Hiç sorma. Birde yarın şehir dışına çıkacağız gezmeye. Tartı öncesi tehlikeBu hafta sabit bile gelsen çok iyi bi sonuç bence. Cidden başkasının evinde diyet yapmak çok zor
Sen et ye kebap ye ama yanındaki bulguru pilavı yeme. Hamurişi yeme. Hic bisey yemeHiç sorma. Birde yarın şehir dışına çıkacağız gezmeye. Tartı öncesi tehlike
Sen et ye kebap ye ama yanındaki bulguru pilavı yeme. Hamurişi yeme. Hic bisey yeme
Selamlar kızlar
Dün gece kızkardeşim geldi ,sürpriz yaptı o nedenle pek bakamadım.
Nasılsınız,neler yapıyorsunuz?
Sen spora iyice alıştığın için istersen günde iki set yapabilirsin canım.Zorlanırsan bırak canımAcaba ben süreci hızlandırmak için sabah ve akşam yapsam mı ne dersin?dün gece yapmıştım zaten bugün ikinci günüm
iyi yolculuklar canım şimdiden
Afiyet olsun canım.İraden git gide daha da güçlenecek. Maşallah canımGececek tatli krizin hic merak etme, haftaya cook daha iyi olursun.
Ben iyiyim, ekmek mekmek aranmadim (sabah haric), tatliyi zaten salla. Oglen yemek yiyemedim, yemekhane saatini kacirdim, sacma sapan biseyler de yemek istemedim, iki avuc kan uzumu yedim sadece. Az once de kooca bi tabak peynirli salatayi yaninda zeytin ve sodayla gomdum. Saglam doydugumu hissediyorum su an
Afiyet olsun canım ama az yemişsin .patates olmamış biliyorsun .emziriyorsun canım hem sütünün kalitesi hem de depolarının boşalmaması için sağlıklı şeylerden bol bol yemelisin.Zor dönemden geçiyorsun biliyorum ama böyle olmaz tatlım.Biraz zorla kendini.Slm kızlar menü bildirimiesperenzaa
Kahvaltı
Biraz kızarmış patates
İki parça tavuk
Bir çatal peynir
Bir dilim domates salatalık
Akşam 16.00
Bir muz
bana malum olduysaesperenzaa 'cim, ilk sayfada benjm baslangic kosu 57.4 yazilmis ama ben 58.4 ile basladim, haberin olsun canim. Daha hic 57.4u goremedim, 57li rakami da 1 kere gordum zaten
afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
Sabah
2 dlm t.b.ekmeği içinde bir marul yaprağı 2 dlm domates 1 ince dlm kaşar 5 zeytin
Ara
1 hurma , 1 kupa yeşil çay
Öğlen
5 yk taze fasülye
Ara
3 ekşi erik
Sade Türk kahvesi
Akşam
Peynirli yeşil salata
1 sb ayran
1 tane kırmızı erik
Ara
Kayısılı form çay
3 lt su
esperenzaa , @medgic26 ve fattylamb94
afiyet olsun çidommm
- Sabah menemenli karatay kahvalti
- Aksam tazefasukye yogurt salata
- Su 2 tl yatasiya 3 olur
- Spor 45 dk 3mill 5700 adim içecekler ayni şeyler
esperenzaa fattylamb94 ❤
Afiyet olsun canım.Menün güzel kaçamak olmasa çok çok iyi kilolar vereceksin canım.Bugün imdattt diye bağırmak istediğim bir gündü. Şükür ki 1 saat önce uyudu...
Menüm
Sabah
Kaşarlı Omlet
1 dilim ekmek
Çay
Öğlen
1 porsiyon Etsiz sebze y.
3 kaşık yoğurt
Akşam
1 porsiyon etli sebze yemeği
Ara
1 tane şekerli türk kahvesi
Afiyet olsun canım.esperenzaa fitcivciv S smygnc
fattylamb94
SABAH: 2 HAŞLANMIŞ YUMURTA
AKŞAM: 1 ADET BİFTEK. 10 KAŞIK EV YAPIMI YOĞURT , DOMATESLİ BİBER (1 parça eski kaşar attım yaparken)
GÜN İÇİ: 2 AVUÇ ÇİĞ FINDIK
SU:2 LİTRE
SPOR:60DAKİKA YAVAŞ TEMPO YÜRÜYÜŞ
30 DAKİKA EGZERSİZ
120 DAKİKA EV İŞİ
PUANLAMA: 240 PUAN
Müdür naptıınnEki Görüntüle 2164712
Bunu ben yemedim tabiki
hahahaOoof kii ne offf.. ay lav eppek.
