Çok geçmiş olsunSağol canım. Ya bilemedim bugün regl 4. Günü ağrım vardı ama birden şiddetlendi sağ kasığıma ve belime sancı girdi çok kötü. Üşüme felan tuttu sıcak su torbasıyla yatıyorum şimdi. Sağ olsun eşim battaniyeyle sardı suyumu önğme getirdi, su torbamı kucağıma verdi karşıma geçti kaşlar küçük emrah modunda bana bakıyor
Şaka maka bira önce bayağı panil yaptım bir an acile gitöeyi düşündüm. Genelde 3 gün süren ağrı bı sefer 4. Güne kadar sürdü yarın iyi olurum inşallah. Yürümede kaldı. Kendi kendime nazAr mı değdiriyorum ne
Belki hava değişiminin etkisidir. Dikkat et kendine yat dinlen iyi olunca yaparsın sporunu yürüyüşünüSağol canım. Ya bilemedim bugün regl 4. Günü ağrım vardı ama birden şiddetlendi sağ kasığıma ve belime sancı girdi çok kötü. Üşüme felan tuttu sıcak su torbasıyla yatıyorum şimdi. Sağ olsun eşim battaniyeyle sardı suyumu önğme getirdi, su torbamı kucağıma verdi karşıma geçti kaşlar küçük emrah modunda bana bakıyor
Şaka maka bira önce bayağı panil yaptım bir an acile gitöeyi düşündüm. Genelde 3 gün süren ağrı bı sefer 4. Güne kadar sürdü yarın iyi olurum inşallah. Yürümede kaldı. Kendi kendime nazAr mı değdiriyorum ne
Çok geçmiş olsun
Belki hava değişiminin etkisidir. Dikkat et kendine yat dinlen iyi olunca yaparsın sporunu yürüyüşünü
Harika bir menü afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Bugün ki menüm
Sabah
1 h.yumurta
1 kk peynir
Öğlen
1 kase cacık
5 yk t.sote
Akşam
4 yk salata
4 yk patlıcan yemeği
1,5 kase yoğurtlu semizotu (suluydu)
3 lt su,1 kupa çay,1 kupa y.çay
45 dakika plates : 45*2 = 90 puan
7.000 adım : 15*7= 105 puan
20 dakika dans : 20 *2 = 40 puan
Toplam = 235 puan
esperenzaa , fattylamb94 ve @medgic26
Boyozla sarmayı esperenza görmesin valla canını okurMerhabalar arkadaslar !
Bugun guzel gundu :)
Sabah kardio yaptim,
Kahvalti benim klassiklerden yulafli sutlu Kuru yemisli :) kakao ekledim cikolata niyetine yedim :) 1 tatlı yemeği kakao ekledim:)
Ara meyve yedim yarım nektarın
Öğlen: peynirli salata bol yeşilikli :)
Ara badem, çok acıkmıştım 1 boyoz yedim, diyetimi boynozladım :)
Akşam 3 tane sarma
1 litre yeşil çay
3 litre su
1000 ip:200 p
18000 adım: 270p
40 dakika kardiyo : 40p
Toplam 510 p
esperenzaa fattylamb94 @fmad @yolcukardelen
Ay ben bi saat oldu eve gireli çok Yorgunum ama sana kaptırmam atlarım TabiBugun basladi demi kapisma :) ben 900 ip atladim daa :)) Lavinia geri dondu :))
Özellikle ara vermeden yapıyorum canım vücut nereye kan pompalayacağını şaşırıyor ve sonrasında da yağ yakımı devam ediyormuş farklı bölgelere çalışıldığında.Kız zaten yürüyüşten geldim serildim yatıyorum şimdi alev aldım resmen bacaklarım sırılsıklambirkaç dk dinlenip öyle atlarım ipi. Duştan sonrada terletmeyen şeyleri yaparım
bugün 75 olacak canım atayım tabi@yolcukardelenesperenzaa ben yaptığımız squat programını kaybettim hergün 10 artırarak yapıyorum ama yinede ona göre gitmek istiyorum sizde varsa paylaşır mısınız
Kız bu ne böyle spor olur mu hiçMerhabalar arkadaslar !
