Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zaten dünden itibaren özen göstermeye başladım. Sabah 200 gr gitmiş gözüküyor eski halime döndüm. Yarın evimde olacağım inşallah Pazartesi 76 larda bir değer söylerim.
Dönünce cezamı yapacağım aklımda o da

Önce yüzünü görelimde sonra boyunu posunu görürür @yolcukardelen

cgdmk senide çoook merak ediyorum @fitcivciv Cascade_ asilsoy hepinizi çok merak ediyorum

Neyi kuzum yüzümü mü merak ediyorsun. Eşim bana koca kafa diyor merak edilecek bir şey yok aslında ama profile atarım bir ara belki

Ben bayildim tavsiyelerine Cascade_

Zaten ekürisizz, rakipsiz idim, cok iyi geldi tavsiyelerin bana

Maaşallah çok iyisin çocuklarını da Allah size bağışlasın

Ben Esra 24 yaşındayım
Memnun oldum

Merhabalar, ben 32 yasindayim, evliyim, cocuk yok.
26 haziranda basladim takima ama henuz deneme surecindeyim, onumuzdeki sali 2 hafta dolacak. 58.4 ile basladim, simdi 56.9'um. Hedefim 50 olmak, 160 boyum var.
Super ya burda kimse kilolu değil
Hedefkerde uçuk bence tabi

Grupça squat mı yapılıyor
Bemde yapayım herhengi bir video varmı önerebileceğiniz birşey

Ben beni terleten her seyi spordan sayiyorum. Dura dura, dinlene dinlene yapilan is degil de bi baslayip duraksamadan yerler, camlar, bilmem neleri temizleyince onu puandan sayiyorum. Hatta lan puan alayim surayi yikayayim dedigim bile oldu.

Bu insana bir sevk de veriyor, puani daha da cok arttirasin geliyor. Hem de bazen gunu cok da bos gecirmemisim yaa diyosun boylece komple salmani engelliyor.
Yani bence ekle sen de ev isini puanina

Maaşallah çok iyisin çocuklarını da Allah size bağışlasın

Memnun oldum

Super ya burda kimse kilolu değil
Hedefkerde uçuk bence tabi

Bemde yapayım herhengi bir video varmı önerebileceğiniz birşey

Benim hedef ucuk degil ki canim, tum arkadaslar da kendi fiziki ozelliklerine gore hedef koymuslar. Benim kemikler ince, 56.9 kilodayim ama 40 beden anca oluyor ne yazik ki . Bunyeden bunyeye degisiyor iste ..

Benim hedef ucuk degil ki canim, tum arkadaslar da kendi fiziki ozelliklerine gore hedef koymuslar. Benim kemikler ince, 56.9 kilodayim ama 40 beden anca oluyor ne yazik ki . Bunyeden bunyeye degisiyor iste ..

Canım ilk bu kiloyla 40 beden duyuyorum. İnan şaşırdım. Ben şuan 77 kilodayım ve 42 beden giyiyorum. Kilon aslında çok iyi, kaç kilo olmayı planlıyorsun? Bir de boyun kaç canım? Çok soru sordum sanırım

14. Takımdan selamlar
Takımınızda huzursuz bağırsak sendromu olan biri var mı ya da çevresinde
Bu arada bol bol yiyin için cumaya çok var

Bağırsak sorunum var ama huzursuz olandan değil tembel olandan Çokkk geçmiş olsun. Bağırsak sorunu başa bela.

vaavv hatun daş gibisinAlbüm yap deşifre etme kendini canım sadece izlediklerin görsün Yanlış hatırlamıyorsam ismini yazmamıştın deşifre olmamak için Sarılar da çok yakışmış ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…