Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen et ye kebap ye ama yanındaki bulguru pilavı yeme. Hamurişi yeme. Hic bisey yeme

Anam aç kalırım kız. Haldiz kalıp gezemem. Zaten paso yürüyecekmişiz nasıl gezmeyse
Bende et ağırlıklı besleneceğim yarın.

Selamlar kızlar
Dün gece kızkardeşim geldi ,sürpriz yaptı o nedenle pek bakamadım.
Nasılsınız,neler yapıyorsunuz?

Ooyy gözün aydın. Valla ben bi iyi bi kötü götürüyorum diyeti. Birazdan misafirler gelecek yarın gezi var.

Acaba ben süreci hızlandırmak için sabah ve akşam yapsam mı ne dersin?dün gece yapmıştım zaten bugün ikinci günüm
iyi yolculuklar canım şimdiden
Sen spora iyice alıştığın için istersen günde iki set yapabilirsin canım.Zorlanırsan bırak canım
Afiyet olsun canım.İraden git gide daha da güçlenecek. Maşallah canım
Slm kızlar menü bildirimi esperenzaa
Kahvaltı
Biraz kızarmış patates
İki parça tavuk
Bir çatal peynir
Bir dilim domates salatalık
Akşam 16.00
Bir muz
Afiyet olsun canım ama az yemişsin .patates olmamış biliyorsun .emziriyorsun canım hem sütünün kalitesi hem de depolarının boşalmaması için sağlıklı şeylerden bol bol yemelisin.Zor dönemden geçiyorsun biliyorum ama böyle olmaz tatlım.Biraz zorla kendini.
esperenzaa 'cim, ilk sayfada benjm baslangic kosu 57.4 yazilmis ama ben 58.4 ile basladim, haberin olsun canim. Daha hic 57.4u goremedim, 57li rakami da 1 kere gordum zaten
bana malum olduysa Aman bi tarafımdan uydurmuşum işte ne bozuyon kız

afiyet olsun canım

• Sabah menemenli karatay kahvalti
    • Aksam tazefasukye yogurt salata
    • Su 2 tl yatasiya 3 olur
    • Spor 45 dk 3mill 5700 adim içecekler ayni şeyler
esperenzaa fattylamb94
afiyet olsun çidommm
Afiyet olsun canım.Menün güzel kaçamak olmasa çok çok iyi kilolar vereceksin canım.
Afiyet olsun canım.

Müdür naptıınnAğzımda su bırakmadınBu işkenceyi bize kendine niye yaptın ki
Ooof kii ne offf.. ay lav eppek .
hahahaEppek ile aşk yaşayan ben bile bıraktıysam sen de bırakırsın canım.
Allah kurtarsın kardeş
Eşim yedi tabiki
Bi köfteci de getirmişlerdi , kızarmış ekmek, baharatlı . Zeytinyağlı
Oradan esinlendim
Güzel olmuş olmalı Kİ eşim hızlıca yedi
(Etin yağını düşün bi de) aaah ahhh
Eşini hızından dolayı tebrik ediyorum
buradaki herkes seni o kadar iyi anlıyor kiDiren kuzum.Zafer direnenlerindir unutma

Bayramda vermiştim ama kaliteli Harika , herkes beğendi,
Vericem evet
Elinin altında bulunursa iradenin zayıf bir anında kaçamak olabilir.Seven birine ver gitsin canım
15 Haziran’dan beri 4 kg gitmiş bulunmakta
Temmuz sonunda 59 olurum inşaşşah
Bu kadar çabuk mu
Çok mutluyum ya
Maşallah canım.
57 ydi aslında ama olmuşken 55 de olur
kilo vermenin böyle bir özelliği var.Kilo verdikçe hedef aşağı çekiliyor.
Leslie ablaya ben de bayılıyorum.Kadın yanlış hatırlamıyorsam 57 yaşında ve 3 çocuk annesi:)

Bu kadın şişman diil mi yaa
Değil biraz kalçası var ama şişman değil.Kaslı ve gayet sağlıklı bir görüntüsü var.Sıfır beden dayatmasına alıştığımız için gayet fit kadınlar bile bize kilolu gelebiliyor bence
Teşekkür ederim.Daha aldığım kiloyu veremedim.Midem küçülmüştü nişan zamanı zıvanadan çıkınca büyüttüm mideyi
büyüdüğü gibi küçülecek o mide yoksa seni pıçaklarım
Ben çok inceleyip didiklediğim zaman strese giriyorum ve direkt vücut tepki veriyor gram veremiyorum.Onun için diyet hayatımın merkezinde değil ve diyet konusunda konuşmayıda sevmiyorum.
stresini bir yenemedin canım ya
Kız deli diyet grubu burası elbette burada diyet konuşulacak ne demek diyet konuşmayı sevmiyorum.

Ee sevmiyorum ama napayım.Diyetisyenimde diyeti sürekli konuşma diyor.

