Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esperenzaa S smygnc fattylamb94
Kızlar ben tartıda 61.00 çıktım
Ama ödem yani giden
Şişliğim vardı biraz indi adetim yaklaşıyor ama yemeyi azalttım diye sanırım
Bugün cezalık bir durumum var bence ceza hak ettim

Annem köye gidecek komşumuz da annemin en sevdiği tatlıdan yapmış daha doğrusu en merak ettiği
Profiterol yedirtti bana
Cezam ne ve kaç dakika acaba esperenzaa

Menümü yazayım
Sabah
biberli domatesli yumurta
iki dilim ekmek
Peynir zeytin domates salatalık maydonoz
Arada
Kahve bitter
Oglen
Biberli naneliyogurt ceviz 3tane form kraker
Aksam
Salata yogurt 1tabak yaz türlüsü ve iki uc dilim karpuz

Çok geçmiş olsun iyiymiş okudum

Duam seninle canım

Benim sorunum bence uzun yıllar sessizliği tercih ettiğim için böyle oldu, daha alışmadan tavrımı koysaydım daha iyi olurdu. Artık ne desem nasıl olsa affeder nasıl olsa bişi olmuyor moduna girdi

Canim benim, sen cok gerilmissin. Derin bir nefes al, her sey yoluna girecek merak etme. Bunlar evlilikte hepimizin yasadigi seyler inan ki. Ve evet adamlar degisiyor, biz de degisiyoruz vs de özümüz hep ayni kaliyor. Bir sekilde kocanin degismeden onceki haline, özüne ulasicaksin insallah, yeter ki sabirli ol. Derin bir nefes al, rahatlat kendini. Demesi kolay deme, bizler de yasiyoruz bunlari bir sekilde. Kadinin isi her zaman zor.. Ne yazik ki degismeyen doğa kanunu bu resmen......

Cok sukur canim, gozun aydin

Tebrikler canım.
Kilo bildirimini
Cum: 63,300
Pazartesi: 63,200 şeklinde yaparsan iyi olur

ödemdir canım.Bol bol su iç,maydonoz ye,tuzu azalt,uykuna dikkat et canım.

teşekkürler canım ,sana da

Valla her yanim sisti bi acayip oldum. Neyse artik iner yavas yavas :)

Canim karpuz cok sekerli ya ondan onerilmiyor diye biliyorum ben, hele aksam yemeyi hic onermezler sanirsam.
Form krakerler de aslinda hic yararli degil, ben sahsen hic onermiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…