Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kimse kalmamış buralarda Çok kötü bir menüyle ama harika sporla geldim
Sabah (10)
Lor sündürmesi(geçen birinizin menüsünde görünce canım çekmişti) 23 zeytin, bal susam ezmesi
Ara (13.15) bir şeftali(meyve ile wc ye daha iyi çıktığımı fark ettiğimden yedim acıkmamıştım)
Misafirlikte
2 yk makarna salatası (koca kaseydi ama boşalttım)
Bir fırında pişmiş sigara böreği, bir beleni kurabiye(15gr ya var ya yok EV YAPIMI )
Akşam yemek yemedim 18 de bir kase cacık (su koymadım)
22 gibi kahve sade
Gelelim sporlara
1555 ip 311 puan
4000 adım 60 puan
Toplam 371 puan
SQUAT 2.GÜN TAMAMLANDI
@esperenzaa fattylamb94 cgdmk S smygnc

esperenzaa galiba etiketleyemem seni, gözlerim gidiyor iyiceEmin olayım diye bir daha etiketledimGözünden kaçmasın

Squay kaç tane yapıyosun canım. Bu arada senin bebeğin de gece çok sık uyanıyo mu? 3 gündür tüm düzeni bozuldu kafayı yemek üzereyim

Spor puanın süper olmuş

Sporun cidden cok iyi masaallah

S smygnc dunku menumu tekrar paylasayim, su eksik yazmisim
Sabah:
1 haslanmis yumurta
Domates
Zeytin
Peynir (light)

Oglen:
Kahve: 3 bardak ( 2ye dusurmeye caliscam)
2 avuc kan uzumu

Aksam
Buyuk bir tabak salata, peynirli, zeytinyagli
8 adet zeytin
1 soda
1 yesilcay
Su: 2 lt

Squat:50 adet, 1. Gun tamamlandi
Leslie:50 dk: 150 puan
Ev isi:1 saat: 20 puan
Toplam:170 puan fattylamb94 esperenzaa philosophergirl

Gunaydinlar herkeşlere

Kahvalti tabagim :)
Eski kasar ve gezen tavuk yumurtasi da alindi.
Bugun ac uyandim baya, servisi kacirayim salla dedim, kahvaltimi ettim, demir hapini da ictiydim ama ilk kez cok ac uyandim, yimem lazimdi

Eklentiler

• IMG_20180704_075604706.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 16
Günaydınlar. Dünkü menüm;
Sabah; 1 yumurta. Zeytin bir kaç tane. 2 minin köfte 1 bardak şekersiz çay.
Ara öğün; yok
Öğlen; yok
- dışarıda olduğumdan koşuşturmakla geçti yemek yiyemedim.
Ara öğün; yok
Akşam; yağsız çöp şiş( hepsini yemedim )
2 kaşık bulgur pilavı
Bir kase salata
Ara öğün; karpuz peynir( bilen bilir bu ikili süper bir şeydir tatlı ihtiyacımı karpuzla gideriyorum)

Spor;
3 dk egzersiz 6 puan
6000 adım( telefonu götürmediğim zamanlarım oldu ama onların me kadar olduğunu bilmediğim için es geçiyorum) 90 puan
Toplam; 96 puan

Su; 2 litre ile 2,5 arasında içtim.

Adetim 4-5 gün geçikti moralim çok bozuk. Bir de yetmezmiş gibi kabızlık belirtileri gösteriyor bünye. Off off

esperanzaa fattylamb94

03.07.2018 menü

07.30
2 haşlanmış yumurta
Dereotu, maydonoz, nane
1 dilim süzme peynir
1 dilim t.b ekmeği
Çay

12.30
6 - 7 y.kaşığı barbunya
Domates salatası
3 y.kaşığı yoğurt

16.00
1 şeftali

19.00
6 y.kaşığı etli taze fasülye

Su 3 lt. Spor 80 dk tempolu yürüyüş 7 dk eliptik bisiklet 7 dakika kol egzersizi ve squatın 1.günü tamamlandı.

esperenzaa

esperenzaa CANIM EŞİM ESKİ İŞ YERİNİ DAVA ETMİŞTİ MAYISTA BİLİRKİŞİYE GİDECEKTİ BU AY SONUÇLANCAK. ALLAH KORUSUN KAYBETTİK DİYELİM AVUKAT PARALARINI HEMEN ÖDEMEK ZORUNDA MIYIZ 2 3 AY GİBİ BİR SÜRESİ VAR MI. HAYATIM ÇOK İNİŞLİ ÇIKIŞLI BU ARALAR

Rakibem annenin yanında olmana rağmen menün çok güzel ama karpuz inanılmaz şekerli bi meyve tatlı yemiş kadar oluyosun unutma

Squay kaç tane yapıyosun canım. Bu arada senin bebeğin de gece çok sık uyanıyo mu? 3 gündür tüm düzeni bozuldu kafayı yemek üzereyim
Canım squat takvimine göre 1. Gün 55 dün 60 yaptım bugün 65 yapıp yarın dinleneceğim.beş beş artıyor.
Uyanıyor canım evdeyken iki kere uyanan çocuk burda iki saate bir uyanmaya başladı.bir de gece püf(kaka yani) yapmazken 5 gecedir yapıyor.biberiye çayından olabilir mi acaba diyetisyenine bi sorar mısın emzirirken içilir mi?
Spor puanın süper olmuş
Teşekkür ederim canım
Sporun cidden cok iyi masaallah
Teşekkür ederim canım
Günaydın güzellerim
günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…