Eşini hızından dolayı tebrik ediyorumEşim yedi tabiki
Bi köfteci de getirmişlerdi , kızarmış ekmek, baharatlı . Zeytinyağlı
Oradan esinlendim
Güzel olmuş olmalı Kİ eşim hızlıca yedi
(Etin yağını düşün bi de) aaah ahhh
buradaki herkes seni o kadar iyi anlıyor kiEn ama en sevdiğim şey gerçekten yemek yemekti
Hobin ne deseler yemek yemek ve müzik dinlemek diyordum İnan
Aah ahhhhh içim gidiyo
Güllü lokumu poşetiyle aldım, sevdim geçen
dokunuyorum ancak
Şuan bile 15 tane yerim eminim
Artık son 15 kalmıştır zaten
Bir kutuydu , poşetledim
Elinin altında bulunursa iradenin zayıf bir anında kaçamak olabilir.Seven birine ver gitsin canımBayramda vermiştim ama kaliteli Harika , herkes beğendi,
Vericem evet
Maşallah canım.15 Haziran’dan beri 4 kg gitmiş bulunmakta
Temmuz sonunda 59 olurum inşaşşah
Bu kadar çabuk mu
Çok mutluyum ya
kilo vermenin böyle bir özelliği var.Kilo verdikçe hedef aşağı çekiliyor.57 ydi aslında ama olmuşken 55 de olur
Leslie ablaya ben de bayılıyorum.Kadın yanlış hatırlamıyorsam 57 yaşında ve 3 çocuk annesi:)Menu bildirimi S smygnc
Sabah:
1 haslanmis yumurta
Domates
Zeytin
Peynir (light)
Oglen:
Kahve: 3 bardak ( 2ye dusurmeye caliscam)
2 avuc kan uzumu
Aksam
Buyuk bir tabak salata, peynirli, zeytinyagli
8 adet zeytin
1 soda
1 yesilcay
Squat: 50 adet yapildi
@philosophergirlesperenzaa
Spor puanimi sonra hesaplayayim
1 saat ev temizleme yaptim
15 dakika leslie yaptim
Simdi 2. Partini yapip banyoya girerim direkt.
Senelerdir spor namina bisey yapmiyomusum arkadas, nassil terledim ya, super valla. Her gun boyle en az 15 dk yapicam leslienin videolarindan, ya da 20 dk, cok guzel terletiyo.
Değil biraz kalçası var ama şişman değil.Kaslı ve gayet sağlıklı bir görüntüsü var.Sıfır beden dayatmasına alıştığımız için gayet fit kadınlar bile bize kilolu gelebiliyor benceBu kadın şişman diil mi yaa
büyüdüğü gibi küçülecek o mideTeşekkür ederim.Daha aldığım kiloyu veremedim.Midem küçülmüştü nişan zamanı zıvanadan çıkınca büyüttüm mideyi
stresini bir yenemedin canım yaBen çok inceleyip didiklediğim zaman strese giriyorum ve direkt vücut tepki veriyor gram veremiyorum.Onun için diyet hayatımın merkezinde değil ve diyet konusunda konuşmayıda sevmiyorum.
Ee sevmiyorum ama napayım.Diyetisyenimde diyeti sürekli konuşma diyor.Değil biraz kalçası var ama şişman değil.Kaslı ve gayet sağlıklı bir görüntüsü var.Sıfır beden dayatmasına alıştığımız için gayet fit kadınlar bile bize kilolu gelebiliyor bence
büyüdüğü gibi küçülecek o mideyoksa seni pıçaklarım
stresini bir yenemedin canım ya
Kız deli diyet grubu burası elbette burada diyet konuşulacakne demek diyet konuşmayı sevmiyorum.
Harikasın canım.Maşallah sana.Bir haftada farkı çok iyi göreceksin.
