Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

biz ilk hafta kurallara alisana kadar ceza dan muaf mı olsak şimdi ilk sorumu sorayım dondurma cısmı şöyle bir yada iki top keçi sütlü olanlardan
Öğreneyim de cezaya düşmeyeyim

biz ilk hafta kurallara alisana kadar ceza dan muaf mı olsak şimdi ilk sorumu sorayım dondurma cısmı şöyle bir yada iki top keçi sütlü olanlardan
Öğreneyim de cezaya düşmeyeyim
Hemde ne ceza o tarz şeyleri tamamen çıkartmamız gerekiyo. Ben de dondurma bağımlısıydım birden kesmeden kurtulamıyosun

Ben spora kaçayım görüşürüz
Genelde erkenciyim dir mağlum cocuklar yaz dönemi internet sorunum olmadığı surece burdayım insaallah
İnternet sorunumda anca biryere gidersem olur böyle durumları haber ederim gerekirse ek paket alırım daha kilolu gezmek istemiyorum
evde sinirsiz nnet var maglum genc çocuklar olunca

Hanımlar zor olmayacaksa kısacık sizde kendinizi tanıtsanız tanışsak
Kaptani tanıdım 38den 39yasinda bir çocuğu var ve mezun olmuş
Gayette enerjik ben onu 28zannetmistim
Merhaba canım
Ben de 33 yaşındayım,
Allah bagislasin 7 yasinda bir kizim, 1 yaşında da oğlum var.
1.56 boyundayim. 76 ile basladim, mart sonunda bu takima 62.9 ile geldim yanlis hatirlamiyorsam. Hedefim 55ti, simdi 55ten 50 ye ne kadar inebilirsem diyorum. Hatta 49.9 gormek isterim

Hemmmenn baktim da cok şaşırdım, ben seni biraccuk biraccuk kilolu bekliyordum, adin ne kadar beynime işlemiş
Cokk tatlisin maasallah, yüzünden hele cok zayıf duruyorsun. Elbiseli olanla bariz fark var ama
Bence profil fotosundan dolayı öyle düşündük ben de aynı şeyi düşünmüştümGayet çıtı pıtı hoş bir hatun fattylamb94
Geçen cumartesi: 76.6
Bu cumartesi: 77.00

esperenzaa neden +400 anlamadım
bence biz fotona nazar ettik Regl mi olacan acaba?

OOO EV YOĞURDU :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…