- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Afiyet olsun canım03.07.2018 menü
07.30
2 haşlanmış yumurta
Dereotu, maydonoz, nane
1 dilim süzme peynir
1 dilim t.b ekmeği
Çay
12.30
6 - 7 y.kaşığı barbunya
Domates salatası
3 y.kaşığı yoğurt
16.00
1 şeftali
19.00
6 y.kaşığı etli taze fasülye
Su 3 lt. Spor 80 dk tempolu yürüyüş 7 dk eliptik bisiklet 7 dakika kol egzersizi ve squatın 1.günü tamamlandı.
esperenzaa
afiyet olsun canımSABAH
DOMATESLİ YUMURTA
1 DİLİM EKMEK
ŞEKERSİZ ÇAY
KURU İNCİR
ÖĞLEN
BİR KASE YOĞURT
BİR TABAK BULGUR
ARA
BİR HURMA
AKŞAM
YEŞİLLİK SALATASI LİMONLU
SU 2 LİTREYİ GEÇMİŞTİR
SPOR YOK @giustizia_esperenzaa fattylamb94 medgic26
Şeftali yemesem iyi olurdu boşuna şeker aldım bi faydasida yok ama en sevdiğim meyve dayanamadımAfiyet olsun canımŞeftali daha erken saatte olsa olur sanki ama yine de geç değil niye üzüldün anlamadım
afiyet olsun canım
Başlamaz olur muyuz başladık
Afiyet olsun canim bulgur azcik fazlami oldu neSABAH
DOMATESLİ YUMURTA
1 DİLİM EKMEK
ŞEKERSİZ ÇAY
KURU İNCİR
ÖĞLEN
BİR KASE YOĞURT
BİR TABAK BULGUR
ARA
BİR HURMA
AKŞAM
YEŞİLLİK SALATASI LİMONLU
SU 2 LİTREYİ GEÇMİŞTİR
SPOR YOK @giustizia_esperenzaa fattylamb94 medgic26
Sorarım canım. Benmkinin düzeninin neden bozulduğunu tahmin ediyorım. Şimdi dışarı çıkcaz gelince anlatrım:)Canım squat takvimine göre 1. Gün 55 dün 60 yaptım bugün 65 yapıp yarın dinleneceğim.beş beş artıyor.
Uyanıyor canım evdeyken iki kere uyanan çocuk burda iki saate bir uyanmaya başladı.bir de gece püf(kaka yani) yapmazken 5 gecedir yapıyor.biberiye çayından olabilir mi acaba diyetisyenine bi sorar mısın emzirirken içilir mi?
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
günaydın canım
Sporda yarisamiyorum seninle, esperenza seni benimle eslestirmekle sana yazık ettiKimse kalmamış buralardaÇok kötü bir menüyle ama harika sporla geldim
Sabah (10)
Lor sündürmesi(geçen birinizin menüsünde görünce canım çekmişti) 23 zeytin, bal susam ezmesi
Ara (13.15) bir şeftali(meyve ile wc ye daha iyi çıktığımı fark ettiğimden yedim acıkmamıştım)
Misafirlikte
2 yk makarna salatası (koca kaseydi ama boşalttım)
Bir fırında pişmiş sigara böreği, bir beleni kurabiye(15gr ya var ya yok EV YAPIMI)
Akşam yemek yemedim 18 de bir kase cacık (su koymadım)
22 gibi kahve sade
Gelelim sporlara
1555 ip 311 puan
4000 adım 60 puan
Toplam 371 puan
SQUAT 2.GÜN TAMAMLANDI
@esperenzaafattylamb94 cgdmk @smygnc
Kabızlığa iyi geliyor bende ben özellikle yiyorum canım ama senin öyle bi sorunun yoksa tabiŞeftali yemesem iyi olurdu boşuna şeker aldım bi faydasida yok ama en sevdiğim meyve dayanamadım
Başlamaz olur muyuz başladıknasil yanıyo mu bacaklar
Tamam canım bekliyorumSorarım canım. Benmkinin düzeninin neden bozulduğunu tahmin ediyorım. Şimdi dışarı çıkcaz gelince anlatrım:)
sanırım bu hafta sporda da kiloda da ben yeniciimmmSporda yarisamiyorum seninle, esperenza seni benimle eslestirmekle sana yazık etti
Harikasin canımmm
Afiyet olsun canim bulgur azcik fazlami oldu ne
Kabızlığa iyi geliyor bende ben özellikle yiyorum canım ama senin öyle bi sorunun yoksa tabi
Yanmaz mı ip atlarken bile bu kadar yanmadıaman işe yarasın da yanarsa yansın be ya arkam dün düz oldu nerdeyse ki hiç böyle olmamıştı bekarlıktan sonra
Tamam canım bekliyorumNette içilebilir sütü artırır yazıyor ama bilemedim yine de
sanırım bu hafta sporda da kiloda da ben yeniciimmmya şu menülerim düzgün olsaydı çok daha iyi olacaktı ama buna da şükür
Bana değil de sana yazık etmiş olabilirben seni geçmek için yapmıyorum yapabileceğim kadar yapıyorum Hatta 200-100-150 lik setlerden oluşuyor ip atlamam, aralarda nefesim düzelene kadar dambılla kol çalışıyorum ya da bel için yana eğilip doğruluyorum
Canım 57 ile birlikte incelmem gözle görülür hale geldi, 58 kem bu kadar değildi.inceldikçe gaza geliyor insanBİRİ SENİ DURDURSUN NASIL CANIN İSTİYOR BU KADAR SPOR
