- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Teşekkür ederiz Bahar’cımYarışmamız 577. Etap birincisi 6. Takımdan @giustizia_
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Canım spor yapmaya başladın ya,inan 10 gün sonra bile sıkılaşmayı ve bedenen incelmeyi göreceksin.Benim hedef ucuk degil ki canim, tum arkadaslar da kendi fiziki ozelliklerine gore hedef koymuslar. Benim kemikler ince, 56.9 kilodayim ama 40 beden anca oluyor ne yazik ki. Bunyeden bunyeye degisiyor iste ..
Canım spor yapmaya başladın ya,inan 10 gün sonra bile sıkılaşmayı ve bedenen incelmeyi göreceksin.
Dediğin çok doğru.Benim boyum 1.72 kilom 63-65 aralığında dolaşıyor ve kemiklerim gerçekten iri.Gören 6’lı kiloda olduğuma inanmıyor,daha ince duruyorum.Bir de sporun verdiği sıkılık var biraz.Üniversitede de 63 kiloydum şimdi o halimden daha ince duruyorum.
Cookk teşekkür ederim canım
Ben görmedim canım.Ama eminim çok güzelsindir.Profil fotosu olarak değil de albümlerde paylaş şayet istersen:)Profil fotoğrafımı değiştirdim. Dün geziden dönüşte çekmiştim. Yuvarlak bir yüzüm var tombik ama kilı verdikçe iyi olacağım inşallhhh
@fattylamb94 @esperanzaa
Deşifre ettim kendimi bugün
hahahahaEvet o minnak kizce @fmad ile nisan mayıs aylarinda tanıştım, kendisiAzyiyen_azimli den hallicedir
Yolculuk hazirliklari tamam sayılır.
Ben beni terleten her seyi spordan sayiyorum. Dura dura, dinlene dinlene yapilan is degil de bi baslayip duraksamadan yerler, camlar, bilmem neleri temizleyince onu puandan sayiyorum. Hatta lan puan alayim surayi yikayayim dedigim bile oldu.
Bu insana bir sevk de veriyor, puani daha da cok arttirasin geliyor. Hem de bazen gunu cok da bos gecirmemisim yaa diyosun boylece komple salmani engelliyor.
Yani bence ekle sen de ev isini puanina
Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.(Şayet hâlâ yoksa) Ben de uzun tedavi sonucu anne olanlardanım.Sabahları aynı saatte tuvalete oturma seansları yapıyor musun? . Bebek tedavileri mi görüyorsun? Bende ilaca başladığım dönem hamile kaldım ve gelişimi durdu ilaç kullandığımdan mı başka birşey mi bilmiyorum tabi . Bir ara sabah aç karnına kefir içtim 1 çay bardağı onun faydası olmuştu denemediysen tabi . Teşekkür ederim canım
Canım spor yapmaya başladın ya,inan 10 gün sonra bile sıkılaşmayı ve bedenen incelmeyi göreceksin.
Dediğin çok doğru.Benim boyum 1.72 kilom 63-65 aralığında dolaşıyor ve kemiklerim gerçekten iri.Gören 6’lı kiloda olduğuma inanmıyor,daha ince duruyorum.Bir de sporun verdiği sıkılık var biraz.Üniversitede de 63 kiloydum şimdi o halimden daha ince duruyorum.
Minnak civcivimin minnak ayakları yanıyırsa ise yağlar da yaniyeahhYARIN YAPCAM O BİR SAATİ BUGÜN BEN DİYİM 5 ÇAYCI ÇAY TAŞIDIM SİZ DEYİN 6AYAKLARIMIN ALTI YANIYEAHH
Seni takip ediyorlarsa , profile tıklayacaksın orada fotoğraflar yazar .Orayı tıklayınca da görürsün.e nerden gördüler seni ben niye göremedim kimsenin fotosunu ya
Şimdi bakabilirsine nerden gördüler seni ben niye göremedim kimsenin fotosunu ya
Hiç ses soluk yok, iyi ki izne ayirmissin der gibi gitti o gidis. Bizleri yemeyi birakti, simdi dunyayi yiyordurBen görmedim canım.Ama eminim çok güzelsindir.Profil fotosu olarak değil de albümlerde paylaş şayet istersen:)
Albüm ayarlarını sadece izlediğim kişilere ayarla.Senin izlediğin haricinde kimse görmesin:))
hahahaha
Azyiyen_azimli napıyon gız.Neler hüpletiyon.
Ceza yok ,esperenzaa’nın çenesi de yok diyerek gömüyordurHiç ses soluk yok, iyi ki izne ayirmissin der gibi gitti o gidis. Bizleri yemeyi birakti, simdi dunyayi yiyordur
Şimdi bakabilirsin
Minnak civcivimin minnak ayakları yanıyırsa ise yağlar da yaniyeahh
Seni takip ediyorlarsa , profile tıklayacaksın orada fotoğraflar yazar .Orayı tıklayınca da görürsün.
Trend konular yazıyor ya yukarıda ,onun üzerinde yatay 3 çizgi var.Ona tıkla albümler yazan yere tıkla şayet foto paylaşan seni takip ediyorsa oradan da görebilirsin canım.
Çok dogru sakın alınma zaten bana gore uçuk oluyor en dusuk 57hatırlıyorum oda düğünümdeBenim hedef ucuk degil ki canim, tum arkadaslar da kendi fiziki ozelliklerine gore hedef koymuslar. Benim kemikler ince, 56.9 kilodayim ama 40 beden anca oluyor ne yazik ki. Bunyeden bunyeye degisiyor iste ..
Teşekkür ederim canım.Ben de bir ara deneyeyim.Yolculuk hazırlukl
Sizin diyet grubundan mıydı bu minnak kızçe
Teşekkür ederim canım.Sen zaten kilo verme konusunda çok kararlıydın.Birsz desteğimiz olduysa ne mutlu bize
ilk iki üç gün biraz insaflı davranıyorum alıştıktan sonra basıyorum cezayı
Takımlar gerçekten motivasyon sağlama noktasında çok işe yarıyor canım.
Benim de 10 yıllık kilo sorunum vardı ,şükür yendim gibi.Senin vermen gereken kilo daha az ve doğal olarak daha hızlı ulaşırsın hedefe canım:)
Kestirip atmak en iyi çözüm aslında.Unutmaya çalıştığın tadı her defasında az da olsa yiyerek iradeni zorlama bence.Dondurma benim de vazgeçilmezimdi.Yemek yerine öğün olarak dondurma yediğimi bilirim.
Dilinden bal damlıyor datlum diyeceğim de diyete uygun söylem olmayacak
Takıma giremeyecek durumda olduğunda haber verirsen sorun olmaz idare ederiz canım:)
Kilo vermek böyle yapıyor.Hedefi aşağı çektikçe çekesi geliyor insanın.
Kızının doğum günü yaklaşıyordu değil miOğlunun doğum gününde düştüğün tufaya düşmezsin herhalde
Çok dogru sakın alınma zaten bana gore uçuk oluyor en dusuk 57hatırlıyorum oda düğünümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?