@giustizia_ tebriklerYarışmamız 577. Etap birincisi 6. Takımdan @giustizia_
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Squat youtubeden mi bakayım bende yapayim baya basen sorunum var
Squat youtubeden mi bakayım bende yapayim baya basen sorunum var
eveeet kkda ilk katıldığım sıralar idi tanışmamız:) iyi ki tanışmışıız yine beraber denk geldikEvet o minnak kizcefayfeyfiy ile nisan mayıs aylarinda tanıştım, kendisi @Azyiyen_azimli den hallicedir
Yolculuk hazirliklari tamam sayılır.
Maşallah canımm ya.İnanılmaz değişim var.Kilo ile birlikte minimum 10 yaş geri atmışsın.Tebrik ederim canım.Azmine kocaman kocaman alkışşlar
Güzel güzel anlaşırız canım.Menülerini göreyim de ona göre bi güzellik yaparım sana
teşekkür ettim :)Tamam canım başlangıç kilonu 62 olarak alıruz.
30 günlük squat takvimine göre ilerliyoruz canım:)
Eve dönünce kaçamak yaparsan çok pis ceza vericemAnne evindesin diye vicdanlı davrandım.O günler geçti canumm Bu hafta sağlıklı menülerini ayaklar tavana asılı bir şekilde paylaşmanı istiyorum
Gözüne kestirdiğin arkadaşları kat peşine yürü babam yürü
Sen de sağ ol. AnımSeni izlemeye alıyorum sen de bak
Sabahları aynı saatte tuvalete oturma seansları yapıyor musun? . Bebek tedavileri mi görüyorsun? Bende ilaca başladığım dönem hamile kaldım ve gelişimi durdu ilaç kullandığımdan mı başka birşey mi bilmiyorum tabi . Bir ara sabah aç karnına kefir içtim 1 çay bardağı onun faydası olmuştu denemediysen tabi . Teşekkür ederim canım
Benim de basen sorunum çok fazlaydı. leslie ve yürüyüşle biraz toparladı şimdi squat yapıyorum.Squat youtubeden mi bakayım bende yapayim baya basen sorunum var
Klasik evlendiğimde 48 kiloydumculardanmışsın sen deYok canim, benim hiic alingan bi tip degilim ki :))
Genelde ucuk geliyor zaten 50 herkese ama napayim bana tam guzel olucak :))
Ben de 48 kiloydum evlenmeden once, aahh ahhh
Tam ben bunları atacaktım ki sen paylaşmışsın bile canım.Teşekkürler tatlım
Tamam canım.Su içmeyi de unutmatamamdır inşallah akşam hepsini bir arada yazacağıım
Vardık canım çok şükür, az iş yaptım sonra kızlarla yazışırken uyumuşumBu hafta spora başladın ya canım spor ödemidir.Bir de popon kaslanıyorsa
Hiç moral bozmak yok ,harika gidiyorsun .Arada tartı bizimle kafa buluyor hiç oralı olma.
Tünaydın canım.Maşallah minik kuzuya:)
Şükür eve varmışsınız canım.
Canım ben de izlemeye aldım bakabilirsin bana datebrikler canım bravo sana bariz fark var, bir kez daha anladım kadınlar zayıf daha kibar daha estetik :)
bakayım canım yeni uyandım daCanım bende seni izlemeye aldım. Şimdi takip ediyorum seni değil mi?
Çok geçmiş olsun. Evet bebek tedavisi görüyorum. Şimdi doktor kabızlık için ilacı kullanmamam gerektiğini söyledi. Bıl su iç ama ilaç kullanma diyor.
Ben sabah aç karnına zeytinyağ içtim, kayısı tükettim o zaman dediğim gibi kabız oluyorum.
Sabahları genelde 10-11 gibi tuvalete gidiyorum ama sabah kalktığımda 7-8 arası otursamda olmuyor.Hissetmeme rağmen tuvalet ihtiyacımı olmuyor maalesef.
Süt ve ürünleri gaz sorunu yartıyor bende kefir denemedim hiç canım.
