Evet canım
Allah acil şifalar versinşimdi nasıl, iyiye gidiyo dimi
Amin Teşekkür ederim canım evet bende çok duydum doktor masum ama yine de kontrol edilmekte fayda var dedi inşallah bi sıkıntısı yoktur
Çok teşekkür ederim canım inşallah iyi haberlerle gelirim
Ben yarin sabah bir daha kilo bildirmek istiyorum ya.
Bu arada dun yatmadan elma sirkeli su ictim. Sigara icenlere tavsiye ederim, sabah daha dinc kalkmayi sagliyor. Ben 3 yk sirke koyuyorum 1 su bardagina.
Bi de bugun tihaks tisan var ya, aktarda satilan cay, onda icicem. Tuvalete cikmads sikinti yasadim dun cunku. Bana 7 saatte etkiyor, daha once icmemis olanlara haftasonu icmelerini tavsiye ediyorum.
Vay arkadas demek ki 1-1.5 kilo sisilebiliyormusum.
Neyse iner ins.
TeşekkrürlerrrYunan mitolojiden gelme, Trojanin esinin adi tanricanin ismi :)
Iyi spor yapiyorsun :))
Tebrikler canım.
Kilo bildirimini
Cum: 63,300
Pazartesi: 63,200 şeklinde yaparsan iyi olur
@esperenzaa tamam
ödemdir canım.Bol bol su iç,maydonoz ye,tuzu azalt,uykuna dikkat et canım.
teşekkürler canım ,sana da
KapışalımKapışalım mi ? 1000 ip atlamaya :)
İmplant yaptıracağım dişçide sıra bekliyorum 15 dk geçti randevu saatimi
Aldılar ama emzirdiğini için erteledik canım kullanacakları bir iğne sebebiyle.teşekkür ederimAlırlar birazdan canım. Çok geçmiş olsun
çok sevindim canım, ortopedi de güzel şeyler söyler umarımSlm kızlar çok şükür kalbinde bir sıkıntısı yokmuş 3 yaşında tekrar bir kontrol ederiz çok iyi dedi 2 de ortopedi kontrolümüz var doktor bacağında ki boğumlara da takmıştı oğlumun onu göstercem şimdi de inşallah yine iyi haberlerle gelirim
1000 taneyi bi seferde mi yapıyosun dinlene dinlene ? Çok güzel incelmişsin ciddenAaa gerçekten miHangi okuldan kaç mezunusun zümrem
Ne zaman gider? Ben de üç beş güne giderim kvdenk gelemeyecek miyiz
sadece bir hafta günde bin tane atla.atlamaya başla yorulunca sur, nabzın normale dönünce tekrar başla.nabzının normale dönmesini beklerkemçn de kol hareketi falan yap. Bir haftada kaç cm inceldiğini ölç inanamayacaksınBen tüm bölgelerden 8,5 incelmiştim bir haftada ve sen hem daha gençsin dem de daha fazla kilon emin ol daha fazla gider
Kız elbise al dedik ya daha ne diyekBabamin arkadaşının bahceli evi var merkezden uzak orda yapicaz nasipse valla tisort aldik dusunenlerden ses cikmadiben seviyorum böyle seyler ile uğraşmayi bana iyi geldi valla
Pazartesi sendromu diye boşuna demiyolar. Bende bu saat oldu oturamadım totomun üstüneÇok sıkıldım. Sabahtan beri hukuk evraklarıyla uğraşıyorum. Milletin borcunu bildirmekten gona geldi. Bir de yetmezmiş gibi mide ağrısı başladı ( dünden beri soda süt iç üstüne kahve iç olacağı budur)
Kadınlar hep affedici olduklarından erkeklerin kaybetme korkusu olmuyor. Bişey söylerken ardını arkasını düşünmüyolar.Benim sorunum bence uzun yıllar sessizliği tercih ettiğim için böyle oldu, daha alışmadan tavrımı koysaydım daha iyi olurdu. Artık ne desem nasıl olsa affeder nasıl olsa bişi olmuyor moduna girdi
Ahahaha durmak çok zorduDoğru diyosun , ara bahanelerle susarlar artık
Vay be şaşırdım , nasıl serbest oluyo ki :)))) tatlı ama o
1 top daha yemeliydin bak olmamış :)))))
:))))
Kanlıca yoğurdunu nerden buldun kız
Kanlıcaya mı gittiniz vayyyy
Sporun çok iyi
İyi bakalım nazarlık olsun o da canım :)Vallhi hatırlamıyorum ama şeker pancarıysa ona bile razıyım ancak genel olarak zaten zararlı bir içecek. En son şubat mı mart mı o zaman bir bardak içmiştim dün de bir bardak daha içtim. Yaptığım doğru değil zaten ama bundan sonra inşallah tüketmeyeceğim. En azından yılda 1-2 bardağı geçmeyecek. ( bazen insan şeytana uyuyor)
Güzel bencesabah
yarım dilim ekmek
zeytin
peynir
şekersiz çay
öğlen
yarım dilim ekmek
zeytin
peynir
şekersiz çay (pilav vardı öğlen yemek istemedim)
akşam
yeşillik salatası
3 4 köfte tost makinasında yapcam
yoğurt yada ayran
su 2 litre yi geçmiştir
spor akşama belli oluresperenzaa Cascade_ medgic26 fattylamb94
Oy canım geçmiş olsunÇok sıkıldım. Sabahtan beri hukuk evraklarıyla uğraşıyorum. Milletin borcunu bildirmekten gona geldi. Bir de yetmezmiş gibi mide ağrısı başladı ( dünden beri soda süt iç üstüne kahve iç olacağı budur)
200-150 ya da 100lük setler halinde ama nabzı normale dönünce tekrar kaç atlayabilirsem.terliyorsun zaten en iyisi yapıp bitirmek.sonra da duşa girmek1000 taneyi bi seferde mi yapıyosun dinlene dinlene ? Çok güzel incelmişsin cidden
Şükür canım benim yaaSlm kızlar çok şükür kalbinde bir sıkıntısı yokmuş 3 yaşında tekrar bir kontrol ederiz çok iyi dedi 2 de ortopedi kontrolümüz var doktor bacağında ki boğumlara da takmıştı oğlumun onu göstercem şimdi de inşallah yine iyi haberlerle gelirim
Pazartesi sendromu diye boşuna demiyolar. Bende bu saat oldu oturamadım totomun üstüne
Çok sağol canımOy canım geçmiş olsunDikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?