Canım bir bardak kolada 9 küp şeker mi vardıMenü;
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5-6 dilim salatalık
2 dilim domates
1 bardak Şekersiz çay
Patlıcan salatası 3 kaşık
1 dilim esmer ekmek
Soda
1 bardak kola( uzun zamandır içmemiştim bugün mangalla iyi gitti)- cezalık sanırım
3 adet tavuk parcası yağsız olan kısmından
2 bardak süt- şekersiz
1,5 litre su
3000 adım 45 puan
Saçma sapan hateketler yaptım ama apordan sayılacak şeyler değil.
esperenzaa @fattylamb94
Yarın güzel bir güne uyanıp güzel bir başlangıç yapacağım yeniden haydı bismillah diyor ve iyi geceler diliyorum.
Tatlı getirdiler demekHoşbuldumm canımm
Misafir ağırlamanın hazzından neden hazzetmediğimi hatırladımTüm suç tembelliğimdeymiş
Evi zevahiri kurtaracak şekilde topla,temizle,oğlanın oyuncaklarını bulduğun boş yerlere tık derken, az kalsın hıkk diye gidecektimEn kolayı yemek yapmaktı.Yemek servisinden sonra ,çay tatlı vsyi self servise bağladım da acuk rahat ettim Laf kalabalıklığı yapıp gelenin eline bi tabak bi çay bardağı tutuşturup yolladım
Sağolsun eşim de ben keratayı uyuturken mutfağı toplamış.Yine biraz işim rast gitti yani
Sen nasılsın gamzeli güzelimiz
Şimdi su döksem olur mu kiTatlı getirdiler demek
Şansın rast gelmis atlatmissin, arkalarından su dokeydin de bi daha gelecekse öyle misafir geleydi
Ben de tum gun hazirlikla uğraştım, son kez makineyi calistirdim, bitsin diye bekliyorum
Yarin pek sesim soluğum çıkmayabilir
Bu kadar koşturmacanın içinde çok aç kalmışsın canım.Afiyet olsun.Menumu de unutmadan yazayım
Sabah
Yumurta
Domates, peynir, zeytin vs.
Sigara böreği, patates kızartması falan da vardi da yemedim
Akşam
Sadece kavun yedim, yemek yemek canim istemedi, ben de bari kavun yiyeyim dedim
2800 su
Spor tum gun kosusturmaca ama yazmiim zalim rakibim ezip geçiyor nasilsa
Benimkiler onunkilerin yaninda ufurukten teyyare@yolcukardelen
esperenzaa
Canım maşallah çok az yemişsin ama normal yemene dönene sıkıntı olmasınMenumu de unutmadan yazayım
Sabah
Yumurta
Domates, peynir, zeytin vs.
Sigara böreği, patates kızartması falan da vardi da yemedim
Akşam
Sadece kavun yedim, yemek yemek canim istemedi, ben de bari kavun yiyeyim dedim
2800 su
Spor tum gun kosusturmaca ama yazmiim zalim rakibim ezip geçiyor nasilsa
Benimkiler onunkilerin yaninda ufurukten teyyare@yolcukardelen
esperenzaa
Sağol canım amin inşallahŞimdi su döksem olur mu kiEvet canım balıktan sonra tatlı yenmese olmazmış.Fıstıklı kadayıf almışlar.Ben yemedim hazırlarken çatalın ucundan bakayım dedim tadına,çok şekerli geldi.Yiyemedim
Canımmm senin durumun benden betermiş.Yolculuğa gitmeden temizle pakla yerleştir,dönüşte de aynı şeyleri yapmak zorunda olmak çok acı
Çok çok kolay gelsin canım.Hepiniz iyileştiniz değil mi?
Şimdiden iyi yolculuklar.Kazasız belasız sağlıcakla varın memleketinize inşallah.
Bol kalori yakmisimdir inşallah. Yarin gitmeden tartilirim ama erken gidecegimiz icin sabah odemi de olabilir. Salı gunu tartilip söylesem sorun olmaz umarım. Yol odemlerini falan atıp cumaya toparlarim inşallah.Bu kadar koşturmacanın içinde çok aç kalmışsın canım.Afiyet olsun.
Rakibin uçuşa geçti. Maşallah diyelim
Yok csnim akşamları yiyorum normalde, bu akşam canim istemedi, cok yoğun olduğum icin de firsata cevirmek istedim. Yoksa normalde doyana kadar yiyorumCanım maşallah çok az yemişsin ama normal yemene dönene sıkıntı olmasın
Yoksa buna alıştın mı artık tamamen
Salı günü iyice dinlendikten sonra da tartılabilirsin canım.Bol kalori yakmisimdir inşallah. Yarin gitmeden tartilirim ama erken gidecegimiz icin sabah odemi de olabilir. Salı gunu tartilip söylesem sorun olmaz umarım. Yol odemlerini falan atıp cumaya toparlarim inşallah.