Bugun guzel gundu :)
Sabah kardio yaptim,
Kahvalti benim klassiklerden yulafli sutlu Kuru yemisli :) kakao ekledim cikolata niyetine yedim :) 1 tatlı yemeği kakao ekledim:)
Ara meyve yedim yarım nektarın
Öğlen: peynirli salata bol yeşilikli :)
Ara badem, çok acıkmıştım 1 boyoz yedim, diyetimi boynozladım :)
Akşam 3 tane sarma
1 litre yeşil çay
3 litre su
1000 ip:200 p
18000 adım: 270p
40 dakika kardiyo : 40p
Toplam 510 p
esperenzaa fattylamb94 @fmad @yolcukardelen
Menünü çok beğendim bence gayet güzelGelelim menüye
1 yumurta haşlama
1 tatlı kaşığı kaymak( dün akşamki sütün üzerinden aşdığım kaymak) bunu yemek için 1 tl boyutunda ekmek parçası yedim.
1 kupa su.
1 kupa kayısılı form çayı
1 çay bardağı türk kahvesi
3 kaşık patlıcan salatası
1 dilim ekmek( tam bir dilim değil. Ev yapımı esmer elmek)
3 kayısı, 10-15 adet beyaz leblebi
1 adet tavuk parcası( avuç içinden biraz daha az yağsız tarafından)
1 kaşık patlıcan salatası
1 kaçık yoğurt
2500 küsür adım 37.5 puan
3 dk egzersiz( güya 15 dk yapacaktım ama olmadı vezalarım yarına kaldı) 6 puan
Toplam puan; 43.50 puan
Su; diğer içeceklerle 2 lt oldu
esperenzaa fattylamb94
Kız o klima herşeyin suçlusu. Ben nefret ediyorum. Çalıştığım yerde imalathanede 6 m boyunda 1200°C lik 2 tane fırın var cayır cayır yanıyo yinede gidip orda geziyorum. Klimadan iyidir bana göre.Çok teşekkür ediyorum.
Canım hem hava değişimi hem de iş yerinde sırtımdaki klima vurdu büyük ihtimal zaten regl döneminde bünyem daha hassas oluyor ( bir de işe kötü gitmeyeyim diyr sabah duş aldım kanamamı arttırdı sanırım) hepsi üst üste geldi bacım sonra nite böyle
Spora başlamak istiyorum çok sabırsızım. Eşim iş çıkışı yürüyüş yapışımı yasakladı. Burası resmen cehennem sıcağında. Eve gelip hava kararınca çıkacağım yürüyüşr artık
Kız valla sayende ipe başlıcam heraldeAy ben bi saat oldu eve gireli çok Yorgunum ama sana kaptırmam atlarım TabiYani inşallah
Özellikle ara vermeden yapıyorum canım vücut nereye kan pompalayacağını şaşırıyor ve sonrasında da yağ yakımı devam ediyormuş farklı bölgelere çalışıldığında.
bugün 75 olacak canım atayım tabiDün yapamadım yorgunluktan, ip anlayabilmiştim sadece.bugün de Yorgun’um ya bakalım napıciimm
O kadar sporla dengeledim, 3 tanecık sarma yaa :))Boyozla sarmayı esperenza görmesin valla canını okur
Sauna olur sana o fırınların yakını :)) çok terletir :))Menünü çok beğendim bence gayet güzel
Kız o klima herşeyin suçlusu. Ben nefret ediyorum. Çalıştığım yerde imalathanede 6 m boyunda 1200°C lik 2 tane fırın var cayır cayır yanıyo yinede gidip orda geziyorum. Klimadan iyidir bana göre.
Güneşte çıkma zaten çok kötü olursun. Bende işten 19.30da geliyorum 20.00de çıkıyorum yürüyüşe
Boyozu hangi spor yakar acepO kadar sporla dengeledim, 3 tanecık sarma yaa :))
Ben hep onun çevresindeyim belki eritir diyeSauna olur sana o fırınların yakını :)) çok terletir :))
Menünü çok beğendim bence gayet güzel
Kız o klima herşeyin suçlusu. Ben nefret ediyorum. Çalıştığım yerde imalathanede 6 m boyunda 1200°C lik 2 tane fırın var cayır cayır yanıyo yinede gidip orda geziyorum. Klimadan iyidir bana göre.
Güneşte çıkma zaten çok kötü olursun. Bende işten 19.30da geliyorum 20.00de çıkıyorum yürüyüşe
Bir öğünde 1 kaşık yağ normaldır bende sabah yap yoktu akşam yemek yok ekmeği akşam 2 dilim olur :))Boyozu hangi spor yakar acepama sporun cidden çok iyi
Normal miBir öğünde 1 kaşık yağ normaldır bende sabah yap yoktu akşam yemek yok ekmeği akşam 2 dilim olur :))
Vermesin ceza lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?