Bu ucunu yaptim, part 1 ve part 2 olan daha cok hosuma gitti

Tatli yordu ama

Herkeslere iyi geceler :)
Harikasın canım.Maşallah sana.Bir haftada farkı çok iyi göreceksin.
Seni döverim kız bunlar ne
Sporlara lafım yok ama yediklerin olmamış.Lor sündürmesini sanırım sümeyye yemişti.
Ev yapımı olunca zati sorun olmuyor değil mi fitcivciv
200 ip atlama cezası verdim sultan’ım

esperenzaa galiba etiketleyemem seni, gözlerim gidiyor iyiceEmin olayım diye bir daha etiketledimGözünden kaçmasın
Sporların gözümü kamaştırdı

Sporların çok iyi canım.Maşallah.
Squat takvimine devam .Bugün ikinci günümüz.

Gunaydinlar herkeşlere

Kahvalti tabagim :)
Eski kasar ve gezen tavuk yumurtasi da alindi.
Bugun ac uyandim baya, servisi kacirayim salla dedim, kahvaltimi ettim, demir hapini da ictiydim ama ilk kez cok ac uyandim, yimem lazimdi
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canımsporların azaldı kendi evinde düzeninde olmadığın için zor olur anlıyorum canım.
Karpuz akşam olmamış (bildiğin üzere)
20 dakika tempolu yürüyüş yap bi göreyim

Menün de sporların da harika dostum
Şeftali de nazarlık olsun.Zaten çok geç saatte de yememişsin.
30 gün sonra squat sonuçlarımızı merak ediyorum.
bir tabak bulgur kaç kaşıktı ki
Spor neden yok acaba??? Ceza sporunu yapsaydın bari zalim
Sporda yarisamiyorum seninle, esperenza seni benimle eslestirmekle sana yazık etti
Harikasin canımmm
sen eski sporlarına bir dönseydin spor rekabeti iyice kızışırdı canım.
BİRİ SENİ DURDURSUN NASIL CANIN İSTİYOR BU KADAR SPOR
Biri de seni iteklesin de spor yap artık civcivim
güzel hareket etmişsin aslında.Bir yere giderken ,dönerken temizlik yapmak zorunda olmak çok sıkıcı ya
30 gün squatı tamamlayıp bakalım canım.popolarımız ne kadar sıkı ve diri olmuşSultan bir gün önden gidiyor e onun popişi en kalkık popo olacak
Süt detoksuna başlamışsın yine.Zorlanmıyor musun canım?

Esperenzam ben ölçülerimi almadım ama olmayan bi pantolonum var ordan anlarım diyorum. Alsam mı

afiyet olsun canım

afiyet olsun çidommm

Afiyet olsun canım.Menün güzel kaçamak olmasa çok çok iyi kilolar vereceksin canım.

Afiyet olsun canım.
Bugün tartıda 69,60 ı gördüm. Çok mutluyum:)

Regl de gecikti ,aile yanında olunca zor olsa da sen azimlisin canım.Karpuz tatlı ihtiyacını kesti diyelim bari:))
Canım hiç sorma. Durduramıyorum kendimi. Tatlılara öyle bakışım var ki babam diyor kızım bir gün ara ver. Yok dedim ama karpuz yemeden edemedim. Ne yapacağım bilemedim.

Ben de ölçmeyi unuttum ,yarın sabah ölçeyim bari
Şeftali kabızlık yapar derler ,ben kayısı sevenlerdenim
sabit bile gelsen büyük başarı canım.
Evine düzenine dönümce farkı kapatırsın.
Tatlılardan uzak dur.Yemekleri bol ye,ara öğünlerini de atlama.Ara öğün yapmadığında sende tatlı krizi oluşuyor canım.

Sorma spor yok anca eşimle ilgileniyorum su ver kola ver bir nazlı bir nazlı ağrısı sızısı çok
bir tabak bulgur ama bir kase yoğurdu üzerine döktüm bulguru 4 5 kaşıktır anca yoğurtla çoğaldı 6 7 kaşık falandir

Esperenzam ben ölçülerimi almadım ama olmayan bi pantolonum var ordan anlarım diyorum. Alsam mı
Al canım bence.Pantolondan anlasan da sanki cm ile gördüğümüz incelmeler daha motive ediyor gibi. Bakalım popon ne kadar sıkı ve kalkık olmuş bizim de bilmeye hakkımız var
Ben de yarın sabah alacağım canım.

benim bugün menüm berbat galiba motivasyon kaybı yaşıyorum iyi hissetmiyorum bu yıl tüp bebek olumsuz, eşim kaza yaptı,bu ay sonuçlancak bir mahkeme var onu da kaybettiğimizi düşünemiyorum bugünüme şükür ama 2 yıldır yoruldum sanki geçen yıl eşim işssiz kaldı 5 6 ay. bebek düşürdüm kürtaj oldum güzel bişiler olsun modundayım dua edin bana olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…