Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm

07.30
1 yumurta
Dereotu
Maydonoz
1 dilim peynir ve baharatlarla yapılmış salata
1 dilim t.b ekmeği (yemesem iyi olur ama yumurtayı artık çok zorlasamda ekmeksiz yiyememeye başladım)

12.30
Patlıcanlı köfteli sulu bi yemek 3 tane köftesinden yedim erik büyüklüğündeydi, birkaç çatalda patlıcandan aldım.
2 y.kaşığı kısır
Yeşil salata
Yoğurt

19.00
5 y.kaşığı zeytinyağlı taze fasülye
2 y.kaşığı yoğurt

Su 2 lt hala içiyorum.
Spor 80 dk tempolu yürüyüş. 15 dk eliptik. Telefonlar konuşurken kimsenin olmadigi bi parkta aletlerede bindim ama kaç dk kaç adet hiç bakmadım esperenzaa

Teşekkür ederim canım ne güzel şeyler yazmışsın
İnşallah bende sıkıntılarımın altında ezilmeyecek güce kavuşurum dua dan başka çarem Yok zaten buna da şükür deyip susmaya sakin kalmaya çalışıyorum
Bdv ye konu açasım varda buradaki bazın kadınlara güvenmiyorum farklı konulara girip insanları yaşadıkları sıkıntılarla vurmaya çok hevesli oluyorlar maalesef :)

Duraklama dönemini kendi evinde olmamana ve az kilon olmasına rağmen çok iyi atlattın canım.Anne evinde ye baskısı ve gözünün önüne kekler ,börekler uçuşurken az kaçamak çok sporla çok iyi dengeledin canım.
Maşallah sana hem de 41 kere canım.
Ara ara kırılmaların olsa da çok iyi gidiyorsun canım.
Hem bedenen hem de ruhen çok iyi toparladın ve gün geçtikçe çok daha iyi olacak .
Ben de seni iyi ki tanımışım canımmm

Ulu bilge İsmail YK’nin dediği gibi

Bas gaza sultanım bas gaza
Kim tutar seni bas gaza
Yollar senin hiç durma
Hadi uçur beni burdan

Buldum buldum gözümden kaçmış bugün yazarken bende bi tereddüt ettim var diye hatırlıyodum ama tembellikten dönüp bakmadım

Teşekkür ederim canım güzel sözlerin için anlatıp anlatmamayı çok düşündüm ama çözüm Yok sıkıntıma dönüm noktasındayım diyebilirim
Emziriyorum diye zorla bir salkım üzüm yedim 4 gibi, hiç yemesem bu aralar yiyecek birşeyler aramam sanırım
Dua ediyorum sadece

Bdv ye konu açarsan acın katlanarak büyür hiç gerek yok. Arada burayı bdv ye çeviriyoruz biz en azından kimse kimseyi vurmaya çalışmıyor arkadaş, dost gibi dinliyo

Canımmm harikasın.Sporuna aşık oldum.Ne olur devam etsin de aşkım devleşsin
Hatice 15 dakikasını takip ediyor,sen parktaki sporuna nasıl süre tutmazsın
Amaan boşver esperenzam sabah kahvaltıyla birlikte toplarsın iki iş olmasın
hay aklınla bin yaşaHem bakarsın yarına bakıcı turp gibi sahalara döner de işten yırtarım

BDV’ye konu açıp derdine dert ekleme En komik lafı ben sokup tatmin olacağım yarışı var resmen.Anlat canım biz dinleriz.
Mutfağı bi gün de toplamayıvereyim ne olacak

Spor bana çok iyi geliyor. Eve geldiğim gibi yayılmıyorum yemeği yediğim gibi atiyorum kendimi dışarı mis gibi hava alıyorum. Bir de şu yamunanın taytlarından giyiyorum eve geldiğimde su gibi oluyorum dahada şevke geliyorum

Bu kadın tam bi pislik çıktı rıza baba hasta mıydı bakıcınız esperenzam

Anlatmak istediğinde dinlerim canım.
Zorla da olsa ye tabi canım.

Senin menülerin,tartı bildirimlerin ve bugünden itibaren sporların da bana çok iyi geldi kız Tam istediğim Esra oldun datlum:))
Bakıcımızın kolu niyeyse çok tutulmuştu.
Geçen cuma izin vermiştim doktora gitti.İlaçlar kadıncağızda alerji yaptı sanırım.Bu sabah vücudu ve hatta yüzü kabarcık kabarcık olmuştu.O’nu doktora götürdüm sonra benim haylazla koşturup dolsştık.
Dip not: kadın hep pislikti,senin gözünün perdesini spor araladı sanırım

Ooo süper yaaa
Emeğine sağlık
Yazmışsın uzun uzun
Bana da moral oldu

Hic kimse evladini senin dusundugun kadar dusunmez, hem de hic kimse. Onun yaninda guclu olabilmek icin de senin kendini dusunmen ve toplaman lazim arkadasim. Gucten kuvvetten kesilmemen lazim.

Inşallah fizik olarakta istediğin esra olurum geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşirde imdadına yetişir

İyi geceler.
Sabah; haşlanmış yumurta, domates, salatalık, şekersiz çay.
Ara öğün yok
Öğle; 1 simitin 4 parçasından sadece 1 parçası ( ayak üstü yedim ilaç için cenazedeydim . Evdi mezarlıktı fırsatım olmadı yemeye.)
Ara öğün; yok
Akşam; 4 yemek kaşığı madımak( ot yemeği- sebze yani)
2 kaşık koyun yoğurdu.
Tabi el kadar yufka ekmek.
Ara öğün; 3-4 dilim karpuz.

Su; 1,5 şt geçti.
Spor;
3 dk egzersiz 6 puan
4090 adım; 60 puan
Toplam 66 puan.

Bugün mal gibiydim.
Sabah annemin tartısında tartışdım 77.4 geldim nasıl oldu anlamadım ama bu hafta öecbur bu tartıyla iş götüreceğim.

esperenzaa fattylamb94

Geç yazdığım için kusura bakmayın canlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…