Bende de kabızlık sorunu oluyo ama meyve yada kayısı, kirazsapı çayı vs bağımlılık yapıyo. Artık onlarsız tuvalete çıkamaz hale geliyo insan. Üniversitede o hataya düşmüştüm şimdi yeni yeni düzeliyoKabızlığa iyi geliyor bende ben özellikle yiyorum canım ama senin öyle bi sorunun yoksa tabi
Yanmaz mı ip atlarken bile bu kadar yanmadıaman işe yarasın da yanarsa yansın be ya arkam dün düz oldu nerdeyse ki hiç böyle olmamıştı bekarlıktan sonra
Tamam canım bekliyorumNette içilebilir sütü artırır yazıyor ama bilemedim yine de
sanırım bu hafta sporda da kiloda da ben yeniciimmmya şu menülerim düzgün olsaydı çok daha iyi olacaktı ama buna da şükür
Bana değil de sana yazık etmiş olabilirben seni geçmek için yapmıyorum yapabileceğim kadar yapıyorum Hatta 200-100-150 lik setlerden oluşuyor ip atlamam, aralarda nefesim düzelene kadar dambılla kol çalışıyorum ya da bel için yana eğilip doğruluyorum
Çok ceza vermeKabızlığa iyi geliyor bende ben özellikle yiyorum canım ama senin öyle bi sorunun yoksa tabi
Canım hiç sorma. Durduramıyorum kendimi. Tatlılara öyle bakışım var ki babam diyor kızım bir gün ara ver. Yok dedim ama karpuz yemeden edemedim. Ne yapacağım bilemedim.Rakibem annenin yanında olmana rağmen menün çok güzelama karpuz inanılmaz şekerli bi meyve tatlı yemiş kadar oluyosun unutma
Ben hep kullanıyorum bağımlılık yapmıyoBende de kabızlık sorunu oluyo ama meyve yada kayısı, kirazsapı çayı vs bağımlılık yapıyo. Artık onlarsız tuvalete çıkamaz hale geliyo insan. Üniversitede o hataya düşmüştüm şimdi yeni yeni düzeliyo
Bilmem ki ne ceza versemÇok ceza verme
Sana yazık etti dedim cunku rakibin spor yapmiyorken sen böyle spor yapiyorsan disli rakip olsa demek ki uçarsınçok daha iyi kilo verirsin yapabileceğinin çok daha üstüne çıkarsın gerci ben geçen yaz emzirirken netten okumuştum, spor sütü olumsuz etkiliyormus, bir araştır istersen, beni gecmemen icin demiyorum
temizlik miesperenzaa popo ölçüm 95, 13ünden beri degismemis spor yapmayınca
Dün gündüz 1 saat temizlik yaptım 20 puan
Akşam da 1.5 saat yavaş tempo yürüyüş yaptım 90 puan. Toplam 110 puan.fattylamb94 @yolcukardelen
Eve gelince yorgun düştüm, tam iyilesememisim demek ki. Squat yapmadim artik, erkenden de uyudum. Bugun squatin 1. Ve 2. Günlerini tamamlicam. Temizlik de yapiyorum, artik gidicem diye her gun temizlik olur, detaylı yapıyorum çünkü. Akşama da temizliği yazarım.
Dünkü menüm
1.5 lt süt
2lt su
Ben de meyveyi çok seviyorum çünkü şekerBen hep kullanıyorum bağımlılık yapmıyoaynı zamanda sevdiğimden de yiyorum canım, oğluma hamileyken gözüm döndü 5-6 tane iri şeftali yemiştim, sonra çocuk tüylü doğdu, ilk sözüm “bir daha hamileyken nektarin yiyeceğim”
Bilmem ki ne ceza versemEvet canım sen söyleyince aklıma geldi ama benimki yarım saat sürüyor en fazla hemen duşumu alıyorum, duşta olumlu süt için, dengeler aetık Zaten az kaldı kv evine gidince sadece Squata devam edebilirim, ipi bile terlemeyecek kadar parmak ucunda atlarım gece yatmadan
temizlik mieksiler gelecek o zaman Ben de ölçmüştüm de yazmadım galiba, birazdan bakıp yazayım
Şeker orucunu tavsiye ederim ben birazda olsa aştım. Eskiden meyve yada dondurma yemek istiyodum hergün. Şimdi dondurmayı hiç canım istemiyo, meyvede ilk defa bugün yedim ama bi daha yememCanım hiç sorma. Durduramıyorum kendimi. Tatlılara öyle bakışım var ki babam diyor kızım bir gün ara ver. Yok dedim ama karpuz yemeden edemedim. Ne yapacağım bilemedim.
Şeker orucunu tavsiye ederim ben birazda olsa aştım. Eskiden meyve yada dondurma yemek istiyodum hergün. Şimdi dondurmayı hiç canım istemiyo, meyvede ilk defa bugün yedim ama bi daha yemem
Bu hafta sabit bile gelsen çok iyi bi sonuç bence. Cidden başkasının evinde diyet yapmak çok zorBen mevye yiyen bir insan değildim. Ne zaman şekerli gıdaları bıraktım ondan sonra canım meyve çekmeye başladı
Bugün misafirlet gelecek bakalım nasıl aylatacağım bir de bu istekle. Bu hafta sallantıda bir an önce evime gidip sıkı diyetime ve yürüyüşüme devam etmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?