- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Tamam o zaman veriyorum siparişi sana benzeyen gelin isterimKız valla senin oğlanı görünce aklımdan geçirmedim değil çok yakışıklı maşallahama yaş tutmuyo artık kızıma alırım beşikte kerteriz
Bozulmaz inşallah hiçBu ara pek bi iyi ama bozulursa hemen sizi çağırıyorum
Yüzü bana fiziği baba tarafına benzerse alın siz benim kızıTamam o zaman veriyorum siparişi sana benzeyen gelin isterim
Benimdee hadi uyuyalım güzeller güzeli Sultanım iyi gecelerKızlar çok uykum geldiEsnemekten gözümden yaş geldi uyusak mı
Şey ıııl Kızım mı ay bilemedim kiYüzü bana fiziği baba tarafına benzerse alın siz benim kızıoğlum olursada artık kızını alırız
Esrammmm
Canım basit bi yemek, haslayip suyunu suzuyorsun siyahlastigi icin. Soganini, salcasini kavurup patlicanlarla karistir. Bes on dk da beraber pissinler, bu kadarKabak yokmuş
Kuru patlıcan kavurması nasıl yapılıyor canım.Benim dolapta bir miktar kuru var da.Tadı nasıl ola acep?
çok şaşaalı bir giriş yaptın.Mezuniyetin de böyle şaşalı olur inşallah.
bi kaç gün önceden söyleseydin ya kuzum.Temin ederdik
10 dakika bile olsa sporumun hesabını sorarım de
Feyzaaaa gel gel, buraya gelSelam kızlar :) burası şu an kaç kişi acaba ve nasıl ilerliyorsunuz biraz Bilgi alabilir miyim
Eğer ki becerebilirsem bir takıma girmek istiyorum neden bilmiyorum yakın geldiniz :)
İlk mesajları okudum ama üzerinden geçtiği için(güncellendiğini fark ettim)
Mini bir bilgilendirme istedim eğer uygunsa
Dün sabah 5.45te uyanip tum gun de temizlik yapinca uykusuzluk ve yorgunluktan basim agridi, dayanamadim uyudum canım 10 dogru. Benim güncel fotom yok ki, en son bayramdan var. Giyinip, suslenip puslenip atayim bariÖnce yüzünü görelimde sonra boyunu posunu görürür@yolcukardelen
cgdmk senide çoook merak ediyorum @fitcivciv Cascade_ @asilsoy hepinizi çok merak ediyorum
Canimmm hosgeldin ama baştan soyliim de burda öyle bir iki kasikcik, su kadarcik kaloriydi falan yok, esperenza canimiza okuyor kacamaklarda, yani kalori hesabi yapacaksan bile cas cis cos yememelisinTeşekkür ederim canım o zaman ben aranıza ufaktan katılma çalışmaları yapayım
hoşbuldum canım
Ben 22 yaşında 164 cm boyunda şu an(sabah aç karnına) 61,7 yim
Üniversite öğrencisiyim şu an tatildeyim
Bir ara 65,5 a çıktım ve kendimi çok kötü hissedip ilk defa düzgünce diyete başladım ama uzun sürmedi 60,2 de gördüm ama hani tam olarak 5 kilo vermiştim diyebilirim
Şimdi birini geri aldım ve alıyorum
Yememe dikkat edemiyorum hele şu sıra hastalanmıştım grip(evet bu havada maalesef)
Ondan iyice saldım
Dondurma zaafım
Beni artık bir şeyin durdurup kendime getirmesi gerekiyor
Aslında 65,5 iken kendime 52 hedefi koymuştum aşamalı iken
Şu anda ise 54 e çekeyim onu
Aşamalı olarak inmek istiyorum
Sabahları kurs var o yüzden 10 ile 1 arası giremiyorum hiç
Genelde akşamları müsait oluyorum bu saatler
Ama takıma girersem ki giriyorum sanırımartık daha aktif olmalıyım ve birilerinin beni durdurması gerekiyor
Ne kadar sürede verebilirim bilmiyorum ama artık eskisi gibi zayıf olmak istiyorum(daha doğrusu kendime en uygun kiloya inmek istiyorum) vücudumun en ideali ve fit hali52-54 arası idi sanırım
Unuttuğum sormak istediğiniz bir şey var mı:)
GünaydınDün sabah 5.45te uyanip tum gun de temizlik yapinca uykusuzluk ve yorgunluktan basim agridi, dayanamadim uyudum canım 10 dogru. Benim güncel fotom yok ki, en son bayramdan var. Giyinip, suslenip puslenip atayim bari
Ben de seni merak ediyorum kiii
Teşekkür ederimmmNe guzel assolist girişi olmuş
Bence de inşallahhhhBu hızla verecek gibisin.
