Ben de baktım foti moti yok
Selvi boylum,ip atladıkça allaşan Sultanımız yolda.Eve gidince boydan foto atacak
paşa gönlüme göre
Aslında hepsinden biraz var canım.Çok kalorili bir şeyse yediği hele bir de perşembe menüsünde varsa insafım kuruyor
Sürekli kaçanak yapıyorsa kişi katlayarak ceza veriyorum.Spordan daha çok sevilmeyen ceza menü su takibi cezası.İstikrarlı şekilde kaçamak yapıp sürekli artı ile gelene uygundur bence
Hemde ne cezabiz ilk hafta kurallara alisana kadar ceza dan muaf mı olsak şimdi ilk sorumu sorayım dondurma cısmı şöyle bir yada iki top keçi sütlü olanlardan
Öğreneyim de cezaya düşmeyeyim
Hemde ne cezao tarz şeyleri tamamen çıkartmamız gerekiyo. Ben de dondurma bağımlısıydım birden kesmeden kurtulamıyosun
Leslie çok iyi olur. Sporsuz olmuyo malesefBen bugün leslie ile başlayayım
Burda yeniyim ama diyette cok eski maglum 41 yasinda olunca bide 15senedir nurtopu gibi kilo sorunuyla bogusunca
Kesinlikle. Yoksa o bağımlılık, kısır döngü hiç bitmiyo. Özellikle tatlıdayaaaaaaaa kestir at diyorsunuz yani
Hemmmenn baktim da cok şaşırdım, ben seni biraccuk biraccuk kilolu bekliyordum, adin ne kadar beynime işlemişŞimdi bak :)
Merhaba canımHanımlar zor olmayacaksa kısacık sizde kendinizi tanıtsanız tanışsak
Kaptani tanıdım 38den 39yasinda bir çocuğu var ve mezun olmuş
Gayette enerjik ben onu 28zannetmistim
Ben Esra 24 yaşındayımHanımlar zor olmayacaksa kısacık sizde kendinizi tanıtsanız tanışsak
Kaptani tanıdım 38den 39yasinda bir çocuğu var ve mezun olmuş
Gayette enerjik ben onu 28zannetmistim
Hayırlı sabahlar, teşekkür ederizHayırlı sabahlar
Tebrik ederim takımdaki ve bireyseldeki derecelerinizi
İstediğimiz kilolara düşmeye devam
hayırlı sabahlar canım kesinlikle öyleBu arada hayırlı sabahlar
Dünden biriken mesajları görünce bir tebessüm ettim evet evet doğru yerdeyim motivasyon icin
Bence profil fotosundan dolayı öyle düşündük ben de aynı şeyi düşünmüştümHemmmenn baktim da cok şaşırdım, ben seni biraccuk biraccuk kilolu bekliyordum, adin ne kadar beynime işlemiş
Cokk tatlisin maasallah, yüzünden hele cok zayıf duruyorsun. Elbiseli olanla bariz fark var ama
bence biz fotona nazar ettik
Ben göremedim silindi mi acabaSenin için ekledimtabiki şişman olunca fotoğraf çektirme isteği olmuyo elbiseli olan geçen haftadan
esperenzaa fattylamb94 fitcivciv @smygnc
6 temmuz cuma menü ve spor bildirimim
9 siyah zeytin
Tereyağda 3 bıldırcın yumurtası
1 salatalık
1 avuç ceviz
1 avuç çiğ badem
Bir tabak dereotlu kabak yemeği
6 kaşık ev yoğurdu
6 kaşık çoban salata
Turşu
Suya devam ediyorum
30 dak egzersiz
41 dak yavaş tempo yürüyüş
60 dak ev işi
Toplam puan:121
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?