Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam tamam
Gidince dugun var, dugunde mutlaka keskek olur kazan kazan. Tabi ben kazanla yemesem de keskek yiyeyim, bi de annemin kisirini özledim, kisir da yedim mi yola devam

fitcivciv canım cok geçmiş olsun, ben cok korkarim motordan, babam da ben ilkokuldayken çok kotu kaza geçirmişti, araziye atmış motor, zor bulmuslardi, uzun sure ancak iyilesebilmisti kiriklar falan. çok korkarım o zamandan beri. Aman dikkat. Eşin bir an önce iyilessin inşallah.

bUGÜN İŞE GİDEMEDİ HEM ÜZGÜNÜM HEMDE BU KADARLA YIRTTIK DİYE MUTLUYUM HIZLI GİTSEM BUGÜN YOKTUM DİYO YILLARDIR MOTORA BİNERİZ CİDDİ İLK KAZASI
Gerçekten ucuz atlatmışsınız
Günaydın kızlar.Nasılsınız?
ben iyiyim canım,sen nasılsın?ğ
Ben sabahtan öğlene kadar dayıyorum su
geçen saat 4 gibi içtim serviste sıkışmadım mı biraz daha yol olsa salcam esperenzaa nın kulakları yanmıştır
Kulaklarım artık alıştı , nasır tuttu hiç oralı bile olmuyor
Afiyet olsun canım.Çok karbonhidrat almışsın.nohut,bulgur pilavı karbonhidrat ve çok şişirir canım.Bezelye de glisemik indeksi yüksek olduğu için dşyette pek önerilmez kuzun
Kahvaltını düzene sokmaya başlayacaksın ya bunlar olmaz artık .

Afiyet olsun canım.Yumurtayı ikiye çıkar,biraz da çiğ ceviz badem vs yersen inan ekmeği hiç aramazsın.çok tok tutuyor.
Günaydın 2 gecedir uykusuzum ancak ayılabildim
Kızım çok uslu diye diye nazar mı değdirdin:))
Nasılsın canım?
el titremesi,aşırı kafein,uykusuzluk ve yorgunluktan olur canım.kahveyi biraz azalttırsan uykun da düzene girer.
Sigara için bıraksan tabi ki iyi olur ve maalesef o moku ben de içiyorum
En uygun zamanda sağlıkla sıhhatle kilolarından kurtulup anne olursun inşallah canım.Hiç moralini bozma tatlım.

Bugün squata başlayalım o zaman.
Benim o memişlerden fazlasına çok ihtiyacım var biliyon mu

Tamam tamam
Gidince dugun var, dugunde mutlaka keskek olur kazan kazan. Tabi ben kazanla yemesem de keskek yiyeyim, bi de annemin kisirini özledim, kisir da yedim mi yola devam
Tamam anlaştık o zaman canım
Sultan ve senin keşkek aşkını gördükçe kendi kendime nasıl sevmem ki diyorumanne kısırı da şimdiden afiyet olsun canım.

Üniversite yıllarında motor tepesinde çok gezerdim.Zerre korku duymazdım.Şimdi ise deli gibi korkuyorum.Trafikte o kadar çok manyak var ki .
Allah tekrarından,beterinden korusun esirgesin canım.

bizde motor çok seviyoruz elimiz ayağımız resmen burda çokta trafik yok ama çok korktuk canım

Maşallah civcivim

gece bildirim yaparken
Squat takvimi: 1 .gün tamamlandı şeklinde yapalım bildirimleri canım.Ben de bu gece aynı şekilde bildirim yaparım.

Akşam günümde güzel geçti kaza olmasa neşem fulldu
Arkadaş diyo ne zaman gelsem heryerin tertemiz diyo, dedim o iş öyle değil ben ev temiz olunca çağırıyorum her zaman temiz değil : D

Herkes duysun,duyan duymayana söylesin
Bu cuma değil sonraki cuma günü 14. Takımla yarışacağız.
Bu hafta diyetinize,sporunuza dikkat etmeye devam ediyorsunuz ama haftaya hepinizi bomba gibi spor ve menülerle ve bomba gibi eksikerle bekliyorum unutmayın.
6. Takımı yendik,şişirdik akşama dolma pişirdik tezahüratını rakip takımdan duyarsam hepinizi oyar içinize bade koyarım
Haftaya yenilirsek bizi eziklemeye gelecekler unutmayın e mi minnaklarım

Akşam günümde güzel geçti kaza olmasa neşem fulldu
Arkadaş diyo ne zaman gelsem heryerin tertemiz diyo, dedim o iş öyle değil ben ev temiz olunca çağırıyorum her zaman temiz değil : D
Hahahahaha misafir gelecek diye su bile içmeden kan ter içinde temizlik yapıyorum deseydin ya

Bugün yine aşırı huysuz sürekli mızmız meme istiyo sürekli. 15 dk uyudu uyumadı. Gece de huysuzdu. Uykuuuu istiyorummm:))) esperenzaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…