- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Squat ile kaldırırız poponuAkşam vakit bulursam bi foto atayım ya yandan bakınca hiç totom kalmamış düz gibi nerdeyseacaba ip atlarken falan mı düştü ki @esperenzaa cgdmk fattylamb94
Vayyy bireysel de mi vardıHarikasınn canım.
Şimdiden bile yüden %3,753 canım.Böyle devam et lütfen ve bu hafta eminim bireyselde birinci olacaksın.
Perşembe gününü hafif geçirirsen kesin birinci olursun.
Benim zorlanmamı boşver yaaCanım zorlanmam dersen olur bence.
Evet canım,listedeki tüm yarışmacılar arasında en çok kilo yüzdesine sahip vkişi bireyselde birinci oluyor.Vayyy bireysel de mi vardı
O zaman gelsin birincilik. Ben bu gidişle 63.00 olurum cumaya . Tam olmasa da küsüratlı
Bir haftalık Mı oluyo bu yüzde ?
Ayrı bi ödül var mı
hahahaha ben bitmişim,küllüm olmuşum zaten haBenim zorlanmamı boşver yaa
Ben bitmişim zaten
Ama yaparsam Karatay Diyeti bozulur mu onu diyorum
Öyle yapanlar var mı
Bunu duymamistim ama yavaşlattığını duymuştum.https://www.eksiduyuru.com/mobil/duyuru/1158445/sigara-insulin-leptin-iliskisi
Sigara kan sekerini yukseltiyormus. E o zaman sigara icen Karataycilarin Leptin hormonu heba oluyor demektir. Hmm...
Benim de ihtiyacim var..Kol için egzersiz önerir misiniz
Tarçın olumsuz etkilemiyor ama süt yavaslatiyor, tarçınlı su icebilirsinSigara tamam, anladim simdi, taslar yerine oturdu... Adam gibi az yedigim, abur cubur yemedigim zamanlarda gunde 1 pakete yakin icen bi insanin (hatta bazen daha fazla) kan sekeri hic dusmez tabi ki nereye vericen adam gibi kiloyu...
Karatayci arkadaslar tarcin mevzusu hakkinda bir bilginiz var mi? Tarcin kabuklu su, tarcinli sut? Bunlarin karatay diyetindeki rolu nedir? Sikinti olmadigini anladim sanki okuduklarimdan?
9unda cikicam canım nasipseÖyle deme sen hep son dk harıkalar çıkardınNe zaman çıkacaksın yola
Hoşgeldin canım
Keşkek miiiiii
Keşkekçi olunmaz keşmekeş doğulur
Ama ayıp canım ya insan bi izin alır poponun fotosunu atıyorum diye
Gözün aydınKızlar regl oldum
Acaba ben süreci hızlandırmak için sabah ve akşam yapsam mı ne dersin?dün gece yapmıştım zaten bugün ikinci günümSquat ile kaldırırız poponu
Ben de bugün 50 squat yapıp ve 250 ip atladım .Senden gaza geldim canımm
iyi yolculuklar canım şimdiden9unda cikicam canım nasipse
Gececek tatli krizin hic merak etme, haftaya cook daha iyi olursun.Valla benim tatlı krizim geçmiyo hiç
İnş geçtiği gümleri de görürüm
Şükür bugün iyiyim
Sen nasılsın?
Şişiceksin
Sagolasin canimTarçın olumsuz etkilemiyor ama süt yavaslatiyor, tarçınlı su icebilirsin
Fena değiliz canım teşekkür ederim düşündüğün içinYaKaMoZz-z canım nasılsın,bebiş bugün daha iyidir inşallah?
Afiuey olsun canim cok guzelİyi akşamlar kızlar
Sabah
2 dlm t.b.ekmeği içinde bir marul yaprağı 2 dlm domates 1 ince dlm kaşar 5 zeytin
Ara
1 hurma , 1 kupa yeşil çay
Öğlen
5 yk taze fasülye
Ara
3 ekşi erik
Sade Türk kahvesi
Akşam
Peynirli yeşil salata
1 sb ayran
1 tane kırmızı erik
Ara
Kayısılı form çay
3 lt su
esperenzaa , medgic26 ve fattylamb94
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?