Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cascade_
Nasil gidiyor dostum? İgrenc datli seyler yemek yok degil mi? Benim canim hiiic istemiyo, bu sicakta buz gibi sudan, sodadan baska hic bisey guzel degil valla

Sigara tamam, anladim simdi, taslar yerine oturdu... Adam gibi az yedigim, abur cubur yemedigim zamanlarda gunde 1 pakete yakin icen bi insanin (hatta bazen daha fazla) kan sekeri hic dusmez tabi ki nereye vericen adam gibi kiloyu...

Karatayci arkadaslar tarcin mevzusu hakkinda bir bilginiz var mi? Tarcin kabuklu su, tarcinli sut? Bunlarin karatay diyetindeki rolu nedir? Sikinti olmadigini anladim sanki okuduklarimdan?

Son düzenleme:
Tarçın tüketmekte bi sakınca yok ama herşeyin fazlası zarar. Regli gecikebilir tarçından dolayı

Tşk ederim canım dambılım var. Sporu bırakıp üstüne doğum kiloları eklenince kollarım tam olarak rambodan hallice..

Benim görmem artık en azından bir ay atar
Öyle deme sen hep son dk harıkalar çıkardınNe zaman çıkacaksın yola
Hoşgeldin canım

Tamam tamam
Gidince dugun var, dugunde mutlaka keskek olur kazan kazan. Tabi ben kazanla yemesem de keskek yiyeyim, bi de annemin kisirini özledim, kisir da yedim mi yola devam
Keşkek miiiiii
Keşkekçi olunmaz keşmekeş doğulur
Ama ayıp canım ya insan bi izin alır poponun fotosunu atıyorum diye

Sabah Zor kalktım
O yüzden adam gibi kahvaltı yapamadım
2 yumurta ile duruyorum
Gün içinde 2 avuç fındık yedim hepsi bu
Öğlen evde yemek yoktu
Dışarda denk gelmedi
Yürüyüş yaptım öğlen
Muhtemelen biftek yicez ama birer tane kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…