Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım Şeftali daha erken saatte olsa olur sanki ama yine de geç değil niye üzüldün anlamadım
afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım Şeftali daha erken saatte olsa olur sanki ama yine de geç değil niye üzüldün anlamadım
afiyet olsun canım
Şeftali yemesem iyi olurdu boşuna şeker aldım bi faydasida yok ama en sevdiğim meyve dayanamadım
fattylamb94 ve squat yapacak güzeller dün başladınız mı ben esperenzaa dan başkasını göremedim de
Başlamaz olur muyuz başladık nasil yanıyo mu bacaklar

Sorarım canım. Benmkinin düzeninin neden bozulduğunu tahmin ediyorım. Şimdi dışarı çıkcaz gelince anlatrım:)

Sporda yarisamiyorum seninle, esperenza seni benimle eslestirmekle sana yazık etti
Harikasin canımmm

Şeftali yemesem iyi olurdu boşuna şeker aldım bi faydasida yok ama en sevdiğim meyve dayanamadım

Başlamaz olur muyuz başladık nasil yanıyo mu bacaklar
Kabızlığa iyi geliyor bende ben özellikle yiyorum canım ama senin öyle bi sorunun yoksa tabi
Yanmaz mı ip atlarken bile bu kadar yanmadıaman işe yarasın da yanarsa yansın be ya arkam dün düz oldu nerdeyse ki hiç böyle olmamıştı bekarlıktan sonra
Sorarım canım. Benmkinin düzeninin neden bozulduğunu tahmin ediyorım. Şimdi dışarı çıkcaz gelince anlatrım:)
Tamam canım bekliyorumNette içilebilir sütü artırır yazıyor ama bilemedim yine de
Sporda yarisamiyorum seninle, esperenza seni benimle eslestirmekle sana yazık etti
Harikasin canımmm
sanırım bu hafta sporda da kiloda da ben yeniciimmm ya şu menülerim düzgün olsaydı çok daha iyi olacaktı ama buna da şükür
Bana değil de sana yazık etmiş olabilirben seni geçmek için yapmıyorum yapabileceğim kadar yapıyorumHatta 200-100-150 lik setlerden oluşuyor ip atlamam, aralarda nefesim düzelene kadar dambılla kol çalışıyorum ya da bel için yana eğilip doğruluyorum

BİRİ SENİ DURDURSUN NASIL CANIN İSTİYOR BU KADAR SPOR

BİRİ SENİ DURDURSUN NASIL CANIN İSTİYOR BU KADAR SPOR
Canım 57 ile birlikte incelmem gözle görülür hale geldi, 58 kem bu kadar değildi.inceldikçe gaza geliyor insanBi de vakit sıkıntım var kısa sürede en çok yerleşiğim spor ip oldu

Bende de kabızlık sorunu oluyo ama meyve yada kayısı, kirazsapı çayı vs bağımlılık yapıyo. Artık onlarsız tuvalete çıkamaz hale geliyo insan. Üniversitede o hataya düşmüştüm şimdi yeni yeni düzeliyo

Çok ceza verme
Sana yazık etti dedim cunku rakibin spor yapmiyorken sen böyle spor yapiyorsan disli rakip olsa demek ki uçarsın çok daha iyi kilo verirsin yapabileceğinin çok daha üstüne çıkarsın gerci ben geçen yaz emzirirken netten okumuştum, spor sütü olumsuz etkiliyormus, bir araştır istersen, beni gecmemen icin demiyorum

esperenzaa popo ölçüm 95, 13ünden beri degismemis spor yapmayınca
Dün gündüz 1 saat temizlik yaptım 20 puan
Akşam da 1.5 saat yavaş tempo yürüyüş yaptım 90 puan. Toplam 110 puan. fattylamb94 @yolcukardelen
Eve gelince yorgun düştüm, tam iyilesememisim demek ki. Squat yapmadim artik, erkenden de uyudum. Bugun squatin 1. Ve 2. Günlerini tamamlicam. Temizlik de yapiyorum, artik gidicem diye her gun temizlik olur, detaylı yapıyorum çünkü. Akşama da temizliği yazarım.
Dünkü menüm
1.5 lt süt
2lt su

Rakibem annenin yanında olmana rağmen menün çok güzel ama karpuz inanılmaz şekerli bi meyve tatlı yemiş kadar oluyosun unutma
Canım hiç sorma. Durduramıyorum kendimi. Tatlılara öyle bakışım var ki babam diyor kızım bir gün ara ver. Yok dedim ama karpuz yemeden edemedim. Ne yapacağım bilemedim.

Ben hep kullanıyorum bağımlılık yapmıyoaynı zamanda sevdiğimden de yiyorum canım, oğluma hamileyken gözüm döndü 5-6 tane iri şeftali yemiştim, sonra çocuk tüylü doğdu, ilk sözüm “bir daha hamileyken nektarin yiyeceğim”
Bilmem ki ne ceza versem Evet canım sen söyleyince aklıma geldi ama benimki yarım saat sürüyor en fazla hemen duşumu alıyorum, duşta olumlu süt için, dengeler aetıkZaten az kaldı kv evine gidince sadece Squata devam edebilirim, ipi bile terlemeyecek kadar parmak ucunda atlarım gece yatmadan
temizlik mi eksiler gelecek o zamanBen de ölçmüştüm de yazmadım galiba, birazdan bakıp yazayım

esperenzaa vucut ölçülerini nasıl almalıyızla ilgili bilgi verir misin?bi kol konusunda ikilemde kalmıştık çiğdemle

Ben de meyveyi çok seviyorum çünkü şeker yememem lazım da arada tutamıyorum işte kendimi

Canım hiç sorma. Durduramıyorum kendimi. Tatlılara öyle bakışım var ki babam diyor kızım bir gün ara ver. Yok dedim ama karpuz yemeden edemedim. Ne yapacağım bilemedim.
Şeker orucunu tavsiye ederim ben birazda olsa aştım. Eskiden meyve yada dondurma yemek istiyodum hergün. Şimdi dondurmayı hiç canım istemiyo, meyvede ilk defa bugün yedim ama bi daha yemem

Şeker orucunu tavsiye ederim ben birazda olsa aştım. Eskiden meyve yada dondurma yemek istiyodum hergün. Şimdi dondurmayı hiç canım istemiyo, meyvede ilk defa bugün yedim ama bi daha yemem

Ben mevye yiyen bir insan değildim. Ne zaman şekerli gıdaları bıraktım ondan sonra canım meyve çekmeye başladı
Bugün misafirlet gelecek bakalım nasıl aylatacağım bir de bu istekle. Bu hafta sallantıda bir an önce evime gidip sıkı diyetime ve yürüyüşüme devam etmek istiyorum.

Bu hafta sabit bile gelsen çok iyi bi sonuç bence. Cidden başkasının evinde diyet yapmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…