Canımmm böyle kendinize haksızlık yaptığınızda üzülüyorum.Senin bu hafta ekstrem durumun vardı.Eve dönünce hepsini yola sokarsın sen.geçmişi geçmişte bıraktık şimdi haftaya odaklankyoruz.
Haftaya bilenmiş bir 14. Takım var karşımızda unutmayalım.
Bu hafta kaçamak yapana duble ceza geliyor.
Önce yüzünü görelimde sonra boyunu posunu görürür@yolcukardelen
cgdmk senide çoook merak ediyorum @fitcivciv Cascade_ asilsoy hepinizi çok merak ediyorum
Niye spor yok nie
Dilimde tüy bitti
Ndymk ye ne desem dinlio kız
Eski kaşar tavsiye ettim hemen aldı
Şeker orucunu denedi
Köy yumurtası aldı
Spor zaten yapıo
Birinci oldum bari şimdi anla beni
İkimiz ikiliyiz bak, anla beniiiiiii
Menün çok güzel bak
Kronometreyi tut ve ev işi yap
Dolabını düZelt vb
Biri bana destek olsa yaparım yaaa
Bu sefer de yapmassan
Maaşallah çok iyisin çocuklarını da Allah size bağışlasınMerhaba canım
Ben de 33 yaşındayım,
Allah bagislasin 7 yasinda bir kizim, 1 yaşında da oğlum var.
1.56 boyundayim. 76 ile basladim, mart sonunda bu takima 62.9 ile geldim yanlis hatirlamiyorsam. Hedefim 55ti, simdi 55ten 50 ye ne kadar inebilirsem diyorum. Hatta 49.9 gormek isterim
Memnun oldumBen Esra 24 yaşındayım
Super ya burda kimse kilolu değilMerhabalar, ben 32 yasindayim, evliyim, cocuk yok.
26 haziranda basladim takima ama henuz deneme surecindeyim, onumuzdeki sali 2 hafta dolacak. 58.4 ile basladim, simdi 56.9'um. Hedefim 50 olmak, 160 boyum var.
Bemde yapayım herhengi bir video varmı önerebileceğiniz birşeyGrupça squat mı yapılıyor
Aynen bana da odem yapıyor özellikle terletecek kadar olduğunda. O yuzden de sevemiyorum terlemeyiÇiğdem’e de ödem yapıyordu spor yanlış hatırlamıyorsam.spor sonrası yeşil çay içmeyi ve bir saat sonra salatalık falan yemeyi denesen?
Doğru hatırlamışımAynen bana da odem yapıyor özellikle terletecek kadar olduğunda. O yuzden de sevemiyorum terlemeyi
şEKER ORUCUNU İKİ DEFA YAPTIM CANIM
SABAH KALKTIM BULAŞIKLARI MAKİNAYA YERLEŞTİRDİM EVE SÜPÜRGE TUTTUM 1 SAATE YAKIN İŞ YAPIP ÇIKTIM AMA SPORDAN YAZMIYORUM BEN..AKŞAM EVE GİTTİM SOFRA KUR KALDIR ÇAY FASLI BİRDE DÜĞÜNE GİTTİM YÜRÜYEREK GELDSİM AMA BEN BUNLARI SPORDAN YAZMIYORUM HİÇ. ŞUAN GÖZLERİN BATIYO UYKUSUZLUKTAN YORGUNLUKTAN
Maaşallah çok iyisin çocuklarını da Allah size bağışlasın
Memnun oldum
Super ya burda kimse kilolu değil
Hedefkerde uçuk bence tabi
Bemde yapayım herhengi bir video varmı önerebileceğiniz birşey
Benim hedef ucuk degil ki canim, tum arkadaslar da kendi fiziki ozelliklerine gore hedef koymuslar. Benim kemikler ince, 56.9 kilodayim ama 40 beden anca oluyor ne yazik ki. Bunyeden bunyeye degisiyor iste ..
14. Takımdan selamlar
Takımınızda huzursuz bağırsak sendromu olan biri var mı ya da çevresinde
Bu arada bol bol yiyin için cumaya çok var
Nasıl çöZüm buluyorsun klasik şeyler dışında çünkü onlar.işe yaramıyor. Sana da geçmiş olsun canımBağırsak sorunum var ama huzursuz olandan değil tembel olandanÇokkk geçmiş olsun. Bağırsak sorunu başa bela.
vaavv hatun daş gibisinProfil fotoğrafımı değiştirdim. Dün geziden dönüşte çekmiştim. Yuvarlak bir yüzüm var tombik ama kilı verdikçe iyi olacağım inşallhhh
fattylamb94 esperanzaa
Deşifre ettim kendimi bugün
Sağol dostummmm
Çok çok teşekkür ederimmmmmmYarışmamız 577. Etap birincisi 6. TakımdanCascade_
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Sağol canımcımmmmCascade_ heyt bee, tebrikler tekrardan dostum. Nickini de cok havali yazmislar hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?