Bu ucunu yaptim, part 1 ve part 2 olan daha cok hosuma gitti
Tatli yordu ama
Herkeslere iyi geceler :)
Seni döverim kız bunlar neKimse kalmamış buralardaÇok kötü bir menüyle ama harika sporla geldim
Sabah (10)
Lor sündürmesi(geçen birinizin menüsünde görünce canım çekmişti) 23 zeytin, bal susam ezmesi
Ara (13.15) bir şeftali(meyve ile wc ye daha iyi çıktığımı fark ettiğimden yedim acıkmamıştım)
Misafirlikte
2 yk makarna salatası (koca kaseydi ama boşalttım)
Bir fırında pişmiş sigara böreği, bir beleni kurabiye(15gr ya var ya yok EV YAPIMI)
Akşam yemek yemedim 18 de bir kase cacık (su koymadım)
22 gibi kahve sade
Gelelim sporlara
1555 ip 311 puan
4000 adım 60 puan
Toplam 371 puan
SQUAT 2.GÜN TAMAMLANDI
@esperenzaafattylamb94 @cgdmk S smygnc
Sporların gözümü kamaştırdıesperenzaa galiba etiketleyemem seni, gözlerim gidiyor iyice Emin olayım diye bir daha etiketledim Gözünden kaçmasın
Sporların çok iyi canım.Maşallah.S smygnc dunku menumu tekrar paylasayim, su eksik yazmisim
Sabah:
1 haslanmis yumurta
Domates
Zeytin
Peynir (light)
Oglen:
Kahve: 3 bardak ( 2ye dusurmeye caliscam)
2 avuc kan uzumu
Aksam
Buyuk bir tabak salata, peynirli, zeytinyagli
8 adet zeytin
1 soda
1 yesilcay
Su: 2 lt
Squat:50 adet, 1. Gun tamamlandi
Leslie:50 dk: 150 puan
Ev isi:1 saat: 20 puan
Toplam:170 puanfattylamb94 esperenzaa @philosophergirl
Afiyet olsun canım.Gunaydinlar herkeşlere
Kahvalti tabagim :)
Eski kasar ve gezen tavuk yumurtasi da alindi.
Bugun ac uyandim baya, servisi kacirayim salla dedim, kahvaltimi ettim, demir hapini da ictiydim ama ilk kez cok ac uyandim, yimem lazimdi
Afiyet olsun canımGünaydınlar. Dünkü menüm;
Sabah; 1 yumurta. Zeytin bir kaç tane. 2 minin köfte 1 bardak şekersiz çay.
Ara öğün; yok
Öğlen; yok
- dışarıda olduğumdan koşuşturmakla geçti yemek yiyemedim.
Ara öğün; yok
Akşam; yağsız çöp şiş( hepsini yemedim )
2 kaşık bulgur pilavı
Bir kase salata
Ara öğün; karpuz peynir( bilen bilir bu ikili süper bir şeydir tatlı ihtiyacımı karpuzla gideriyorum)
Spor;
3 dk egzersiz 6 puan
6000 adım( telefonu götürmediğim zamanlarım oldu ama onların me kadar olduğunu bilmediğim için es geçiyorum) 90 puan
Toplam; 96 puan
Su; 2 litre ile 2,5 arasında içtim.
Adetim 4-5 gün geçikti moralim çok bozuk. Bir de yetmezmiş gibi kabızlık belirtileri gösteriyor bünye. Off off
@esperanzaafattylamb94
Menün de sporların da harika dostum03.07.2018 menü
07.30
2 haşlanmış yumurta
Dereotu, maydonoz, nane
1 dilim süzme peynir
1 dilim t.b ekmeği
Çay
12.30
6 - 7 y.kaşığı barbunya
Domates salatası
3 y.kaşığı yoğurt
16.00
1 şeftali
19.00
6 y.kaşığı etli taze fasülye
Su 3 lt. Spor 80 dk tempolu yürüyüş 7 dk eliptik bisiklet 7 dakika kol egzersizi ve squatın 1.günü tamamlandı.
esperenzaa
bir tabak bulgur kaç kaşıktı kiSABAH
DOMATESLİ YUMURTA
1 DİLİM EKMEK
ŞEKERSİZ ÇAY
KURU İNCİR
ÖĞLEN
BİR KASE YOĞURT
BİR TABAK BULGUR
ARA
BİR HURMA
AKŞAM
YEŞİLLİK SALATASI LİMONLU
SU 2 LİTREYİ GEÇMİŞTİR
SPOR YOK @giustizia_esperenzaa fattylamb94 @medgic26
sen eski sporlarına bir dönseydin spor rekabeti iyice kızışırdı canım.Sporda yarisamiyorum seninle, esperenza seni benimle eslestirmekle sana yazık etti
Harikasin canımmm
Biri de seni iteklesin de spor yap artık civcivimBİRİ SENİ DURDURSUN NASIL CANIN İSTİYOR BU KADAR SPOR
güzel hareket etmişsin aslında.Bir yere giderken ,dönerken temizlik yapmak zorunda olmak çok sıkıcı yaesperenzaa popo ölçüm 95, 13ünden beri degismemis spor yapmayınca
Dün gündüz 1 saat temizlik yaptım 20 puan
Akşam da 1.5 saat yavaş tempo yürüyüş yaptım 90 puan. Toplam 110 puan.fattylamb94 @yolcukardelen
Eve gelince yorgun düştüm, tam iyilesememisim demek ki. Squat yapmadim artik, erkenden de uyudum. Bugun squatin 1. Ve 2. Günlerini tamamlicam. Temizlik de yapiyorum, artik gidicem diye her gun temizlik olur, detaylı yapıyorum çünkü. Akşama da temizliği yazarım.