İnşallah canımSalı günü iyice dinlendikten sonra da tartılabilirsin canım.
Cumaya kadar toparlarsın canım,olmasa da canım sağolsun.Haftaya muhteşem dönüşle telafi edersin
Tamamdır canım :) iyi yapmışsın o zaman menü Harika yaYok csnim akşamları yiyorum normalde, bu akşam canim istemedi, cok yoğun olduğum icin de firsata cevirmek istedim. Yoksa normalde doyana kadar yiyorum
Doğru diyosun , ara bahanelerle susarlar artıkSen yemediğini sürekli gözlerine sokma farklı bahaneler uydur mecburen kabullenecekler. Bende hep diyetteyim derdim. Baktım şunu ye ya şundan ne olacak abartma sende vs diyolar, şimdi yok valla diyetten değil de hiç sevmiyorum ben onu canım istemiyo diyorum
Vay be şaşırdım , nasıl serbest oluyo ki :)))) tatlı ama oCok tatlı istediysen balık ye, baligin üstüne bir kibrit kutusu tahin helvasi serbest
1 top daha yemeliydin bak olmamış :)))))Kızlarmenüm
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
1 kk peynir
Sade Türk kahvesi
İkindi:
1 kepçe yayla çorbası
1 yk fasulye
1 yk pilav
1 yk tavuk(haşlanmış)
2köfte
Patates yemeğinden sanırım 2 kaşık (bir küçük patates eder sanırım)
Bir ayran
3 yk salata
(Çorba ve salata haricindekiler bir tabakta idi)
Akşam:
3 dilim karpuz 1 kk peynir
15 üzüm yaklaşık
1 küçük erik
4 top dondurma
Türk kahvesi az şekerli normalde şade içerim ama misafirlik
esperenzaa
Spor da 7000 adım canım
@fattylamb94
:))))Geçmiş yapacağım ama geçmiş yapacak yerlerim de tutmiyyÖzet geçecek bi hayırsever var mii
Kanlıca yoğurdunu nerden buldun kızİyi geceler kizlar, bir suru yazismissiniz valla. Yeni gelen arkadaslar hos gelmisler.
Asiri pertim ciktigi icin hemen menu paylasip ayrilayim S smygnc
Sabah:
Peynir,
Tereyagda kizarmis 2 yumurta,
10 zeytin,
Domates
1 salatalik
1 seftali ve 1 kara erik
Oglen: 1 kahve, cig kuruyemis-kan uzumu
Aksam: zeytinyagli kabak ( dunden kalan) 1 tabaktan az
Yaninda kivircik, kirmizi biber ve peynir yedim biraz.
Su: 1.5 lt
Spor: bu biraz karisik simdi
1.5 saat ev isi yaptim: 30 puan @fattylamb94
Sahilde hizli tempo toplamda 2 saate yakin yuruduk ( 2 saati biraz gecmisti toplami)
Ve 50 dakika bisiklet surduk.
Ama kacamaklarimi soyliyim:
1 kucuk kanlica yogurdu, pudra sekerli
5 çatal yaş pasta
2 avuç cekirdek
Simdi sevgili kaptanimesperenzaa ,
bu kacamaklara yaptigim 2 saat tempolu yuruyus ( 5 dakika da kostuk ama baktik kosma olmuyo) ve 50 dakika bisiklet surme yeterli midir ceza olarak? Baska bir ceza verirsen de seve seve cekerim cezami nabayim.....
Doğru diyosun , ara bahanelerle susarlar artık
Vay be şaşırdım , nasıl serbest oluyo ki :)))) tatlı ama o
1 top daha yemeliydin bak olmamış :)))))
:))))
Kanlıca yoğurdunu nerden buldun kız
Kanlıcaya mı gittiniz vayyyy
Sporun çok iyi
Günaydın kızlar
Aaa gerçekten miuuuw kız esraa Allah seni netmesin hiç mi konusmadık türkçe örtmeniyim ben normalde i
Ne zaman gider? Ben de üç beş güne giderim kvVaaav ilk gunden rakiiphe tamm kapışalım da kaynanam var yanımda oldugu kadar yapalım bence..
senin adın nedir canım bastan tanısalım
sadece bir hafta günde bin tane atla.atlamaya başla yorulunca sur, nabzın normale dönünce tekrar başla.nabzının normale dönmesini beklerkemçn de kol hareketi falan yap. Bir haftada kaç cm inceldiğini ölç inanamayacaksınBenim öyle iple gidecek cinsten değil ya
Günaydın güzellik!!!Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?