- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Yarım telafi ediciim bunuWC de miçok romantik oluyordur
Ben karar verdim şimdi yapıciim inşallah, hazır çocuklar uyumuşkenDöndüğümde olmazsanız menüyle sporu bırakıp gider kitap okurum, burda olursanız dayanamaz devam ederim Sabah ölçeyim hadi minnoşumu
O dik ve yuvarlak daş gibi İspanyol totişine ulaşmak için bir gün bekleme bence, wc ye gidecekmiş gibi kalk, 20 önce 20 sonra 5 de wc de yap gel işteyaparken de arabada beş wc de ... töbe töbeee
ben kilo verdikçe spor yapmazken bile azalmıştı selilütlerim
Canlarım benim gözler gidiyo uyuyayım en iyisi. Iyi geceler hepinizi öpüyorumbensiz muhabbet etmeyin hepiniz yatın. Ağanın mesajının üstüne mesaj yazılmaz
Ben de mutfağı toplayayım bariCanlarım benim gözler gidiyo uyuyayım en iyisi. Iyi geceler hepinizi öpüyorumbensiz muhabbet etmeyin hepiniz yatın. Ağanın mesajının üstüne mesaj yazılmaz
Ben de kollarımla maşallah kocamınki kadar varAaa hemen kabak lifiyle liflenmeye başlıyorum öyleyse. Şu önümüzdeki 3 ay sadece bacaklarımla ilgilenicem
Ağam paşam hoş misenCanlarım benim gözler gidiyo uyuyayım en iyisi. Iyi geceler hepinizi öpüyorumbensiz muhabbet etmeyin hepiniz yatın. Ağanın mesajının üstüne mesaj yazılmaz
gece gece kıkırdadım looHahahaha
Sen de yarın başla canım.En latinooo kim 30 gün sonunda görek looo
Tamam ben de varim, 99 cm ile aranizdayim daha dun olctuydum 1 gunde 99u veren Allah 100u vermemistir heralde, ins, aminBaşlayalım canım.
Hatta takımcak başlayalım.Katılmak isteyen olursa.
Takvim bende de vardı. Başlayalım hatta.Yarın olsun.hepimiz ölçü alıp 30 gündeki farkı görelim mi? Hafta hafta takip edelim dötlerimizi.
Anlaştık balımYarım telafi ediciim bunu
ay ben de gidip squatımı yapayım da lolita lolita dolanayım ortalıktaBen de mutfağı toplayayım bari
Kadıncağız yarın gelemezse mahvolurum(pislik mode on)
Hahahaha canım çok yaşa e mi?Tamam ben de varim, 99 cm ile aranizdayim daha dun olctuydum 1 gunde 99u veren Allah 100u vermemistir heralde, ins, amin
Hahahaha
Sen de yarın başla canım.En latinooo kim 30 gün sonunda görek looo
Cümleten iyi geceler tatlı rüyalar canlarİyi geceler canlarımm
Hepinizi öpüyorumm
Aynen kesinlikle,simdik de 5 tane yumurta kaynatiyorum, atarim dolaba her gune 1 tane. Yagsiz da peynir aldim, yagli bile yesem olur aslinda. Dereotu falan koyucam kaba, zeytin meytin. Yarin sabahinan kahvaltimi yanima alipp oyle gidicem. Baslasin bakalimm Karatay yarinNdymk ekmeksizliğe devam dostum
Aklından çıkarma
Tatlıyı saymıyorum zaten zorlanmıyosun o konuda
Pirinci şakın ağzına sürme
1 kere bile yersen herşey sıfırlanır
Sultan junior pislik çıktı rıza babaAnlaştık balım
ay ben de gidip squatımı yapayım da lolita lolita dolanayım ortalıktasizi koca totişliler sizi
Hahahaha canım çok yaşa e mi?
İyi geceler yarın sabah ölçümünü yapan yazsın
Öpüyorum canum.
Ha şöyleAynen kesinlikle,simdik de 5 tane yumurta kaynatiyorum, atarim dolaba her gune 1 tane. Yagsiz da peynir aldim, yagli bile yesem olur aslinda. Dereotu falan koyucam kaba, zeytin meytin. Yarin sabahinan kahvaltimi yanima alipp oyle gidicem. Baslasin bakalimm Karatay yarin
Ha şöyle
Tabağının fotosunu da atar mısın
Ama bence iki yumurta ye
Çünkü fazla alternatif yok
Köy yumurtası al bulabilirsen
İki kere daha WC’ye gidip uyucam yeter yaa
Yarın 20.00 de su içme işini bitiriyorum
Tememmmm
Ben de yatisa geciyorum yavastan.
Yarin ekmeksiz, sekersiz, TATLISIZ (Cascade_ ) bir gun bizi bekliyor.
Haydi herkeslere iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?