Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bi de esperenzaa bir video atmisti, eger karistirmadiysam o video bu. Kolay gelsin canim
Teşekkür ederim

Amin inşallah canım. Ama biraz moralim bozuk doktor bu seferde olmazsa genetik test olacak d di. Dua esin bu transfer olumlu olsun diyor. Hayırlısı hakkımızda. İnşallah Allah nasip eder tez zamanda bizlere bir evlat
Amin bemde.olumlu düşünceye inanıyorum hemde dua niyetine geçer
Sen once aklında olumsuz bir düşünce varsa kurtul sakin ortamda sanki sonuclar olumlu çıkmış gibi hayal.et Rabbim nasip eder İnşaAllah

Amin bemde.olumlu düşünceye inanıyorum hemde dua niyetine geçer
Sen once aklında olumsuz bir düşünce varsa kurtul sakin ortamda sanki sonuclar olumlu çıkmış gibi hayal.et Rabbim nasip eder İnşaAllah

Teşekkürler. Ben her denemede bu sefer olacak diye düşündüm nasip olmadı. Yine tabi güzel düşüncelerle başlayacağım tedavime ama bu sefer korkuda var. Herşeyin en güzeli olur inşallah. Çıktık bir yola bakalım hakkımızda hayırlısı...

Menüm pek parlak değil ama yazayım
Sabah
Simit 1tane haşlama yumurta salatali domates peynir.zeytin 1çay kaşığı recel 1cay kaşığı tahin pekez
Arada
Sütlü kah e iki karebitter
Akşam
Barbunya yemeği salata ayran
Arada ikiüç fıstık leblebi

Bugün menümü es geçmeyeyim. Yoldayım evime doğru yola çıktım, nasip olursa kazasız belasız inşallah yarın sabah Hatay’dayım.
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 8 dilim salatalık, 2 adet siyah zeytin, 1 bardak şekersiz çay.
Ara öğün; yok
Öğlen; bir kase salata( geç yaptım biraz)
Akşam; yumurta salatası( 2 yumurtayla)
Ara öğün; yok
Su; 1,5 lt
Spor; 2500 adım. 37.5 puan ( rezalet)

Bugün günün yarısı yatarak geçti. Geri kalanında hastane doktor işi.

Not; Annem sağ olsun seviyorum diye çörek yapmış vereyim götür dedi. Anne dedim ben hamurişini uzak tutuyorum sen yanında da götür diyorsun dedim. Hiç bir şey almadım zaten zarara uğradım bu hafta( cenaze vardı pide getirme verme dedim. Nereye gitsem hamurişi hep)
esperanzaa fattylamb94

O malesef yaylada değilde şırnağın dağlarında olduğu için hediye alamiyo oo ne çok iş halletmişsin kız sporunuda yapmışsın maşallah
Amanın orda ne işi var?benim kardeşimde Şemdinli’de.
Evet squatı da yaptım aferin bana

Bundan sonra daha güleç olacam söz
Ahh o velet bir gelsin acısını çıkartacağım, bütün emeklerimmin karşılığını şiddetli sevgi ile alacağım
Yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın inşallah canım benimAl annesi al inşallah tez zamanda hem de fitcivciv dertleşirsiniz bu sopalar uyumuyor diye
Aynen aynen hatta geçen fazla iyi davrandığım biri demiş ki “umursamazsan daha kıymetli okursun” ha dedim öyle mi al ben de umursamıyorum Aşmaya çalışayım durAy olmuyo
Sağolasın :) evet :))
canım hoşgeldin (sana hoşgeldin demekten yoruldum kız bi gidiyon bi geliyon.al sana cezaBiz fotolarımızı paylaştık albüm yapsana sen de ama gizlilik ayarlarını yapmayı unutma e mi)
Ev arkadaşı bulmana sevindim ama diyet yapanı bulmana daha çok sevindim, sporlarımız da çok güzel

Keşke çenemiz en çok kalori yakmaya meyilli yerimiz olsaydı, verme yedirme derken zayıflardık var ya

Evet ya girdim bugün okudum ama cgdmk resmini göremedim, senin duruyor mu ?

Canım krdeşlerinize Allah yarımcısı olsun.

İnşallah sabırsızlıkla bekliyorum

Ben nisanda teyzeminoğlunu kaybettim ondan sonra hayata bakış açım değişti. Kimseyi umursamıyorum hele o kimseler beni umursamıyorsa. Hayat başklarını dert etmekten daha kosa o yüzden kendimi sevmeye ve önem vermeye özen gösteriyorum.

Sağ olasın canım. Başın sağ olsun senin de çok üzüldüm hasta mıydı? Çoluğu çocuğu var mı?

Naptım ki ben canım
Canım menünde Kaptan-ı etiketlerinin isimde a sadece en sonda olacak diğerleri hep e. Etiketlediğin ismin üzerine tıkla profil başkasınınDüzeltebiliyorsan düzelt, düzelmiyorsa sorun değil

Sağ olasın canım. Başın sağ olsun senin de çok üzüldüm hasta mıydı? Çoluğu çocuğu var mı?

Canım bekardı, olay karışık biraz ama intihar etti neticede. Öyle bir insanın bile bu dünyadan bu şekilde gitmesi iyi niyetinin her defasında kötue kullanılması ve 31 yaşında böyle bir son.
O yüzden herkes kendini düşünmeli diğerleri 2. Planda olmalı. Üzücü ama hayat böyle.

Canım menünde Kaptan-ı etiketlerinin isimde a sadece en sonda olacak diğerleri hep e. Etiketlediğin ismin üzerine tıkla profil başkasınınDüzeltebiliyorsan düzelt, düzelmiyorsa sorun değil

Sanırım düzeltme zamanı geçmiş. Sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…