Canım rabbim hayırlısıyla evlat sahibi etsin, enerji dolu olduğunu hissettim fotodan, Eminim bıcır bıcır çok iyi bir anne olacaksın
ben de tam onu soracaktım canım nasıl da aynı şeyleri düşünüyoruz
canııım ne kadar zayıflamışsıııın bu arada 62 kg olduğun dönem(2014) bile fiziğin gayet güzelmişEvet canim iyi ki ben de seni tanımışım, çok tatlısın
Diğer grup dağıldı, buradan devam etmemiz iyi olacak
Bu arada Seni de izleyeyim, sen de gör beni
Sagol canım benimcanııım ne kadar zayıflamışsıııın bu arada 62 kg olduğun dönem(2014) bile fiziğin gayet güzelmiş
maşallah yüzün de çok güzelmişş
Canımsın. İnşallah canım. Ben elimden geleni yapacağım gerisi takdir. Bıcır bıcır mı olurum dominat mı artık orasını Allah bilir. Normalde suratsız biriyimdir
ay kızlar canım acaip tatlı istiyor
ne yapsam
bu arada squat tüm grup üyelerine zorunlu mu ya ben bayadır spor yapmıyorum leslie ile giriş yapıp sonra squat vs ilerlesem daha iyi olur diye düşünüyorum olur mu
tamam canım bugün deneyeyim ev temizliğim falan da varCanim bas gun kurusunu, cok iyi geliyor.
Ben de spor yapmayan biriyim, squat ilk gun mahvoldum. 2. Ve 3. Gunler once leslieyi yaptim sonra squati, rahattim baya. İstersen oyle dene.
Spor,sağlıklı beslenme ve kilo verdikçe insülin direncin kırılır.İlaçtan da kurtulur mideni rahatlatırsın canım.Zaten bugün başladım canım düzenli beslenmeye. Doktorum diyor hele bir değişiklik gördüm sende iyi kilo vermişsin. Böyle devam edersen insülin direnci için işaca gerek klmayack.
İnşallah bir sonraki kontrole kadar 5 kilo hedefim var. Hatta şimdi ailecek dışarı çıktık babam ısrar ediyor ama ben salata sipariş ettim
Su içmeyi unutma diyerek nokta atışı yapmışımen unuttuğum şeygideyim de içeyim yoksa hem doyamayacağım hem de kilo veremeyeceğim
kardeş acımasızlığı fena oluyorVicdansızmış kardeşin. Bemim kardeşim gibi. Bana diyor halter mi kaldırıyorsun omuzlara kollara bak diyor
Canım bence kilon çok güzel ama dediğin gibi yapılar farklı olabiliyor. Sporla sıkılşmayındenedin mi peki? Çünkü çevremde kilo vermesine rağmen çok belli etmeyen arkadaşım spora başladıktan sonra daha zayıf gözüktü. Ama uzun vadede oldu bu.
İnşallah istediğin kiloyu verirsin canım.
Rica ederimmm
Amin canım. Ben şahsen rahatım elimden geleni yapıyorum bir çok şeyde fedakarlık yaptım keşke demeyeceğim. Gerisi dediğim gibi nasip takdir artık.Fotonu gordum sabah ben de, hiic de suratsiz birine benzemiyosun aksine güleç bir yüzün var, bence güleç bir insansin.
Aynen oyle, biz elimizden geleni yapalim da kaderde varsa olur insaallah :)
Allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin
Spor salonuna gitme disiplini bende de yokHee vicdansiz otesiler valla, daha ne laflar ne laflar
Canim hayatimda toplamda 5 gun spor yapmis olabilirim, spor salonunda aletlerle.
Onun haricinde de bu hafta haric hic duzenli spor yapmadim ben. Anca yuruyus yapardim o kadar.
Yok ya uzun vadede olmaz, dirayetli gidersem yaz sonuna tamamim. Kilo olarak 52yi gorunce zaten toparlanmis olucam her yonden biliyorum, sporumu da yaparim her gun, yaz sonuna tamamim insallah
Gidecek canım.Haftaya çok iyi eksi gelecek hatta.Bir de gece geç yattın,sabah erken kalktıysan onun bile ödemi olabilir canım.Moralim bozulsada devam etmek zorundayım esperenzam elbet gidecek
Spor,sağlıklı beslenme ve kilo verdikçe insülin direncin kırılır.İlaçtan da kurtulur mideni rahatlatırsın canım.