Eve dönünce kaçamak yaparsan çok pis ceza vericemAnne evindesin diye vicdanlı davrandım.O günler geçti canumm Bu hafta sağlıklı menülerini ayaklar tavana asılı bir şekilde paylaşmanı istiyorum
Gözüne kestirdiğin arkadaşları kat peşine yürü babam yürü
en unuttuğum şeyTamam canım.Su içmeyi de unutma
Boyum 1.59-1.60. ama 1.60 diyorum hep duz. Ben de bilmiyorum ki neden boyle.
Dun kardesime ben karataya basladim, 3 kilo verdim dedim. O da dedi 'tam su anda ne kadar şişko olduğunu dusunuyodum, 3 kilo vermis halin bu mu ya'
Kardesler acimasiz oluyor ama her zaman en gercekci cevap onlardan geliyor..
50 olmayi hedefliyorum canim, ya da 51 en fazla.
.
Bu haftaki birinci sizden sanırım tebrik ederim .Selamm canım hoş geldin.
Şükür takımımızda huzursuz bağırsak sendromu yok diye biliyorum.
İnşallah sende de yoktur.Yakın arkadaşımda vardı.Üç gün spor,yediğine içtiğine dikkat ve stresi minimumda tut demişti doktor.
Bol bol yiyen ,cezalarabeyle beyle bakar.
Benim azimli karıncalarım yemez
Allah bağışlasın kuzum .Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.(Şayet hâlâ yoksa) Ben de uzun tedavi sonucu anne olanlardanım.
Kefir ve probiyotik yoğurt kullanırdı arkadaşım biraz işe yaradığını söylüyordu
Gaz.için kimyonlu su içiyorum sabahları kahvaltıdan önce. Sütü laktozsuz öneririm gaz yapmıyor. Bebek.tedavisi için pro women diye bir ilaç çıkardı phrama firması olumlu.yorumlar aldım dr ilen görüş istersen birde doğal harnup pekmezi günde 1 yemek kaşığı diyetine göre dengeler isen çok faydası oluyor. Bende yumurta kalitesizliği var hamile kalmam bile mucize doktoruma göre. Kısa zamanda güzel haberlerini alırız umarım cevapların için teşekkür ederim canımCanım bende seni izlemeye aldım. Şimdi takip ediyorum seni değil mi?
Çok geçmiş olsun. Evet bebek tedavisi görüyorum. Şimdi doktor kabızlık için ilacı kullanmamam gerektiğini söyledi. Bıl su iç ama ilaç kullanma diyor.
Ben sabah aç karnına zeytinyağ içtim, kayısı tükettim o zaman dediğim gibi kabız oluyorum.
Sabahları genelde 10-11 gibi tuvalete gidiyorum ama sabah kalktığımda 7-8 arası otursamda olmuyor.Hissetmeme rağmen tuvalet ihtiyacımı olmuyor maalesef.
Süt ve ürünleri gaz sorunu yartıyor bende kefir denemedim hiç canım.
Benim de basen sorunum çok fazlaydı. leslie ve yürüyüşle biraz toparladı şimdi squat yapıyorum.
Klasik evlendiğimde 48 kiloydumculardanmışsın sen de
Benim de basen sorunum çok fazlaydı. leslie ve yürüyüşle biraz toparladı şimdi squat yapıyorum.
Klasik evlendiğimde 48 kiloydumculardanmışsın sen de
Vardık canım çok şükür, az iş yaptım sonra kızlarla yazışırken uyumuşumKızım uyandı ama benim hala uykum var
Canım ben de izlemeye aldım bakabilirsin bana da
bakayım canım yeni uyandım da
Vicdansızmış kardeşin. Bemim kardeşim gibi. Bana diyor halter mi kaldırıyorsun omuzlara kollara bak diyor
Canım bence kilon çok güzel ama dediğin gibi yapılar farklı olabiliyor. Sporla sıkılşmayındenedin mi peki? Çünkü çevremde kilo vermesine rağmen çok belli etmeyen arkadaşım spora başladıktan sonra daha zayıf gözüktü. Ama uzun vadede oldu bu.
İnşallah istediğin kiloyu verirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?