EvettO zaman bosver.
Mesela ben ekmegi kestim ya, soranlara diyorum her turlu ekmek karnimi sisiriyor, beni halsizlestiriyor. Cidden durum bu.
Tatli da sagligini mahvediyor. Sagligim alarm vermeye basliyor, toparlanmam lazim bir sure diyebilirsin. Cidden alarm verdigimiz icin burdayiz..
Canımm ,neden karalar bağlıyırsun ki.56 kilodasın artık.Bir hafta az bir kilo vermiş olman başarını gölgelemesin.Zaten ideal kilona da yaklaştın az gitmesi normal.Annenlerde ilk haftadan sonra iyice dengelersin.Sultan gibi spor yapabilirsen aile yanında olmana ve menülerde kaçamak olmasına rağmen çok iyi kilo verebilirsin canım:)Ben de bekleyemedim, 5.45te kalktim, oğlum uyumadı. Karnim acikti, kahvaltımı yaptım.
Gecen hafta 56.5
Bu hafta 56.4
Fark sadece -100
Yüzde 0.18
esperenzaa @yolcukardelen
Üzme canım kendini.Olan oldu .Bir hafta ara verdin diyelimDışarı çıktığımız için tartıldım maalesef artı gördüm. Moral sıfırdı şimdi eksilerde.
Geçen cuma; 77.0
Bu cuma; 77.2
Fark;0.200
Artınım yüzdesi hesaplanıyor mu bilmiyorum
esperenzaa fattylamb94
Teşekkür ederim canımValla harika kilo, tebrikler canim
ay ben şu an en zayıfınız mı oluyorumOooo hoşgelmiş 57’ler
harikasın canım
Öhöm öhöm bence de ez diyeceğim ama tartın yeterince ezdi sanki
Tebrikler canımmGeçen hafta: 70,20
Bu hafta: 69,20
Fark: 1
Yüzdelik:1,42
en en çıtırımız sensin.Teşekkür ederim canım
ay ben şu an en zayıfınız mı oluyorumnapsak takım fotosu mu çektirsek acep hala göbüşüm el sallıyor ma bana
Hoşgeldin canımHayırlı cumalar hanımlar bende aranıza katilabilir miyim
Teşekkür ederim canım benim her daim yanımdaydın olmasan başaramazdım, inan senden çok şey öğrendim, hakkını ödeyememTebrikler canımm
Keşke geçen hafta bildirimin olsaydu
Neyse önemli olan seninkilo vermiş olman.
Çok iyi eksi
en en çıtırımız sensin.
Şaka bir yana herşeye rağmen,can sıkıntılarına rağmen çok çok iyi kilo verdin canım.Tebrik ederim canım seni.
Canımmm çok çok geçmiş olsun.Sende bir alsilik olduğunu tahmin ettim aslında.keşke yanılmış olsaydım
Allah tez zamanda şifa verir inşallah.Şimdi daha iyidir babacığın diye umut ediyorum.Baban için dua edeceğim canım
Canımm çok çok iyi anlıyorum seni.Çok teşekkür ederim canim duan o kadar değerli ki herkesin duası benim için şu an ne kadar değerli anlatamam sana.çok üzüldük şimdi daha iyi çok şükür hastanede hala nasıl bir korku anlatamam, ben hep anne babama hiç bişey olmaz diye düşünürdüm ne biliyim benim babam dağ gibi arkamda ayakta çok güçlü bir adamdı.
HoşbuldumHoşgeldin canım
İlk sayfada kurallarımız var,okuyup kabul edip bizlere kendini tanıtabilir misin?
Canım,ben bildiğim kadarı ile biraz destek oldum sana ,biraz da dinledim seni.Esas başarı senin canım.Teşekkür ederim canım benim her daim yanımdaydın olmasan başaramazdım, inan senden çok şey öğrendim, hakkını ödeyemem
Evlatlarını Allah bağışlasın canım.Hoşbuldum
41yaşındayım ev hanımıyım su an kilom 70civarı yarin sabah tartılıp tam rakamı belirtirim
grup motivasyonuna ihtiyacım olduguna karar verip başvurdum çünkü tek başına kilo vermeyi başaramadım maalesef
En gazla 80kiloya çıkmıştım son hamileligimde 4tane çocuğum var büyüdüler şükür artık kendime bakma sıram.geldi diye düşündüm
Baskaca merak ettiginiz birsey olursa memnuniyetle cevaplarım
Çok sevinirim menulerimi ve sporumu yazarımEvlatlarını Allah bağışlasın canım.
Boyun kaç,hedef kilon nedir?
Kilo almana sebep doğumlar mı ?
Ben de 38 yaşındayım diyorum ama artık eylülde 39 olacağım
İlk başlarda burası biraz karışık gelebilir ama zamanla tanışıp kaynaştıkça buraya girmediğin gün özlersin:)( kendimden biliyorum)
Motivasyon için burası bence bulunmaz nimet.
Gün sonunda menünü toplu olarak yazarsan bildiğimiz kadarı ile doğrularını yanlışlarını söyleriz canım.
Bence de görme artık,tu kaka 7’leri.
Diyette olduğumu hiç söylemiyorum. Ikram ettikleri şeyleri ben hiç sevmem onu, canım şimdi hiç istemiyo, öğlen çok yedim vs gibi bahanelerle geri çeviriyorum. Diyette olduğunu söylersen inadına verirler, yediğini içtiğini takip ederlerfattylamb94 ofiste ikram ettikleri zaman napıosun
Çoğu insanı sinir eder bi durum
Benim arkadaş izindeydi şak şak verdim kiloları
Diğer arkadaşlar ısrarı bıraktı da o kesin laf eder
Alttan alttan
Yemeyeceğim yine kesin
Yani yemekten korkmuyorum
Ama sinirlerim bozuluyo sadece yetmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?