Herkesin yapısı farklı.Ben herşeyde öyleyim kastığım an olmaz rahat bırakmam lazım kendimiHmm
Ben de tam tersi
Kadin 56 yasinda. O yasta ben oyle olsam ohooooo. Yasina gore bence valla super kadin, basenler biraz fazla kalin ama o ds heralde degismeyen fiziki bi ozelligidirBu kadın şişman diil mi yaa
Kimse kalmamış buralardaÇok kötü bir menüyle ama harika sporla geldim
Sabah (10)
Lor sündürmesi(geçen birinizin menüsünde görünce canım çekmişti) 23 zeytin, bal susam ezmesi
Ara (13.15) bir şeftali(meyve ile wc ye daha iyi çıktığımı fark ettiğimden yedim acıkmamıştım)
Misafirlikte
2 yk makarna salatası (koca kaseydi ama boşalttım)
Bir fırında pişmiş sigara böreği, bir beleni kurabiye(15gr ya var ya yok EV YAPIMI)
Akşam yemek yemedim 18 de bir kase cacık (su koymadım)
22 gibi kahve sade
Gelelim sporlara
1555 ip 311 puan
4000 adım 60 puan
Toplam 371 puan
SQUAT 2.GÜN TAMAMLANDI
@esperenzaafattylamb94 cgdmk S smygnc
Squay kaç tane yapıyosun canım. Bu arada senin bebeğin de gece çok sık uyanıyo mu? 3 gündür tüm düzeni bozuldu kafayı yemek üzereyimKimse kalmamış buralardaÇok kötü bir menüyle ama harika sporla geldim
Sabah (10)
Lor sündürmesi(geçen birinizin menüsünde görünce canım çekmişti) 23 zeytin, bal susam ezmesi
Ara (13.15) bir şeftali(meyve ile wc ye daha iyi çıktığımı fark ettiğimden yedim acıkmamıştım)
Misafirlikte
Bir fırında pişmiş sigara böreği, bir beleni kurabiye(15gr ya var ya yok EV YAPIMI)
22 gibi kahve sade
Gelelim sporlara
1555 ip 311 puan
4000 adım 60 puan
Toplam 371 puan
SQUAT 2.GÜN TAMAMLANDI
Spor puanın süper olmuşKimse kalmamış buralardaÇok kötü bir menüyle ama harika sporla geldim
Sabah (10)
Misafirlikte
22 gibi kahve sade
Gelelim sporlara
1555 ip 311 puan
4000 adım 60 puan
Toplam 371 puan
SQUAT 2.GÜN TAMAMLANDI
Sporun cidden cok iyi masaallahKimse kalmamış buralardaÇok kötü bir menüyle ama harika sporla geldim
Sabah (10)
Misafirlikte
22 gibi kahve sade
Gelelim sporlara
1555 ip 311 puan
4000 adım 60 puan
Toplam 371 puan
SQUAT 2.GÜN TAMAMLANDI
Duzelir duzelir canimTeşekkür ederim.Daha aldığım kiloyu veremedim.Midem küçülmüştü nişan zamanı zıvanadan çıkınca büyüttüm mideyi
Rakibem annenin yanında olmana rağmen menün çok güzelGünaydınlar. Dünkü menüm;
Sabah; 1 yumurta. Zeytin bir kaç tane. 2 minin köfte 1 bardak şekersiz çay.
Ara öğün; yok
Öğlen; yok
- dışarıda olduğumdan koşuşturmakla geçti yemek yiyemedim.
Ara öğün; yok
Akşam; yağsız çöp şiş( hepsini yemedim )
2 kaşık bulgur pilavı
Bir kase salata
Ara öğün; karpuz peynir( bilen bilir bu ikili süper bir şeydir tatlı ihtiyacımı karpuzla gideriyorum)
Spor;
3 dk egzersiz 6 puan
6000 adım( telefonu götürmediğim zamanlarım oldu ama onların me kadar olduğunu bilmediğim için es geçiyorum) 90 puan
Toplam; 96 puan
Su; 2 litre ile 2,5 arasında içtim.
Adetim 4-5 gün geçikti moralim çok bozuk. Bir de yetmezmiş gibi kabızlık belirtileri gösteriyor bünye. Off off
esperanzaa fattylamb94
Canım squat takvimine göre 1. Gün 55 dün 60 yaptım bugün 65 yapıp yarın dinleneceğim.beş beş artıyor.Squay kaç tane yapıyosun canım. Bu arada senin bebeğin de gece çok sık uyanıyo mu? 3 gündür tüm düzeni bozuldu kafayı yemek üzereyim
Teşekkür ederim canımSpor puanın süper olmuş
Teşekkür ederim canımSporun cidden cok iyi masaallah
günaydın canımGünaydın güzellerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?