Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nasıl çöZüm buluyorsun klasik şeyler dışında çünkü onlar.işe yaramıyor. Sana da geçmiş olsun canım

Maalesef bir türlü kalıcı çözüm bulamadım. En son doktor ilaç verdi bıraktım 2 gündür ve tekrar kabız oldum. Doğal yöntemleri denersem de ishal oluyorum. Doktorun verdiği ilacı 3 ay kullanmam gerekiyormuş bağırsak kendi işlevini yapacak aşamaya geliyormuş. Tekrar başlayacağım sanırım ama başka tedavilerim olduğu için arada bırakıyorum oda başa döndürüyor her şeyi.

vaavv hatun daş gibisinAlbüm yap deşifre etme kendini canım sadece izlediklerin görsün Yanlış hatırlamıyorsam ismini yazmamıştın deşifre olmamak için Sarılar da çok yakışmış ayrıca

Canım nasıl yapılıyor ki o bakim ona göre paylaşayım o zaman. Bilgi için ve özellikle iltifat için teşekkür ediyorum

Rica ederim canım anlatayım hemenBen de akşam yaptım da öğrendim Yukarda forumların yanında üç çizgi var ya oraya git.albüm seçeceğini tıkla.albüm oluştur ve kimler görebilir kısmını da sadece izlediklerim yap ki sadece senin istediklerin görsünBeni de izleeee

Hımmm hemen yapayım bakim canım. Çoklk sağolll

Canım basit bi yemek, haslayip suyunu suzuyorsun siyahlastigi icin. Soganini, salcasini kavurup patlicanlarla karistir. Bes on dk da beraber pissinler, bu kadar

Teşekkür ederim canım.Ben de bir ara deneyeyim.Yolculuk hazırlukl
Feyzaaaa gel gel, buraya gel
Sizin diyet grubundan mıydı bu minnak kızçe
Teşekkür ederim canım.Sen zaten kilo verme konusunda çok kararlıydın.Birsz desteğimiz olduysa ne mutlu bize
biz ilk hafta kurallara alisana kadar ceza dan muaf mı olsak şimdi ilk sorumu sorayım dondurma cısmı şöyle bir yada iki top keçi sütlü olanlardan
Öğreneyim de cezaya düşmeyeyim
ilk iki üç gün biraz insaflı davranıyorum alıştıktan sonra basıyorum cezayı
Bu arada hayırlı sabahlar
Dünden biriken mesajları görünce bir tebessüm ettim evet evet doğru yerdeyim motivasyon icin
Takımlar gerçekten motivasyon sağlama noktasında çok işe yarıyor canım.
Ben bugün leslie ile başlayayım
Burda yeniyim ama diyette cok eski maglum 41 yasinda olunca bide 15senedir nurtopu gibi kilo sorunuyla bogusunca
Benim de 10 yıllık kilo sorunum vardı ,şükür yendim gibi.Senin vermen gereken kilo daha az ve doğal olarak daha hızlı ulaşırsın hedefe canım:)

yaaaaaaaa kestir at diyorsunuz yani
Kestirip atmak en iyi çözüm aslında.Unutmaya çalıştığın tadı her defasında az da olsa yiyerek iradeni zorlama bence.Dondurma benim de vazgeçilmezimdi.Yemek yerine öğün olarak dondurma yediğimi bilirim.
Hanımlar zor olmayacaksa kısacık sizde kendinizi tanıtsanız tanışsak
Kaptani tanıdım 38den 39yasinda bir çocuğu var ve mezun olmuş
Gayette enerjik ben onu 28zannetmistim
Dilinden bal damlıyor datlum diyeceğim de diyete uygun söylem olmayacak
Takıma giremeyecek durumda olduğunda haber verirsen sorun olmaz idare ederiz canım:)
Kilo vermek böyle yapıyor.Hedefi aşağı çektikçe çekesi geliyor insanın.
Kızının doğum günü yaklaşıyordu değil miOğlunun doğum gününde düştüğün tufaya düşmezsin herhalde

Evet o minnak kizce @fmad ile nisan mayıs aylarinda tanıştım, kendisi Azyiyen_azimli den hallicedir
Yolculuk hazirliklari tamam sayılır.

