Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canımsın. İnşallah canım. Ben elimden geleni yapacağım gerisi takdir. Bıcır bıcır mı olurum dominat mı artık orasını Allah bilir. Normalde suratsız biriyimdir

Evet canim iyi ki ben de seni tanımışım, çok tatlısın
Diğer grup dağıldı, buradan devam etmemiz iyi olacak
Bu arada Seni de izleyeyim, sen de gör beni
canııım ne kadar zayıflamışsıııın bu arada 62 kg olduğun dönem(2014) bile fiziğin gayet güzelmiş
maşallah yüzün de çok güzelmişş

Canımsın. İnşallah canım. Ben elimden geleni yapacağım gerisi takdir. Bıcır bıcır mı olurum dominat mı artık orasını Allah bilir. Normalde suratsız biriyimdir

Fotonu gordum sabah ben de, hiic de suratsiz birine benzemiyosun aksine güleç bir yüzün var, bence güleç bir insansin.
Aynen oyle, biz elimizden geleni yapalim da kaderde varsa olur insaallah :)
Allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin

ay kızlar canım acaip tatlı istiyor
ne yapsam

bu arada squat tüm grup üyelerine zorunlu mu ya ben bayadır spor yapmıyorum leslie ile giriş yapıp sonra squat vs ilerlesem daha iyi olur diye düşünüyorum olur mu

ay kızlar canım acaip tatlı istiyor
ne yapsam

bu arada squat tüm grup üyelerine zorunlu mu ya ben bayadır spor yapmıyorum leslie ile giriş yapıp sonra squat vs ilerlesem daha iyi olur diye düşünüyorum olur mu

Canim bas gun kurusunu, cok iyi geliyor.

Ben de spor yapmayan biriyim, squat ilk gun mahvoldum. 2. Ve 3. Gunler once leslieyi yaptim sonra squati, rahattim baya. İstersen oyle dene.

Canim bas gun kurusunu, cok iyi geliyor.

Ben de spor yapmayan biriyim, squat ilk gun mahvoldum. 2. Ve 3. Gunler once leslieyi yaptim sonra squati, rahattim baya. İstersen oyle dene.
tamam canım bugün deneyeyim ev temizliğim falan da var
,kuru meyve yiyeyim bari biraz :/

Spor,sağlıklı beslenme ve kilo verdikçe insülin direncin kırılır.İlaçtan da kurtulur mideni rahatlatırsın canım.
Bir dahaki doktor randevunda doktorundan yine iltifat alacaksın bence de:)
Bu arada maşallah canımm Sen de az güzel değilmişsin heee
en unuttuğum şey gideyim de içeyim yoksa hem doyamayacağım hem de kilo veremeyeceğim
Su içmeyi unutma diyerek nokta atışı yapmışım
kardeş acımasızlığı fena oluyor benimki de bi ara sürpriz yapıp gittiğim bir dönemde keşke haber verseydin ,hazırlıksız yakalandık dedi.Ne hazırlığı saçmalama dediğimde kapıları genişletirdik sen de rahat ede

Amin canım. Ben şahsen rahatım elimden geleni yapıyorum bir çok şeyde fedakarlık yaptım keşke demeyeceğim. Gerisi dediğim gibi nasip takdir artık.
Çok sağol. Bir çok insan suratsız olduğumu söyler. Sevmediğim ya da ısınamadığum insanlara gülemiyorum tebessüm edemiyorum belki ondandır

Spor salonuna gitme disiplini bende de yok 3-5 gün gider sonra önünden bile geçmem.O nedenle evde,açık alanda yapılabilecek sporlar tam benlik.
Moralim bozulsada devam etmek zorundayım esperenzam elbet gidecek
Gidecek canım.Haftaya çok iyi eksi gelecek hatta.Bir de gece geç yattın,sabah erken kalktıysan onun bile ödemi olabilir canım.

Canım çok sağol, güzel görenlerde güzellikler.
İnşallah bakalım bir sonraki gelişime 15 gün var. Şuan sıkı bir şekilde 4-5 kilo verme çabasına gireceğim. Düzenli beslenme ve spor. Bakalım pazartesi iş başı ile sporda başlayacak.

Oo senin kardeş daha acımasızmış. Ama espiri dağarcığı iyiymiş
Bu kardeşler tam sopalık.

Ay esperenzam az önce tok karnına hemen yemekten sonra 76.9 çıktım demek ki gerçekten ödemmiş

Çok sağol senin kadar olmasak da biraz güzelimAyy şımarıklık mı oldu. İnsan kendine güzel der mi
Hahahahaha
Güzel olduğunuz kadar şımarıksınız küçük hanım
kimseye sağlıksız da olsa kilo verin önemli olan kilo vermek gibi bir laf etmedim,böyle bir beklentim de yok.Kaldı ki her hafta yüzde 4 -5 arası kilo vermek için gerçekten sağlıksız beslenmek gerekir.
Senden de böyle bir beklentim yok.
Bu açıklamayı yapmana bile gerek yoktu aslında.

bunların hiçbiri bana hitap etmiyor ağzıma sürmem bana brownilerle, damla çikolatalı kurabiyelerle, gel aslında hep ev yapımı seviyorum bunları ama esperenzaa yine de yedirtmiyor
Ev yapımı kurabiyeye vs karşılık ev yapımı spor negzel gider kız
Amin inşallah canım. Ama biraz moralim bozuk doktor bu seferde olmazsa genetik test olacak d di. Dua esin bu transfer olumlu olsun diyor. Hayırlısı hakkımızda. İnşallah Allah nasip eder tez zamanda bizlere bir evlat
Amin inşallah canım.
Mümkün oldukça pozitif düşünmeye çalış canım.Beyin ilginç bir organ ve olumlu düşüncenin gücüne inanırım ben.
asilsoy Bu seferki transferin icin ayrica dua edicem sana bu aksam. Her aksam dua ederim ben, bu aksam seni de katicam. İnsaallah tutsun transfer bu sefer
ayy hepinizin güzel haberlerini kilolar verildikten sonra sıralı alsak çok mutlu olurum.
Hepinize ben de dua edeceğim canım

Ay esperenzam az önce tok karnına hemen yemekten sonra 76.9 çıktım demek ki gerçekten ödemmiş
Menülerinde kilo almanı gerektirecek hiçbir şey yoktu.Bu hafta spor da geldi.tartıda gördüğünün ödem olması haricinde bir açıklaması olamazdı zateb
Canımm biliyordum ödem olduğunu.
Öpüyorum canımm.
Biz aristokratların yemek saati geldi

Görüşürüz canımm

Afiyet olsun sizlere majesteleri

Rahimde anomolisi falan yok dimi .
Genetik test içinde embriyonun 5. Güne gitmesini bekliyorlar genetik test uğruna bir sürü para döktüm ve raporsu yaptırdım sonuç sıfır allah yüzün e baksın bu transferde tutar umarım.
Ilac içinde b vitaminleri selenyum qenzim c ve e vitamini l-arginc folik asit inositol bit kaç takviye daha var ama aklım da değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…