Baksanıza kızlar
Kalça baki kalmak kaydıyla zayıflamanın yolu var mı :))) netten bakmıştım bugün bulamadım
Kalçam boşa erimesin
1100 atladım şimdiye kadar en fazla bugün de 1300Onada varım başlayalım ama ben senin gibi 2000 tane falan atlayamam
Gece gece komşları ayağa kaldıramamşindi başlayalım
En son kilo almıştıcgdmk datlummm bi denem sen iyi misin? Seni az ve öz gördüğüm zaman merak ediyorum.Motivasonun iyi mi,herşeyden önemlisi sen iyi misin?
Sana şöyle bir teklifle gelsem.İzne ayrılmayı düşünüyorsun ya.
Bir hafta tökezlerim takımı kötü etkilememek için izne çıkayım diyorsun ya...
1 hafta aile yanında çok çok çok cozutmadan yesen ve bol bol hareket etsen izne ayrılmasan diyorum.artı yads sabit gelişin sorun değil.
İkinci haftadan sonra ise alıştığımız çiğdem olarak burada olabildiğin kadar olsan uyar mı sana?
İzne çıkıldığında ucu kaçıyor ya,bir de listeye tekrar dönebilmek için izün kilona dönmen gerekiyor ya.
Bi düşün bence
Yok yahu squat o şimdi başlayalım dedim ipi değil
Ya ben isyerinde wc de atliyorum onda da ses cikmasin diye çok abartamiyorum. Akşam halim kalırsa sana yetismeye calisirim. Sen çok iyisin bu ara
1100 atladım şimdiye kadar en fazla bugün de 1300yatmadan atlarım diye yazmadımdı daha yüz yüz artır canım, ben elliyi zor atlamıştım ilk başta ama 3-4 güne 150 oldum durmadan.hatta 100-150 atlayıp duruyorum nefesim normale dönene kadar da kol hareketi yapıyorum ki onu puanlamaya dahil etmedim dambılla yapmayınca
Kalça evet erimesin ama asil göğüsler küçülmese keşke ya
Başlayalım canım.Ay valla süper olur esperenzam hemen yarın başlayalım
Takvim bende de vardı. Başlayalım hatta.Yarın olsun.hepimiz ölçü alıp 30 gündeki farkı görelim mi? Hafta hafta takip edelim dötlerimizi.
Hee squat olabilir evetYok yahu squat o şimdi başlayalım dedim ipi değilhafi ben yapmaya gidiyorum hatta 55 i bi kaç sette yapabilirim ama olsun
Süper fikir esperenzam takımca başlayalım popolarımızı yuvarlaklaştıralım. Bu ara bacaklarıma taktım ya çok kötü görünüyo şu selülit için olan fırçalardan da alsam diyorumBaşlayalım canım.
Hatta takımcak başlayalım.Katılmak isteyen olursa.
bende vardı. Başlayalım hatta.Yarın olsun.hepimiz ölçü alıp 30 gündeki farkı görelim mi? Hafta hafta takip edelim dötlerimizi.
Squat çok iyi geliyor canım.Hatta latino popo yapıyorBaksanıza kızlar
Kalça baki kalmak kaydıyla zayıflamanın yolu var mı :))) netten bakmıştım bugün bulamadım
Kalçam boşa erimesin
ahh ahh bana hiç memikto deme canımKalça evet erimesin ama asil göğüsler küçülmese keşke ya
bol su,az tuz,bol hareket ve kabak lif çok işime yaramıştı benim.popomun gamzeleri kayboldu sayılır.Süper fikir esperenzam takımca başlayalım popolarımızı yuvarlaklaştıralım. Bu ara bacaklarıma taktım ya çok kötü görünüyo şu selülit için olan fırçalardan da alsam diyorum
Aaa hemen kabak lifiyle liflenmeye başlıyorum öyleyse. Şu önümüzdeki 3 ay sadece bacaklarımla ilgilenicemSquat çok iyi geliyor canım.Hatta latino popo yapıyor
ahh ahh bana hiç memikto deme canımBenim eski şaşaalı memikt
bol su,az tuz,bol hareket ve kabak lif çok işime yaramıştı benim.popomun gamzeleri kayboldu sayılır.
Aaa hemen kabak lifiyle liflenmeye başlıyorum öyleyse. Şu önümüzdeki 3 ay sadece bacaklarımla ilgilenicem
WC de miYa ben isyerinde wc de atliyorum onda da ses cikmasin diye çok abartamiyorum. Akşam halim kalırsa sana yetismeye calisirim. Sen çok iyisin bu ara
Ben karar verdim şimdi yapıciim inşallah, hazır çocuklar uyumuşkenBaşlayalım canım.
Hatta takımcak başlayalım.Katılmak isteyen olursa.
bende vardı. Başlayalım hatta.Yarın olsun.hepimiz ölçü alıp 30 gündeki farkı görelim mi? Hafta hafta takip edelim dötlerimizi.
O dik ve yuvarlak daş gibi İspanyol totişine ulaşmak için bir gün bekleme bence, wc ye gidecekmiş gibi kalk, 20 önce 20 sonra 5 de wc de yap gel işteHee squat olabilir evetben simdi gúzelim yatağımdan hiç kalkamam iyice mayıştım sen benim yerimede 50 tane daha yap
ben kilo verdikçe spor yapmazken bile azalmıştı selilütlerimSüper fikir esperenzam takımca başlayalım popolarımızı yuvarlaklaştıralım. Bu ara bacaklarıma taktım ya çok kötü görünüyo şu selülit için olan fırçalardan da alsam diyorum
Hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?