Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hanımlar zor olmayacaksa kısacık sizde kendinizi tanıtsanız tanışsak
Kaptani tanıdım 38den 39yasinda bir çocuğu var ve mezun olmuş
Gayette enerjik ben onu 28zannetmistim

Merhabalar, ben 32 yasindayim, evliyim, cocuk yok.
26 haziranda basladim takima ama henuz deneme surecindeyim, onumuzdeki sali 2 hafta dolacak. 58.4 ile basladim, simdi 56.9'um. Hedefim 50 olmak, 160 boyum var.

Bence profil fotosundan dolayı öyle düşündük ben de aynı şeyi düşünmüştümGayet çıtı pıtı hoş bir hatun fattylamb94
bence biz fotona nazar ettik Regl mi olacan acaba?
Yok kız daha geçen hafta bitti. Annem, spor yaptığın için diyo ama bilemicem

Niye spor yok nie
Dilimde tüy bitti
Ndymk ye ne desem dinlio kız
Eski kaşar tavsiye ettim hemen aldı
Şeker orucunu denedi
Köy yumurtası aldı
Spor zaten yapıo
Birinci oldum bari şimdi anla beni
İkimiz ikiliyiz bak, anla beniiiiiii
Menün çok güzel bak
Kronometreyi tut ve ev işi yap
Dolabını düZelt vb
Biri bana destek olsa yaparım yaaa
Bu sefer de yapmassan

şEKER ORUCUNU İKİ DEFA YAPTIM CANIM
SABAH KALKTIM BULAŞIKLARI MAKİNAYA YERLEŞTİRDİM EVE SÜPÜRGE TUTTUM 1 SAATE YAKIN İŞ YAPIP ÇIKTIM AMA SPORDAN YAZMIYORUM BEN..AKŞAM EVE GİTTİM SOFRA KUR KALDIR ÇAY FASLI BİRDE DÜĞÜNE GİTTİM YÜRÜYEREK GELDSİM AMA BEN BUNLARI SPORDAN YAZMIYORUM HİÇ. ŞUAN GÖZLERİN BATIYO UYKUSUZLUKTAN YORGUNLUKTAN

Canimmm hosgeldin ama baştan soyliim de burda öyle bir iki kasikcik, su kadarcik kaloriydi falan yok, esperenza canimiza okuyor kacamaklarda, yani kalori hesabi yapacaksan bile cas cis cos yememelisin
Beni nasıl biliyor
Tamam canım inşallah

maşallah canım, bulgur kaç kaşık

kızlar tünaydııın ve selam :)
ya kilo ve menü/spor bildirimleri için birisini etiketliyor muyuz?

ben bu arada bu sabah tartıldım ve 62 çıktım düz. listeye bununla başlayım çünkü dün 61,9 kıyafetliydi ben 200 gr çıkmştım ama zaten fark etmiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…