Eh iste hemen hemen aynı olur yediklerim neyseki pastayi pek sevmem

Geçen cumartesi: 76.6
Bu cumartesi: 77.00

esperenzaa neden +400 anlamadım
Bu hafta spora başladın ya canım spor ödemidir.Bir de popon kaslanıyorsa
Hiç moral bozmak yok ,harika gidiyorsun .Arada tartı bizimle kafa buluyor hiç oralı olma.
Günaydınnn. çok uykum var ama benim kız bıcır bıcır sabah sabah bu ne enerji kuzucum
Tünaydın canım.Maşallah minik kuzuya:)
Bu arada sabah7 de gelmiştik eve biraz uyudum şimdi tekrar deneyeceğim
Şükür eve varmışsınız canım.

Afiyet olsun minik civcivim:))
Pilav kaç gaşuk,spor neden yok acaba?
Kız spor yap, bu hafta 14. Takıma yenilirsek onlar bizi ezikleyecek ben de hepinizi
Konuş Hatice.Bu civcivi spora alıştıramadık yaw.
KÖFTE 5 TANE BULGURDA BİR TABAK AMA YOĞURDU ÇOK KOYUP BULGURUN ÜSTÜNE BULGURU AZ TUTUYORUM
pişşt küçük hanım bir cezamız vardı ne oldu o iş?Sesimi çıkarmadım diye üstüne mi yatıyon vicdansız sabuha

Beni nasıl biliyor
Tamam canım inşallah

esperenzaa fattylamb94
Kızlar foto attım, bakabilirsiniz
Maşallah canımm ya.İnanılmaz değişim var.Kilo ile birlikte minimum 10 yaş geri atmışsın.Tebrik ederim canım.Azmine kocaman kocaman alkışşlar
Bu beni de çok üzdü şu an

Güzel güzel anlaşırız canım.Menülerini göreyim de ona göre bi güzellik yaparım sana

Cookk teşekkür ederim canım

Sabahları aynı saatte tuvalete oturma seansları yapıyor musun? . Bebek tedavileri mi görüyorsun? Bende ilaca başladığım dönem hamile kaldım ve gelişimi durdu ilaç kullandığımdan mı başka birşey mi bilmiyorum tabi . Bir ara sabah aç karnına kefir içtim 1 çay bardağı onun faydası olmuştu denemediysen tabi . Teşekkür ederim canım

Tamam canım başlangıç kilonu 62 olarak alıruz.
anladım canım :) kaç tane
30 günlük squat takvimine göre ilerliyoruz canım:)
Eve dönünce kaçamak yaparsan çok pis ceza vericem Anne evindesin diye vicdanlı davrandım.O günler geçti canummBu hafta sağlıklı menülerini ayaklar tavana asılı bir şekilde paylaşmanı istiyorum
Gözüne kestirdiğin arkadaşları kat peşine yürü babam yürü

Boyum 1.59-1.60. ama 1.60 diyorum hep duz. Ben de bilmiyorum ki neden boyle.
Dun kardesime ben karataya basladim, 3 kilo verdim dedim. O da dedi 'tam su anda ne kadar şişko olduğunu dusunuyodum, 3 kilo vermis halin bu mu ya'

Kardesler acimasiz oluyor ama her zaman en gercekci cevap onlardan geliyor..

50 olmayi hedefliyorum canim, ya da 51 en fazla.
.

14. Takımdan selamlar
Takımınızda huzursuz bağırsak sendromu olan biri var mı ya da çevresinde
Bu arada bol bol yiyin için cumaya çok var
Selamm canım hoş geldin.
Şükür takımımızda huzursuz bağırsak sendromu yok diye biliyorum.
İnşallah sende de yoktur.Yakın arkadaşımda vardı.Üç gün spor,yediğine içtiğine dikkat ve stresi minimumda tut demişti doktor.
Bol bol yiyen ,cezalara beyle beyle bakar.
Benim azimli karıncalarım yemez

YARIN YAPCAM O BİR SAATİ BUGÜN BEN DİYİM 5 ÇAYCI ÇAY TAŞIDIM SİZ DEYİN 6 AYAKLARIMIN ALTI YANIYEAHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…