- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Kendi alsaymış ya o zaman, tam dayaklık yavAy kardeşimin kız arkadaşına hediye aldım o kadar zormuş ki hediye bulmak. Kız bi ara kot ceket istiyodu bende kot ceket alayım bari dedim. Onuda zorla buldum sonra kardeşim dediki salak mısın bu havada kot ceket mi alınırgel de sinir olma... yok kız bugün evdeyim ya odamda atlarım artık evinde diyet nasıl gidiyo
Evet o dominantlık hissediliyor aslında ama suratın evladına her daim güleceğinden bıcır bıcır olursun bekle de görCanımsın. İnşallah canım. Ben elimden geleni yapacağım gerisi takdir. Bıcır bıcır mı olurum dominat mı artık orasını Allah bilir. Normalde suratsız biriyimdir
Afiyet olsun, favorim yogurtlu kabak
Vay vicdansız Sabiha vaySpor,sağlıklı beslenme ve kilo verdikçe insülin direncin kırılır.İlaçtan da kurtulur mideni rahatlatırsın canım.
Bir dahaki doktor randevunda doktorundan yine iltifat alacaksın bence de:)
Bu arada maşallah canımmSen de az güzel değilmişsin heee
Su içmeyi unutma diyerek nokta atışı yapmışım
kardeş acımasızlığı fena oluyorbenimki de bi ara sürpriz yapıp gittiğim bir dönemde keşke haber verseydin ,hazırlıksız yakalandık dedi.Ne hazırlığı saçmalama dediğimde kapıları genişletirdik sen de rahat ede
Ay az da ben öyle olsam ya ben de fazla Güler yüzlüyüm, surat asmak istediklerime bile asamıyorum çoğu zamanAmin canım. Ben şahsen rahatım elimden geleni yapıyorum bir çok şeyde fedakarlık yaptım keşke demeyeceğim. Gerisi dediğim gibi nasip takdir artık.
Çok sağol. Bir çok insan suratsız olduğumu söyler. Sevmediğim ya da ısınamadığum insanlara gülemiyorum tebessüm edemiyorum belki ondandır
yakana nazar boncuğu tak da çekOlmaz kız :)) nazara gelmiyim
Hem en espirili
Hem zayıflamada birinci
Hem de
O malesef yaylada değilde şırnağın dağlarında olduğu için hediye alamiyoKendi alsaymış ya o zaman, tam dayaklık yavhem iki ay sonra giyebilir ya da alsın kızı yaylaya çıkarsın orda hediye etsin nasıl olsa kızın yanında da yoktur çok makbule geçer
Ben de eşyaları yerleştirdim uyudum şimdi et haşladım kaç gündür pasta börekten proteinsiz kaldım yaSonra 500 ip atladım duş aldım Şimdi de sofra kuracağım
Evet o dominantlık hissediliyor aslında ama suratın evladına her daim güleceğinden bıcır bıcır olursun bekle de görAyrıca gülüşün çok içtendi niye suratsızlık ediyon da Gül işte
Bende bundan korkuyordum işteHahahahaha
Güzel olduğunuz kadar şımarıksınız küçük hanım
Rahimde anomolisi falan yok dimi .
Genetik test içinde embriyonun 5. Güne gitmesini bekliyorlar genetik test uğruna bir sürü para döktüm ve raporsu yaptırdım sonuç sıfır allah yüzün e baksın bu transferde tutar umarım.
