Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yüzü bana fiziği baba tarafına benzerse alın siz benim kızı oğlum olursada artık kızını alırız
Şey ıııl Kızım mı ay bilemedim kioğlunuz ne işle meşguloğlan bizim kız bizimÖnce seni evlendirelim inşallah sonra da kuzuları

Canım basit bi yemek, haslayip suyunu suzuyorsun siyahlastigi icin. Soganini, salcasini kavurup patlicanlarla karistir. Bes on dk da beraber pissinler, bu kadar

Feyzaaaa gel gel, buraya gel

Önce yüzünü görelimde sonra boyunu posunu görürür @yolcukardelen

cgdmk senide çoook merak ediyorum @fitcivciv Cascade_ @asilsoy hepinizi çok merak ediyorum
Dün sabah 5.45te uyanip tum gun de temizlik yapinca uykusuzluk ve yorgunluktan basim agridi, dayanamadim uyudum canım 10 dogru. Benim güncel fotom yok ki, en son bayramdan var. Giyinip, suslenip puslenip atayim bari
Ben de seni merak ediyorum kiii

Canimmm hosgeldin ama baştan soyliim de burda öyle bir iki kasikcik, su kadarcik kaloriydi falan yok, esperenza canimiza okuyor kacamaklarda, yani kalori hesabi yapacaksan bile cas cis cos yememelisin

Günaydın güncel olmasına gerek yok ki

Ne guzel assolist girişi olmuş
Teşekkür ederimmm
Bu hızla verecek gibisin.
Bence de inşallahhhh
:)))))))

Canımmm inşallah tahminlerinde yanılıyorsundur.

Hiç de sevmeyiz tembelliği

Hahahaha
Senin karıncayı haftaya aynı yüzde ile gelme şartı ile mi istesem
Şaka dimi :))
Aaa bu kadar çabuk mu
Ok paylaşırım tabi :))))) yalnız haftaya bu kadar veremem çünkü kiloluyken kilo vermek daha kolay
Azaldıkça zor
Hepimizin bildiği gibi
Olsun sağlık olsun

Karınca mıydı o
Bende bu ne böcüüüüğü diyordum.
Seni çalışkan başarılı şey seni
Sakın takımıma ağustos böceği muamelesi yapma 6 aydır açım yerim seni

Her ama her işte moral motivasyon çok önemli
Moralsiz hiç bişey olmaz esperenzaa emeği büyük sağol varollll
Tabiki de kurallar ve cezalar sıkı olucak
Yoksa olmaz bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…