Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok gecmis olsun, verilmis sadakaniz varmis.
Sadaka verin siz yine ama.

Günaydın bebeklerim
Günaydın canım
Ben de oyle biliyodum da, internette haslandiktan sonra kabuguyla konursa 8-10 gune kadar dayanir diyo. Bi de karatay yapan ben gibi usengeclerin yazilarina denk geldim, onlar da oyle yapmislar.

http://m.lezzetler.com/yumurtanin-saklanmasi-vt27032
giç denemedim canım bilmiyorum sen bilirsin yine de Ben olsam akşam çay demlerden iki tane haşlayıveririm, bi koyacaksın bi de soyacaksın bi işi yok ki ekstradan

Cascade_

Kahvalti fotomu atayim,
Sabah midem asiri kotu oldugundan ogleden sonra gidicem ise. Dolayisiyla saat acisindan Karatay yalan oldu. 8-9 arasi yemem lazimdi, 10.30da yemis oldum. Oglen yemegini artik 4 5 saat sonra yerim.
Dereotunu da yiyemedim zaten, ekmeksiz yemesi cok zor

Eklentiler

• IMG_20180703_101626708.webp
    13 KB · Görüntüleme: 24
Oyle yapayim olmazsa, benim de icime cok sinmediydi de gaza gelince oyle koydum gitti :)
Şçine sinmediyse yapma canım
afiyet olsun

Kahvalti yapmayi neden sevmedigimi hatirladim. 2 saat oldu kahvalti yapali ve ellerim titremeye basladi. Hic ac degilim ama bu el titremesi basa bela. Doktora gitmistim, bisey bulamadiydi. Belki de aclik sekerini olcturmeliyim.

Aslinda suclunun ne oldugunu biliyorum. Sigara Herseyin suclusu o, uyku duzen bozuklugum, halsizligim, cok kahve icmem, kilolarim... Ama cok aciz bi tip oldugumdan onla savasamadim hala.. 6 sene olucak. ALTI sene. Yuh.. Bi de cocuk sahibi olmak istiyorum, mecburum artik bu yaz birakmaya. Arkadasim hamile ve iciyor. Allahim insaallah oyle bisey basima gelmez, en azindan 3 ya da 6 ay once birakmis olayim

fitcivciv çok geçmiş olsun
Allah korumuş gerçekten ya
Motorlar tehlikeli burda da oluyo motor kazalArı
Çok üzülüyorum
Ndymk tahmin edebiliyorum miden bulanmıştır
Saat aralığı daha önemli boşver
Bi dahakine yumurtayı iki ye
Biraz eski kaşar da ye
Serbest o ama biraz tabi

Aynen, sabah zaten dedigin aklima geldi, iki yumurta olsa daha iyi olur diye dusundum de yarin sabah o sekilde yapicam.

Koy yumurtalarinin yaninda eski kasar da alayim bugun o zaman :)

Aynen, zaten gezen tavuk yumurtasi da bulduydum, ondan alip oyle duzgunce baslayam.

Tesekkur ederimm :)
Oh mis işte
canım ne yapman gerektiğini biliyorsun, bir an önce harekete geçmelisin

Canimmm resmen içimi okumussu , cidden müthiş onsezilerin var
Sana bunu ozelden yazacaktım aynisini ama takimi etkilememek icin çektim kendimi. Cidden harika olur sırf bunu dediğin icin ilk hafta çok dikkat edicem, yol ödemi ve bende hava degisikligi ödemi de oluyor. Azami sekilde dikkat edicem.
Canim ailece hasta olduk, hepimizde oksuruk hapsuruk gidiyor nezle ve boğazları etkiledi. Pek dikkat edemedim uzgunum ama bugün daha iyiyim ve süt detoksuna başladım. Cumaya toparlicam inşallah

Kalça evet erimesin ama asil göğüsler küçülmese keşke ya
Benim goguslerden ihtiyacı olana verebilirim arkadaşlar toparlayicilarin en sonuna gecirdigim halde 92 falan göğüs olcum.
Squat mı?
Bak ona varim işte, beni terletmicek seyler olsun, yaglarima kiyamiyorum, yerlerinde kalıp sekillensinler

Geçmiş olsun canım.En kısa zananda atlatırsınız inşallah.Havalar çok dengesiz gidiyor ya ,hastalıkların sonu kesilmiyor.
Önsezilerim fena değildir
Önce sağlık canım ,dikkatli sağlıklı beslenerek bir an önce iyileşmene bak.
Yol ve hava değişim ödemi bende de olur canım takma kafana.Ailenin yanında kontrollü olarak ye canım,ilk hafta çok uç noktada abartmamak kaydı ile ceza da yokPatron çıldırdı
İkinci hafta patron aslına rücu eder haberin olsun

G Ü N A Y D I NNNNNNNN

Birileri uykuyu alamamış
Nasılsın canım?
Çok iyi eksi görmüşsün canım, tebrikler

Canımmm çok çok geçmiş olsun. Allah korumuş eşini.Çok üzüldüm canım
En kısa zamanda iyileşir tüm yaraları inşallah.
Verilmiş sadakanız varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…