Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Diyete daha yeni yeni adapte oluyosun zamanla reddetmeyi öğrenirsin. Esperenzam keser cezanı şimdi ama bence bu cezalar ödül. Biraz olsun spora alıştırıyo

Tamam Sultanım süpermiş bu birazdan yürüyüşe çıkıcam duştan önce 1000 tane ip atlarım dediğin gibi yaparım arkasındanda squat ve kol egzersizi tamamdır

2 dilim ekmek, bitter, kraker ve karpuz hiç olmamış. Tabi ilk günlerin olduğu için normal diyebiliriz. Nasıl bi liste merak ettim

İyi akşamlar kızlar
Bugün ki menüm

Sabah
1 h.yumurta
1 kk peynir

Öğlen
1 kase cacık
5 yk t.sote

Akşam
4 yk salata
4 yk patlıcan yemeği
1,5 kase yoğurtlu semizotu (suluydu)

3 lt su,1 kupa çay,1 kupa y.çay
45 dakika plates : 45*2 = 90 puan
7.000 adım : 15*7= 105 puan
20 dakika dans : 20 *2 = 40 puan
Toplam = 235 puan

esperenzaa , fattylamb94 ve medgic26

Geçmiş olsun rakibem neyin var hayırdır
Sağol canım. Ya bilemedim bugün regl 4. Günü ağrım vardı ama birden şiddetlendi sağ kasığıma ve belime sancı girdi çok kötü. Üşüme felan tuttu sıcak su torbasıyla yatıyorum şimdi. Sağ olsun eşim battaniyeyle sardı suyumu önğme getirdi, su torbamı kucağıma verdi karşıma geçti kaşlar küçük emrah modunda bana bakıyor
Şaka maka bira önce bayağı panil yaptım bir an acile gitöeyi düşündüm. Genelde 3 gün süren ağrı bı sefer 4. Güne kadar sürdü yarın iyi olurum inşallah. Yürümede kaldı. Kendi kendime nazAr mı değdiriyorum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…