Bir dahaki doktor randevunda doktorundan yine iltifat alacaksın bence de:)
Bu arada maşallah canımmSen de az güzel değilmişsin heee
kardeş acımasızlığı fena oluyorbenimki de bi ara sürpriz yapıp gittiğim bir dönemde keşke haber verseydin ,hazırlıksız yakalandık dedi.Ne hazırlığı saçmalama dediğimde kapıları genişletirdik sen de rahat ede
Ay esperenzam az önce tok karnına hemen yemekten sonra 76.9 çıktım demek ki gerçekten ödemmişSpor salonuna gitme disiplini bende de yok3-5 gün gider sonra önünden bile geçmem.O nedenle evde,açık alanda yapılabilecek sporlar tam benlik.
Gidecek canım.Haftaya çok iyi eksi gelecek hatta.Bir de gece geç yattın,sabah erken kalktıysan onun bile ödemi olabilir canım.
HahahahahaÇok sağol senin kadar olmasak da biraz güzelimAyy şımarıklık mı oldu. İnsan kendine güzel der mi
kimseye sağlıksız da olsa kilo verin önemli olan kilo vermek gibi bir laf etmedim,böyle bir beklentim de yok.Kaldı ki her hafta yüzde 4 -5 arası kilo vermek için gerçekten sağlıksız beslenmek gerekir.esperenzaa ve kızlar
Şimdiden söyliyim haftaya hayatta birinci olamam
Çünkü hem çok fazla yoruldum
Hem de bildiğimiz gibi ilk verilen 2-3 kg hemen veriliyor, sora kilo verimi yavaşlıyor
Bundan sora haftada 1-2 kg veririm. Allah biliyo ne çektim
:)) birinci oldum die de devamlı konuyu uzatmak istemiyorum :)) sizleri de bıktırmayım ama tatlı bağımlısı olarak çookkk çok zor günler yaşadım
Hâlâ da devamlı tatlı krizindeyim
Tek gün yok Kİ canım istemesin
Köy sütü istedim eşimden
İçine tarçın koyup içicem
E kuru meyve de yasak
O yüzden çaresizim açıkçası
Uzun lafın kısası haftada 1 bazen de olursa 2 kg
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Ev yapımı kurabiyeye vs karşılık ev yapımı spor negzel gider kızbunların hiçbiri bana hitap etmiyor ağzıma sürmem bana brownilerle, damla çikolatalı kurabiyelerle, gelaslında hep ev yapımı seviyorum bunları ama esperenzaa yine de yedirtmiyor
Amin inşallah canım.Amin inşallah canım. Ama biraz moralim bozuk doktor bu seferde olmazsa genetik test olacak d di. Dua esin bu transfer olumlu olsun diyor. Hayırlısı hakkımızda. İnşallah Allah nasip eder tez zamanda bizlere bir evlat
ayy hepinizin güzel haberlerini kilolar verildikten sonra sıralı alsak çok mutlu olurum.asilsoy Bu seferki transferin icin ayrica dua edicem sana bu aksam. Her aksam dua ederim ben, bu aksam seni de katicam. İnsaallah tutsun transfer bu sefer
Menülerinde kilo almanı gerektirecek hiçbir şey yoktu.Bu hafta spor da geldi.tartıda gördüğünün ödem olması haricinde bir açıklaması olamazdı zatebAy esperenzam az önce tok karnına hemen yemekten sonra 76.9 çıktım demek ki gerçekten ödemmiş
Afiyet olsun sizlere majesteleriMenülerinde kilo almanı gerektirecek hiçbir şey yoktu.Bu hafta spor da geldi.tartıda gördüğünün ödem olması haricinde bir açıklaması olamazdı zateb
Canımm biliyordum ödem olduğunu.
Öpüyorum canımm.
Biz aristokratların yemek saati geldi
Görüşürüz canımm
Olmaz kız :)) nazara gelmiyimben de senin fotonu görmek istiyorum Hatice sorun değilse en de paylaşsana fotonu
Rahimde anomolisi falan yok dimi .Canım acil şifalar diliyorum. İnşllah güzel hanerşer pylaşmak nasip olur. Bizde ki sorunlar aşıldı ama yine olmadı. En son çare doktor genetik test diyor. Tek olasılık o kaldı. Dondurulmuşlarla transferim olacak o zamana kadar kilo verip fayda sağlarım belki diyr çaba harcıyorum. Hayırlısı bakalım. Söylediğin ilacın amacınnedir ki? Bakayım bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?