:)))İste bana öyle tatlilarla gel, pasta, baklava, güllü lokum senin olsun
esperenzaa ve kızlar
Şimdiden söyliyim haftaya hayatta birinci olamam
Çünkü hem çok fazla yoruldum
Hem de bildiğimiz gibi ilk verilen 2-3 kg hemen veriliyor, sora kilo verimi yavaşlıyor
Bundan sora haftada 1-2 kg veririm. Allah biliyo ne çektim
:)) birinci oldum die de devamlı konuyu uzatmak istemiyorum :)) sizleri de bıktırmayım ama tatlı bağımlısı olarak çookkk çok zor günler yaşadım
Hâlâ da devamlı tatlı krizindeyim
Tek gün yok Kİ canım istemesin
Köy sütü istedim eşimden
İçine tarçın koyup içicem
E kuru meyve de yasak
O yüzden çaresizim açıkçası
Uzun lafın kısası haftada 1 bazen de olursa 2 kg
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Tiramisu
Cheseecake sever misin yaa
Aaah ahhhh
Bayılıyorum
Çok sağol senin kadar olmasak da biraz güzelimAyy şımarıklık mı oldu. İnsan kendine güzel der mi
Evet yaa yicemtarçınlı süt ben çok içtim o da bir yere kadar kuru meyveyi yasaklama kendine ben yiyorum hurma kuru incir yoksa tatlı yemeye yemeye gözün döner birden saldırırsın mazallah , her zaman dirayetli olamıyor insan sen şu an başlardasın birde ben kendimi telkin ediyorum hurma yiyosun incir kayısı daha ne diğer tatlıları yemesende oluröyle dizginledim kendimi bu benim yöntemim. bende pekmezli un helvası istiorum ne zamandır daha ödüllendiremedim kendimi
kaderdaşımı da gördüm :) tez zaman da sağlıklı bir sıpa inş
Ay özlemesinler sakınMAŞALLAH CANIM GAYET FİT GÖRÜNÜYORSUN SENDE..GİTTİĞİN KİLOLAR SEN ÖZLEYiP DÖNMESİN İNŞ
Tamam canım benim, canın sağ olsunCanım yok sanırım bakayım yine bendekilere. Malum selfi çektimbol bol. Eşim fotoğraf makinasıyla çekti boydan olanlar onda. onu pc. Ye atıp ordan buraya aktarabilirim ancak.
ağlatmayın esramıYaaa ben görmedim ağlarım bak
Amin inşallah canım. Ama biraz moralim bozuk doktor bu seferde olmazsa genetik test olacak d di. Dua esin bu transfer olumlu olsun diyor. Hayırlısı hakkımızda. İnşallah Allah nasip eder tez zamanda bizlere bir evlat
ben de senin fotonu görmek istiyorum Hatice sorun değilse en de paylaşsana fotonuİşte buuuu
Sabırsızlıkla bekliyorum karıncamı
Canim benim moralini yuksek tut, olacak hayirlisiylasen de cook guzel kilolar vericeksin eminim ben. Cok guzel bir kiloylaaan daa bebisine hamile kalivericen, icini ferah tut
Gördüm gördüm rakibemiAy özlemesinler sakınCanım ben seni de merak ediyorum ne zaman gösterecen bize kendini
Tamam canım benim, canın sağ olsunAttığında bakarız sorun değil
ağlatmayın esramı
Bu seferki transferin icin ayrica dua edicem sana bu aksam. Her aksam dua ederim ben, bu aksam seni de katicam. İnsaallah tutsun transfer bu sefer
tarçınlı süt ben çok içtim o da bir yere kadar kuru meyveyi yasaklama kendine ben yiyorum hurma kuru incir yoksa tatlı yemeye yemeye gözün döner birden saldırırsın mazallah , her zaman dirayetli olamıyor insan sen şu an başlardasın birde ben kendimi telkin ediyorum hurma yiyosun incir kayısı daha ne diğer tatlıları yemesende oluröyle dizginledim kendimi bu benim yöntemim. bende pekmezli un helvası istiorum ne zamandır daha ödüllendiremedim kendimi
Canım rabbim hayırlısıyla evlat sahibi etsin, enerji dolu olduğunu hissettim fotodan, Eminim bıcır bıcır çok iyi bir anne olacaksınAmin inşallah canım. Ama biraz moralim bozuk doktor bu seferde olmazsa genetik test olacak d di. Dua esin bu transfer olumlu olsun diyor. Hayırlısı hakkımızda. İnşallah Allah nasip eder tez zamanda bizlere bir evlat
ben de tam onu soracaktım canım nasıl da aynı şeyleri düşünüyoruzmedgic26 nerelerde? Bu hafta listeye girmeyecek miydi?
Hadi gözün aydınGördüm gördüm rakibemi
Iyiyim sabah 8de eğitime gittim sonrada bi arkadaşıma doğum günü hediyesi almak için bu saate kadar gezdim daha popom yeni yer gördüHadi gözün aydınNasılsın Esra’m?nasıl geçti günün?
Oy canım canım kıyamam ben senin o minnak totişineIyiyim sabah 8de eğitime gittim sonrada bi arkadaşıma doğum günü hediyesi almak için bu saate kadar gezdim daha popom yeni yer gördüsen nasılsın
Ay kardeşimin kız arkadaşına hediye aldım o kadar zormuş ki hediye bulmak. Kız bi ara kot ceket istiyodu bende kot ceket alayım bari dedim. Onuda zorla buldum sonra kardeşim dediki salak mısın bu havada kot ceket mi alınırOy canım canım kıyamam ben senin o minnak totişineİstediğin gibi bir şey bulduysan oh miss Yorulmana değsin de İp atlatabildin mi WC’de?
Canım rabbim hayırlısıyla evlat sahibi etsin, enerji dolu olduğunu hissettim fotodan, Eminim bıcır bıcır çok iyi bir anne olacaksın
ben de tam onu soracaktım canım nasıl da aynı şeyleri düşünüyoruz
Aminnn. İnşallah canım. Kaderde varsa olur, inşallah güzel iyi huylu bir evlat sahibi olmak vardır kaderde. Çok teşekkürler iyi dileklerin için.Canim benim moralini yuksek tut, olacak hayirlisiylasen de cook guzel kilolar vericeksin eminim ben. Cok guzel bir kiloylaaan daa bebisine hamile kalivericen, icini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?