- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Diyete daha yeni yeni adapte oluyosun zamanla reddetmeyi öğrenirsin. Esperenzam keser cezanı şimdi ama bence bu cezalar ödül. Biraz olsun spora alıştırıyoesperenzaa S smygnc fattylamb94
Kızlar ben tartıda 61.00 çıktım
Ama ödem yani giden
Şişliğim vardı biraz indi adetim yaklaşıyor ama yemeyi azalttım diye sanırım
Bugün cezalık bir durumum var bence ceza hak ettim
Annem köye gidecek komşumuz da annemin en sevdiği tatlıdan yapmış daha doğrusu en merak ettiği
Profiterolyedirtti bana
Cezam ne ve kaç dakika acabaesperenzaa
Tamam Sultanım süpermiş bu birazdan yürüyüşe çıkıcam duştan önce 1000 tane ip atlarım dediğin gibi yaparım arkasındanda squat ve kol egzersizi tamamdırOy canım geçmiş olsunDikkat et kendine
200-150 ya da 100lük setler halinde ama nabzı normale dönünce tekrar kaç atlayabilirsem.terliyorsun zaten en iyisi yapıp bitirmek.sonra da duşa girmekMesela 200 atladıktan sonra nabız normale dönene kadar kol hareketi yapıyorum yaklaşık yarım dk sonra tekrar atlıyorum
Sen nasıl rahat edersen çiğdoşumNeyse artik kot tisort olucakaman daha rahat ederim elbiselik bedene henuz sahip degilim hahahahah
2 dilim ekmek, bitter, kraker ve karpuz hiç olmamış. Tabi ilk günlerin olduğu için normal diyebiliriz. Nasıl bi liste merak ettimMenümü yazayım
Sabah
biberli domatesli yumurta
iki dilim ekmek
Peynir zeytin domates salatalık maydonoz
Arada
Kahve bitter
Oglen
Biberli naneliyogurt ceviz 3tane form kraker
Aksam
Salata yogurt 1tabak yaz türlüsü ve iki uc dilim karpuz
Protein ve swbze ağırlıklı beslenme:)Neymiski o liste merak ettim bak simdi çıtlakkk bakemmhosgeldin bu arada
Maaşallah spora gelTamam Sultanım süpermiş bu birazdan yürüyüşe çıkıcam duştan önce 1000 tane ip atlarım dediğin gibi yaparım arkasındanda squat ve kol egzersizi tamamdır
Ben varim o zamanKapışalım
Gecmis olsun!İmplant yaptıracağım dişçide sıra bekliyorum 15 dk geçti randevu saatimi
Evet yasak paketli gıdalarKraker dediğim hani su eriform buskuviler varya onlardan
Odamı yasaklar listesinde acaba
arkasından yapma kol egzersizini aralarda yap canımTamam Sultanım süpermiş bu birazdan yürüyüşe çıkıcam duştan önce 1000 tane ip atlarım dediğin gibi yaparım arkasındanda squat ve kol egzersizi tamamdır
Canım yaptım ama yemek nasip olmadı. Rahatsızlandım hemen birşeyler atıştırıp ilaç aldım yatıyorum şimdi. Yarın öğlen yemeği olarak yerim artık.Kabak furyasına sende katıldın demek
Bugun basladi demi kapisma :) ben 900 ip atladim daa :)) Lavinia geri dondu :))arkasından yapma kol egzersizini aralarda yap canım
Kız zaten yürüyüşten geldim serildim yatıyorum şimdi alev aldım resmen bacaklarım sırılsıklamarkasından yapma kol egzersizini aralarda yap canım
Geçmiş olsun rakibem neyin var hayırdırCanım yaptım ama yemek nasip olmadı. Rahatsızlandım hemen birşeyler atıştırıp ilaç aldım yatıyorum şimdi. Yarın öğlen yemeği olarak yerim artık.
Sağol canım. Ya bilemedim bugün regl 4. Günü ağrım vardı ama birden şiddetlendi sağ kasığıma ve belime sancı girdi çok kötü. Üşüme felan tuttu sıcak su torbasıyla yatıyorum şimdi. Sağ olsun eşim battaniyeyle sardı suyumu önğme getirdi, su torbamı kucağıma verdi karşıma geçti kaşlar küçük emrah modunda bana bakıyorGeçmiş olsun rakibem neyin var hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?