Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tamamdır inşallah akşam hepsini bir arada yazacağıım

teşekkür ettim :)

Sen de sağ ol. AnımSeni izlemeye alıyorum sen de bak

Canım bende seni izlemeye aldım. Şimdi takip ediyorum seni değil mi?

Çok geçmiş olsun. Evet bebek tedavisi görüyorum. Şimdi doktor kabızlık için ilacı kullanmamam gerektiğini söyledi. Bıl su iç ama ilaç kullanma diyor.
Ben sabah aç karnına zeytinyağ içtim, kayısı tükettim o zaman dediğim gibi kabız oluyorum.
Sabahları genelde 10-11 gibi tuvalete gidiyorum ama sabah kalktığımda 7-8 arası otursamda olmuyor.Hissetmeme rağmen tuvalet ihtiyacımı olmuyor maalesef.
Süt ve ürünleri gaz sorunu yartıyor bende kefir denemedim hiç canım.

Squat youtubeden mi bakayım bende yapayim baya basen sorunum var
Benim de basen sorunum çok fazlaydı. leslie ve yürüyüşle biraz toparladı şimdi squat yapıyorum.
Yok canim, benim hiic alingan bi tip degilim ki :))
Genelde ucuk geliyor zaten 50 herkese ama napayim bana tam guzel olucak :))

Ben de 48 kiloydum evlenmeden once, aahh ahhh
Klasik evlendiğimde 48 kiloydumculardanmışsın sen de

Bi de esperenzaa bir video atmisti, eger karistirmadiysam o video bu. Kolay gelsin canim
Tam ben bunları atacaktım ki sen paylaşmışsın bile canım.Teşekkürler tatlım

Vardık canım çok şükür, az iş yaptım sonra kızlarla yazışırken uyumuşumKızım uyandı ama benim hala uykum var
tebrikler canım bravo sana bariz fark var, bir kez daha anladım kadınlar zayıf daha kibar daha estetik :)
Canım ben de izlemeye aldım bakabilirsin bana da
bakayım canım yeni uyandım da

Zaten bugün başladım canım düzenli beslenmeye. Doktorum diyor hele bir değişiklik gördüm sende iyi kilo vermişsin. Böyle devam edersen insülin direnci için işaca gerek klmayack.
İnşallah bir sonraki kontrole kadar 5 kilo hedefim var. Hatta şimdi ailecek dışarı çıktık babam ısrar ediyor ama ben salata sipariş ettim

Vicdansızmış kardeşin. Bemim kardeşim gibi. Bana diyor halter mi kaldırıyorsun omuzlara kollara bak diyor

Canım bence kilon çok güzel ama dediğin gibi yapılar farklı olabiliyor. Sporla sıkılşmayındenedin mi peki? Çünkü çevremde kilo vermesine rağmen çok belli etmeyen arkadaşım spora başladıktan sonra daha zayıf gözüktü. Ama uzun vadede oldu bu.
İnşallah istediğin kiloyu verirsin canım.

Bu haftaki birinci sizden sanırım tebrik ederim .
Malesef yıllardır çözüm arıyorum. Stres çağın hastalığı çöZümü içimizde yapabilirsek ki ben yapamıyorum :)
Allah bağışlasın kuzum .
Kürtaj oldum kuzum . Hamile.olduğumu bilmeden hem röntgen çekildim hem bağırsak ilaçları kullandım belki ondan oldu bilemiyorum. Kefir de probiyotik te kullanıyorum yeni başladım
Gaz.için kimyonlu su içiyorum sabahları kahvaltıdan önce. Sütü laktozsuz öneririm gaz yapmıyor. Bebek.tedavisi için pro women diye bir ilaç çıkardı phrama firması olumlu.yorumlar aldım dr ilen görüş istersen birde doğal harnup pekmezi günde 1 yemek kaşığı diyetine göre dengeler isen çok faydası oluyor. Bende yumurta kalitesizliği var hamile kalmam bile mucize doktoruma göre. Kısa zamanda güzel haberlerini alırız umarım cevapların için teşekkür ederim canım

Zaten neyle dalga gecsem basima gelir ki benim. 48 kiloya dustuydum, normalde 50 -52 arasi gezerdim, kilo almadigim zamanlarda. Kilo aldigimda da een fazla 57 gormustum. 6li rakamlarla evlendikten sonra tanistim

MAŞALLAH CANIM GAYET FİT GÖRÜNÜYORSUN SENDE.. GİTTİĞİN KİLOLAR SEN ÖZLEYiP DÖNMESİN İNŞ

Hee vicdansiz otesiler valla, daha ne laflar ne laflar

Canim hayatimda toplamda 5 gun spor yapmis olabilirim, spor salonunda aletlerle.
Onun haricinde de bu hafta haric hic duzenli spor yapmadim ben. Anca yuruyus yapardim o kadar.

Yok ya uzun vadede olmaz, dirayetli gidersem yaz sonuna tamamim. Kilo olarak 52yi gorunce zaten toparlanmis olucam her yonden biliyorum, sporumu da yaparim her gun, yaz sonuna tamamim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…