Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam bu akşam alırım esperenzam. Twerk sözünü tekrar hatırlatır, saygılar sunarım

Kötü şeyleri düşünüp moralini bozma, eşin daha büyük bi kazada yapabilirdi Allah korusun. Hep diyorum kadın hastalıklarını stres çok tetikliyor. Biraz olumlu düşün. Vakti zamanı gelince bebişin kucağında olur allahın izniyle

çoğu zaman pozitifimdir ama zaman zaman modum düşmüyor değil değil

Bazen herşey üst üste geliyo sende öyle bi dönemdesin galiba

aynen öyle canım uzun bir süredir. Allah a şükür maddi sıkıntım yok seven bir eşim evim yerim var çok şükür. Ama komşuma gittim yeni doğum yaptı onun adına çok mutluyum. Eşi geldi büyük olanla ilgilendi küçüğü sevdi büyüyünce seni de gezdircem dedi. sanki ben bu duyguları hiç yaşamıcam yaşatmıcam gibi ilk 5 yıl hiç takan biri de değildim..

Sagolasin canim, irade iyi gidiyor 2 gundur, hayirlisi bakalim.

Ayy insallah malum olmustur, cuma gunu 57.4u gorebilseeemm keskem

Aynen, ben de bayildim ya. Dun ilk kez yaptim, aksam olsa da yapsam gene diye bekliom

Valla ben de tatli meyve sevmeyen biriyim ama bugun 3. Gun sanirim,aklima bitter cikolata falan geliyo. Şööyle kahvenin yaninda, minicik falan diye dusunurken buluorum kendimi. Demek ki seker bagimliligi etkilerini gostermeye basladi

Geldi mi ust uste gelir, gitti mi de peşi sıra gider canim, gelecek guzel gunleri dusun, icini ferahlat.
Bebek acisindansa, resmen ne zaman kafaya takilmayip,ciddi ciddi amaaan artik olmaz bu sefer de salla, dense o zaman oldugunu gordum arkadaslarimdan. Yani demek ki onemli olan rahat olunmasii, stres olunmamasii, kafaya takilmamasii... Senin evladinin/evlatlarinin da vakitleri geldigi zaman senin yanina gelecekler, icini rahat tut. Onlarin omru ne zaman baslayacaksa, o zaman gelecekler, sen kendini uzseenn nee uzmesenen nee.. Sana bagli bisey degil ki.
Tabi ki tedavileri, bilmem neleri aksatmamak lazim, ondan sonracigima kuvvetlendirici seyler yemek lazimm vs. Yani siz yapicaksiniz tuuum bedensel hazirliklari, vakit gelince de o/onlar gelicekler insaallah

Valla surmuyom agzima ekmek, birakicam insallah, sagolasin gardaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…