasın canım canım canım canım canım benim Sevgim taştı yavv
Has direksiyon muyarın trafiğe çıkacağım, direksiyonla çok oynamasam daha iyi olacak da Ger gelen araca yol vermeye çalışıyorum hoca biz de veriyoruz vergimizi bu yol bizimse yolumuz verme geç sesi en son bi de hoca gaza bas dedikçe basmadım 70i geçmedim mahalle arası olunca
canım ciğerim yorulma sen, bulursam etiketlerim bulamazsam zaten bizim değildir
Buldum buldumSon dönemde yani evdeyken duraklama ile canım çok sıkılmıştı hatta sana izne ayrılma teklifinde bulunmuştum takımı zora sokmamak için ama sen canım benimGitme deyince gitmemiştim, ihtimal bile vermiyordum bu kadar sürede bu eksiyi göreceğime İyi ki tanımışım seni
Kendime söylediklerimi söyledim biraz komik oldu amagün geçtikçe kendimi daha güçlü hissediyorum bazen günlük kırılma anlarım olsa da topluyorum çok şükür İti ki yanımdasın canım canım canım canım canım benim Sevgim taştı yavv
Has direksiyon muyarın trafiğe çıkacağım, direksiyonla çok oynamasam daha iyi olacak da Ger gelen araca yol vermeye çalışıyorum hoca biz de veriyoruz vergimizi bu yol bizimse yolumuz verme geç sesi en son bi de hoca gaza bas dedikçe basmadım 70i geçmedim mahalle arası olunca
canım ciğerim yorulma sen, bulursam etiketlerim bulamazsam zaten bizim değildir
Teşekkür ederim canım güzel sözlerin için anlatıp anlatmamayı çok düşündüm ama çözüm Yok sıkıntıma dönüm noktasındayım diyebilirimSimit diyetisten listende varsa birşey demeyeceğim ,yoksa şayet 1 simit olmamış canım.
Bu sıralar yazdığın menülerde ekmek fazlalaştı,az da olsa sosis,sucuk vs iyi değil bence.
Çok çok geçmiş olsun canım
Polenler,ev tozu,hayvan tüyleri,yün kıyafet ve yatak yastıklar da tetikleyebiliyor canım.
Canımm çok geçmiş olsun.zaten geldi mi hepsi üst üstte gelir ama giderken de peşi sıra gider.
Yemene iştahın olmasa da dikkat et canım.bunu önce kendi ruh ve beden sağlığın için sonra evlatların için yap.
Yapabileceğimiz birşey olsa keşke
Anlatmak istersen iyi bir dinleyiciyimdirbelki sadece içindekileri dökmek bile iyi gelebilir.
Tez zamanda tüm sıkıntılarını atlatman dileğiyle
Bdv ye konu açarsan acın katlanarak büyür hiç gerek yok. Arada burayı bdv ye çeviriyoruz bizTeşekkür ederim canım ne güzel şeyler yazmışsın
İnşallah bende sıkıntılarımın altında ezilmeyecek güce kavuşurum dua dan başka çarem Yok zaten buna da şükür deyip susmaya sakin kalmaya çalışıyorum
Bdv ye konu açasım varda buradaki bazın kadınlara güvenmiyorum farklı konulara girip insanları yaşadıkları sıkıntılarla vurmaya çok hevesli oluyorlar maalesef :)
Canımmm harikasın.Sporuna aşık oldum.Ne olur devam etsin de aşkım devleşsinMenüm
07.30
1 yumurta
Dereotu
Maydonoz
1 dilim peynir ve baharatlarla yapılmış salata
1 dilim t.b ekmeği (yemesem iyi olur ama yumurtayı artık çok zorlasamda ekmeksiz yiyememeye başladım)
12.30
Patlıcanlı köfteli sulu bi yemek 3 tane köftesinden yedim erik büyüklüğündeydi, birkaç çatalda patlıcandan aldım.
2 y.kaşığı kısır
Yeşil salata
Yoğurt
19.00
5 y.kaşığı zeytinyağlı taze fasülye
2 y.kaşığı yoğurt
Su 2 lt hala içiyorum.
