Canım gayet güzelsabah
yarım dilim ekmek
zeytin
peynir
şekersiz çay
öğlen
yarım dilim ekmek
zeytin
peynir
şekersiz çay (pilav vardı öğlen yemek istemedim)
akşam
yeşillik salatası
3 4 köfte tost makinasında yapcam
yoğurt yada ayran
su 2 litre yi geçmiştir
spor akşama belli oluresperenzaa @giustizia_ medgic26 fattylamb94
Afiyet olsun canimsabah
yarım dilim ekmek
zeytin
peynir
şekersiz çay
öğlen
yarım dilim ekmek
zeytin
peynir
şekersiz çay (pilav vardı öğlen yemek istemedim)
akşam
yeşillik salatası
3 4 köfte tost makinasında yapcam
yoğurt yada ayran
su 2 litre yi geçmiştir
spor akşama belli oluresperenzaa @giustizia_ medgic26 fattylamb94
Neyse artik kot tisort olucakKız elbise al dedik ya daha ne diyek
Çok geçmiş olsun iyiymiş okudumSlm kızlaresperenzaa bana 2 gün izin verirmisin eğer fırsat bulursam girerim doktora kontrole gittiğimizde kalbinde çok minik üfürüm var dedi şok oldum halbuki 1 hafta önce de daha önce de defalarca muayene oldu kimse birşey söylemedi doktora bunu söylediğimde önemsememişlerdir genelde oluyor işimizi riske atmayalım diye çocuk kardiyolojiye görünmesi eko çektirmemizi istedi bunlarla uğraşacağım dua edin inşallah bişey yoktur
Menü bildireyim bugünde dışarıdaydım
Kahvaltı
Hiç yemediğim birşey yedim
2 dilim ekmek
Peynir
13 zeytin
Çok az patates kızartma :)
Akşam
Bir sütlaç
Toparlıcam kızlar kendimi
Anamm ben yapamadim onu yaaa ip aldim birde seriii yapamiyorum bana yaramadi1000 taneyi bi seferde mi yapıyosun dinlene dinlene ? Çok güzel incelmişsin cidden
Neymiski o liste merak ettim bak simdi çıtlakkk bakemmYarından itibaren bir arkadaşımın yaptığı ve memnun kaldığı bir listeye uyacağım daha dogrusu kardesim uyacak bende ona arkadaşlık yapacagim:)
Duam seninle canımSlm kızlar çok şükür kalbinde bir sıkıntısı yokmuş 3 yaşında tekrar bir kontrol ederiz çok iyi dedi 2 de ortopedi kontrolümüz var doktor bacağında ki boğumlara da takmıştı oğlumun onu göstercem şimdi de inşallah yine iyi haberlerle gelirim
Canım şu an diZlerini zorlayabilir biraz daha bekle atlamak için yine de dr sor istersenAnamm ben yapamadim onu yaaa ip aldim birde seriii yapamiyorum bana yaramadiuhuuuuuuu
Benim sorunum bence uzun yıllar sessizliği tercih ettiğim için böyle oldu, daha alışmadan tavrımı koysaydım daha iyi olurdu. Artık ne desem nasıl olsa affeder nasıl olsa bişi olmuyor moduna girdi
Slm kızlar çok şükür kalbinde bir sıkıntısı yokmuş 3 yaşında tekrar bir kontrol ederiz çok iyi dedi 2 de ortopedi kontrolümüz var doktor bacağında ki boğumlara da takmıştı oğlumun onu göstercem şimdi de inşallah yine iyi haberlerle gelirim
Tebrikler canım.
Kilo bildirimini
Cum: 63,300
Pazartesi: 63,200 şeklinde yaparsan iyi olur
ödemdir canım.Bol bol su iç,maydonoz ye,tuzu azalt,uykuna dikkat et canım.
teşekkürler canım ,sana da
Ndymk cqnım sirkeli su içme bence bak o tehlikeli olabiliyo
Ben netten araştırmıştım içmedim
Teşekkrürlerrr
Menümü yazayım
Sabah
biberli domatesli yumurta
iki dilim ekmek
Peynir zeytin domates salatalık maydonoz
Arada
Kahve bitter
Oglen
Biberli naneliyogurt ceviz 3tane form kraker
Aksam
Salata yogurt 1tabak yaz türlüsü ve iki uc dilim karpuz
Kabak furyasına sende katıldın demekHiç sorma regl ağrım şiddetlendi eve nasıl geldim bilemedim. Biras dinlendim şimdi yemek yapaağım. Şu meşhur kabağı yapayım dedim.
Çok sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?