:)))))))
Menu bildirimi @smygnc
Sabah:
2 haslanmis yumurta
Peynir
Eski kasar
12 tane zeytin
1 domates
Kivircik
1 tarcin kabuklu cay
Oglen:
2 kahve
Aksam:
Cok azicik tereyagli mantar kavurmasi, kendi suyunda pisti, soganli, kirmizi biberli, domatesli. : 1 tabak
1 tabak yogurt
20.30 civari 4 tane gun kurusu yedim.
Cunku seker orucu kesinlikle bana gore degil. Zaten kansiz insanim, benim neyime seker orucu. Mis gibi karatayimi yaparim. Yasakli olmayan meyveler, kan uzumum ve gun kurularimi da yerim.
Su: 2, 5 litre
Spor: 90 dakika acik havada yuruyus: cok iyi geldi: 90 puan.
1 saat ev isi: 20 puan.
Toplam: 110 puan.
squat: 4. gun, dinlenme gunu
esperenzaa fattylamb94
Evetttt sana katılıyorum @Ndymk karatayı anca yapıyoruz . Ben de kuru üzümden vazgeçemem sanırım ama şuanlık yemiyorum
Bu arada resmen tuvaletten cikamiyorum, aksam yedigim gun kurulari sagolsun.
Haftaya cuma benim regl olmam gerekiyormus, takvime baktim. İnsallah odemden sabit kalmam ya, listeye girmek istiyorum. Odemi engelleyici bir sey biliyor musunuz? 1 hafta onceden onlem alsam belki pek odem tutmaz.
Google:: 'Regl dönemi odemden nasil kurtulabilirim' ENTER..
Google:: 'Regl döneminde şişmek istemiyorum' ENTER..
Şaka dimi :))
Canımmm inşallah tahminlerinde yanılıyorsundur.
Hiç de sevmeyiz tembelliği
Hahahaha
Senin karıncayı haftaya aynı yüzde ile gelme şartı ile mi istesem
Aaa bu kadar çabuk muCanım listeler cuma yarışmacılarının paylaşım alanında paylaşılıyor.
Senin perşembeye kadar birinciler sırlarını paylaşıyor başlığında sırrını paylaşman gerek unutma tatlım
olduk olduk.harika yüzden ile katkın büyük canım.
Karınca mıydı o
Bende bu ne böcüüüüğü diyordum.
Seni çalışkan başarılı şey seni
Sakın takımıma ağustos böceğimuamelesi yapma 6 aydır açım yerim seni
Her ama her işte moral motivasyon çok önemliesperenzaa kaptanım ilgine çok teşekkür ederim biraz gariban takılıyorum. kk’da başlangıç tarihim Eski görünsede 14. Takımla aktifleşmeye başladığım için yeniyim. Mesajlarda yanlış anlaşılıp kırıcı olmak gibi bir kaygımda var o yüzden çok rahat hissedemiyorum. Senin iletişim desteğin bana çok iyi geldi çok teşekkür ederim. Takım arkadaşların seninle birlikte oldukları İçin çok şanslılar.
Hepinize bu platformda da hayatınızda da başarılar mutluluklar diliyorum.
Eeee ben göremiyorumSenin için ekledimtabiki şişman olunca fotoğraf çektirme isteği olmuyo elbiseli olan geçen haftadan
:))))))Squat ne ki bizim verdiğimiz gazın yanında
GünaydınHayırlı sabahlar
Tebrik ederim takımdaki ve bireyseldeki derecelerinizi
İstediğimiz kilolara düşmeye devam
Şimdi bak :)Eeee ben göremiyorum
Hemen bakayim bi o zamanGünaydıngüncel olmasına gerek yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?