Cok gecmis olsun, verilmis sadakaniz varmis.Sabah
kaşarlı tost
şekersiz çay
1 kuru incir
öğlen
ayran
bir tabak fasulye
akşam
yeşillik salatası limonlu
ara
kahve
bir avuç çekirdek
su 2 litreden belki de fazla spor 1,30 saat temizlik=30 puan
fattylamb94 @medgic26 esperenzaa Cascade_
cezamıda gördüm
eşim motor kazası yapmış akşam kolları ayakları soyulmuş biri uzun farları açık bırakmış gözünü aldı sanırım oda hatırlamıyor
Günaydın canımGünaydın bebeklerim
giç denemedim canım bilmiyorum sen bilirsin yine deBen de oyle biliyodum da, internette haslandiktan sonra kabuguyla konursa 8-10 gune kadar dayanir diyo. Bi de karatay yapan ben gibi usengeclerin yazilarina denk geldim, onlar da oyle yapmislar.
http://m.lezzetler.com/yumurtanin-saklanmasi-vt27032
Günaydın canım
giç denemedim canım bilmiyorum sen bilirsin yine deBen olsam akşam çay demlerden iki tane haşlayıveririm, bi koyacaksın bi de soyacaksın bi işi yok ki ekstradan
Şçine sinmediyse yapma canımOyle yapayim olmazsa, benim de icime cok sinmediydi de gaza gelince oyle koydum gitti :)
afiyet olsunCascade_
Kahvalti fotomu atayim,
Sabah midem asiri kotu oldugundan ogleden sonra gidicem ise. Dolayisiyla saat acisindan Karatay yalan oldu. 8-9 arasi yemem lazimdi, 10.30da yemis oldum. Oglen yemegini artik 4 5 saat sonra yerim.
Dereotunu da yiyemedim zaten, ekmeksiz yemesi cok zor
Şçine sinmediyse yapma canım
afiyet olsun
Aynen, sabah zaten dedigin aklima geldi, iki yumurta olsa daha iyi olur diye dusundum de yarin sabah o sekilde yapicam.
Oh mis işteAynen, zaten gezen tavuk yumurtasi da bulduydum, ondan alip oyle duzgunce baslayam.
Tesekkur ederimm :)
canım ne yapman gerektiğini biliyorsun, bir an önce harekete geçmelisinKahvalti yapmayi neden sevmedigimi hatirladim. 2 saat oldu kahvalti yapali ve ellerim titremeye basladi. Hic ac degilim ama bu el titremesi basa bela. Doktora gitmistim, bisey bulamadiydi. Belki de aclik sekerini olcturmeliyim.
Aslinda suclunun ne oldugunu biliyorum. SigaraHerseyin suclusu o, uyku duzen bozuklugum, halsizligim, cok kahve icmem, kilolarim... Ama cok aciz bi tip oldugumdan onla savasamadim hala.. 6 sene olucak. ALTI sene. Yuh.. Bi de cocuk sahibi olmak istiyorum, mecburum artik bu yaz birakmaya. Arkadasim hamile ve iciyor. Allahim insaallah oyle bisey basima gelmez, en azindan 3 ya da 6 ay once birakmis olayim
Benim görmem artık en azından bir ay atarEvet canım çok şükür, hem de misafirliklere rağmen demek ki beymiş spor şart( tüm takıma duyurulur)
ilk kim 55 i görecek acaba kabakçı
Canimmm resmen içimi okumussu , cidden müthiş onsezilerin varcgdmk datlummm bi denem sen iyi misin? Seni az ve öz gördüğüm zaman merak ediyorum.Motivasonun iyi mi,herşeyden önemlisi sen iyi misin?
Sana şöyle bir teklifle gelsem.İzne ayrılmayı düşünüyorsun ya.
Bir hafta tökezlerim takımı kötü etkilememek için izne çıkayım diyorsun ya...
1 hafta aile yanında çok çok çok cozutmadan yesen ve bol bol hareket etsen izne ayrılmasan diyorum.artı yads sabit gelişin sorun değil.
İkinci haftadan sonra ise alıştığımız çiğdem olarak burada olabildiğin kadar olsan uyar mı sana?
İzne çıkıldığında ucu kaçıyor ya,bir de listeye tekrar dönebilmek için izün kilona dönmen gerekiyor ya.
Bi düşün bence
Benim goguslerden ihtiyacı olana verebilirim arkadaşlarKalça evet erimesin ama asil göğüsler küçülmese keşke ya
Squat mı?Başlayalım canım.
Hatta takımcak başlayalım.Katılmak isteyen olursa.
Takvim bende de vardı. Başlayalım hatta.Yarın olsun.hepimiz ölçü alıp 30 gündeki farkı görelim mi? Hafta hafta takip edelim dötlerimizi.
Geçmiş olsun canım.En kısa zananda atlatırsınız inşallah.Havalar çok dengesiz gidiyor ya ,hastalıkların sonu kesilmiyor.Canimmm resmen içimi okumussu , cidden müthiş onsezilerin var
Sana bunu ozelden yazacaktım aynisini ama takimi etkilememek icin çektim kendimi. Cidden harika olursırf bunu dediğin icin ilk hafta çok dikkat edicem, yol ödemi ve bende hava degisikligi ödemi de oluyor. Azami sekilde dikkat edicem.
Canim ailece hasta olduk, hepimizde oksuruk hapsuruk gidiyornezle ve boğazları etkiledi. Pek dikkat edemedim uzgunum ama bugün daha iyiyim ve süt detoksuna başladım. Cumaya toparlicam inşallah
Geldim canım
G Ü N A Y D I NNNNNNNN
Canımmm çok çok geçmiş olsun. Allah korumuş eşini.Çok üzüldüm canımSabah
kaşarlı tost
şekersiz çay
1 kuru incir
öğlen
ayran
bir tabak fasulye
akşam
yeşillik salatası limonlu
ara
kahve
bir avuç çekirdek
su 2 litreden belki de fazla spor 1,30 saat temizlik=30 puan
fattylamb94 @medgic26 esperenzaa Cascade_
cezamıda gördüm
eşim motor kazası yapmış akşam kolları ayakları soyulmuş biri uzun farları açık bırakmış gözünü aldı sanırım oda hatırlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?