- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Tamam bu akşam alırım esperenzam. Twerk sözünü tekrar hatırlatır, saygılar sunarımAl canım bence.Pantolondan anlasan da sanki cm ile gördüğümüz incelmeler daha motive ediyor gibi. Bakalım popon ne kadar sıkı ve kalkık olmuş bizim de bilmeye hakkımız var
Ben de yarın sabah alacağım canım.
Kötü şeyleri düşünüp moralini bozma, eşin daha büyük bi kazada yapabilirdi Allah korusun. Hep diyorum kadın hastalıklarını stres çok tetikliyor. Biraz olumlu düşün. Vakti zamanı gelince bebişin kucağında olur allahın izniylebenim bugün menüm berbat galiba motivasyon kaybı yaşıyorum iyi hissetmiyorum bu yıl tüp bebek olumsuz, eşim kaza yaptı,bu ay sonuçlancak bir mahkeme var onu da kaybettiğimizi düşünemiyorumbugünüme şükür ama 2 yıldır yoruldum sanki geçen yıl eşim işssiz kaldı 5 6 ay. bebek düşürdüm kürtaj oldum güzel bişiler olsun modundayım dua edin bana olur mu
Kötü şeyleri düşünüp moralini bozma, eşin daha büyük bi kazada yapabilirdi Allah korusun. Hep diyorum kadın hastalıklarını stres çok tetikliyor. Biraz olumlu düşün. Vakti zamanı gelince bebişin kucağında olur allahın izniyle
Bazen herşey üst üste geliyo sende öyle bi dönemdesin galibaçoğu zaman pozitifimdir ama zaman zaman modum düşmüyor değil değil
Bazen herşey üst üste geliyo sende öyle bi dönemdesin galiba
Işe gidiyo musun izinli misinaynen öyle canım uzun bir süredir
Işe gidiyo musun izinli misin
Ohh ne güzel gelir size bi tatil. O günleri düşünüp motive oleşim raporlu ben işteyim iznim Ağustos ta , eşimede izin verirlerse tatile gidicez
Ohh ne güzel gelir size bi tatil. O günleri düşünüp motive ol
Ama yaz tatili daha bi başka oluyo becanım zaten gezme sıkıntımız yok yaz kış tatil yaparız ama yine de iyi gelir tabi
secret yapayım iyi olacağız
Ama yaz tatili daha bi başka oluyo be
Bilmiyorum ki ya bizde ağustosta diyoduk ama teyzemin düğünü çıktı ağustosta o yüzden ancak olursa eylülde olursen ne zaman yolcusun peki
Bilmiyorum ki ya bizde ağustosta diyoduk ama teyzemin düğünü çıktı ağustosta o yüzden ancak olursa eylülde olur
Sagolasin canim, irade iyi gidiyor 2 gundur, hayirlisi bakalim.Sen spora iyice alıştığın için istersen günde iki set yapabilirsin canım.Zorlanırsan bırak canım
Afiyet olsun canım.İraden git gide daha da güçlenecek. Maşallah canım
Afiyet olsun canım ama az yemişsin .patates olmamış biliyorsun .emziriyorsun canım hem sütünün kalitesi hem de depolarının boşalmaması için sağlıklı şeylerden bol bol yemelisin.Zor dönemden geçiyorsun biliyorum ama böyle olmaz tatlım.Biraz zorla kendini.
bana malum olduysaAman bi tarafımdan uydurmuşum işte ne bozuyon kız
Elinin altında bulunursa iradenin zayıf bir anında kaçamak olabilir.Seven birine ver gitsin canım
Maşallah canım.
kilo vermenin böyle bir özelliği var.Kilo verdikçe hedef aşağı çekiliyor.
Leslie ablaya ben de bayılıyorum.Kadın yanlış hatırlamıyorsam 57 yaşında ve 3 çocuk annesi:)
Valla ben de tatli meyve sevmeyen biriyim ama bugun 3. Gun sanirim,aklima bitter cikolata falan geliyo. Şööyle kahvenin yaninda, minicik falan diye dusunurken buluorum kendimi. Demek ki seker bagimliligi etkilerini gostermeye basladiBen mevye yiyen bir insan değildim. Ne zaman şekerli gıdaları bıraktım ondan sonra canım meyve çekmeye başladı
Bugün misafirlet gelecek bakalım nasıl aylatacağım bir de bu istekle. Bu hafta sallantıda bir an önce evime gidip sıkı diyetime ve yürüyüşüme devam etmek istiyorum.
benim bugün menüm berbat galiba motivasyon kaybı yaşıyorum iyi hissetmiyorum bu yıl tüp bebek olumsuz, eşim kaza yaptı,bu ay sonuçlancak bir mahkeme var onu da kaybettiğimizi düşünemiyorumbugünüme şükür ama 2 yıldır yoruldum sanki geçen yıl eşim işssiz kaldı 5 6 ay. bebek düşürdüm kürtaj oldum güzel bişiler olsun modundayım dua edin bana olur mu
Valla surmuyom agzima ekmek, birakicam insallah, sagolasin gardaşMüdür naptıınnAğzımda su bırakmadın Bu işkenceyi bize kendine niye yaptın ki
hahahaEppek ile aşk yaşayan ben bile bıraktıysam sen de bırakırsın canım.
Allah kurtarsın kardeş
Eşini hızından dolayı tebrik ediyorum
buradaki herkes seni o kadar iyi anlıyor kiDiren kuzum.Zafer direnenlerindir unutma
Fethiye bodrum çeşme üçlüsünden biri. Sizin nererota neresi peki canısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?