Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Harikasınn canım.
Şimdiden bile yüden %3,753 canım.Böyle devam et lütfen ve bu hafta eminim bireyselde birinci olacaksın.
Perşembe gününü hafif geçirirsen kesin birinci olursun.
Vayyy bireysel de mi vardı
O zaman gelsin birincilik. Ben bu gidişle 63.00 olurum cumaya . Tam olmasa da küsüratlı
Bir haftalık Mı oluyo bu yüzde ?
Ayrı bi ödül var mı

Vayyy bireysel de mi vardı
O zaman gelsin birincilik. Ben bu gidişle 63.00 olurum cumaya . Tam olmasa da küsüratlı
Bir haftalık Mı oluyo bu yüzde ?
Ayrı bi ödül var mı
Evet canım,listedeki tüm yarışmacılar arasında en çok kilo yüzdesine sahip vkişi bireyselde birinci oluyor.
Birinciler sırlarını paylaşıyor başlığında sırlarını paylaşıyor.
Benim zorlanmamı boşver yaa
Ben bitmişim zaten
Ama yaparsam Karatay Diyeti bozulur mu onu diyorum
Öyle yapanlar var mı
hahahaha ben bitmişim,küllüm olmuşum zaten ha
Senle beraber kilolar da bitiyor canım
Kahvaltı ile öğlen yemeği arası leptin çalışacak kadar süre varsa son yemeği ne kadae erken yersen tabi ki daha iyi olur gibi geliyor.Sağlık sorununa yol açarsa bırak tamam mı canım

Tarçın olumsuz etkilemiyor ama süt yavaslatiyor, tarçınlı su icebilirsin

Valla benim tatlı krizim geçmiyo hiç
İnş geçtiği gümleri de görürüm
Şükür bugün iyiyim
Sen nasılsın?

Şişiceksin
Gececek tatli krizin hic merak etme, haftaya cook daha iyi olursun.
Ben iyiyim, ekmek mekmek aranmadim (sabah haric), tatliyi zaten salla. Oglen yemek yiyemedim, yemekhane saatini kacirdim, sacma sapan biseyler de yemek istemedim, iki avuc kan uzumu yedim sadece. Az once de kooca bi tabak peynirli salatayi yaninda zeytin ve sodayla gomdum. Saglam doydugumu hissediyorum su an

esperenzaa 'cim, ilk sayfada benjm baslangic kosu 57.4 yazilmis ama ben 58.4 ile basladim, haberin olsun canim. Daha hic 57.4u goremedim, 57li rakami da 1 kere gordum zaten

İyi akşamlar kızlar
Sabah
2 dlm t.b.ekmeği içinde bir marul yaprağı 2 dlm domates 1 ince dlm kaşar 5 zeytin

Ara
1 hurma , 1 kupa yeşil çay

Öğlen
5 yk taze fasülye

Ara
3 ekşi erik
Sade Türk kahvesi

Akşam
Peynirli yeşil salata
1 sb ayran
1 tane kırmızı erik

Ara
Kayısılı form çay

3 lt su
esperenzaa , medgic26 ve fattylamb94

Afiuey olsun canim cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…