Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tarçınlı süt ben çok içtim o da bir yere kadar kuru meyveyi yasaklama kendine ben yiyorum hurma kuru incir yoksa tatlı yemeye yemeye gözün döner birden saldırırsın mazallah , her zaman dirayetli olamıyor insan sen şu an başlardasın birde ben kendimi telkin ediyorum hurma yiyosun incir kayısı daha ne diğer tatlıları yemesende olur öyle dizginledim kendimi bu benim yöntemim. bende pekmezli un helvası istiorum ne zamandır daha ödüllendiremedim kendimi

Evet yaa yicem

kaderdaşımı da gördüm :) tez zaman da sağlıklı bir sıpa inş

Amin inşallah canım. Ama biraz moralim bozuk doktor bu seferde olmazsa genetik test olacak d di. Dua esin bu transfer olumlu olsun diyor. Hayırlısı hakkımızda. İnşallah Allah nasip eder tez zamanda bizlere bir evlat

MAŞALLAH CANIM GAYET FİT GÖRÜNÜYORSUN SENDE.. GİTTİĞİN KİLOLAR SEN ÖZLEYiP DÖNMESİN İNŞ
Ay özlemesinler sakınCanım ben seni de merak ediyorum ne zaman gösterecen bize kendini
Canım yok sanırım bakayım yine bendekilere. Malum selfi çektimbol bol. Eşim fotoğraf makinasıyla çekti boydan olanlar onda. onu pc. Ye atıp ordan buraya aktarabilirim ancak.
Tamam canım benim, canın sağ olsunAttığında bakarız sorun değil
Yaaa ben görmedim ağlarım bak
ağlatmayın esramı

Amin inşallah canım. Ama biraz moralim bozuk doktor bu seferde olmazsa genetik test olacak d di. Dua esin bu transfer olumlu olsun diyor. Hayırlısı hakkımızda. İnşallah Allah nasip eder tez zamanda bizlere bir evlat

Canim benim moralini yuksek tut, olacak hayirlisiyla sen de cook guzel kilolar vericeksin eminim ben. Cok guzel bir kiloylaaan daa bebisine hamile kalivericen, icini ferah tut

Canim benim moralini yuksek tut, olacak hayirlisiyla sen de cook guzel kilolar vericeksin eminim ben. Cok guzel bir kiloylaaan daa bebisine hamile kalivericen, icini ferah tut

asilsoy Bu seferki transferin icin ayrica dua edicem sana bu aksam. Her aksam dua ederim ben, bu aksam seni de katicam. İnsaallah tutsun transfer bu sefer

Son düzenleme:
Bu seferki transferin icin ayrica dua edicem sana bu aksam. Her aksam dua ederim ben, bu aksam seni de katicam. İnsaallah tutsun transfer bu sefer

Cascade_ bence de ye kuru meyve, ya da gunde 1 porsiyon meyve saat 15den once.
fitcivciv hakli, onu da yemeyince insanin gozu donuyor, saldiriyor sonra lokumlara iste

Canım rabbim hayırlısıyla evlat sahibi etsin, enerji dolu olduğunu hissettim fotodan, Eminim bıcır bıcır çok iyi bir anne olacaksın
medgic26 nerelerde? Bu hafta listeye girmeyecek miydi?
ben de tam onu soracaktım canım nasıl da aynı şeyleri düşünüyoruz

Iyiyim sabah 8de eğitime gittim sonrada bi arkadaşıma doğum günü hediyesi almak için bu saate kadar gezdim daha popom yeni yer gördü sen nasılsın
Oy canım canım kıyamam ben senin o minnak totişine İstediğin gibi bir şey bulduysan oh missYorulmana değsin de İp atlatabildin mi WC’de?

Oy canım canım kıyamam ben senin o minnak totişine İstediğin gibi bir şey bulduysan oh missYorulmana değsin de İp atlatabildin mi WC’de?
Ay kardeşimin kız arkadaşına hediye aldım o kadar zormuş ki hediye bulmak. Kız bi ara kot ceket istiyodu bende kot ceket alayım bari dedim. Onuda zorla buldum sonra kardeşim dediki salak mısın bu havada kot ceket mi alınır gel de sinir olma... yok kız bugün evdeyim ya odamda atlarım artık evinde diyet nasıl gidiyo

Aminnn. İnşallah canım. Kaderde varsa olur, inşallah güzel iyi huylu bir evlat sahibi olmak vardır kaderde. Çok teşekkürler iyi dileklerin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…