Teşekkür ederim
Amin bemde.olumlu düşünceye inanıyorum hemde dua niyetine geçerAmin inşallah canım. Ama biraz moralim bozuk doktor bu seferde olmazsa genetik test olacak d di. Dua esin bu transfer olumlu olsun diyor. Hayırlısı hakkımızda. İnşallah Allah nasip eder tez zamanda bizlere bir evlat
Amin bemde.olumlu düşünceye inanıyorum hemde dua niyetine geçer
Sen once aklında olumsuz bir düşünce varsa kurtul sakin ortamda sanki sonuclar olumlu çıkmış gibi hayal.et Rabbim nasip eder İnşaAllah
AminnTeşekkür ederim
Amin bemde.olumlu düşünceye inanıyorum hemde dua niyetine geçer
Sen once aklında olumsuz bir düşünce varsa kurtul sakin ortamda sanki sonuclar olumlu çıkmış gibi hayal.et Rabbim nasip eder İnşaAllah
Amanın orda ne işi var?benim kardeşimde Şemdinli’de.O malesef yaylada değilde şırnağın dağlarında olduğu için hediye alamiyooo ne çok iş halletmişsin kız sporunuda yapmışsın maşallah
Yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın inşallah canım benim
Bundan sonra daha güleç olacam söz
Ahh o velet bir gelsin acısını çıkartacağım, bütün emeklerimmin karşılığını şiddetli sevgi ile alacağım
Aynen aynen hatta geçen fazla iyi davrandığım biri demiş ki “umursamazsan daha kıymetli okursun” ha dedim öyle mi al ben de umursamıyorumO kötüymüş canım. Eskiden bana karşı kötü olnlara bile hoşgörülü ve kibardım artık öyşe değilim. Fazla iyi niyet ve yumuşak yüz insanoğlun yaramıyor. Ecik as suratını koz deneme yap ayna krşısındaben yapıyorum bazen
canım hoşgeldin (sana hoşgeldin demekten yoruldum kız bi gidiyon bi geliyon.al sana cezaSağolasın :) evet :))
Keşke çenemiz en çok kalori yakmaya meyilli yerimiz olsaydı, verme yedirme derken zayıflardık var yaBugün menümü es geçmeyeyim. Yoldayım evime doğru yola çıktım, nasip olursa kazasız belasız inşallah yarın sabah Hatay’dayım.
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 8 dilim salatalık, 2 adet siyah zeytin, 1 bardak şekersiz çay.
Ara öğün; yok
Öğlen; bir kase salata( geç yaptım biraz)
Akşam; yumurta salatası( 2 yumurtayla)
Ara öğün; yok
Su; 1,5 lt
Spor; 2500 adım. 37.5 puan ( rezalet)
Bugün günün yarısı yatarak geçti. Geri kalanında hastane doktor işi.
Not; Annem sağ olsun seviyorum diye çörek yapmış vereyim götür dedi. Anne dedim ben hamurişini uzak tutuyorum sen yanında da götür diyorsun dedim. Hiç bir şey almadımzaten zarara uğradım bu hafta( cenaze vardı pide getirme verme dedim. Nereye gitsem hamurişi hep)
esperanzaa fattylamb94
Evet ya girdim bugün okudum amaAmanın orda ne işi var?benim kardeşimde Şemdinli’de.
Evet squatı da yaptım aferin bana
Yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın inşallah canım benimAl annesi al inşallah tez zamanda hem de fitcivciv dertleşirsiniz bu sopalar uyumuyor diye
Aynen aynen hatta geçen fazla iyi davrandığım biri demiş ki “umursamazsan daha kıymetli okursun” ha dedim öyle mi al ben de umursamıyorumAşmaya çalışayım dur Ay olmuyo
canım hoşgeldin (sana hoşgeldin demekten yoruldum kız bi gidiyon bi geliyon.al sana cezaBiz fotolarımızı paylaştık albüm yapsana sen de ama gizlilik ayarlarını yapmayı unutma e mi )
Ev arkadaşı bulmana sevindim ama diyet yapanı bulmana daha çok sevindim, sporlarımız da çok güzel
Yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın inşallah canım benimAl annesi al inşallah tez zamanda hem de fitcivciv dertleşirsiniz bu sopalar uyumuyor diye
Aynen aynen hatta geçen fazla iyi davrandığım biri demiş ki “umursamazsan daha kıymetli okursun” ha dedim öyle mi al ben de umursamıyorumAşmaya çalışayım dur Ay olmuyo
canım hoşgeldin (sana hoşgeldin demekten yoruldum kız bi gidiyon bi geliyon.al sana cezaBiz fotolarımızı paylaştık albüm yapsana sen de ama gizlilik ayarlarını yapmayı unutma e mi )
Ev arkadaşı bulmana sevindim ama diyet yapanı bulmana daha çok sevindim, sporlarımız da çok güzel
Canım izlediklerimiz görüyor sadece şimdi izlemeye aldım seni bakabilirsin.hadi sen de paylaş ben uyumadan da bakayım çekik gözlerineEvet ya girdim bugün okudum amacgdmk resmini göremedim, senin duruyor mu ?
Keşke çenemiz en çok kalori yakmaya meyilli yerimiz olsaydı, verme yedirme derken zayıflardık var ya
Naptım ki ben canımesperenzaa tam profil resmin değişti mi diyecektim ki etiketlerlen fark ettim asilsoy yanlış etiketlemiş
Sağ olasın canım. Başın sağ olsun senin de çok üzüldümCanım krdeşlerinize Allah yarımcısı olsun.
İnşallah sabırsızlıkla bekliyorum
Ben nisanda teyzeminoğlunu kaybettim ondan sonra hayata bakış açım değişti. Kimseyi umursamıyorum hele o kimseler beni umursamıyorsa. Hayat başklarını dert etmekten daha kosa o yüzden kendimi sevmeye ve önem vermeye özen gösteriyorum.
Canım menünde Kaptan-ı etiketlerinin isimde a sadece en sonda olacak diğerleri hep e. Etiketlediğin ismin üzerine tıkla profil başkasınınNaptım ki ben canım
Ben onu direkt seve seve karakter gereği kullanıyorumHahajo zaman iğneden ipliğe dönerdim emin ol işim gereği ve yapımdan kaynaklı günde ortalama 6000 kelime kulanıyorum sanırım.
Çok güzel maşallah, benim gözler senin ki kadar çekik değil :)esperenzaa tam profil resmin değişti mi diyecektim ki etiketlerlen fark ettim asilsoy yanlış etiketlemiş
Sağ olasın canım. Başın sağ olsun senin de çok üzüldümhasta mıydı? Çoluğu çocuğu var mı?
Canım menünde Kaptan-ı etiketlerinin isimde a sadece en sonda olacak diğerleri hep e. Etiketlediğin ismin üzerine tıkla profil başkasınınDüzeltebiliyorsan düzelt, düzelmiyorsa sorun değil
Ben onu direkt seve seve karakter gereği kullanıyorumokul zamanı çenem ağrıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?