Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ndymk cqnım sirkeli su içme bence bak o tehlikeli olabiliyo
Ben netten araştırmıştım içmedim

Yunan mitolojiden gelme, Trojanin esinin adi tanricanin ismi :)
Iyi spor yapiyorsun :))
Teşekkrürlerrr
Tebrikler canım.
Kilo bildirimini
Cum: 63,300
Pazartesi: 63,200 şeklinde yaparsan iyi olur

@esperenzaa tamam

ödemdir canım.Bol bol su iç,maydonoz ye,tuzu azalt,uykuna dikkat et canım.

teşekkürler canım ,sana da

Slm kızlar çok şükür kalbinde bir sıkıntısı yokmuş 3 yaşında tekrar bir kontrol ederiz çok iyi dedi 2 de ortopedi kontrolümüz var doktor bacağında ki boğumlara da takmıştı oğlumun onu göstercem şimdi de inşallah yine iyi haberlerle gelirim

Alırlar birazdan canım. Çok geçmiş olsun
Aldılar ama emzirdiğini için erteledik canım kullanacakları bir iğne sebebiyle.teşekkür ederim
çok sevindim canım, ortopedi de güzel şeyler söyler umarım

sabah
yarım dilim ekmek
zeytin
peynir
şekersiz çay

öğlen
yarım dilim ekmek
zeytin
peynir
şekersiz çay (pilav vardı öğlen yemek istemedim)

akşam
yeşillik salatası
3 4 köfte tost makinasında yapcam
yoğurt yada ayran

su 2 litre yi geçmiştir
spor akşama belli olur esperenzaa Cascade_ medgic26 fattylamb94

Çok sıkıldım. Sabahtan beri hukuk evraklarıyla uğraşıyorum. Milletin borcunu bildirmekten gona geldi. Bir de yetmezmiş gibi mide ağrısı başladı ( dünden beri soda süt iç üstüne kahve iç olacağı budur)

1000 taneyi bi seferde mi yapıyosun dinlene dinlene ? Çok güzel incelmişsin cidden

Pazartesi sendromu diye boşuna demiyolar. Bende bu saat oldu oturamadım totomun üstüne

Benim sorunum bence uzun yıllar sessizliği tercih ettiğim için böyle oldu, daha alışmadan tavrımı koysaydım daha iyi olurdu. Artık ne desem nasıl olsa affeder nasıl olsa bişi olmuyor moduna girdi
Kadınlar hep affedici olduklarından erkeklerin kaybetme korkusu olmuyor. Bişey söylerken ardını arkasını düşünmüyolar.

Ahahaha durmak çok zordu

İyi bakalım nazarlık olsun o da canım :)

Oy canım geçmiş olsun Dikkat et kendine
1000 taneyi bi seferde mi yapıyosun dinlene dinlene ? Çok güzel incelmişsin cidden
200-150 ya da 100lük setler halinde ama nabzı normale dönünce tekrar kaç atlayabilirsem.terliyorsun zaten en iyisi yapıp bitirmek.sonra da duşa girmekMesela 200 atladıktan sonra nabız normale dönene kadar kol hareketi yapıyorum yaklaşık yarım dk sonra tekrar atlıyorum

Şükür canım benim yaa
Rahat bi nefes almışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…