Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cgdmk datlummm bi denem sen iyi misin? Seni az ve öz gördüğüm zaman merak ediyorum.Motivasonun iyi mi,herşeyden önemlisi sen iyi misin?
Sana şöyle bir teklifle gelsem.İzne ayrılmayı düşünüyorsun ya.
Bir hafta tökezlerim takımı kötü etkilememek için izne çıkayım diyorsun ya...
1 hafta aile yanında çok çok çok cozutmadan yesen ve bol bol hareket etsen izne ayrılmasan diyorum.artı yads sabit gelişin sorun değil.
İkinci haftadan sonra ise alıştığımız çiğdem olarak burada olabildiğin kadar olsan uyar mı sana?
İzne çıkıldığında ucu kaçıyor ya,bir de listeye tekrar dönebilmek için izün kilona dönmen gerekiyor ya.
Bi düşün bence

Onada varım başlayalım ama ben senin gibi 2000 tane falan atlayamam
1100 atladım şimdiye kadar en fazla bugün de 1300yatmadan atlarım diye yazmadımdı dahayüz yüz artır canım, ben elliyi zor atlamıştım ilk başta ama 3-4 güne 150 oldum durmadan.hatta 100-150 atlayıp duruyorum nefesim normale dönene kadar da kol hareketi yapıyorum ki onu puanlamaya dahil etmedim dambılla yapmayınca

En son kilo almıştı
Ben de yazdım hatta. Şaşırdım :))

Ya ben isyerinde wc de atliyorum onda da ses cikmasin diye çok abartamiyorum. Akşam halim kalırsa sana yetismeye calisirim. Sen çok iyisin bu ara

Son düzenleme:
Süper fikir esperenzam takımca başlayalım popolarımızı yuvarlaklaştıralım. Bu ara bacaklarıma taktım ya çok kötü görünüyo şu selülit için olan fırçalardan da alsam diyorum

Baksanıza kızlar
Kalça baki kalmak kaydıyla zayıflamanın yolu var mı :))) netten bakmıştım bugün bulamadım
Kalçam boşa erimesin
Squat çok iyi geliyor canım.Hatta latino popo yapıyor
Kalça evet erimesin ama asil göğüsler küçülmese keşke ya
ahh ahh bana hiç memikto deme canımBenim eski şaşaalı memiktolar sizlere ömür.
Süper fikir esperenzam takımca başlayalım popolarımızı yuvarlaklaştıralım. Bu ara bacaklarıma taktım ya çok kötü görünüyo şu selülit için olan fırçalardan da alsam diyorum
bol su,az tuz,bol hareket ve kabak lif çok işime yaramıştı benim.popomun gamzeleri kayboldu sayılır.

Aaa hemen kabak lifiyle liflenmeye başlıyorum öyleyse. Şu önümüzdeki 3 ay sadece bacaklarımla ilgilenicem

Ya ben isyerinde wc de atliyorum onda da ses cikmasin diye çok abartamiyorum. Akşam halim kalırsa sana yetismeye calisirim. Sen çok iyisin bu ara
WC de miçok romantik oluyordur
Ben karar verdim şimdi yapıciim inşallah, hazır çocuklar uyumuşken Döndüğümde olmazsanız menüyle sporu bırakıp gider kitap okurum, burda olursanız dayanamaz devam ederimSabah ölçeyim hadi minnoşumu
Hee squat olabilir evet ben simdi gúzelim yatağımdan hiç kalkamam iyice mayıştım sen benim yerimede 50 tane daha yap
O dik ve yuvarlak daş gibi İspanyol totişine ulaşmak için bir gün bekleme bence, wc ye gidecekmiş gibi kalk, 20 önce 20 sonra 5 de wc de yap gel işteyaparken de arabada beş wc de ... töbe töbeee
ben kilo verdikçe spor yapmazken bile azalmıştı selilütlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…