Spor 80 dk tempolu yürüyüş. 15 dk eliptik. Telefonlar konuşurken kimsenin olmadigi bi parkta aletlerede bindim ama kaç dk kaç adet hiç bakmadımesperenzaa
hay aklınla bin yaşaAmaan boşver esperenzam sabah kahvaltıyla birlikte toplarsın iki iş olmasın
BDV’ye konu açıp derdine dert eklemeTeşekkür ederim canım ne güzel şeyler yazmışsın
İnşallah bende sıkıntılarımın altında ezilmeyecek güce kavuşurum dua dan başka çarem Yok zaten buna da şükür deyip susmaya sakin kalmaya çalışıyorum
Bdv ye konu açasım varda buradaki bazın kadınlara güvenmiyorum farklı konulara girip insanları yaşadıkları sıkıntılarla vurmaya çok hevesli oluyorlar maalesef :)
Spor bana çok iyi geliyor. Eve geldiğim gibi yayılmıyorum yemeği yediğim gibi atiyorum kendimi dışarı mis gibi hava alıyorum. Bir de şu yamunanın taytlarından giyiyorum eve geldiğimde su gibi oluyorum dahada şevke geliyorumCanımmm harikasın.Sporuna aşık oldum.Ne olur devam etsin de aşkım devleşsin
Hatice 15 dakikasını takip ediyor,sen parktaki sporuna nasıl süre tutmazsın
hay aklınla bin yaşaHem bakarsın yarına bakıcı turp gibi sahalara döner de işten yırtarım
Anlatmak istediğinde dinlerim canım.Teşekkür ederim canım güzel sözlerin için anlatıp anlatmamayı çok düşündüm ama çözüm Yok sıkıntıma dönüm noktasındayım diyebilirim
Emziriyorum diye zorla bir salkım üzüm yedim 4 gibi, hiç yemesem bu aralar yiyecek birşeyler aramam sanırım
Dua ediyorum sadece
Evettt
Senin menülerin,tartı bildirimlerin ve bugünden itibaren sporların da bana çok iyi geldi kızSpor bana çok iyi geliyor. Eve geldiğim gibi yayılmıyorum yemeği yediğim gibi atiyorum kendimi dışarı mis gibi hava alıyorum. Bir de şu yamunanın taytlarından giyiyorum eve geldiğimde su gibi oluyorum dahada şevke geliyorum
Bu kadın tam bi pislik çıktı rıza babahasta mıydı bakıcınız esperenzam
Ooo süper yaaaO zaman sana soyle bir ornek vereyim, bir arkadasim korkunc tatli bagimlisiydi .125 kilo oldu, mide ameliyati gecirdi yaklasik 4 sene once.. gecirmek zorundaydi, riske girdi cunku artik direkt agir obezdi, tum hormonlar mormonlar hepsi bozulmustu vucudunda. Ki benle yasit arkadas. Seneler icinde nasil da sisti oyle gozumuzun onunde cidden anlamadik. Hatta ben tatli sevmiyorum derdim o tabak tabak gomerdi ve bana yalan soyluyosun, bi insanin tatli sevmemesi imkansiz derdi.
Simdi sonuca geleyim, kiz zayifladi 55 mi 60 mi ne kilo. Ve simdi diyor ki 'ben nasil yiyebiliyordum o kadar tatliyi ya'
Teşekkür ederim canım ne güzel şeyler yazmışsın
@fitcivciv canım iki öğünlük cezan 1 saat spor2
Top başına 15 dk pilates yap canım
Canım gün aşırı kaçamak yapıyorsun.
Yarın yap da ye kuzumbi yerin şişmesin
tebrikler azimli karınca
Ooo süper yaaa
Emeğine sağlık
Yazmışsın uzun uzun
Bana da moral oldu
Inşallah fizik olarakta istediğin esra olurumSenin menülerin,tartı bildirimlerin ve bugünden itibaren sporların da bana çok iyi geldi kızTam istediğim Esra oldun datlum:))
Bakıcımızın kolu niyeyse çok tutulmuştu.
Geçen cuma izin vermiştim doktora gitti.İlaçlar kadıncağızda alerji yaptı sanırım.Bu sabah vücudu ve hatta yüzü kabarcık kabarcık olmuştu.O’nu doktora götürdüm sonra benim haylazla koşturup dolsştık.
Dip not: kadın hep pislikti,senin gözünün perdesini spor araladı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?