Gerçekten popoyu sekle sokuyor, ben bi ara diyetsiz squatla çok güzel incelemiştim. Teyzemin torunun düğününe neredeyse bi ay var (28temmuz), ben bunu hiç aksatmadan yaparım ama baska spor da yapicak miyizEki Görüntüle 2164501 Beyleee bi daşşş gibi popo isteyen kim var
30 günlük squat takvimine başlayacak başka kim var?
@yolcukardelencgdmk fattylamb94 Ndymk Cascade_
Doğru squat aşağıdaki gibi yapılmalı.
Allah kolaylik versin canimmmBugün yine aşırı huysuz sürekli mızmız meme istiyo sürekli. 15 dk uyudu uyumadı. Gece de huysuzdu. Uykuuuu istiyorummm:)))esperenzaa
Kol için egzersiz önerir misiniz
Tarçın tüketmekte bi sakınca yok ama herşeyin fazlası zarar. Regli gecikebilir tarçından dolayıSigara tamam, anladim simdi, taslar yerine oturdu... Adam gibi az yedigim, abur cubur yemedigim zamanlarda gunde 1 pakete yakin icen bi insanin (hatta bazen daha fazla) kan sekeri hic dusmez tabi ki nereye vericen adama gibi kiloyu...
Karatayci arkadaslar tarcin mevzusu hakkinda bir bilginiz var mi? Tarcin kabuklu su, tarcinli sut? Bunlarin karatay diyetindeki rolu nedir? Sikinti olmadigini anladim sanki okuduklarimdan?
Tarçın tüketmekte bi sakınca yok ama herşeyin fazlası zarar. Regli gecikebilir tarçından dolayı
Tşk ederim canım dambılım var. Sporu bırakıp üstüne doğum kiloları eklenince kollarım tam olarak rambodan hallice..Kolunla kurek kemigine uzanmak canim, yani kafanin arkasindan. Dambilla ya da dambil yoksa pet sise suyla yapabilirsin, cok iyi sonuc alirsin. Ben de yapmak istiyorum, benim kollar da asiri kalin.
2. Dakikadan sonra dedigim hareketi gosteriyor.
Öyle deme sen hep son dk harıkalar çıkardınBenim görmem artık en azından bir ay atar
Hoşgeldin canımGeldim canım
Keşkek miiiiii
Tamam tamam
Gidince dugun var, dugunde mutlaka keskek olur kazan kazan. Tabi ben kazanla yemesem de keskek yiyeyim, bi de annemin kisirini özledim, kisir da yedim mi yola devam
Keşkekçi olunmaz keşmekeş doğulurBugün squata başlayalım o zaman.
Benim o memişlerden fazlasına çok ihtiyacım var biliyon mu
Tamam anlaştık o zaman canım
Sultan ve senin keşkek aşkını gördükçe kendi kendime nasıl sevmem ki diyorumanne kısırı da şimdiden afiyet olsun canım.
Ama ayıp canım ya insan bi izin alır poponun fotosunu atıyorum diyeEki Görüntüle 2164501 Beyleee bi daşşş gibi popo isteyen kim var
30 günlük squat takvimine başlayacak başka kim var?
@yolcukardelencgdmk fattylamb94 Ndymk Cascade_
Doğru squat aşağıdaki gibi yapılmalı.
[/QUOTE ]
Öyle deme sen hep son dk harıkalar çıkardınNe zaman çıkacaksın yola
Hoşgeldin canım
Keşkek miiiiii
Keşkekçi olunmaz keşmekeş doğulur
Ama ayıp canım ya insan bi izin alır poponun fotosunu atıyorum diye
Valla benim tatlı krizim geçmiyo hiçCascade_
Nasil gidiyor dostum? İgrenc datli seyler yemek yok degil mi? Benim canim hiiic istemiyo, bu sicakta buz gibi sudan, sodadan baska hic bisey guzel degil valla
ŞişiceksinKızlar regl oldum
Harikasınn canım.
Canım zorlanmam dersen olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?