Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi bence

Afiyet olsun rakibem. Bence o tartıyı baz alıp moralini bozma. Mutlaka tartılar arasında fark oluyor. Hiç birimiz kalibrasyonunu tam olarak yaptırmıyoruz. Sen diyetine odaklan. Annende olmana rağmen bence menün ve sporun gayet güzel sadece karpuz olmasa olurmuş

Menün bulunduğun şartlara göre gayet iyi aslında.Hareketin biraz az sadece. O da normal.
Tartı farkı yada yol ödeminden fark oluşmuş olabilir canım.
Afiyet olsun canım.

Yarın sabahı iple çekiyorum
66.00 bile olsam olur Kİ 65.5 falanımdır die tahmin ediyorum
Tabi bi de cumaya kadar inmesi ve koruması var

Amaan boşver esperenzam sabah kahvaltıyla birlikte toplarsın iki iş olmasın
Bunu hayat felsefesi mi yapsam
Ay ben de bakıyorum onlara, benimkine benzer derdi olanı bulursam diye ama cesaret edemiyorum ben de yazmayaÖzelse grup olarak mesajlaşabiliyorsak öyle yapalım yok değilse direkt yaz burdan biz sana bdv yi aratmayız hele esperenzaa mmmmÜstüne psikolog tanımam o derece
Uçuriciiimmm nereye istersen balım
Bunu başarabildiysem hepsi senin sayende diyebilirim sen olmasan çok daha fazla tökezlerdim özellikle derdimle ilgili kısmı için diyorum.takım arkadaşlarımın Ve sevgili cgdmk (kız nereye gittin bakim) @çok yiyen azimli ay yok Azyiyen_azimli ydi de mi o
Buldum buldum gözümden kaçmış bugün yazarken bende bi tereddüt ettim var diye hatırlıyodum ama tembellikten dönüp bakmadım
200 kere tepinmişim boru mu , yedirtmem 3000 de adımım var hem
ayy çok güldüm, annemler kocamla yazıştığımı düşünecekler

Esperenzam ya bendeki basenden 3-4 kişiye basen çıkar o nasil erir acep ?
Canım şimdi senin için sağlıklı öı bilmiyorum ama bir hafta olmadı ipe başlayalı, benim bacaklarımda farketti ya da bana öyle geliyorperşembe ölçeceğim bakalım bi haftada ne kadar fark ettiğini yazarım

Yürüyüş zaten çok iyi toparlar canım.
Gel seninle hergün bir sayı belirleyip squat yapalım.gün gün sayısı artsın,popolar havaya kalksın ne dersin.
Ben azar azar başladım zaten
ben takvimini indirmiştim ama dün 12 yapıp bırakmıştım hadi bugün başlayalım mı?

Onada varım başlayalım ama ben senin gibi 2000 tane falan atlayamam

Benzer dert arayacağına yaz bize gitsin ben neler yazıyorum buraya derdine derman oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…