Dünkü menüm
1.5 lt süt
2lt su
Esperenzam ben ölçülerimi almadım ama olmayan bi pantolonum var ordan anlarım diyorum. Alsam mıMenün de sporların da harika dostum
Şeftali de nazarlık olsun.Zaten çok geç saatte de yememişsin.
30 gün sonra squat sonuçlarımızı merak ediyorum.
bir tabak bulgur kaç kaşıktı ki
Spor neden yok acaba??? Ceza sporunu yapsaydın bari zalim
sen eski sporlarına bir dönseydin spor rekabeti iyice kızışırdı canım.
Biri de seni iteklesin de spor yap artık civcivim
güzel hareket etmişsin aslında.Bir yere giderken ,dönerken temizlik yapmak zorunda olmak çok sıkıcı ya
30 gün squatı tamamlayıp bakalım canım.popolarımız ne kadar sıkı ve diri olmuşSultan bir gün önden gidiyor e onun popişi en kalkık popo olacak
Süt detoksuna başlamışsın yine.Zorlanmıyor musun canım?
Bugün tartıda 69,60 ı gördüm. Çok mutluyum:)afiyet olsun canım
afiyet olsun çidommm
Afiyet olsun canım.Menün güzel kaçamak olmasa çok çok iyi kilolar vereceksin canım.
Afiyet olsun canım.
Canım hiç sorma. Durduramıyorum kendimi. Tatlılara öyle bakışım var ki babam diyor kızım bir gün ara ver. Yok dedim ama karpuz yemeden edemedim. Ne yapacağım bilemedim.
Ben de ölçmeyi unuttum ,yarın sabah ölçeyim bariBen hep kullanıyorum bağımlılık yapmıyoaynı zamanda sevdiğimden de yiyorum canım, oğluma hamileyken gözüm döndü 5-6 tane iri şeftali yemiştim, sonra çocuk tüylü doğdu, ilk sözüm “bir daha hamileyken nektarin yiyeceğim”
Bilmem ki ne ceza versemEvet canım sen söyleyince aklıma geldi ama benimki yarım saat sürüyor en fazla hemen duşumu alıyorum, duşta olumlu süt için, dengeler aetık Zaten az kaldı kv evine gidince sadece Squata devam edebilirim, ipi bile terlemeyecek kadar parmak ucunda atlarım gece yatmadan
temizlik mieksiler gelecek o zaman Ben de ölçmüştüm de yazmadım galiba, birazdan bakıp yazayım
sabit bile gelsen büyük başarı canım.Ben mevye yiyen bir insan değildim. Ne zaman şekerli gıdaları bıraktım ondan sonra canım meyve çekmeye başladı
Bugün misafirlet gelecek bakalım nasıl aylatacağım bir de bu istekle. Bu hafta sallantıda bir an önce evime gidip sıkı diyetime ve yürüyüşüme devam etmek istiyorum.
Menün de sporların da harika dostum
Şeftali de nazarlık olsun.Zaten çok geç saatte de yememişsin.
30 gün sonra squat sonuçlarımızı merak ediyorum.
bir tabak bulgur kaç kaşıktı ki
Spor neden yok acaba??? Ceza sporunu yapsaydın bari zalim
sen eski sporlarına bir dönseydin spor rekabeti iyice kızışırdı canım.
Biri de seni iteklesin de spor yap artık civcivim
güzel hareket etmişsin aslında.Bir yere giderken ,dönerken temizlik yapmak zorunda olmak çok sıkıcı ya
30 gün squatı tamamlayıp bakalım canım.popolarımız ne kadar sıkı ve diri olmuşSultan bir gün önden gidiyor e onun popişi en kalkık popo olacak
Süt detoksuna başlamışsın yine.Zorlanmıyor musun canım?
Canım 57 ile birlikte incelmem gözle görülür hale geldi, 58 kem bu kadar değildi.inceldikçe gaza geliyor insanBi de vakit sıkıntım var kısa sürede en çok yerleşiğim spor ip oldu
Al canım bence.Pantolondan anlasan da sanki cm ile gördüğümüz incelmeler daha motive ediyor gibi. Bakalım popon ne kadar sıkı ve kalkık olmuş bizim de bilmeye hakkımız varEsperenzam ben ölçülerimi almadım ama olmayan bi pantolonum var ordan anlarım diyorum. Alsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?