- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Sen de atsana hadiAbartma sende daha yeni doğum yaptın gayette taşsın bence selvi boyunu yediğim
At kız biz hergün totonu kaldırırız itinayla özgüven verilir
İnşallah temennim o yöndeÖğrenciliğin vermiş olduğu düzensizlikten dolayı kilo alman normal. Ama yaşın daha çok küçük, azimli olursan eminim en hızlı şekilde kurtulursun kilolarından
Siz çatlayın benim gibi sarışın bombayı görmeye yüreğiniz dayanmazSen de atsana hadiBiz çatlayak mı
Yaa Allah hayırlı evlat eylesinBaşlangıçta hepimiz biraz bocaladık canım.Buraya mümkün oldukça zaman ayırabilirsen motivasyonun artar.
Ben iki ay sonra 39 olmak üzereyim ama ısrarla 38 yaşındayım diyorum3,5 yaşında bir çocuğum var.Kilo sorunumu atlattım sayılır.Şimdi koruma evresindeyim.
Yaşın çok genç ve metabolizman da hızlıdır.Sağlıklı beslenerek çok iyi kilo vereceğine inanıyorum canım.
Özgüven sorunun hiç olmasın canım.Güzel ve güleç yüzünden enerjin o kadar hissediliyor ki.Son yüklediğin fotodan ne kadar ince olduğun da bariz hissediliyor.özgüven sorunu yaşadığım bir dönemde çok iyi geldi bu sözleriniz canım canımNapsam her gün çekip çekip atsam mı
Yapboz parçaları gibi ekle gün gün tamamlayalım bebeeemmSiz çatlayın benim gibi sarışın bombayı görmeye yüreğiniz dayanmaz
gece gece güldürdün beni canım yineÖzgüven sorunun hiç olmasın canım.Güzel ve güleç yüzünden enerjin o kadar hissediliyor ki.Son yüklediğin fotodan ne kadar ince olduğun da bariz hissediliyor.
Kız ben 3-4 aylık anne iken dötüm ayru göbeğim ayrı cumhuriyetlerdiMemitolar da bağımsızlık mücadelesini kazanmışlar tüm heybeti ile salınırlardı
Maşallah sana vs evlatlarına
Hahaha squatın yetmediği yerde biz varızAbartma sende daha yeni doğum yaptın gayette taşsın bence selvi boyunu yediğim
At kız biz hergün totonu kaldırırız itinayla özgüven verilir
Olursun canım.Ben gibi üşengeç bir pisboğaz verdiyse sen hayli hayli kilo verirsin.Hepimizin bir kırılma noktası var.Benim en büyük artım sanırım çok kararlı ve inatçı oluşumdu.İnşallah temennim o yönde
Senin için ekledimYapboz parçaları gibi ekle gün gün tamamlayalım bebeeemm
gece gece güldürdün beni canım yineoğlumda ben de öyleydim de insan ikincisinde akıllanıyor vermesinin zorluğunu görünce Kızıma 58le hamile kalmıştım
Squat ne ki bizim verdiğimiz gazın yanındaHahaha squatın yetmediği yerde biz varız
Canım canım bakıyorum hemenSenin için ekledimtabiki şişman olunca fotoğraf çektirme isteği olmuyo elbiseli olan geçen haftadan
kesinlikleSquat ne ki bizim verdiğimiz gazın yanında
Yaptım canım.O popolar öyle yada böyle kalkacakYapıyorsunuz değil mi sguatlarıBenim bugün dinlenme günümdü
daha önce de dedim canım kalemle çizilmiş gibi güzel yüzün var.gençliğinin verdiği ışıltın da ayrı güzel. değişimini görmek için sık sık foto çek canım.Senin için ekledimtabiki şişman olunca fotoğraf çektirme isteği olmuyo elbiseli olan geçen haftadan
Teşekkür ederim esperenzamYaptım canım.O popolar öyle yada böyle kalkacak
daha önce de dedim canım kalemle çizilmiş gibi güzel yüzün var.gençliğinin verdiği ışıltın da ayrı güzel. değişimini görmek için sık sık foto çek canım.
Sağol canım benim teşekkür ederimfattylamb94 canım maşallah nasıl güzelsin sen öyle Senin nazını çekmeyen nişanlını oyarım ulen benn he heyyytt
Çekmezse biz ablaları olarakSağol canım benim teşekkür ederimo da çeker çeker
Kız valla senin oğlanı görünce aklımdan geçirmedim değil çok yakışıklı maşallah@fattylamb94 bence sen nişanlını bırak gel oğlumu al Az biraz küçük ama olsun içinin güzelliği ve masumluğy yüzüne yansımış
Bu ara pek bi iyi ama bozulursa hemen sizi çağırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?