İyi benceİyi geceler.
Sabah; haşlanmış yumurta, domates, salatalık, şekersiz çay.
Ara öğün yok
Öğle; 1 simitin 4 parçasından sadece 1 parçası ( ayak üstü yedim ilaç için cenazedeydim . Evdi mezarlıktı fırsatım olmadı yemeye.)
Ara öğün; yok
Akşam; 4 yemek kaşığı madımak( ot yemeği- sebze yani)
2 kaşık koyun yoğurdu.
Tabi el kadar yufka ekmek.
Ara öğün; 3-4 dilim karpuz.
Su; 1,5 şt geçti.
Spor;
3 dk egzersiz 6 puan
4090 adım; 60 puan
Toplam 66 puan.
Bugün mal gibiydim.
Sabah annemin tartısında tartışdım 77.4 geldim nasıl oldu anlamadım ama bu hafta öecbur bu tartıyla iş götüreceğim.
esperenzaa fattylamb94
Geç yazdığım için kusura bakmayın canlar.
Etin benim,kemiğin senin diye anlaşmıştıkInşallah fizik olarakta istediğin esra olurumgeçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşirde imdadına yetişir
Afiyet olsun rakibem. Bence o tartıyı baz alıp moralini bozma. Mutlaka tartılar arasında fark oluyor. Hiç birimiz kalibrasyonunu tam olarak yaptırmıyoruz. Sen diyetine odaklan. Annende olmana rağmen bence menün ve sporun gayet güzel sadece karpuz olmasa olurmuşİyi geceler.
Ara öğün yok
Öğle; 1 simitin 4 parçasından sadece 1 parçası ( ayak üstü yedim ilaç için cenazedeydim . Evdi mezarlıktı fırsatım olmadı yemeye.)
Ara öğün; yok
2 kaşık koyun yoğurdu.
Su; 1,5 şt geçti.
Spor;
3 dk egzersiz 6 puan
4090 adım; 60 puan
Toplam 66 puan.
Bugün mal gibiydim.
Sabah annemin tartısında tartışdım 77.4 geldim nasıl oldu anlamadım ama bu hafta öecbur bu tartıyla iş götüreceğim.
esperenzaa fattylamb94
Menün bulunduğun şartlara göre gayet iyi aslında.Hareketin biraz az sadece. O da normal.İyi geceler.
Ara öğün yok
Ara öğün; yok
2 kaşık koyun yoğurdu.
Su; 1,5 şt geçti.
Spor;
3 dk egzersiz 6 puan
4090 adım; 60 puan
Toplam 66 puan.
Bugün mal gibiydim.
esperenzaa fattylamb94
Esperenzam ya bendeki basenden 3-4 kişiye basen çıkar o nasil erir acep ?Etin benim,kemiğin senin diye anlaşmıştıkSeni istediğimiz fiziğe sokmadan peşini bırakmam
Aminnnn canım.Tez zamanda iyileşir yoksa kovboy çok zor durumda
Hahaha hepimizin ortak derdiTam yatırıyorum wc
Akşam toplu içmek zorunda kaldım yine
Bu gidişle bi saat daha kaklarım ya da yarım
Bunu hayat felsefesi mi yapsamAmaan boşver esperenzam sabah kahvaltıyla birlikte toplarsın iki iş olmasın
Ay ben de bakıyorum onlara, benimkine benzer derdi olanı bulursam diye ama cesaret edemiyorum ben de yazmayaTeşekkür ederim canım ne güzel şeyler yazmışsın
İnşallah bende sıkıntılarımın altında ezilmeyecek güce kavuşurum dua dan başka çarem Yok zaten buna da şükür deyip susmaya sakin kalmaya çalışıyorum
Bdv ye konu açasım varda buradaki bazın kadınlara güvenmiyorum farklı konulara girip insanları yaşadıkları sıkıntılarla vurmaya çok hevesli oluyorlar maalesef :)
Uçuriciiimmm nereye istersen balımDuraklama dönemini kendi evinde olmamana ve az kilon olmasına rağmen çok iyi atlattın canım.Anne evinde ye baskısı ve gözünün önüne kekler ,börekler uçuşurken az kaçamak çok sporla çok iyi dengeledin canım.
