Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet günlük %20 -25 enerjiyi yağdan alabiliriz, diyetisyen bir öğün için bir yemek kaşığı yağ normaldır demişti. Şimdi 1400 kcal ortalama ihtiyacım, %20 zaten 280 kcal yapıyor, oda 31 gr yağ yapıyor, 3 kaşık yağ 243 kcal yapıyor hadi yuvarlasak ancak 280 kcal olur.

Dünkü menüm:

Sabah
Klasik kahvaltı
Ekmek yerine poğaça

Öğlen

Yok

Akşam

Köri soslu tavuk
1 kaşık pilav
canım menü aslında güxel ama poğaça olmamış
köri sosun kalorisi nasıl onu bilmiyorum

Kız valla sayende ipe başlıcam heralde
Başla canım başla bak dedim ya bir hafta dene ve tekrar ölçü al farkı görBen bu kadar sınır kiloda ve pastaya böreğe rağmen(akşam yemeklerini es geçmek zorunda kaldım tabi) bir buçuk verdim bu hafta Bir hafta bin ve üzeri atla sende nasıl bi fark olacak bakalımBence sen daha çok incelirsin
Boyozu hangi spor yakar acep ama sporun cidden çok iyi
ben lavinianın felsefesini çözdümO zayıflamak için değil daha çok yiyebilmek için spor yapıyo Azyiyen_azimli

oh çok sevindim :)

canım menün .ok güzelmiş ekmekler normal ekmek mi

bu arada ben geçen cuma 61.900 çıkmıştı ctsi başladım sanırım 62 ile
ve bu sabah tartıkdığım tartı yeni tartım ve 100 gr far var sanırım eskisi ile arasında(eskisi kafayı yeek üzere ama öyle anladım tarttığı sıra)
tabii 2 günde 8900 gr kilo :))):))))::)))) ben ödemim diye bağırıyor

yaz türlüsü nasıl bir şey canım
menü gayet güzel

maşallah canı sporun hele çok güel

Aslında tam olarak zayıflamak için değil sağlıklı olmak için yapıyorum:)) birde sporun faydaları saysak bitmez, şu an çok yorgunum... ben yatacağım umarım ceza yemem...

canım kaç öğün?

canım harika
boyoz hariç güzel en tam bilmiyorum nasıl ama biraz kalorili yazmışsın galina

sporuna bayıldım...

İyi geceler kızlar
Şimdi oturabildim. Bakıcımız bugün de gelemedi.Kadıncağıza nazar değdi.Doğal olarak ben de çok müsait olamadım.
Oğlumu uyuttum,kocayı yolculadım ve geldim.
Neler yaptınız?

İyi geceler kızlar
Şimdi oturabildim. Bakıcımız bugün de gelemedi.Kadıncağıza nazar değdi.Doğal olarak ben de çok müsait olamadım.
Oğlumu uyuttum,kocayı yolculadım ve geldim.
Neler yaptınız?
canım yokluğun hemen fark ediliypr

cgdmk sen neredesiiin

yaz türlüsü nasıl bir şey canım
menü gayet güzel
İcinde
Sogan biber patlican kabak yesil fasulye patates(cocuklar icin) domates ve tavukla yaptım genelde kuşbaşı etle yaparım bu sefer öyle denk geldi
teşekkür ederim biraz daha gayret lazım sorunum evde olunca hep atistirma.istegi git gel ye diyor ama iste leptin çalışması için en az 5saat aclik gerekiyor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…