Ben görmedim canım.Ama eminim çok güzelsindir.Profil fotosu olarak değil de albümlerde paylaş şayet istersen:)
Albüm ayarlarını sadece izlediğim kişilere ayarla.Senin izlediğin haricinde kimse görmesin:))
hahahaha
@Azyiyen_azimli napıyon gız.Neler hüpletiyon.
Yaaa ben görmedim ağlarım bakProfil fotoğrafımı değiştirdim. Dün geziden dönüşte çekmiştim. Yuvarlak bir yüzüm var tombik ama kilı verdikçe iyi olacağım inşallhhh
fattylamb94 @esperanzaa
Deşifre ettim kendimi bugün
Sagol canim, kesinlikle daha estetik oluyorsun. Rahat hareket etme, hantal olmama cok güzel biseytebrikler canım bravo sana bariz fark var, bir kez daha anladım kadınlar zayıf daha kibar daha estetik :)
Bu haftaki birinci sizden sanırım tebrik ederim .
Malesef yıllardır çözüm arıyorum. Stres çağın hastalığı çöZümü içimizde yapabilirsek ki ben yapamıyorum :)
Allah bağışlasın kuzum .
Kürtaj oldum kuzum . Hamile.olduğumu bilmeden hem röntgen çekildim hem bağırsak ilaçları kullandım belki ondan oldu bilemiyorum. Kefir de probiyotik te kullanıyorum yeni başladım
Gaz.için kimyonlu su içiyorum sabahları kahvaltıdan önce. Sütü laktozsuz öneririm gaz yapmıyor. Bebek.tedavisi için pro women diye bir ilaç çıkardı phrama firması olumlu.yorumlar aldım dr ilen görüş istersen birde doğal harnup pekmezi günde 1 yemek kaşığı diyetine göre dengeler isen çok faydası oluyor. Bende yumurta kalitesizliği var hamile kalmam bile mucize doktoruma göre. Kısa zamanda güzel haberlerini alırız umarım cevapların için teşekkür ederim canım
Moralim bozulsada devam etmek zorundayım esperenzam elbet gidecekBu hafta spora başladın ya canım spor ödemidir.Bir de popon kaslanıyorsa
Hiç moral bozmak yok ,harika gidiyorsun .Arada tartı bizimle kafa buluyor hiç oralı olma.
Tünaydın canım.Maşallah minik kuzuya:)
Şükür eve varmışsınız canım.
İnşllah canım. Sen yaparsın. Bende şuan kısa vade de 72 yi görmek istiyordum 15 temmuzda ama bunu 22 temmuza erteledimHee vicdansiz otesiler valla, daha ne laflar ne laflar
Canim hayatimda toplamda 5 gun spor yapmis olabilirim, spor salonunda aletlerle.
Onun haricinde de bu hafta haric hic duzenli spor yapmadim ben. Anca yuruyus yapardim o kadar.
Yok ya uzun vadede olmaz, dirayetli gidersem yaz sonuna tamamim. Kilo olarak 52yi gorunce zaten toparlanmis olucam her yonden biliyorum, sporumu da yaparim her gun, yaz sonuna tamamim insallah
Evet canim iyi ki ben de seni tanımışım, çok tatlısıneveeet kkda ilk katıldığım sıralar idi tanışmamız:) iyi ki tanışmışıız yine beraber denk geldik
Şimdi izlemeye aldım seni canım.Yaaa ben görmedim ağlarım bak
Çok güzelsinŞimdi izlemeye aldım seni canım.
Görebilirsin sanırım.
Çok sağol senin kadar olmasak da biraz güzelimÇok güzelsin
Allahın bildiği kuldan saklanmaz taş gibi hatunsunÇok sağol senin kadar olmasak da biraz güzelimAyy şımarıklık mı oldu. İnsan kendine güzel der mi
Çok sağol senin kadar olmasak da biraz güzelimAyy şımarıklık mı oldu. İnsan kendine güzel der mi
Ne güzel yaaaEh iste hemen hemen aynı olur yediklerimneyseki pastayi pek sevmem
İşte buuuu
Allahın bildiği kuldan saklanmaz taş gibi hatunsun
ee bende göreyim bu güzelliği de bir sevaba girerim
Kremsantiden tiksindim canim, midemi bulandiriyor. İyi bi pasta olursa kremalı bir dilim kadar yiyebilirim ama olmasa da olurNe güzel yaaa
Ben rüyamda pasta gördüm bugün
Sevmek ne demek ölürüm
Keşke ben de sevmeseydim
TiramisuKremsantiden tiksindim canim, midemi bulandiriyor. İyi bi pasta olursa kremalı bir dilim kadar yiyebilirim ama olmasa da olur
Ben de sütlü tatlı hastasiyimsüte ve sütlü her şeye bayilirim
İste bana öyle tatlilarla gel, pasta, baklava, güllü lokum senin olsunTiramisu
Cheseecake sever misin yaa
Aaah ahhhh
Bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?