Maşallah sana hem de 41 kere canım.
Ara ara kırılmaların olsa da çok iyi gidiyorsun canım.
Hem bedenen hem de ruhen çok iyi toparladın ve gün geçtikçe çok daha iyi olacak .
Ben de seni iyi ki tanımışım canımmm
Ulu bilge İsmail YK’nin dediği gibi
Bas gaza sultanım bas gaza
Kim tutar seni bas gaza
Yollar senin hiç durma
Hadi uçur beni burdan
200 kere tepinmişim boru mu , yedirtmemBuldum buldumgözümden kaçmış bugün yazarken bende bi tereddüt ettim var diye hatırlıyodum ama tembellikten dönüp bakmadım
ayy çok güldüm, annemler kocamla yazıştığımı düşüneceklerSpor bana çok iyi geliyor. Eve geldiğim gibi yayılmıyorum yemeği yediğim gibi atiyorum kendimi dışarı mis gibi hava alıyorum. Bir de şu yamunanın taytlarından giyiyorum eve geldiğimde su gibi oluyorum dahada şevke geliyorum
Bu kadın tam bi pislik çıktı rıza babahasta mıydı bakıcınız esperenzam
Yürüyüş zaten çok iyi toparlar canım.Esperenzam ya bendeki basenden 3-4 kişiye basen çıkar o nasil erir acep ?
Canım şimdi senin için sağlıklı öı bilmiyorum ama bir hafta olmadı ipe başlayalı, benim bacaklarımda farketti ya da bana öyle geliyorEsperenzam ya bendeki basenden 3-4 kişiye basen çıkar o nasil erir acep ?
ben takvimini indirmiştim ama dün 12 yapıp bırakmıştım hadi bugün başlayalım mı?Yürüyüş zaten çok iyi toparlar canım.
Gel seninle hergün bir sayı belirleyip squat yapalım.gün gün sayısı artsın,popolar havaya kalksın ne dersin.
Ben azar azar başladım zaten
:)))Hahaha hepimizin ortak derdiBenim bir de şekerim var ondan dolayı wc’de uyusam daha iyi
Ay valla süper olur esperenzam hemen yarın başlayalımYürüyüş zaten çok iyi toparlar canım.
Gel seninle hergün bir sayı belirleyip squat yapalım.gün gün sayısı artsın,popolar havaya kalksın ne dersin.
Ben azar azar başladım zaten
Baksanıza kızlarben takvimini indirmiştim ama dün 12 yapıp bırakmıştım hadi bugün başlayalım mı?
Onada varım başlayalım ama ben senin gibi 2000 tane falan atlayamamCanım şimdi senin için sağlıklı öı bilmiyorum ama bir hafta olmadı ipe başlayalı, benim bacaklarımda farketti ya da bana öyle geliyorperşembe ölçeceğim bakalım bi haftada ne kadar fark ettiğini yazarım
şindi başlayalımAy valla süper olur esperenzam hemen yarın başlayalım
Benzer dert arayacağına yaz bize gitsin ben neler yazıyorum burayaBunu hayat felsefesi mi yapsam
Ay ben de bakıyorum onlara, benimkine benzer derdi olanı bulursam diye ama cesaret edemiyorum ben de yazmayaÖzelse grup olarak mesajlaşabiliyorsak öyle yapalım yok değilse direkt yaz burdan biz sana bdv yi aratmayız hele esperenzaa mmmm Üstüne psikolog tanımam o derece
Uçuriciiimmm nereye istersen balım
Bunu başarabildiysem hepsi senin sayende diyebilirim sen olmasan çok daha fazla tökezlerdim özellikle derdimle ilgili kısmı için diyorum.takım arkadaşlarımınVe sevgili cgdmk (kız nereye gittin bakim) @çok yiyen azimli ay yok Azyiyen_azimli ydi de mi o
200 kere tepinmişim boru mu , yedirtmem3000 de adımım var hem
ayy çok güldüm, annemler kocamla yazıştığımı düşünecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?