Geçmiş olsun canım.En kısa zananda atlatırsınız inşallah.Havalar çok dengesiz gidiyor ya ,hastalıkların sonu kesilmiyor.
Önsezilerim fena değildir
Önce sağlık canım ,dikkatli sağlıklı beslenerek bir an önce iyileşmene bak.
Yol ve hava değişim ödemi bende de olur canım takma kafana.Ailenin yanında kontrollü olarak ye canım,ilk hafta çok uç noktada abartmamak kaydı ile ceza da yokPatron çıldırdı
İkinci hafta patron aslına rücu eder haberin olsun
Gerçekten ucuz atlatmışsınızbUGÜN İŞE GİDEMEDİ HEM ÜZGÜNÜM HEMDE BU KADARLA YIRTTIK DİYE MUTLUYUM HIZLI GİTSEM BUGÜN YOKTUM DİYO YILLARDIR MOTORA BİNERİZ CİDDİ İLK KAZASI
ben iyiyim canım,sen nasılsın?ğGünaydın kızlar.Nasılsınız?
Kulaklarım artık alıştı , nasır tuttu hiç oralı bile olmuyorBen sabahtan öğlene kadar dayıyorum su
geçen saat 4 gibi içtim serviste sıkışmadım mı biraz daha yol olsa salcamesperenzaa nın kulakları yanmıştır
Afiyet olsun canım.Çok karbonhidrat almışsın.nohut,bulgur pilavı karbonhidrat ve çok şişirir canım.Bezelye de glisemik indeksi yüksek olduğu için dşyette pek önerilmez kuzunMenu bildirimi @smygnc
Sabah:
1 seftali
Sut
Oglen:
1 tabak etli nohut
1 tabak bulgur pilavi
1 kase corba
Biraz salata
Aksam:
1 kase corba
Yarim tabak bezelye
Su: 1.5 lt
Spor: 30 dk ev isi:10 puan
fattylamb94 philosophergirl esperenzaa
Afiyet olsun canım.Yumurtayı ikiye çıkar,biraz da çiğ ceviz badem vs yersen inan ekmeği hiç aramazsın.çok tok tutuyor.@giustizia_
Kahvalti fotomu atayim,
Sabah midem asiri kotu oldugundan ogleden sonra gidicem ise. Dolayisiyla saat acisindan Karatay yalan oldu. 8-9 arasi yemem lazimdi, 10.30da yemis oldum. Oglen yemegini artik 4 5 saat sonra yerim.
Dereotunu da yiyemedim zaten, ekmeksiz yemesi cok zor
Kızım çok uslu diye diye nazar mı değdirdin:))Günaydın 2 gecedir uykusuzum ancak ayılabildim
el titremesi,aşırı kafein,uykusuzluk ve yorgunluktan olur canım.kahveyi biraz azalttırsan uykun da düzene girer.Kahvalti yapmayi neden sevmedigimi hatirladim. 2 saat oldu kahvalti yapali ve ellerim titremeye basladi. Hic ac degilim ama bu el titremesi basa bela. Doktora gitmistim, bisey bulamadiydi. Belki de aclik sekerini olcturmeliyim.
Aslinda suclunun ne oldugunu biliyorum. SigaraHerseyin suclusu o, uyku duzen bozuklugum, halsizligim, cok kahve icmem, kilolarim... Ama cok aciz bi tip oldugumdan onla savasamadim hala.. 6 sene olucak. ALTI sene. Yuh.. Bi de cocuk sahibi olmak istiyorum, mecburum artik bu yaz birakmaya. Arkadasim hamile ve iciyor. Allahim insaallah oyle bisey basima gelmez, en azindan 3 ya da 6 ay once birakmis olayim
Bugün squata başlayalım o zaman.Benim goguslerden ihtiyacı olana verebilirim arkadaşlartoparlayicilarin en sonuna gecirdigim halde 92 falan göğüs olcum.
Squat mı?
Bak ona varim işte, beni terletmicek seyler olsun, yaglarima kiyamiyorum, yerlerinde kalıp sekillensinler
Tamam anlaştık o zaman canım
Tamam tamam
Gidince dugun var, dugunde mutlaka keskek olur kazan kazan. Tabi ben kazanla yemesem de keskek yiyeyim, bi de annemin kisirini özledim, kisir da yedim mi yola devam
Çok sağolun arkadaşlar kollarını sardırdı bugün sağlık ocağında
Üniversite yıllarında motor tepesinde çok gezerdim.Zerre korku duymazdım.Şimdi ise deli gibi korkuyorum.Trafikte o kadar çok manyak var ki .
Allah tekrarından,beterinden korusun esirgesin canım.
bizde motor çok seviyoruz elimiz ayağımız resmen burda çokta trafik yok ama çok korktuk canım
Biraz zaman geçsin,olay çok daha taze ya etkisi zamanla geçer canım.
Bi bardak su içKorkan insana su içirilir ya ondan şey ettiydim
Harikasın esperenzam hemen başlıyorum benEki Görüntüle 2164501 Beyleee bi daşşş gibi popo isteyen kim var
30 günlük squat takvimine başlayacak başka kim var?
@yolcukardelencgdmk fattylamb94 Ndymk @giustizia_
Doğru squat aşağıdaki gibi yapılmalı.
Maşallah civcivim2 litreye yakın oldu bugün canım içiyorum diyete devam
gece bildirim yaparkenHarikasın esperenzam hemen başlıyorum ben
Maşallah civcivim
gece bildirim yaparken
Squat takvimi: 1 .gün tamamlandı şeklinde yapalım bildirimleri canım.Ben de bu gece aynı şekilde bildirim yaparım.
HahahahahaAkşam günümde güzel geçti kaza olmasa neşem fulldu
Arkadaş diyo ne zaman gelsem heryerin tertemiz diyo, dedim o iş öyle değil ben ev temiz olunca çağırıyorum her zaman temiz değil: D
Canimm cok sagolasinn, ellerine saglik.Eki Görüntüle 2164501 Beyleee bi daşşş gibi popo isteyen kim var
30 günlük squat takvimine başlayacak başka kim var?
@yolcukardelencgdmk fattylamb94 Ndymk @giustizia_
Doğru squat aşağıdaki gibi yapılmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?