Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şimdi öyle yaptım canım. İzlemeye aldım seni de

Canım acil şifalar diliyorum. İnşllah güzel hanerşer pylaşmak nasip olur. Bizde ki sorunlar aşıldı ama yine olmadı. En son çare doktor genetik test diyor. Tek olasılık o kaldı. Dondurulmuşlarla transferim olacak o zamana kadar kilo verip fayda sağlarım belki diyr çaba harcıyorum. Hayırlısı bakalım. Söylediğin ilacın amacınnedir ki? Bakayım bir.

Moralim bozulsada devam etmek zorundayım esperenzam elbet gidecek

İnşllah canım. Sen yaparsın. Bende şuan kısa vade de 72 yi görmek istiyordum 15 temmuzda ama bunu 22 temmuza erteledim
Bende uzun vadede spor salonuna gidemeyenlerdenim.

eveeet kkda ilk katıldığım sıralar idi tanışmamız:) iyi ki tanışmışıız yine beraber denk geldik
Evet canim iyi ki ben de seni tanımışım, çok tatlısın
Diğer grup dağıldı, buradan devam etmemiz iyi olacak
Bu arada Seni de izleyeyim, sen de gör beni

Son düzenleme:
Ne güzel yaaa
Ben rüyamda pasta gördüm bugün
Sevmek ne demek ölürüm
Keşke ben de sevmeseydim
Kremsantiden tiksindim canim, midemi bulandiriyor. İyi bi pasta olursa kremalı bir dilim kadar yiyebilirim ama olmasa da olur
Ben de sütlü tatlı hastasiyim süte ve sütlü her şeye bayilirim

esperenzaa ve kızlar
Şimdiden söyliyim haftaya hayatta birinci olamam
Çünkü hem çok fazla yoruldum
Hem de bildiğimiz gibi ilk verilen 2-3 kg hemen veriliyor, sora kilo verimi yavaşlıyor
Bundan sora haftada 1-2 kg veririm. Allah biliyo ne çektim
:)) birinci oldum die de devamlı konuyu uzatmak istemiyorum :)) sizleri de bıktırmayım ama tatlı bağımlısı olarak çookkk çok zor günler yaşadım
Hâlâ da devamlı tatlı krizindeyim
Tek gün yok Kİ canım istemesin
Köy sütü istedim eşimden
İçine tarçın koyup içicem
E kuru meyve de yasak
O yüzden çaresizim açıkçası
Uzun lafın kısası haftada 1 bazen de olursa 2 kg
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…