Aaa ne güzelllBugün pek keyifliyim 69,60 a düşmüşüm
İlk işim o olduAaa ne güzelll
Güncel kilomu değiştirsene
Canım tebrik ederim öncelikle Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah miniğininBaşlangıç kiloma doğumdan hemen sonraki kilomu mu yazsam acaba belki daha motive edici olur
SevindimEvet canım ya haklısın kendimi yemicem diye şartlamamıştım aslında o yüzden yemiş bulundum yarın telafi ederim inşallah söz
Bebişim 3 aylık sağ olun. 20 kilo aldım malesef. Doğumdan çıkıp eve geldiğimde 80 dim. Şu an 69,6Canım tebrik ederim öncelikle Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah miniğinin
Kaç günlük bebişin
Kaç kilo aldın hamileliğinde
TamamSevindim
Yarın gözüm üstünde
Maşallah güzel kilo vermişsinBebişim 3 aylık sağ olun. 20 kilo aldım malesef. Doğumdan çıkıp eve geldiğimde 80 dim. Şu an 69,6
Çok iyi. Siznki kaç aylkkMaşallah güzel kilo vermişsin
Bende 18 kilo almıştım Doğumdan sonra 78 kiloydum
74 e kadar kolay gitmişti sonra yapışıp kaldı 74
7. Takım kaptan ve arkadaşlar sayesinde 66 yı görmüştüm ki izine ayrıldım hemen 3 kilo aldım 69 da yapışıp kaldım Doğumdan sonra canım çok tatlı çekiyordu bir türlü dur diyemiyordum geçen hafta adet gördüm iştahım ve tatlı isteğim gitti çok şükür
Bugünü saymazsak gayet iyi gidiyorum gibi
Hamilelik öncesi kilomdayım şuan
yediğimiz tek şeker o olsa keşkeBen de meyveyi çok seviyorum çünkü şekeryememem lazım da arada tutamıyorum işte kendimi
ben vermiştim o cezayı kendime ama sen daha insaflı davrandın canımHarikasın canım.Maşallah sana.Bir haftada farkı çok iyi göreceksin.
Seni döverim kız bunlar ne
Sporlara lafım yok ama yediklerin olmamış.Lor sündürmesini sanırım sümeyye yemişti.
Ev yapımı olunca zati sorun olmuyor değil mifitcivciv
200 ip atlama cezası verdim sultan’ım
Sporların gözümü kamaştırdı
Aksine lifli olduğu için çalıştırır diye biliyorum ama bilgilerimi tazeleyip dönerim inşallahRegl de gecikti ,aile yanında olunca zor olsa da sen azimlisin canım.Karpuz tatlı ihtiyacını kesti diyelim bari:))
Ben de ölçmeyi unuttum ,yarın sabah ölçeyim bari
Şeftali kabızlık yapar derler ,ben kayısı sevenlerdenim
sabit bile gelsen büyük başarı canım.
Evine düzenine dönümce farkı kapatırsın.
Tatlılardan uzak dur.Yemekleri bol ye,ara öğünlerini de atlama.Ara öğün yapmadığında sende tatlı krizi oluşuyor canım.
canın gün içinde o kadar koşturuyorum ki anlatamam.misal bugünü anlatayım hemen:
senin niye vakit sıkıntın var canım özel bir güne mi hazırlanıyorsun
Evet ben de öyle okudum nette ama garanti olmuş olduCanım biberiye çayı içebilirsn dedi@yolcukardelen
sallama içmiyorsun değil mi?ben pek sevmiyorum annem kurutmuş amaBiberiye çayını da hiç denemedimkiraz sapı favorim
Sallama içiyorumEvet ben de öyle okudum nette ama garanti olmuş olduTavsiye ederim, ben annemin saksısından taze koparıp içiyorum, faydasını görüyorum çözeltimle akşam çay yerine içince
sallama içmiyorsun değil mi?ben pek sevmiyorum annem kurutmuş ama
Sallama tüm çaylara karşıyımSallama içiyorum
Hemen kapmışsın eski kaşarı
Güzel duruyor
Süper :)))
Demir döküm tavada
Evet ama işte herkes başaramıyo
Başarmaya çalışıyoruz , hiç kolay değil
Aynen
Gitmiş oruç
Sıfırdan başlıcan şimdi
Zerre kadar bile yesen bozuluyo
kardeşim demişti gün gidiyo
Anlıyorum kolay değil aah ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?