Ilac içinde b vitaminleri selenyum qenzim c ve e vitamini l-arginc folik asit inositol bit kaç takviye daha var ama aklım da değil
Evet o dominantlık hissediliyor aslında ama suratın evladına her daim güleceğinden bıcır bıcır olursun bekle de görAyrıca gülüşün çok içtendi niye suratsızlık ediyon da Gül işte
O kötüymüş canım. Eskiden bana karşı kötü olnlara bile hoşgörülü ve kibardım artık öyşe değilim. Fazla iyi niyet ve yumuşak yüz insanoğlun yaramıyor. Ecik as suratını koz deneme yap ayna krşısındaVay vicdansız Sabiha vay
Ay az da ben öyle olsam ya ben de fazla Güler yüzlüyüm, surat asmak istediklerime bile asamıyorum çoğu zaman
yakana nazar boncuğu tak da çek
Aaa inanamıyorumHahahahaha
Güzel olduğunuz kadar şımarıksınız küçük hanım
kimseye sağlıksız da olsa kilo verin önemli olan kilo vermek gibi bir laf etmedim,böyle bir beklentim de yok.Kaldı ki her hafta yüzde 4 -5 arası kilo vermek için gerçekten sağlıksız beslenmek gerekir.
Senden de böyle bir beklentim yok.
Bu açıklamayı yapmana bile gerek yoktu aslında.
Teşekkür ederim ben de beğenmedim pek bi da yapmam sanırımAfiyet olsun, favorim yogurtlu kabak
Daha menunu okumadan kafaların dondugunu farkettim, anladim ki yine bisicikler yemisSelam kızlar:)
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
yarım çavdar ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
(annem karışık kızartma yapıp yoğurtlamış ben de kabak ve kırmızı biberi çok severim bir adet kırmızı biber ve kabak aldım sonra dedim sseeeeennn napıyosun durdum ama yani o iki parça gitti)
Öğle:
2 tabak kabak yemeği(kıymasız ve pirinçli yapılmış)
3 yemek kaşığı dereotlu yoğurt
yarım kaşık kuru meyve sanırım evet
Akşam:
1 tabak taze fasulye yemeği
1 tabak dereotlu yoğurlu kabak
1 küçücük soğan ve 1/6 dilim çavdar(sabah kalanın üçte biri soğanın sonu için)
6 bıldırcın yumurtası mı????esperenzaa fitcivciv fattylamb94 S smygnc
Cumartesi günü
Sabah
6 bıldırcın yumurtası yedim, dereotlu ve peynirli
Zeytin ve ceviz
Akşam
Kızarmış tavuk, bir kase yoğurt, fırında peynirli kabak
Arada peynir , ceviz yedim
Suyu 2,5 litreye tamamlıcam yatmadan
SPOR:
32 DAK LESLİE (96)
60 DAK EGZERSİZ (120)
90 DAK EV İŞİ (30)
TOPLAM PUAN 246
6 bıldırcın yumurtası mı????
Bi tanesi yanılmıyorsam 3 yumurtaya denk geliyordu, cok fazla olmus
Kungfu muMerhabalar canlar, Güzel hatunlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür sorunları çözüyorüz,
Size güzel haberlerim var bir de ev arkadaşım yerine bir güzel arkadaş edindim birlikte diyete başladık her gün yürüyüş yapıyoruz ortalama 6 km kilomu dikkat ediyorum yiyeceklerime de dikkat ediyorum çünkü ben yersem arkadaşında canı çekiyor yiyemiyorum onun için, Sizleri özledim özellikleesperenzaa cgdmk @yolcukardelen fitcivciv tabii ki de o benim yenilmez rakibim öyle her şeye güzel günüm benim paylaşacağım artık geri döndüm bence.
Kahvaltı:
3 kaşık sütte ıslatılmış yulaf, ceviz ve kuru kayısı, 1 yumurta haşlama 1 kk beyaz peynir, domates,yeşil çay
Öğlen
Mercimek çorbası, ve mercimek köftesi ( yağsız ve bulguru azdı 4 tane)
Akşam
Mercimek çorbası
Menü hep mercimekten ibaret gibi oldu :)
2,5 saat yürüdük
13552 adım gösteriyor :)
Evimin yakınında kunfuya başlayacağım :))
Sizler nasılsınız ?
Sağolasın :) evet :))Kungfu mu
Vayyyy yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?