Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim hedef ucuk degil ki canim, tum arkadaslar da kendi fiziki ozelliklerine gore hedef koymuslar. Benim kemikler ince, 56.9 kilodayim ama 40 beden anca oluyor ne yazik ki . Bunyeden bunyeye degisiyor iste ..
Canım spor yapmaya başladın ya,inan 10 gün sonra bile sıkılaşmayı ve bedenen incelmeyi göreceksin.
Dediğin çok doğru.Benim boyum 1.72 kilom 63-65 aralığında dolaşıyor ve kemiklerim gerçekten iri.Gören 6’lı kiloda olduğuma inanmıyor,daha ince duruyorum.Bir de sporun verdiği sıkılık var biraz.Üniversitede de 63 kiloydum şimdi o halimden daha ince duruyorum.

Spor iyidir sıkılaştırır ama alışamadım gitti

Profil fotoğrafımı değiştirdim. Dün geziden dönüşte çekmiştim. Yuvarlak bir yüzüm var tombik ama kilı verdikçe iyi olacağım inşallhhh
@fattylamb94 @esperanzaa

Deşifre ettim kendimi bugün
Ben görmedim canım.Ama eminim çok güzelsindir.Profil fotosu olarak değil de albümlerde paylaş şayet istersen:)
Albüm ayarlarını sadece izlediğim kişilere ayarla.Senin izlediğin haricinde kimse görmesin:))
Evet o minnak kizce @fmad ile nisan mayıs aylarinda tanıştım, kendisi Azyiyen_azimli den hallicedir
Yolculuk hazirliklari tamam sayılır.
hahahaha
Azyiyen_azimli napıyon gız.Neler hüpletiyon.

ben pazar günü yaptığım temizliği yazıyorum canım esperenzaa bilir , çünkü yapmam yapmam başladı mı da en az 5 6 saat yaparım temizlik, ama günlük rutin işleri spordan saymıyorum öyle diyim yoksa bugün sabah 8,30 şu saatte kadar aralıksız bir saat oturmamışımdır aşağı yukarı mutfağa bahçeye ooo

Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.(Şayet hâlâ yoksa) Ben de uzun tedavi sonucu anne olanlardanım.
Kefir ve probiyotik yoğurt kullanırdı arkadaşım biraz işe yaradığını söylüyordu

İnsaallah kaptancigim ya, cok sıkıldım artık, nerdeyse 3 yil olucak, 2 yil falan degil yani cidden 3 yildir nerdeyse boyle lombur lomburum.

Eski fotolarima baktim, gecen yaz iyi zayiflamistim keske devami gelseydi diye. Tartinin fotolarini cekmisim yine duzenli olarak, gaza geldigimden tabisi.
Gecen yaz da tam bu aylarda 55.5'e dusebilmisim en fazla. Sonra yaz sonu yine 59-60.
Bakalim, bu yaz farkli olucak insaaaallllaaahhhh....

YARIN YAPCAM O BİR SAATİ BUGÜN BEN DİYİM 5 ÇAYCI ÇAY TAŞIDIM SİZ DEYİN 6 AYAKLARIMIN ALTI YANIYEAHH
Minnak civcivimin minnak ayakları yanıyırsa ise yağlar da yaniyeahh

e nerden gördüler seni ben niye göremedim kimsenin fotosunu ya
Seni takip ediyorlarsa , profile tıklayacaksın orada fotoğraflar yazar .Orayı tıklayınca da görürsün.
Trend konular yazıyor ya yukarıda ,onun üzerinde yatay 3 çizgi var.Ona tıkla albümler yazan yere tıkla şayet foto paylaşan seni takip ediyorsa oradan da görebilirsin canım.

15 dk leslie, 5 dk kol hareketleri yaptım:) spor için vaktim kısıtlı oldığundan. Ama pilates benim için can, kan. Yerini hiçbir şey tutmaz

Hiç ses soluk yok, iyi ki izne ayirmissin der gibi gitti o gidis. Bizleri yemeyi birakti, simdi dunyayi yiyordur

cayır cayır hemi de
kısmetse bu hafta içi de en az iki üç akşam sadece salata yapcam
annemden salata kayınvalideden domates aldım ev stoklu

Benim hedef ucuk degil ki canim, tum arkadaslar da kendi fiziki ozelliklerine gore hedef koymuslar. Benim kemikler ince, 56.9 kilodayim ama 40 beden anca oluyor ne yazik ki . Bunyeden bunyeye degisiyor iste ..
Çok dogru sakın alınma zaten bana gore uçuk oluyor en dusuk 57hatırlıyorum oda düğünümde

Çok dogru sakın alınma zaten bana gore uçuk oluyor en dusuk 57hatırlıyorum oda düğünümde

Yok canim, benim hiic alingan bi tip degilim ki :))
Genelde ucuk geliyor zaten 50 herkese ama napayim bana tam guzel olucak :))

Ben de 48 kiloydum evlenmeden once, aahh ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…