Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaa Allah hayırlı evlat eylesin

özgüven sorunu yaşadığım bir dönemde çok iyi geldi bu sözleriniz canım canımNapsam her gün çekip çekip atsam mı
Özgüven sorunun hiç olmasın canım.Güzel ve güleç yüzünden enerjin o kadar hissediliyor ki.Son yüklediğin fotodan ne kadar ince olduğun da bariz hissediliyor.
Kız ben 3-4 aylık anne iken dötüm ayru göbeğim ayrı cumhuriyetlerdiMemitolar da bağımsızlık mücadelesini kazanmışlar tüm heybeti ile salınırlardı
Maşallah sana vs evlatlarına

Siz çatlayın benim gibi sarışın bombayı görmeye yüreğiniz dayanmaz
Yapboz parçaları gibi ekle gün gün tamamlayalım bebeeemm
gece gece güldürdün beni canım yine oğlumda ben de öyleydim de insan ikincisinde akıllanıyor vermesinin zorluğunu görünceKızıma 58le hamile kalmıştım

İnşallah temennim o yönde
Olursun canım.Ben gibi üşengeç bir pisboğaz verdiyse sen hayli hayli kilo verirsin.Hepimizin bir kırılma noktası var.Benim en büyük artım sanırım çok kararlı ve inatçı oluşumdu.
Senin yaşın çok genç enerjin de fazladır. okul,sınav gibi kaygıların yokken çok iyi kilo verirsin bence.
Önce kendine inan gerisi geliyor canım.

Senin için ekledim tabiki şişman olunca fotoğraf çektirme isteği olmuyo elbiseli olan geçen haftadan

Yapıyorsunuz değil mi sguatları Benim bugün dinlenme günümdü
Yaptım canım.O popolar öyle yada böyle kalkacak
Senin için ekledim tabiki şişman olunca fotoğraf çektirme isteği olmuyo elbiseli olan geçen haftadan
daha önce de dedim canım kalemle çizilmiş gibi güzel yüzün var.gençliğinin verdiği ışıltın da ayrı güzel. değişimini görmek için sık sık foto çek canım.

Teşekkür ederim esperenzam yarın iğrenç bacaklarımı cekip 6 ay sonra before after yapmak istiyorum

@fattylamb94 bence sen nişanlını bırak gel oğlumu alAz biraz küçük ama olsuniçinin güzelliği ve masumluğy yüzüne yansımış
Kız valla senin oğlanı görünce aklımdan geçirmedim değil çok yakışıklı maşallah ama yaş tutmuyo artık kızıma alırım beşikte kerteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…