Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Başlangıç kiloma doğumdan hemen sonraki kilomu mu yazsam acaba belki daha motive edici olur
Canım tebrik ederim öncelikle Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah miniğinin
Kaç günlük bebişin
Kaç kilo aldın hamileliğinde

Canım tebrik ederim öncelikle Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah miniğinin
Kaç günlük bebişin
Kaç kilo aldın hamileliğinde
Bebişim 3 aylık sağ olun. 20 kilo aldım malesef. Doğumdan çıkıp eve geldiğimde 80 dim. Şu an 69,6

İlk 15 gün içinde kendiliğimden 73 e düştüm. Sonra dondurma yemeye başladım. Ardı arkası kesilmedi sürekli oturup dondurma yiyodum. Makarnalar falan. 74,4 oldığumda ipin ucunu kaçıracağımı hissettim hemen diyetisyene yazıldım. 1 kg verdiğimde de bu gruba geldim

Bebişim 3 aylık sağ olun. 20 kilo aldım malesef. Doğumdan çıkıp eve geldiğimde 80 dim. Şu an 69,6
Maşallah güzel kilo vermişsin
Bende 18 kilo almıştım Doğumdan sonra 78 kiloydum
74 e kadar kolay gitmişti sonra yapışıp kaldı 74
7. Takım kaptan ve arkadaşlar sayesinde 66 yı görmüştüm ki izine ayrıldım hemen 3 kilo aldım 69 da yapışıp kaldım Doğumdan sonra canım çok tatlı çekiyordu bir türlü dur diyemiyordum geçen hafta adet gördüm iştahım ve tatlı isteğim gitti çok şükür
Bugünü saymazsak gayet iyi gidiyorum gibi
Hamilelik öncesi kilomdayım şuan

Çok iyi. Siznki kaç aylkk

ben vermiştim o cezayı kendime ama sen daha insaflı davrandın canımİlk cezamı akşam misafir gidince yapayım inşallah

Aksine lifli olduğu için çalıştırır diye biliyorum ama bilgilerimi tazeleyip dönerim inşallah

senin niye vakit sıkıntın var canım özel bir güne mi hazırlanıyorsun
canın gün içinde o kadar koşturuyorum ki anlatamam.misal bugünü anlatayım hemen:
Sabah kahvaltıdan sonra oğlumla oyun oynadjm, sonra az square yaptım hazırlandım gezmeye gittim(iade i ziyaret). 2 de gidip 4,30da geldim.kızımı emzirdim, altını değiştirip 5 te direksiyon kursuna gittim.geldim 6da kızımı emzirip 600 ip atlayıp squatı tamamlayıp plank yapıp banyoya girdim.çıktım. Kızımın altını değiştirdim, oğlum annemlerle yememiş ona yemek yedirdim, kendime ayran yaptım bu arada içerim diye bi kase tavukla onu yedim ona yedirirken.sonra misafir gelecek.zebra kek ve bit kurabiye yaptım.akşam geç olur diye kızımı tıkadım şimdi de emziriyorum uyutup üzerimi değiştireceğim.muhtemelen geç giderler ben de bi buraya uğrayıp kitap okuyup 2-3 gibi uyurumAy yazarken yoruldum

Sallama içiyorum

Spor olarak ne yapıyosun canım sadece squat mı? Dün pilatese ara vereyim dedim bugün de hiç canım istemiyor. Bebiş uyudu kitap okuyorum

İyi akşamlar.
Sabah; 1 dilim yumurtalı ekmek, 1 bardak şekersiz çay, 3-4 dilim salatalık, suu
Ara öğün; yok
Öğlen; 10 adet sarma( bulgurlu), yoğurt 2 kaşık.
Suu
Ara öğün; 1 dilim ek( misafirlerle birlikte gaza geldim. Yememle pişman olmam bir oldu. Cezamı verinnnnn acımadan)
Akşam; yine sarma vardı. 10 dk sonra sütlü kahve.
Ara öğün; soda, suu

Birazdan şekersiz süt( tüketilmesi gereken sütü ahali içmek zorundayız) yarın gezmelerdeyizzz

Su; diğer içeceklerle 2 lt
Spor;
1532 adım;22,5 puan ( evin içinden dışarı çıkamadım)
Egzersiz 7 dk; 14 puan
Toplam; 36.50 ( rezalet)

Dört gözle evime gitmeyi bekliyorum.
Bu ara da bu regl neden gelmedi anlamadım şaşkınlıkla bekliyorum.

esperanzaa fattylamb94

Valla kaptim eski kasari, cok severim hee, bana peynir olsun sabah aksam yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…